kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.917
- Πόντοι
- 6.256
Η γιωργια ειναι καλο μουνί,τυποι στις δυο καταγγελιες βιασμου της γεωργιας,η τριτη δωρο
Η γιωργια ειναι καλο μουνί,τυποι στις δυο καταγγελιες βιασμου της γεωργιας,η τριτη δωρο
Η γιωργια ειναι καλο μουνί,
Θα τη στηριξουμε και μεις αν χρειαστει,το ξερω τυπε.θα βγαλει πολλα λεφτα στις τσοντες του σειρηνακη που θα παιξει για να αποζημιωσει τους λεβεντηδες
Η πατριαρχία είναι παράγραφοι του οικογενειακού δικαίου που δίνουν δικαιώματα στους άρρενες επί των θηλέων και στους μεγαλύτερους ηλικιακά επί των μικροτέρων.η κατάσταση είναι γελοία, αν τη δεις με Πολιτικό Κριτήριο. Δείχνει να πιστεύουν οτι αν καταργηθεί η Πατριαρχία , θα ζήσουμε σε ουτοπική Κοινωνία Ισοτήτων. Θα ήθελα να γνωρίσω κάποιον που να μπορεί να μου εξηγήσει το σκεπτικό
Για βλακα τον εχεις?Ο ζούγκλας μαζεύτηκε ή είναι η ιδέα μου; Αν την παράτησε και αυτός δεν την βλέπω καλά τη Μπίκα
Τύπε με ολα αυτα τα φαρμακα που παιρνουν οι συγκεκριμενοι "γυμναστες" που τους εχουν κανει το μυαλο κουνουπιδι, είναι θαύμα ακομη και το οτι θυμουνται τον αριθμό του πιν της καρτας, κι εσυ ζητας να εχουν συνεση να μην τον δωσουν στην γκομενα, δυσκολα πραγματααληθεια,πως γινεται να ειναι τοσο ουλτρα-τετρα-πανηλιθιος καποιος ωστε να χασει ολη την περιουσια και τις οικονομιες του σε μια σκατοπουτανα που της αξιζει αιματηρος θανατος?
την βαζει συνδικαιουχο ας πουμε,στον τραπεζικο λογαριασμο του? κατι τετοιο μαλλον.
οσες σχεσεις εχω κανει,δεν ξερανε ποτε καμια τους ουτε τον πρωτο αριθμο του pin της καρτας μου και ουτε προκειται ποτε να το μαθει καμια. τοσο δυσκολο ειναι να μην εισαι 2 τονους μαλακας?
Ειναι διπλη η απολαυση να γαμας της αλλην απο τον κωλο ως εκδικηση.Γκόμενά με την οποία είχα χρόνια σχέση ... και γουσταριζομασταν πολυ
μου είχε ζητήσει τα κλειδιά του σπιτιού μου για να μπενοβγαινει πιο άνετα
Της είπα να το ξεχάσει...και μου κράταγε μούτρα
Όταν αποφάσισε να μου κάνει σκηνη για το θέμα
... την πήρα από το κωλο πολύ άγρια...
δεν το ανέφερε ξανά... και ήταν όλο γλυκά...
Mε συγκινει οταν βλεπω σχεσεις να βασιζονται στον αμοιβαιο σεβασμοΕιναι διπλη η απολαυση να γαμας της αλλην απο τον κωλο ως εκδικηση.
Δες αυτό, τύπε: πυρφόρος - SLANG.grΤώρα με προβληματίσατε και οι δύο. Πρέπει να ανοίξουμε ψηφοφορία για το θέμα της ορθογραφίας κάποια Κυριακή.
Δες αυτό, τύπε: πυρφόρος - SLANG.gr
Σσσσσσσσσσσσ....μη μιλάς....Είμαι χοντρουλης με 400 ευρώ στη τράπεζα και αυτός κορμαρα με 400 χιλιάρικα και του τα έφαγε μουνι.
Αιωνια του η μνήμη αλλά είμαστε πυρφόρο λαός εντελώς
η κατάσταση είναι γελοία, αν τη δεις με Πολιτικό Κριτήριο. Δείχνει να πιστεύουν οτι αν καταργηθεί η Πατριαρχία , θα ζήσουμε σε ουτοπική Κοινωνία Ισοτήτων. Θα ήθελα να γνωρίσω κάποιον που να μπορεί να μου εξηγήσει το σκεπτικό
εδω Στην ρωσια οι γονεις του αγοριου του λενε προσεχε την νυφη να μην σου κανει κολπα και σου φαει την περιουσια η σου παρει το σπιτι ,οσοι Ελληνες ηρθαν εδω ηταν τερμα φουκαραδες και ακολουθησαν της πρωην μπαροβιες και πρωην καθαριστριες μεχρι εδω καλα να παθετε οσοι την παθενετε απο γυναικες εκει κατω,γιατι νομιζετε οτι ειναι οπως οι γυναικες στην εποχη των μαναδων σας που ηταν housewife και μεγαλωναν παιδι και καθοντουσαν σουζα ακομα και στον πεθερο οσοι ακουσαν της γυναικες τους Ελληνες και ηρθαν ρωσια καταστραφηκαν απο ολες της αποψεις.. με 400.000 αν θες να τα ξοδεψεις σε γυναικες,πας ταιλανδη,αφγανισταν,και εχεις 15γυναικες σε καθε χωρα και εισαι σαν Βασιλιας,αλλα εκει κατω πιστευετε σε ερωτες και παπαριες και οσες θελανε να μου φανε λεφτα της καταλαβαινα απο την αρχη και της εδιωχνα,και την δεκατια 90 που με εκλεψε ενα ζευγαρι εβαλε η πρωη μου ο γκομενος να με κλεψει και τους καταλαβα ,τωρα αμα εισαι πιρφορος ηλιθιος Ελληνας που νομιζει το μουνι ειναι το μεγιστο αγαθο στη ζωη καλα να παθετε,το θεμα ειναι οτι εχουν βγει και αυτες οι παπαριες με τα metoo ,σκατου,και νεοφεμιναζι οργανωσεις που προσπαθουν να γιοποιησουν την γυναικα και να την παρουσιασουν ωσ θυμα και ωσ αθωο πλασμα που δεν ενοχλει δεν πειραζει,δεν κανει κακο σε κανεναν,και αρκετοι το χαψανε,εγω δεν θα εδινα ουτε στην μανα μου τραπεζικα στοιχεια και οχι σε γυναικα,ετσι και αλλιως στους γονεις μου ειμαι τσακωμενος και τους στελνω βρισιες και φωτο με την πουτσα μου εξω στην Ελλαδα Εντομεταξυ στο e banking ο προορισμος των χρηματων ειναι φανερος,δεν ειναι οπως στα μετρητα,και θα φανει που εχουν σταλει...εγω που ειμαι παχουλος και φαλακρος περισσοτερο μυαλο εχω Ετσι την πατησαν φιλλιπιδης,χαικαλης κλπ,με τοσα λεφτα και τοση φημη θα τους ειχαν θεους σε πορνοτουριστικη χωρα,την πεφτανε και θελανε να γαμησουν τριτοτεταρτες και καταστραφηκαν
Το πόνημα που παραθέτεις καταλήγει ότι πυρφόρος ίσον αγαπούλης, ενώ του λινκ που παρέθεσα ότι πυρφόρος ίσον μαλάκας. Η συλλογιστική του πονήματος μου φαίνεται κάπως αυθαίρετη, ενώ του λινκ της slang.gr στηρίζεται σε βάσιμους συνειρμούς. Θα μπορούσαμε να πούμε «παιδιά, όλοι έχουμε δίκιο, διαλέγετε και παίρνετε ό,τι νομίζετε». Μόνο που δεν είναι τόσο απλό. Αν σε αποκαλέσει κάποιος πυρφόρο, σε λέει αγαπούλη ή μαλάκα; Καταλαβαίνεις ότι στη δεύτερη περίπτωση έχουμε χοντρή προσβολή.copy-paste απο το site
Κάποιες επεξηγήσεις. Το πυρφόρος είναι από τις βασικές λέξεις του ιδιώματος των μπουρδελιάρηδων (καλώς ή κακώς το ιδίωμα αυτό διαμεσολαβείται πλέον από μπουρδελοσάιτ, πλέον περισσότερα του ενός, οπότε δεν είναι ευχερές να ξέρουμε αν έχουμε να κάνουμε με προφορική σλανγκ ή με γραπτή/ διαδικτυακή, πάντως σε κάθε περίπτωση ξεπερνάει κατά πολύ την ιδιόλεκτο του διαδικτυακού χρήστη "Δημητράκη-Πορνομετανάστη").
Ο πυρφόρος είναι ο αγαπούλης έτσι όπως είχα προσπαθήσει να τον ορίσω. Δηλαδή ο "φέρων το πυρ" ρομαντικός που νομίζει ότι είναι ρομαντικός υπερήρωας και συμπεριφέρεται σε μία επί χρήμασι εκδιδόμενη όπως ο Δον Κιλώτης Δον Κιχώτης στη Δουλτσινέα του. Για το λόγο αυτό εισπράττει το κράξιμο των συναγωνιστών συν-μπουρδελιάρηδων που θεωρούν ότι οι πυρφόροι έχουν καταστρέψει τις πόρνες γιατί τις έχουν κάνει να έχουν περισσότερες απαιτήσεις, να δίνουν λιγότερα και να ζητάνε περισσότερα κτλ. Οριακά είναι και εθνικό αυτοφαυλιστικό γιατί θεωρείται ότι πυρφόρος είναι ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας που βάζει το συναίσθημα και την papandreic humanity πάνω από τους στυγνούς υπολογισμούς του μπουρδελικού Value for Money.
Το πυρφόρος είναι από τις λέξεις- κλειδιά του ιδιώματος των μπουρδελιάρηδων, όπως φαίνεται από την πρόταξή του στην αρχή του Λεξικού της Μπουρδελικής σε γνωστό σάιτ, από το οποίο και έχω αντλήσει. Ίσως τη διάδοσή του, από ό,τι μπόρεσα να καταλάβω θηρεύοντας λήμματα σε ένα άκρως ανθυγιεινό περιβάλλον να την χρωστάει όχι τόσο στον χρήστη "Δημητράκη Πορνομετανάστη", όσο στον ιδεολόγο ανορθογραφιστή χρήστη "pitsilistis" που το γράφει πιρφοροσ (sick) ή pirforos στα greeklish.
Το Οι πυρφόροι κατέστρεψαν την Ελλάδα του παραδείγματος είναι πολύ χαρακτηριστικό αυτού του εθνικού αυτοφαυλισμού. Ένα παράδειγμα που βγάζει πρώτο ο γούγλης για να κατανοηθεί καλύτερα η χρήση.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Εαν ειναι να δινω 20 ευρω να μου στηνετε καλυτερα να ανοιξω μια τρυπα στον τοιχο και να τον χωνω εκει...! Ιδιο πραγμα ειναι. -καλή ιδέα
-τέλοσπάντων προσωπικά αποδίδω το πρόβλημα στους πιρφόρους εντός και εκτός μπουρδέλων γιατί δημιουργούν ακριβές ξεπετοπουτάνες και γκόμενες προσβεβλημένες με τον ιό της παντρειάς, αντίστοιχα
Πες τα Χρυσόστομε! κι εγώ τέτοιος πυρφόρος ήμουνα. Παντρευτηκα ο μαλάκας... Οι πυρφόροι καταστρέψαμε την Ελλάδα. Καιρός να επανορθωσω. Ζητω οι πουτάνες! -αφού συνειδητοποίησες το λάθος σου , σε δεχόμαστε σαν άσωτο ιό ,πίσω στην εργένικη ελευθέρια πορνοκοινότητα ;) υγ: αλλά αυτό το πράγμα με τις γκόμενες που θέλουν σχέση / αποκλειστικότητα / αποκατάσταση κτλ για να κάνουν σέξ δεν το καταλαβαίνω καθόλου πρέπει να είναι μόνο στην ελλάδα αυτό το φαινόμενο , γιατί στον υπόλοιπο κόσμο (ευρώπη , αμερική) τα ήθη πιστεύω ότι είναι πιο λάσκα...
Το πυρφόρος θα μπορούσε σπανιότερα να έχει θετικό πρόσημο αν μιλάμε για έναν παθιασμένο έγκαυλο μπουρδελιάρη που φέρει το πυρ της πυρκαύλου καταστάσεώς του, συνήθως όμως είναι μειωτικά ο αγαπούλης, όπου και παραπέμπω για τα περαιτέρω.
Δεν ξέρω αν πετύχατε στον Ευαγγελάτο σήμερα έναν φίλο του ,που είπε το ακίνητο:"Ήταν παιδί στο ΜΥΑΛΟ και παιδί στην καρδιά"...αυτό τα εξηγεί όλα.
Ακριβώς αυτό...Τύπε με ολα αυτα τα φαρμακα που παιρνουν οι συγκεκριμενοι "γυμναστες" που τους εχουν κανει το μυαλο κουνουπιδι, είναι θαύμα ακομη και το οτι θυμουνται τον αριθμό του πιν της καρτας, κι εσυ ζητας να εχουν συνεση να μην τον δωσουν στην γκομενα, δυσκολα πραγματα
Εγώ ορίζω τον ΠΥΡΟΦΟΡΟ ως έναν άνδρα ο οποίος είναι πλήρως ή εν μέρει παραδομένος στα συναισθήματά του σε μια γυναίκα. Όλοι, κατά καιρούς, έχουμε υπάρξει πυρφόροι. Η όλη ιστορία και η ΝΙΚΗ αν θέλετε, είναι να απεμπλακείς από αυτό το mindset όσο το γρηγορότερο.Το πόνημα που παραθέτεις καταλήγει ότι πυρφόρος ίσον αγαπούλης, ενώ του λινκ που παρέθεσα ότι πυρφόρος ίσον μαλάκας. Η συλλογιστική του πονήματος μου φαίνεται κάπως αυθαίρετη, ενώ του λινκ της slang.gr στηρίζεται σε βάσιμους συνειρμούς. Θα μπορούσαμε να πούμε «παιδιά, όλοι έχουμε δίκιο, διαλέγετε και παίρνετε ό,τι νομίζετε». Μόνο που δεν είναι τόσο απλό. Αν σε αποκαλέσει κάποιος πυρφόρο, σε λέει αγαπούλη ή μαλάκα; Καταλαβαίνεις ότι στη δεύτερη περίπτωση έχουμε χοντρή προσβολή.
Για μένα ισχύει το μαλάκας. Ο πυρφόρος είναι βεβαίως και αγαπούλης και μουνόδουλος και ό,τι άλλο υποτιμητικό θες, ακριβώς επειδή είναι μαλάκας.
Για πλάκα. Σε ένα δευτερόλεπτο.Ρευστοποιειται το μπιτκόιν;