Νέα

Διπλό φονικό στην Καβάλα: Σκότωσε το 1 έτους παιδί του, τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 411
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
2ον. Αν είναι αλήθεια και την έβαζε να κουβαλάει 25 κιλά ζωοτροφές, όπως συνήθως έκαναν οι Γιαγιάδες της, κι αυτή το έκανε, δεν σου περνάει από το μυαλό ότι γούσταρε αυτή την κατάσταση; Να υπηρετεί ένα ισχυρό αρσενικό;

Όχι τύπε,δεν τους περνάει καθόλου απ'το μυαλό.

Αυτοί πιστεύουν ότι ο βοσκός την είχε αλυσοδεμένη στην καλύβα και τη βίαζε.Και στις φώτο μ'αυτόν και τις κατσίκες την απειλούσε με όπλο για να χαμογελάει.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.683
Πόντοι
6.946
1ον. Από που κι ως που, είσαι σίγουρος ότι το έν λόγω άρθρο γράφει την αλήθεια, αφού και οι δύον είναι νεκροί και δεν μπορούν να το διαψεύσουν;
2ον. Αν είναι αλήθεια και την έβαζε να κουβαλάει 25 κιλά ζωοτροφές, όπως συνήθως έκαναν οι Γιαγιάδες της, κι αυτή το έκανε, δεν σου περνάει από το μυαλό ότι γούσταρε αυτή την κατάσταση; Να υπηρετεί ένα ισχυρό αρσενικό;
Πολλοί λαθροισλαμίες αφήνουν την γυναίκα τους να κουβαλάει το παιδί, συν 2 βαλίτσες μαζί, και αυτοί κάνουν χαλαρό βάδην μπροστά με τα χέρια ελεύθερα στο κινητό, τα έχω δει πολλάκις.
Αν ο παπάρας άφηνε/υποχρέωνε την γυναίκα του να κουβαλάει μέχρι τις τελευταίες ημέρες της γέννας, ήταν κάθαρμα, απλά, λέω εγώ τώρα, αποδείξεις δεν έχω.

Οι γεωργικές δουλειές είναι σκληρές, δεν είναι ξάπλα και κινητό, τα ζώα θέλουν συνεχή φροντίδα. ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει κάποια στιγμή να ΑΠΕΧΕΙ η γυναίκα, ειδικότερα τους τελευταίους μήνες, αλλά οι μαλθακοί κάτοικοι των πόλεων δεν μπορούν να καταλάβουν ότι χρειάζεται μόχθος(και άτομα που μόνο δουλειά γραφείου έχουν γνωρίσει και τίποτα άλλο, δεν θα το καταλάβουν) .

thanasis 2001

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2021
Like
22
Πόντοι
0
κατα την αποψη μου ποιο σωστο απο μερους του δραστη θα ητανε οχι να σκοτωσει το παιδι και την κοπελα αλλα να τους αναγκαζε να τον παρακολουθουν να αυτοκτονει
δεν μπορω να καταλαβω την λογικη του δραστη

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Καλό είναι όλα τα άλφα μέιλ να βγουν να υπερασπιστούν τον φίλο τους από την Καβάλα..
Ήρθε η ώρα να ειπωθούν τα πράγματα με τ ονομα τους..
Να ξεχωρίσουν οι αληθινοί άντρες από τους χλεχλεδες..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

(Προφανώς ειρωνευομαι)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.673
Πόντοι
9.297
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ. Όταν όμως κάποια ΝΟΜΙΣΕΙ ότι ένα τέτοιον άντρα μπορεί να τον ξεφορτωθεί όταν λήξει η χρησιμότητά του, ΙΣΩΣ η κατάληξη δεν είναι αυτή που προσδοκά. Σου περνάει μήπως από το μυαλό πόσοι έχουν πέσει σε κατάθλιψη κι έχουν αυτοκτονήσει, επειδή έχασαν τα πάντα από την πάλαι ποτέ αγαπημένη τους Σύζυγο; ΑΞΙΖΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ η καταστροφή της ζωής τους;
Oταν άνθρωποι από ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικούς κόσμους έρχονται τόσο κοντά η καταστροφή είναι η πιο πιθανή κατάληξη...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.683
Πόντοι
6.946
Μακελειό στην Ταύλάνδη
Τι γίνεται βρε πούστη μου στον κόσμο... δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση κανενός γονιού από τα παιδάκια που σφάχτηκαν...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.052
Πόντοι
34.538

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
Πολλοί λαθροισλαμίες αφήνουν την γυναίκα τους να κουβαλάει το παιδί, συν 2 βαλίτσες μαζί, και αυτοί κάνουν χαλαρό βάδην μπροστά με τα χέρια ελεύθερα στο κινητό, τα έχω δει πολλάκις.
Αν ο παπάρας άφηνε/υποχρέωνε την γυναίκα του να κουβαλάει μέχρι τις τελευταίες ημέρες της γέννας, ήταν κάθαρμα, απλά, λέω εγώ τώρα, αποδείξεις δεν έχω.

Αυτός ήταν κάθαρμα,αυτή γιατί καταδεχόταν να τα κουβαλάει;Γιατί είχε τόσο μεγάλη ανάγκη να τον υπηρετεί;Και ειδικά σε μια εποχή που η γυναίκα μπορεί να σε τρέχει και μόνο αν την κοιτάξεις στραβά.

Αυτό μόνο οι ψυχίατροι μπορούν να μας το απαντήσουν

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.683
Πόντοι
6.946
Αυτός ήταν κάθαρμα,αυτή γιατί καταδεχόταν να τα κουβαλάει;Γιατί είχε τόσο μεγάλη ανάγκη να τον υπηρετεί;Και ειδικά σε μια εποχή που η γυναίκα μπορεί να σε τρέχει και μόνο αν την κοιτάξεις στραβά.

Αυτό μόνο οι ψυχίατροι μπορούν να μας το απαντήσουν
Γιατί;;; Γιατί ΣΥΜΦΩΝΑ με τις μασχαλοτριχούσες Φεμιναζοανταρσυασυριζαίες μιτούδες, είναι ΕΛΑΙΦΘΑΙΡΕΙΑ να έχει μια γυναίκα μαντίλα (και όχι προσβολή στο φύλο της) , ΤΙΜΗ ΤΗΣ να υπηρετεί πιστά τον σκουροάπλυτο αφεντομουλά της και να την παντρεύουν στα 7-9 χρόνια... Τέτοια ιδανικά , ήθη και έθιμα, πάνε μπροστά τον τόπο και την χώρα, όχι οι Χριστιανοταλιμπάν που τις αφήνουν ελεύθερες να λένε τις μαλακίες τους και οχλαγωγούν με κινήματα μιτού.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Δεν μπορω να μπω στο μυαλο της και δυσκολευομαι πολυ να καταλαβω γιατι δεν εψαξε στην Καβαλα, στην Δραμα (μονο 35km αποσταση) η στην Θεσσαλονικη εναν σωστο αντρα.

Οι Ελληνες ειναι απο τους ομορφοτερους αντρες στον κοσμο και καθε γυναικα το γνωριζει αυτο.

Ισως να ηταν ακομη παρθενα στα 27 της οταν γνωριστηκαν. Μηπως ειναι αυτος ο λογος που την εκανε να κολλησει με εναν κατα 25 χρονια μεγαλυτερο της αντρα........
Οι Έλληνες είναι οι ομορφότεροι άντρες του κόσμου ! Επιτέλους ένας άνθρωπος με ωραία και αυστηρά κριτήρια,. είχα απογοητευτεί εδώ μέσα

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Όλα τα δεινά για τον άντρα, ξεκινάνε από την πουτσα του. Αυτό το ελεεινο ανθρωπινο όργανο τον οδηγεί σε καταστροφικά αποτελέσματα
Επιστήμονας φοβερός που ξέρει να σχεδιάζει αεροπλάνα καταστρέφεται. Μηχανικός που ξέρει να λύνει και να δένει πολύπλοκα μοτέρ. Κτηνοτρόφος με 1000 γίδια. Γεωργός με 2000 δέντρα . Πιλότος ελικοπτέρου, Αστροφυσικός.

Και όμως δεν μπορεί να διαχειριστεί τις επιθυμίες της πούτσας του.

Αυτά που έχουν δει τα μάτια μου τι έχουν πάθει οι άντρες εξαιτίας της πούτσας τους, είναι φρικτά.

Ένας φοβερός μηχανικός ξαφνικά τον είδα μια Μεγάλη Παρασκευή να κουβαλάει τον επιτάφιο.

Είδα έναν εξαιρετικό νευροχειρουργό να καπνίζει και να πίνει μέχρι τελικής πτώσεως έμφραγμα να τον κουβαλάνε τέσσερις και ο παππάς πέντε.

Είδα τον γείτονα να πηγαίνει στο Άγιο όρος και να μένει εκεί. ( Εδώ έχω μια επιφύλαξη μπορεί να μην έφταιγε η πουτσα του αλλά ο κωλος του) .

Είδα τον δάσκαλο να με χτυπάει με ζήλο.
Είδα τη μάνα μου να κλαίει απελπισμένα
είδα το γέρο μου να φεύγει για τα ξένα
για το καλό μου
Είδα τους φίλους μου να σκίζονται για μένα
είδα να θέλουν να ξεκόψω από σένα
είδα χαράματα να με τραβάν στο τμήμα
για να γλιτώσω το κελί να πω το ποίημα.....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
τυπε επι συριζα υπηρχαν ανθρωποι που ειχαν 50χιλιαρικα ή 100χιλιαρικα ή 500χιλιαρικα ή 1μυριο στην τραπεζα και ξυπνησαν το πρωι και δεν μπορουσαν να βγαλουν ουτε 1 ευρω...και οχι μονο αυτο, αλλα κανεις δεν ηταν σιγουρος αν θα τα ξαναδει τα λεφτα του ποτέ....
λες να μας ενδιαφερει αν το ηλιελαιο πηγε απο 7 ευρω στα 10 ευρω....3 ευρω δινω μονο στον πασατεμπο μου καθε μερα...ή να μας νοιαζει αν δινουμε κανα κατοσταρι παραπανω στην βενζινη...

υγ : φυσικα αυτα ισχυουν για τον κανονικο κοσμο...δεν μιλαω για τους ιθαγενεις που στοιβαζονται σε πατησια, κυψελη και λοιπες ημιαυτονομες περιοχες...αυτοι τους λειπουν 99 λεπτα για να συμπληρωσουν 1 ευρω....αυτοι φυσικα και εχουν καθε δικαιωμα να ψηφισουν συριζα......
:confused: :confused: :confused:

Τυπε εμεις που στοιβαζομαστε στα Πατησια, στα Σεπολια, μενουμε στα δικα μας τα σπιτια, και παμε σουπερ μαρκετ και αγοραζουμε οτι θελουμε.
Και καλα εσυ, εχεις.
Μηπως γνωριζεις αν εκει στις Γλυφαδες, στα Φαληρα, που μενετε, εαν υπαρχουν καποιοι που πληρωνουν 700 ευρω νοικια, η εχουν δανεια, και ζουπανε την οδοντοκρεμα να βγαλει οτι εχει και δεν εχει μεσα, ξυριζονται με το ιδιο ξυραφακι 10 φορες, και οποτε μπαινουν σουπερ μαρκετ σιχτιριζουν με τις τιμες και ψωμολυσσανε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom