Νέα

Τον «αυτοκτόνησε» γυναίκα αράχνη αρπάζοντας του την περιουσία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 418
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.102
Πόντοι
216

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Συνήθως, οι "αναβολικοί", κοινώς οι χρήστες αναβολικών ανδρογόνων στεροειδών, όταν είναι μέσα στο κύκλο, δηλαδή όταν παίρνουν TESTO, έχουν τέτοιες καύλες που θέλουν να πηδάνε συνέχεια και ασταμάτητα. Το πρόβλημα είναι όταν "βγαίνουν" καθώς εκεί μετατρέπονται "οργανικά" σε έφηβα κορίτσια (αναφέρομαι ως προς τους δείκτες τεστοστερόνης). Αυτός είναι ο λόγος που μετά, μετά από κύκλους με αναβολικά, πρέπει κάποιος να κάνει πανάκριβες και προσεκτικές αποθεραπείες. Και φυσικά για να αποδώσουν μετά τους κύκλους στο σεξ χρειάζονται πολλά βοηθήματα και μάλιστα ΣΥΝΕΧΩΣ από ένα σημείο και μετά.

Γενικά είναι ένα ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ χόμπυ και πραγματικά είναι αστείο στην Ελλάδα να βλέπεις μεροκαματιάρηδες χωρίς καμία οικονομική δυνατότητα να καταστρέφουν τις ζωές τους...

Αλάνι μου όταν είσαι σα τον τύπο αυτόν, δε βγαίνεις από τίποτα. Ακολουθείς την τακτικ blast & cruise. Κρατάς δηλαδή ένα base τεστοστερόνη στα 100-200mg που θεωρείται «ασφαλής δόση» για trt (200 γιατί με τα χρόνια τα receptors δεν πιάνουν όπως πιάνουν έναν παρθένο σε αυτά), και μετά κάνεις το stacking πάνω από αυτό δυο φορές το χρόνο για να καθαρίζεις καλά. Ο τύπος έτσι όπως ήταν στη φωτό, πρέπει να έπαιρνε τρελά πράγματα, και με τέτοιο κόψιμο φέτες, λογικά Κούκου δεν έκανε. Ο λόγος ότι όταν έχεις τέτοια φλεβικοτητα και στέγνωμα, κάνεις manipulation που ρίχνει (για να μη πω κρασαρει) τα οιστρογόνα σου. Με χαμηλά οιστρογόνα Κούκου δε κάνει. Και πολλά άλλα, γι’ αυτό δε δίνουν AI σε TRT, παρά μόνο οι μπετοστοκοι στο Αμερικα. Επίσης αν τα οιστρογόνα του ήταν ψηλά, και πάλι δε θα έκανε Κούκου, θα έκανε όμως η πίεση του. Άρα δεν ισχύει το «παίρνουν και θέλουν όλη μέρα να γαμάνε», ούτε κατά φαντασία. Έχει αναβολικά όπως το Τρεν, το οποίο κάνει hijacking σε πολλά πράγματα και τρελαίνει γενικότερα, και εκεί ναι, λόγω των ανδρογονων θες να γαμησεις τα πάντα, αλλά και τι νόημα έχει, όταν ιδρώνεις, δε κοιμάσαι, και ο θυρεοειδής σου πάει περίπατο.

Καλό πλάνο είναι TRT με HCG (αλλά η δοσολογία της HCG και το freq μπορεί να είναι λίγο tricky) και πολύ χαμηλή δόση legit Πρίμο, όλο το χρόνο για να κάνει σιγά σιγά build up. Το ratio θέλει προσοχή για να μην κρασαρεις τα οιστρογόνα, και θεωρείσαι εντάξει. Αν έχεις και πολύ καλό καρδιαγγειακό μέσω προπόνησης (για να καταπολεμήσεις τον υψηλό αιματοκρίτη) και διατροφή Σπαρτιάτη (για τα αιμοσφαίρια κτλ), θα είσαι κομπλέ (ούτε αιμοδοσίες θέλει, ούτε να γαμησεις τον σίδηρο, ούτε φλεβοτομη ούτε τίποτα, και με ένα σωστό προγραμα προπόνησης θα γίνεις ντου-κι (σιγά σιγά για να αποφύγεις θέμα με τα νεφρά κτλ).

Αυτά τα ολιγα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.253
Πόντοι
2.356
Ρε συ Μίδα, κάτι άσχετο, υπήρχε ένας εδώ με προφίλ Μίδας, που έκανε αστρολογικές προβλέψεις και τέτοια; Έχεις καμία σχέση με αυτον. (το τι γέλιο κάνω με αστρολόγους δεν λέγεται)
Καλό πλάνο είναι TRT με HCG (αλλά η δοσολογία της HCG και το freq μπορεί να είναι λίγο tricky) και πολύ χαμηλή δόση legit Πρίμο, όλο το χρόνο για να κάνει σιγά σιγά build up. Το ratio θέλει προσοχή για να μην κρασαρεις τα οιστρογόνα, και θεωρείσαι εντάξει. Αν έχεις και πολύ καλό καρδιαγγειακό μέσω προπόνησης (για να καταπολεμήσεις τον υψηλό αιματοκρίτη) και διατροφή Σπαρτιάτη (για τα αιμοσφαίρια κτλ), θα είσαι κομπλέ (ούτε αιμοδοσίες θέλει, ούτε να γαμησεις τον σίδηρο, ούτε φλεβοτομη ούτε τίποτα, και με ένα σωστό προγραμα προπόνησης θα γίνεις ντου-κι (σιγά σιγά για να αποφύγεις θέμα με τα νεφρά κτλ).

Αυτά τα ολιγα.

Δεν είμαι γνώστης του θέματος. Ωστόσο, από την μικρή εμπειρία που έχω ως πρωην στέλεχος (στα οικονομικά) σε μεγάλο διαγνωστικό κέντρο - κλινική, η πρότασή μου ΠΟΤΈ ΜΑ ΠΟΤΕ να μην μπείτε σε αναβολικά. Αυτά που γράφεις, ακόμα και στη δευτερη παράγραφο διαταράσσουν τον οργανισμό και μπορεί να δημιουργήσουν μη αναστρέψιμα προβλήματα. Κανένα φάρμακο δεν είναι ασφαλές και ειδικά τα στεροειδή.
Η φαρμακοκινητική είναι εξαιρετική δύσκολη φάση και δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ Ο ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΣ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ.

Είναι εντελώς ηλίθιος όπως είναι χρήστης αναβολικών αν δεν το έχει ανάγκη (νανισμός ή κοντοακρία κλπ)
Αν κάποιος επιλέγει να ταιζει τον ναρκισσισμό του θα το φάει το κεφάλι του.
Μέτρο δεν υπάρχει στη χρήση φαρμάκων για να φαίνεσαι μεγαλόσωμος ή γραμμωμένος. Μπορεί με έναν απλό σωστό κύκλο που λες και εσύ, να σε στειλει αδιάβαστο.
Έχω έναν ξερόλα φίλο που έχει κάτι σπυριά τεράστια 8 μηνες το χρόνο... Και όχι απλά κάνει διατροφή είναι ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ και φουλ εξετάσεις κλπ

Τελευταία τροποποίηση:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Παράδειγμα θέλησης, συστηματικής γυμναστικής και σωστής διατροφης
Screenshot_20220603-131058~2.png
Σκέτη πρωτεΐνη και κανένα ασπράδι πού και πού!!!
Ξέρω εγώ :headbang::rockon::woldman:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
Φθλιπινεζα είχε πάρει?? Α ήταν τέρμα μλκας ο εκλιπών RIP
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ
Φθλιπινεζα παίρνω κι εγώ.. Στα 50 κ μετά όμως, όχι στα 30....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μήπως είχε γυναίκα Ρουμάνα κάποια στιγμή τυπε? Αυτό θα το εξηγούσε το θέμα
Το Like πάει για το πρώτο σχόλιο με την Φιλιππινέζα...

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Κάτι δεν κολλάει στην όλη ιστορία παιδιά . Οι αντιφάσεις που υπάρχουν στο όλο αφήγημα του μακαρίτη , σπάνε καρύδια σε κενό αέρος .

Πχ κάνει λόγο επί της ουσίας , για μια καλή γυναίκα -θύμα των καταστάσεων κτλ , και στο καπάκι την κατηγορεί για διάφορα , [ μέχρι και για μαστροπό της κόρης της ] Τουτέστιν και πριν τον παρατήσει , η λεγάμενη ήταν και σωστή , και θύμα , και μαστροπός όπως και άλλα παρόμοια και χειρότερα , και όλα αυτά ταυτόχρονα .Μπάζει από παντού το όλο σκηνικό . .

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.546
Πόντοι
9.931

Και το ερώτημα ειναι πιο μελος του σαι εχει το βιντεο :grin: :buck2:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
Της έδωσα τη σουφρα στο χέρι ... οπότε τα κλειδιά τα κράτησα ;)
Εγώ το αλλάζω (για περιπτώσεις σαν την δική σου) σε: "Το καλύτερο μπεγλέρι είναι το κωλάντερο στο χέρι". :2funny:

OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216

Και το ερώτημα ειναι πιο μελος του σαι εχει το βιντεο :grin: :buck2:
Η τσοντούλα μήπως είναι διαθέσιμη; Ή πήγε στον Σειρινάκη ως ερασιτεχνικό;
:zombie: :shit: :zombie: :shit:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ρε συ Μίδα, κάτι άσχετο, υπήρχε ένας εδώ με προφίλ Μίδας, που έκανε αστρολογικές προβλέψεις και τέτοια; Έχεις καμία σχέση με αυτον. (το τι γέλιο κάνω με αστρολόγους δεν λέγεται)

Δεν είμαι γνώστης του θέματος. Ωστόσο, από την μικρή εμπειρία που έχω ως πρωην στέλεχος (στα οικονομικά) σε μεγάλο διαγνωστικό κέντρο - κλινική, η πρότασή μου ΠΟΤΈ ΜΑ ΠΟΤΕ να μην μπείτε σε αναβολικά. Αυτά που γράφεις, ακόμα και στη δευτερη παράγραφο διαταράσσουν τον οργανισμό και μπορεί να δημιουργήσουν μη αναστρέψιμα προβλήματα. Κανένα φάρμακο δεν είναι ασφαλές και ειδικά τα στεροειδή.
Η φαρμακοκινητική είναι εξαιρετική δύσκολη φάση και δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει.

Είναι εντελώς ηλίθιος όπως είναι χρήστης αναβολικών αν δεν το έχει ανάγκη (νανισμός ή κοντοακρία κλπ)
Μέτρο δεν υπάρχει στη χρήση φαρμάκων για να φαίνεσαι μεγαλόσωμος ή γραμμωμένος. Μπορεί με έναν απλό σωστό κύκλο που λες και εσύ, να σε στειλει αδιάβαστο.
Έχω έναν ξερόλα φίλο που έχει κάτι σπυριά τεράστια 8 μηνες το χρόνο... Και όχι απλά κάνει διατροφή είναι ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ και φουλ εξετάσεις κλπ
και μόνο ο ναρκισσισμός???Εδώ ο άλλος κατέβαινε σε αγώνες bjj χωρίς να είναι επαγγελματίας και είχε χτυπήσει φάρμακο. Πότε δεν το παραδέχτηκε αλλα φαινόταν απο χιλιόμετρα. Τι ματαιοδοξίες έχει ο καθ'ένας? Παιδιά με τη δουλειά τους ,ωραία και να βάζουν τέτοια δηλητήρια στον οργανισμό τους. Έλεος ρε φίλε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.124
Πόντοι
3.656

Αστρολόγος είναι ωραία φάση. Πληρώνεσαι για να λες μλκιες
Θα το σκεφτώ. Τόσους χαζούς κ χαζές έχει η χώρα

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ακόμα ένα μεγάλο παθος- λάθος..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Πρόβλημα πάθους επίσης

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056
Ακόμα ένα μεγάλο παθος- λάθος..
Αυτή μόλις βγήκε νικήτρια ζήτησε να χωρίσουν για να βρει καλύτερο γαμπρό

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Κάτι ακόμα που έχει ενδιαφέρον..Ψινάκης εν δράσει... χαχαχαχ

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Αυτή μόλις βγήκε νικήτρια ζήτησε να χωρίσουν για να βρει καλύτερο γαμπρό
Νομίζω λένε ότι τον χώρισε από τον χειμώνα, γιατί κατηγορείται για διακίνηση.. αλλά εντάξει υπάρχει τεκμήριο της αθωότητας για τον νεαρό..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.124
Πόντοι
3.656
Νομίζω λένε ότι τον χώρισε από τον χειμώνα, γιατί κατηγορείται για διακίνηση.. αλλά εντάξει υπάρχει τεκμήριο της αθωότητας για τον νεαρό..
Τον χώρισε μόλις κατάλαβε ότι από ναρκεμοορο δεν μπορεί να φας λεφτά πρπεει να βρεις άλλον. Μαλακα
Η απλά να συνεχίσεις τις βίζιτες στο Ντουμπάι... Χωρίς νταβατζη

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom