Νέα

Τον χώρισε, και δεν έχει γκόμενο, τι παίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 948
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Το χαστούκι δεν είναι σωματική βία; Οριοθέτηση τι σημαίνει; Σκάσε και άρπα μία για να μαθεις τα όρια σου; Δυστυχώς έχει χαζοπούλια που πουλάνε "αντριλίκι" γιατί τόσο τους κόβει. Και χαντακώνονται.
Ενώ το ζητούμενο είναι να βγουν αλώβητοι και κερδισμένοι από μια κακη σχέση.

Ναι, το χαστούκι είναι σωματική βία, για άμυνα! Δηλαδή εάν η άλλη σου κάνει bullying δεν επιδέχεται σφαλιάρας, στο σπίτι σού;

Το ζητούμενο δεν είναι το χαστούκι. Το βασικό σημείο είναι το εξής: σε μία σχέση η ψυχολογική και η σωματική βία απαγορεύονται.

Δεν είναι ζήτημα του κοινωνικού συστήματος και παπαριές. Οι γυναίκες ανέκαθεν ασκούσαν τέτοιου είδους ψυχολογικη βία και οι άντρες σωματική, αντίστοιχα.

Η οριοθέτηση είναι η εξής: εάν ασκήσεις βία, θα δεχθείς βία, όχι με τους κανόνες που θέτεις εσύ. Εάν δεν ασκήσεις βία, δεν θα σου ασκηθεί βία.

Π

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
τι στο πουτσο ειναι το μπεζαμλι?
κοτσιδες στις μουνοτρυχες?
Κανά μιζανπλί θα εννοεί. Το "φτιάχνω μαλλί". Αλλά μάλλον το έπιασε λάθος όταν το πρωτακουσε.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ναι, το χαστούκι είναι σωματική βία, για άμυνα! Δηλαδή εάν η άλλη σου κάνει bullying δεν επιδέχεται σφαλιάρας, στο σπίτι σού;

Το ζητούμενο δεν είναι το χαστούκι. Το βασικό σημείο είναι το εξής: σε μία σχέση η ψυχολογική και η σωματική βία απαγορεύονται.

Δεν είναι ζήτημα του κοινωνικού συστήματος και παπαριές. Οι γυναίκες ανέκαθεν ασκούσαν τέτοιου είδους ψυχολογικη βία και οι άντρες σωματική, αντίστοιχα.

Η οριοθέτηση είναι η εξής: εάν ασκήσεις βία, θα δεχθείς βία, όχι με τους κανόνες που θέτεις εσύ. Εάν δεν ασκήσεις βία, δεν θα σου ασκηθεί βία.

Π
Φίλε μου η χαρά της κάθε πυροβολημενης θα είσαι, με βάση αυτά που γράφεις πάντα. Όλοι οι δικηγόροι διαζυγίων αντιδίκους σαν εσένα ψάχνουν. Σίγουρο μεροκάματο.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
αν αναφερεσε σε εμενα , μαρια λεγοταν και η δικια μου και ναι πηγαμε αρκετες φορες σε στριπτιτζαδικο, όπως και με άλλες σχεσεις μου παμε γενικα.
Το επόμενο που μένει να κάνεις, είναι να την βάλεις να γράψει και μια κριτική εδώ στο μπου, για το αν την πηδάς καλά ή όχι και μετά από αυτό δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο.... το τερμάτισες!!!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οσο δινετε σημασια-προσοχη-αξια στο τυπακι, θα μπαινει παντου σε ολα τα νηματα να τη λαμβανει, απλα.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Φίλε μου η χαρά της κάθε πυροβολημενης θα είσαι, με βάση αυτά που γράφεις πάντα. Όλοι οι δικηγόροι διαζυγίων αντιδίκους σαν εσένα ψάχνουν. Σίγουρο μεροκάματο.

Φίλε μου, οι γυναίκες σέβονται αυτούς που φέρονται σωστά και όχι αυτούς που κερδίζουν σε υποθετικές δίκες που σπάνια λαμβάνουν χώρα.

Σε ποιο δικαστήριο έχεις πάει στο οποίο η γυναίκα κατηγορεί τον άντρα της ότι την χαστούκισε ενώ τον έβριζε, και κέρδισε;

Πες μου μία τέτοια φάση και θα πάω πάσο

Π

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Φίλε μου, οι γυναίκες σέβονται αυτούς που φέρονται σωστά και όχι αυτούς που κερδίζουν σε υποθετικές δίκες που σπάνια λαμβάνουν χώρα.

Σε ποιο δικαστήριο έχεις πάει στο οποίο η γυναίκα κατηγορεί τον άντρα της ότι την χαστούκισε ενώ τον έβριζε, και κέρδισε;

Πες μου μία τέτοια φάση και θα πάω πάσο

Π
Σε τρία. Στο ένα υποχρεωτικά ως μάρτυρας. Κι επειδή είδα πως σκέφτονται οι δικαστές, σου εύχομαι ολόψυχα να μη χρειαστεί να σταθείς στο εδώλιο και να πεις αυτά τα περί χαστουκιων σε άμυνα απέναντι σε υβρεολόγιο και τα περί οριοθέτησης. Τον ήπιες πικρά.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Να πω εγώ μια ιστορία που την έζησα με προσωπική εμπλοκή. Γυναίκα με 3 παιδάκια, ο τύπος βαρύμαγκας και βίαιος. Ασωτη ζωή, όλα τα λεφτά δεξια κι αριστερα σκορπισμένα, στην οικογένεια τίποτα. Ξεκίνησαν με ενα χαστούκι, μετά εμπλουτίστηκε το ρεπερτόριο. Τους πιάσαμε και τους δύο οι γειτονες γιατί είδαμε ότι ξεφεύγει η κατάσταση. Ο τύπος μας πούλησε αγριαδα, όταν κατάλαβε ότι δεν τον παίρνει σηκώθηκε κι έφυγε. Πήγε στη γκόμενά του και μετακόμισε μόνιμα. Ερχόταν στο σπίτι και καυγάδιζαν συχνά. Η γυναίκα ζήτησε διαζύγιο και καμία οικονομική απαίτηση. Αρκεί να γλυτώσει. Η αστυνομία εν τω μεταξύ είχε έρθει 3-4 φορές γιατί ο τύπος "οριοθετούσε" τη σχέση. Μόλις πήρε το χαρτι για το διαζυγιο ο καυγάς ξεφυγε σε δολοφονικό επίπεδο. Οι φωνές και τα βοήθεια της γυναίκας ακούστηκαν από τους γείτονες και κυριολεκτικά την σωσαμε από βεβαιο θάνατο, αφού το τύπος δεν ξεκολλούσε τα χέρια του απο το λαιμό της. Τελικά με παρέμβαση σε δομές τη μεταφεραμε εκεί και σώθηκε. Βγήκε το διαζύγιο και όλα πήραν το δρομο τους. Ο τύπος ξενιτεύτηκε για να τη βγάλει καθαρή. Γερμανία νομίζω... Αν δεν ήμαστε εμείς εκεί άλλος ένας που "την αγαπούσε αλλά θόλωσε".

Δηλαδή ποιοι ΕΣΕΙΣ ;
Τι παριστάνατε ;
Αντικαταστήσατε την αστυνομία ;
Την ανύπαρκτη πολιτεία ;;;;

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.

Από τη στιγμή που άκουσα έναν παππού , που βρήκε έναν ετοιμοθανατο στο δρόμο,
τον πήγε στο νοσοκομείο ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΕ 10-15 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
και ξόδεψε κάπου 10.000.000 δρχ τέλη δεκαετίας 1990 , για να ξεμπλέξει
ΘΕΩΡΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Φίλε μου με αυτό δεν πας πουθενά. Κι όλα τα δίκια να έχει ο άντρας, εάν σηκώσει χέρι έχει χάσει το παιχνίδι...

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δηλαδή ποιοι ΕΣΕΙΣ ;
Τι παριστάνατε ;
Αντικαταστήσατε την αστυνομία ;
Την ανύπαρκτη πολιτεία ;;;;

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.

Από τη στιγμή που άκουσα έναν παππού , που βρήκε έναν ετοιμοθανατο στο δρόμο,
τον πήγε στο νοσοκομείο ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΕ 10-15 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
και ξόδεψε κάπου 10.000.000 δρχ τέλη δεκαετίας 1990 , για να ξεμπλέξει
ΘΕΩΡΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Τύπε!Ετσι για να χωρίς μια εικόνα του τι γίνεται στη Γερμανία.Εαν γείτονας καταγγείλει ονομαστικά ότι ακούει γείτονα να ξυλοφορτώνει άλλον,έρχονται οι αρχές και σε μπουζουριάζουν αρχίζοντας έναν γολγοθά για τον θύτη.

Όλα αυτά με ένα τηλέφωνο την στιγμή που εσυ προτείνεις να μην ανακατεύεται κανείς στα πουστριλικια του οποιουδήποτε

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Η αυτοαμυνα επιτρεπεται. Η αυτοδικια οχι. Καλως η κακως δεν θεωρειται κανενας αξιος να απονεμει δικαιοσυνη περαν των αντιστοιχων οργανων του κρατους. Δεν μου δινεται το δικαιωμα νομικα οτι το bullying και οι προσβολες της συζυγου μου μπορουν να τιμωρηθουν με σφαλιαρα.
Υποτιθεται πως αν εχεις προβλημα το δηλωνεις στα δημοσια οργανα. Τωρα το ποιος πηγαινει στην Αστυνομια να δηλωσει ψυχολογικη βια απο την συζυγο του δεν ξερω. Ακομα και να το κανεις πως μπορεις να το αποδειξεις; Η ηχογραφηση χωρις την γνωση του αλλου ατομου απαγορευεται (πολυ κακως, μονο σε μπανανιες τετοιοι νομοι για να την σκαπουλαρουν οι παρανομοι) και δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σαν πειστηριο σε δικαστηριο.
Δυστυχως ολο και περισσοτερο, η Δικαιοσυνη και τα οργανα επιβολης του Νομου σε αφηνουν ξεκρεμαστο.. Εγω για διαφορα συμβαντα στο παρελθον εχω καλεσει την Αστυνομια της περιοχης μου και δεν ερχονται καν.. Βεβαια αν πας να επιβαλεις μονο σου τον νομο θα εχεις μπλεξιματα για αυτο ολα με προσοχη.
Αυτο και για τον fylobios30 που ενω συμφωνω, η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη. Ολοι και περισσοτεροι τεινουν δυστυχως να παιρνουν τον νομο στα χερια τους, απουσια της Πολιτειας, οπως ο αλλος που πυροβολησε κ σκοτωσε τον γυφτο που ειχε ρημαξει τα σπιτια (και τον αφηναν ελευθερο) και μετα βρεθηκε να τον κυνηγαει ολος ο καταυλισμος. Γελοιοτητες.

ΥΓ Και ενα μπραβο στον stokadoura (και τους υπολοιπους ) που ασχοληθηκαν τοτε και δεν αφησαν μια γυναικα μονη και αβοηθητη στα χερια ενος τρελου.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1

Π

αμα φτασεις στα χαστουκια για να επιβληθείς το εχεις χασει το παιχνιδι..
προσωπικη αποψη, γυναικα σε σεβεται όταν ξερει ότι περιμενουν άλλες να παρουν την θεση της
αν κανει μαλακια θα βρεις ευκολα άλλη

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.657
Πόντοι
12.756
αμα φτασεις στα χαστουκια για να επιβληθείς το εχεις χασει το παιχνιδι..
προσωπικη αποψη, γυναικα σε σεβεται όταν ξερει ότι περιμενουν άλλες να παρουν την θεση της
αν κανει μαλακια θα βρεις ευκολα άλλη
Αυτο οντως..εγραψες μεγαλη αληθεια

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606
εχει γκομενο και δεν το ξερεις.
tomahok παραμονη πρωτοχρονιας 2020.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αυτο και για τον fylobios30 που ενω συμφωνω, η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη. Ολοι και περισσοτεροι τεινουν δυστυχως να παιρνουν τον νομο στα χερια τους, απουσια της Πολιτειας, οπως ο αλλος που πυροβολησε κ σκοτωσε τον γυφτο που ειχε ρημαξει τα σπιτια (και τον αφηναν ελευθερο) και μετα βρεθηκε να τον κυνηγαει ολος ο καταυλισμος. Γελοιοτητες.

ΥΓ Και ενα μπραβο στον stokadoura (και τους υπολοιπους ) που ασχοληθηκαν τοτε και δεν αφησαν μια γυναικα μονη και αβοηθητη στα χερια ενος τρελου.

Άλλο να μπει εισβολέας στο σπίτι σου και άλλο να ασχοληθείς με το ποιός δέρνει τη γυναίκα του, την κουνιάδα του, την πεθερά του ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ.

Ρισκάρεις να μπλέξεις χωρίς να έχεις λόγο.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Άλλο να μπει εισβολέας στο σπίτι σου και άλλο να ασχοληθείς με το ποιός δέρνει τη γυναίκα του, την κουνιάδα του, την πεθερά του ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ.

Ρισκάρεις να μπλέξεις χωρίς να έχεις λόγο.

Ειπε πως πηγαν πολλοι μαζι, οχι μονος του. Σιγουρα ρισκαρεις αλλα θα αφησεις καποια να την σπανε στο ξυλο; Ειχαν καλεσει την Αστυνομια και δεν ειχε μπορεσει να επεμβει.
Δεν διαφωνω πως τα πραγματα θα μπορουσαν να ειχαν παρει κ αλλη τροπη, να τον πειραζε που του την επεσαν και να την σκοτωνε αλλα δεν γινεται να κωφευεις.
Το ρισκο ποιο ακριβως ειναι; (α) Να σου επιτεθει εσενα και των υπολοιπων (β) Να την σκοτωσει και να νοιωθεις τυψεις που δεν εκανες τιποτα ενω μπορουσες. Το (β) δεν θα το αντεχα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom