Νέα

Κέρκυρα: Καταγγέλλουν χρυσαυγίτη ότι σκότωσε τον 63χρονο Αλβανό

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα poppop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.736
Πόντοι
1.306

να μαθεις ελληνικα πρωτα
 

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Μηνύματα
1.163
Κριτικές
3
Like
4.799
Πόντοι
736
Ολοι οι ανθρωποι εχουν ορια,ο κυριος αυτος που σηκωσε την καραμπινα μαλλον ειχε χαμηλα,μπορει να συμβει στον καθενα,σε ποσους απο εμας δεν εχει τυχει να ακουμε αυτη την αλβανικη προφορα και να μην μας σηκωνετε το αιμα στο κεφαλι?Η μονη διαφορα ειναι οτι ο αλλος σηκωσε καραμπινα.
Προχωραμε.
 

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Μηνύματα
603
Κριτικές
7
Like
212
Πόντοι
3.983
Πλεον ειναι πολυ λογικο και αναμενομενο μετα απο τοσα χρονια αυθαιρεσιας χαιδεματος και πλημελους τιμωριας των αλλοδαπων και γενικα ολων των σκουπιδιων που εχουν κανει την καθημερινοτητα των πολιτων εφιαλτη οι ελληνες να εχουν ολο και στενοτερα περιθορια ανοχης. Τα τελευταια χρονια το να σκοτωσουν ληστεψουν, βιασουν, χτυπησουν, και γενικα τραμπουκισουν καποιον/α ους ελληνες εχει γινει καθημερινη καραμελα, το χειροτερο ολων ειναι οτι οσο περνανε τα χρονια αντι να καλυτερευουν και να αφομοιονονται γινονται ολο και χειροτεροι ολο και πιο προκλητικοι ολο και πιο βιαιοι, οπου υπαρχει δραση υπαρχει και αντιδραση πλεον ο κομπος εχει φτασει στο χτενι και θα αρχισει η αντιδραση καθε φιλισυχου πολιτη προς ολο αυτο η οποια θα ειναι εξισου βιαιη ισως και πιο βιαιη σε καποιες περιπτωσεις διοτι εχουν μαζευτει χρονια θυμου και αγανακτησης.
 

Επισκέπτης
Οι Αλβανοι ειναι εξυπνοι. Κρυβουν την καταγωγη τους για να μην αντιλαμβανονται οι απεξω οτι αποτελουν ομαδα που ενεργα ομαδικα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom