Νέα

Αγριο φονικό στη Χίο - Νόμιζε ότι παρενοχλούσε την κοπέλα του και σκότωσε πατέρα δύο παιδιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Aprofilaktos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2021
Like
1.306
Πόντοι
201

Δράστης ένας 25χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν 40χρονο - «Τον σκότωσαν για μια κοπέλα που μπορεί να είναι και παρεξήγηση» λέει μια κάτοικος του χωριού στο protothema.gr​

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στο χωριό Λίθι της Χίου μετά το άγριο φονικό που σημειώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα όταν ένας 25χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα έναν 40χρονο πατέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τους κατοίκους του χωριού , το θύμα , ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών είχε πάει για ποτό στο μπαρ όπου δούλευε ο δράστης με την κοπέλα του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , ο 25χρονος ενοχλήθηκε άσχημα όταν το θύμα άρχισε να παρενοχλεί τη νεαρή κοπέλα και «τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν». Ο δράστης έβγαλε μαχαίρι με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 40χρονου πατέρα.

Η αστυνομία ερευνά τα ακριβή αίτια, με κάποιους από τους μάρτυρες να αναφέρουν ότι πιθανόν να αποδίδεται σε παρεξήγηση από την πλευρά του δράστη θεωρώντας ότι ενόχλησε την κοπέλα του. Η οικογένεια του άτυχου 40χρονου είναι συντετριμμένη ενώ όλοι μιλούν για το θύμα με τα καλύτερα λόγια .

«Ήταν ένας καλός οικογενειάρχης, μεγάλωνε με τη γυναίκα του τα δύο ανήλικα παιδιά τους, πολύ γνωστός στην περιοχή, διατηρούσε οβελιστήριο, δεν είχε πειράξει κανέναν. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τον σκότωσαν για μια κοπέλα που μπορεί να είναι και παρεξήγηση» λέει μια γυναίκα , κάτοικος του χωριού , στο protothema.gr

Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Χίου ενώ το πτώμα του άτυχου 40χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή.

Τώρα που θα μπει στην στενή και θα σκεφτεί με ηρεμία το λάθος του θα καταλάβει πως δεν άξιζε .......

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
Αντίο φτώχεια...
Κρίμα ρε πουστη πραγματικά...
Εγώ δηλαδή με τις αρχικαριολες που έχουν περάσει από δίπλα μου τι θα έπρεπε να κάνω?
Κάθε μέρα να σκοτώνω και από έναν αγαπητικό?
Ποιος ξέρει τώρα και εκεί τι στράβωμα έφαγε ο πιτσιρίκος και ξηγηθηκε ατσαλα...
Όχι και να του κόψεις την ανάσα στεγνά ρε φίλε όμως...
Χοντρό πολύ...
θα εχει χρονο να το σκεφτει στα ντουζ των φυλακων οσο καποιοι συγκρατουμενοι του ανοιγουν το κωλο...

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
419
Πόντοι
26
Ο θυτης οπως σχεδον παντα αλβαναγκουρας.
Καντε μια σουμα ποσους ελληνες εχουν καθαρισει τα ορκ απο το 90 και θα καταλαβετε που εχει φτασει η χωρα

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Θα πληρώσουμε τον εγκλεισμό της καραντίνας ακόμα. Οι συνέπειες τώρα φαίνονται. Και υπάρχει, ρε γαμώ το, πολύ προπαγάνδα επιρροής. Ό,τι μαλακία τέτοια γίνεται παίρνει τέτοια προβολή! Επειδή ήμουν έγκλειστος με covid-19 14 μέρες, είδα πολλές ειδήσεις. Δυσάρεστα γεγονότα να σου γαμάνε το ηθικό, και η μόνη είδηση με Χαρούμενα χρώματα, το ταξίδι του γκαντέμη. Δεν γαμιέμαστε λέω εγώ, που λέμε και στο χωριό μου; Άγχος, για τα τρόφιμα, για τα χρήματα, για να μην πεθάνουμε από κορονοϊό, να μην μπουν οι Τούρκοι, και ένα σωρό άλλες μαλακίες. Πού οδηγεί αυτό, σε συσσώρευση κοινωνικού θυμού. Και να τα αποτελέσματα. Θα φάμε ο ένας τον άλλον. Όσοι είναι λίγο πυροβολημένοι, είναι οι επόμενοι θύτες. Γιατί δεν έχουν τις κατάλληλες άμυνες. Το τερματίσαμε εντελώς ως κοινωνία. Παλιά τα ακούγαμε μόνο στην Αμερική να γίνονται. Τώρα καλώς τα δεχθήκαμε. Αρκετό καιρό.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Aνέκαθεν από τους πιο ηλίθιους λαούς οι νεοέλληνες, μετρημένα, ήρθε και η covid που μίκρυνε ακόμα περισσότερο τα μυαλά των ανεμβολίαστων ήρθε και έδεσε. Δεν είναι τυχαίο που κάθε μέρα ακούμε και πιο κουλά εγκλήματα.
Κάτι δεν στέκει τύπε.. μήπως πετυχαίνουν τον σκοπό τους οι κατασκευαστές του ιού; Πεθάνουν οι ανεμβολιαστοι κ μένουν οι πιο ηλίθιοι... Άμα έμεναν οι λογικοί όλα καλά θα ήταν...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.849
Πόντοι
3.656
Θα πληρώσουμε τον εγκλεισμό της καραντίνας ακόμα. Οι συνέπειες τώρα φαίνονται. Και υπάρχει, ρε γαμώ το, πολύ προπαγάνδα επιρροής. Ό,τι μαλακία τέτοια γίνεται παίρνει τέτοια προβολή! Επειδή ήμουν έγκλειστος με covid-19 14 μέρες, είδα πολλές ειδήσεις. Δυσάρεστα γεγονότα να σου γαμάνε το ηθικό, και η μόνη είδηση με Χαρούμενα χρώματα, το ταξίδι του γκαντέμη. Δεν γαμιέμαστε λέω εγώ, που λέμε και στο χωριό μου; Άγχος, για τα τρόφιμα, για τα χρήματα, για να μην πεθάνουμε από κορονοϊό, να μην μπουν οι Τούρκοι, και ένα σωρό άλλες μαλακίες. Πού οδηγεί αυτό, σε συσσώρευση κοινωνικού θυμού. Και να τα αποτελέσματα. Θα φάμε ο ένας τον άλλον. Όσοι είναι λίγο πυροβολημένοι, είναι οι επόμενοι θύτες. Γιατί δεν έχουν τις κατάλληλες άμυνες. Το τερματίσαμε εντελώς ως κοινωνία. Παλιά τα ακούγαμε μόνο στην Αμερική να γίνονται. Τώρα καλώς τα δεχθήκαμε. Αρκετό καιρό.

Γιατί να βλέπεις ειδήσεις;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.151
Πόντοι
5.506
Κάτι δεν στέκει τύπε.. μήπως πετυχαίνουν τον σκοπό τους οι κατασκευαστές του ιού; Πεθάνουν οι ανεμβολιαστοι κ μένουν οι πιο ηλίθιοι... Άμα έμεναν οι λογικοί όλα καλά θα ήταν...
Απ οτι βλέπω έχεις δίκιο, έχετε μείνει πολλοί ακόμα. Άκου "κατασκευαστές του ιού".....

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Απ οτι βλέπω έχεις δίκιο, έχετε μείνει πολλοί ακόμα. Άκου "κατασκευαστές του ιού".....

Μήπως το θύμα ήταν ανάμεσα στους κατασκευαστές του ιού και έπρεπε να βγει από τη μέση; Η υπόθεση βρωμάει. Πολύ.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Ναι φιλαράκι ότι πεις.. το κατασκευαστές σε πείραξε.. το ότι η κοβιντ μίκρυνε τα μυαλά των ανεμβολιαστων σου φαίνεται μια χαρά.. αν πήγα κ έκανα χθες το εμβόλιο είμαι εντάξει.. αλλιώς είμαι ζαβος.. ρε τι ωραίοι είστε..
Aνέκαθεν από τους πιο ηλίθιους λαούς οι νεοέλληνες, μετρημένα, ήρθε και η covid που μίκρυνε ακόμα περισσότερο τα μυαλά των ανεμβολίαστων ήρθε και έδεσε. Δεν είναι τυχαίο που κάθε μέρα ακούμε και πιο κουλά εγκλήματα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.151
Πόντοι
5.506
Ναι φιλαράκι ότι πεις.. το κατασκευαστές σε πείραξε.. το ότι η κοβιντ μίκρυνε τα μυαλά των ανεμβολιαστων σου φαίνεται μια χαρά.. αν πήγα κ έκανα χθες το εμβόλιο είμαι εντάξει.. αλλιώς είμαι ζαβος.. ρε τι ωραίοι είστε..
Όχι ρε τύπε, δεν απασχολεί κανέναν αν πήγες χθες, προχθές πριν από 2 χρόνια να κάνεις εμβόλιο, ο τυπικός ανεμβολίαστος δε θα πάει ΠΟΤΕ να κάνει εμβόλιο. Αλλά το μυαλό του ήταν πάντα χαλασμένο, βασικά ποτέ δεν είχε μυαλό. Απλά με τον κόβιντ ξαναδείχνει πως (δε) σκέφτεται. Είναι αυτός που του φταίνε πάντα οι άλλοι και η "ρημάδα η ζωή" αλλά ποτέ αυτός. Φταίνε τα μνημόνια, φταίνε αυτοί που τα φάγανε, φταίνε οι κουτόφραγκοι, φταίνε οι κατασκευαστές του εμβολίου. Γενικά φταίει η πραγματικότητα.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Όχι ρε τύπε, δεν απασχολεί κανέναν αν πήγες χθες, προχθές πριν από 2 χρόνια να κάνεις εμβόλιο, ο τυπικός ανεμβολίαστος δε θα πάει ΠΟΤΕ να κάνει εμβόλιο. Αλλά το μυαλό του ήταν πάντα χαλασμένο, βασικά ποτέ δεν είχε μυαλό. Απλά με τον κόβιντ ξαναδείχνει πως (δε) σκέφτεται. Είναι αυτός που του φταίνε πάντα οι άλλοι και η "ρημάδα η ζωή" αλλά ποτέ αυτός. Φταίνε τα μνημόνια, φταίνε αυτοί που τα φάγανε, φταίνε οι κουτόφραγκοι, φταίνε οι κατασκευαστές του εμβολίου. Γενικά φταίει η πραγματικότητα.
Άρα το θέμα είναι ο τυπικός Έλληνας Ψεκασμένος γιατί αυτά που περιγράφεις δεν είναι προνόμιο των ανεμβολιαστων

• Like
Αντιδράσεις: barock

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Άσχετο. Αλλά με αφορμή αυτό, έχω παρατηρήσει οτι οι ανεμβολιάστοι ή γενικώς οι ψέκες, είναι άνθρωποι που δεν αλλάζουν απόψεις. Πράγμα που αποδεικνύει ίτι δεν έχουν ούτε την βασική ευφυΐα. Δεν έχουν μάθει να πορευουνται με αβεβαιότητες και οχυρώνονται πίσω απο θεωρίες συνομωσίας

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Άσχετο. Αλλά με αφορμή αυτό, έχω παρατηρήσει οτι οι ανεμβολιάστοι ή γενικώς οι ψέκες, είναι άνθρωποι που δεν αλλάζουν απόψεις. Πράγμα που αποδεικνύει ίτι δεν έχουν ούτε την βασική ευφυΐα. Δεν έχουν μάθει να πορευουνται με αβεβαιότητες και οχυρώνονται πίσω απο θεωρίες συνομωσίας
Εγώ φιλαράκι βλέπω και εμβολιασμένους τέτοιους..
Άρα το ψεκας δεν έχει να κάνει με το εμβόλιο..

Και να σου κάνω κ μια ερώτηση.. οι χιλιάδες που δεν εμβολιαζονταν και μόλις μπήκε το 10ρικο 2 φορές την εβδομάδα πήγαν τι είναι; Οι χιλιάδες που ήταν άνω των 65 και δεν εμβολιαζονταν και μόλις έσκασε το κατοσταρικο το μήνα πρόστιμο πήγαν τι είναι;

Είναι εμβολιαστες όλοι αυτοί; Είναι αψεκαστοι;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
η αναιτια πολυμηνη καραντινα, το οικονομικο αδιεξοδο ή τα κωλο-εμβολια τρελλαναν τοσο πολυ κοσμο :think:

Αντε καλε. Φαντασου να υπηρχαν και καποιοι που τα ελεγαν αυτα πριν και κατα τη διαρκεια της καραντινας...

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456

Αυτο παρατηρεις γιατι εχεις inattentional cognitive blindness.

Για καποιον ο οποιος ειναι ψυχρος, μη συναισθηματικος και βλεπει το ανθρωπινο ειδος σαν ιδιοτυπος ζωολογος απο εξω, παρατηρει ξεκαθαρα οτι ακριβως αυτο ειναι και οι δηλωμενοι φιλοεμβολιαστες.

Γενικα οταν βλεπεις καποιον να ουρλιαζει και να κηρυττει οτιδηποτε (δεν τον ρωτησε κανεις) δεν εχει τη βασικη κοινωνικη ευφυΐα και δε κατανοει την ανθρωπινη φυση.

Ουτε θελω να με σωσει κανεις εσυ απο τις σκοτεινες παγκοσμιες δυναμεις ουτε απο την υγεια μου. Ποιος εισαι εσυ και τι ξερεις για να διαλεγεις ως συχρονος φωτιστης. ΤΙποτα. Απλα φτυνεις οτι εχεις φαει ως βολικο input στη μαπα (ειτε ψεκ βιντεο, ειτε ειδικων βιντεο)

Πιθανοτητα χειροτεροι ειναι και οι φιλοεμβολιαστες γιατι βαζουν και την ηθικη (my ass) ενω δε μπορουν να εξηγησουν επιστημονικα περιπου αλλες 100 διαφορετικες βασικες πτυχες της ανθρωπινη φυσης απο τις ουρανομηκεις πιπες που ελεγαν ολο το διαστημα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Αυτο παρατηρεις γιατι εχεις inattentional cognitive blindness.

Για καποιον ο οποιος ειναι ψυχρος, μη συναισθηματικος και βλεπει το ανθρωπινο ειδος σαν ιδιοτυπος ζωολογος απο εξω, παρατηρει ξεκαθαρα οτι ακριβως αυτο ειναι και οι δηλωμενοι φιλοεμβολιαστες.

Γενικα οταν βλεπεις καποιον να ουρλιαζει και να κηρυττει οτιδηποτε (δεν τον ρωτησε κανεις) δεν εχει τη βασικη κοινωνικη ευφυΐα και δε κατανοει την ανθρωπινη φυση.

Ουτε θελω να με σωσει κανεις εσυ απο τις σκοτεινες παγκοσμιες δυναμεις ουτε απο την υγεια μου. Ποιος εισαι εσυ και τι ξερεις για να διαλεγεις ως συχρονος φωτιστης. ΤΙποτα. Απλα φτυνεις οτι εχεις φαει ως βολικο input στη μαπα (ειτε ψεκ βιντεο, ειτε ειδικων βιντεο)

Πιθανοτητα χειροτεροι ειναι και οι φιλοεμβολιαστες γιατι βαζουν και την ηθικη (my ass) ενω δε μπορουν να εξηγησουν επιστημονικα περιπου αλλες 100 διαφορετικες βασικες πτυχες της ανθρωπινη φυσης απο τις ουρανομηκεις πιπες που ελεγαν ολο το διαστημα.
Είναι εντελώς λάθος κάποιος ντε και καλά να πρέπει να ανήκει σε κάποιου είδους στρατόπεδο. Μη μου το κάνεις αυτό. Εγώ δεν επαινώ τους φιλοεμβολιαστές. Κάνω ένα γενικό εξαγωγικό συμπέρασμα

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
247
Πόντοι
21
Είναι εντελώς λάθος κάποιος ντε και καλά να πρέπει να ανήκει σε κάποιου είδους στρατόπεδο. Μη μου το κάνεις αυτό. Εγώ δεν επαινώ τους φιλοεμβολιαστές. Κάνω ένα γενικό εξαγωγικό συμπέρασμα
Σωστό αυτό. Υπάρχει και η ουδετερότητα.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Το ξερω. Το ποιντ μου ειναι οτι ο καθενας βλεπει επιλεκτικα.

Εσυ βλεπεις τους ψεκες. Αυτο ειναι το ευκολο το ακινδυνο και το βλεπουν ολοι.

Εγω, ισως και απο αντιδραση, βλεπω στους υπερφιλο-εμβολιαστες το ιδιο (επικινδυνοτερο - επικρατησε ακριτα και αβιαστα χωρις τις 2ες και 3ες συνεπειες που εχουμε τωρα και θα ερθουν στο μελλον)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom