alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.269
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι ρε μπουρδολόγε?Εκεί στη Χιο πρέπει να θεωρείται θαύμα όταν βρίσκει κάποιος γυναίκα
Γιατι ρε μπουρδολόγε?Εκεί στη Χιο πρέπει να θεωρείται θαύμα όταν βρίσκει κάποιος γυναίκα
Εσυ δηλαδη τι υποστηριζεις? Οτι την εφτιαξε τη ζωη του ή οτι ειναι εντελως αδιαφορο?Κολλητός μου, στα τέλη της 10ετίας του 80, είχε καθαρίσει κάποιον πάνω σε καυγά για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Σε 7 χρόνια ήταν έξω... 21 μπήκε, 28 βγήκε.
Αυτό, για όσους λενε που ο δράστης κατάστρεψε τη ζωή του.
Έχεις δικιο. Ποινη χάδι για ανθρωποκτονία. Έπρεπε να βγει στα 51Κολλητός μου, στα τέλη της 10ετίας του 80, είχε καθαρίσει κάποιον πάνω σε καυγά για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Σε 7 χρόνια ήταν έξω... 21 μπήκε, 28 βγήκε.
ε ναι, τι πιο φυσιολογικο να κανεις φυλακη 7 απο τα μακραν καλυτερα χρονια της ζωης σου, τα οποια θα μπορουσες να εισαι φοιτητης και να γαμας σαν το σκυλο, να παρεις κανα πτυχιο χαλαρα για να μην δουλευεις για 500 ευρω ή εστω να εχεις προυπηρεσια σε καποιο τομεα και να κανεις κομποδεμα.Κολλητός μου, στα τέλη της 10ετίας του 80, είχε καθαρίσει κάποιον πάνω σε καυγά για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Σε 7 χρόνια ήταν έξω... 21 μπήκε, 28 βγήκε.
μαλακιες,ασε που θα μαθε και καμμια τεχνη οσο ηταν μεσαΑυτό, για όσους λενε που ο δράστης κατάστρεψε τη ζωή του.
Δεν ξέρω ποιος είναι ο ιππότης της Ανθούπολης , αλλά είσαι κλόουν μεγάλος αν με θεωρείς κλωνο. Έχω την εντύπωση βέβαια ότι εσένα αποκαλούν κλωνο στο νήμα με τις ελλεεινιδες οπότε λογικό να θέλεις να πετάξεις την ρετσινια από πάνω σουαλλος κλωνος του ιπποτη απο την ανθουπολη και εσυ?
Μα αν δεν είχαν χαμηλή αυτοεκτίμηση δεν θα κατέληγαν με β' και βγάλε κατηγορίας θηλυκά....Τελικά είναι πολλοί οι πυρφόροι χαμηλής αυτοεκτίμησης. Και καλή μας τύχη!
Αδιάφορο... τη συνέχισε κανονικά. Άνοιξε μαγαζί στο όνομα της γυναίκας που παντρεύτηκε, έκανε οικογένεια, κράτησε γενικά χαμηλούς τόνους...Εσυ δηλαδη τι υποστηριζεις? Οτι την εφτιαξε τη ζωη του ή οτι ειναι εντελως αδιαφορο?
Αδιάφορο... τη συνέχισε κανονικά. Άνοιξε μαγαζί στο όνομα της γυναίκας που παντρεύτηκε, έκανε οικογένεια, κράτησε γενικά χαμηλούς τόνους...
...τον άλλον κλάψανε οι ρέγγες και άφησε και ορφανά.
Έχει και είναι και ξεκωλιάρες...τώρα βέβαια θα χάνονται μέσα στον συρφετό των σκούρων αγαπητικώνΘες να πεις ότι έχει και γυναίκες το νησί;
Ναι Χιωτης ηταν, αυτα παντου γινονται δεν εχει να κανει με το νησι.Και ο άλλος που πυροβόλησε την γκόμενά του στη Θεσσαλονίκη,Χιώτης δεν ήταν;
Καλά τους λένε ούργους εκεί
Παντου εχει ξεκωλιαρεςΈχει και είναι και ξεκωλιάρες...τώρα βέβαια θα χάνονται μέσα στον συρφετό των σκούρων αγαπητικών
Ετσι τυπε οποιος φαίνεται για κουμάσι τον σφαζουμε επι τοπου Εγω προτείνω οχι μονο να μην παει φυλακή αλλα να τον παρασημοφορήσει και η Προέδρος της Δημοκρατίας για το κατόρθωμα τουΠάντως καλό κουμασι φαίνεται το θύμα, αμα ερχότανε και την έπεφτε στη ψυχρά στη γκόμενά σου, ποιος ξέρει πως θα αντιδρούσες..για μένα ο τύπος πρέπει να φαει το πολύ 3 χρόνια μπουζου..
τυπε ετσι που αυξανονται τα φονικα θα χασουμε πολλα αξιολογα μεληεκλεισε o συγχωρεμενος μετα τα μεσανυχτα το γυραδικο και πηγε σε κολομπαρο(;)
ποιο μελος ειναι;
καποιος εγραψε στο τυχο με μπογια: οποιος νυχτοπερπατει λασπες κ σκατα πατει
ο υπουργος προστασιας εκανε καμμια δηλωση η κλωτσησανε παλι καμμια γατα και ειναι απασχολημενος?δολοφονια για τα ματια μιας μπαροβιας ? ουτε το 80 δε γινοσαντο αυτα,α ρε Κουλη ποσο πισω μας γυρισες, σε λιγο θα ξαναμιλαμε και για ζωοκλοπές