Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 61
- Like
- 3.078
- Πόντοι
- 7.216
Και εσένα τι σε κοφτερό ρε αρχιδι?Πού τα βρήκε τα 400.000 ο τύπος;Από τη γυμναστική τα'κανε;
Και εσένα τι σε κοφτερό ρε αρχιδι?Πού τα βρήκε τα 400.000 ο τύπος;Από τη γυμναστική τα'κανε;
Τότε γιατί δεν γράφεις εδώ;εγω ειχα πλησιασει τον μισο αιωνα οταν ο αντρεας ιδρυσε το ΠΑΚ
Τότε γιατί δεν γράφεις εδώ;
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
Όπως όλοι γνωρίζετε το μέσο μέλος του μπου έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Είναι γοητευτικός, ψηλός, πολύ γυμνασμένος, εξαιρετικά μορφωμένος, επιτυχημένος στη δουλειά του και πάμπλουτος. Βρίσκεται σε διαρκή < ετοιμότητα >, εκσπερματώνει δύο φορές ανά μισή ώρα ενώ η εργαζομένη τελειώνει 5 φορές μαζί...www.bourdela.com
πλησιαζω τον μισο αιωνα
Τι απαντάει η Γεωργία για το μπλέξιμο
Αυτοκτονία γυμναστή: Η Γεωργία Μπίκα απαντάει για την εμπλοκή της στην υπόθεση
«Είναι κρίμα να φύγει κάποιος έτσι. Έχω διαβάσει την είδηση όμως δε γνωρίζω κάτι για αυτό και ούτε έχει κάποια σχέση με εμένα η υπόθεση» λέει μεταξύ άλλωνbit.do
κανουν κατι απλυτοι πορειες κατα καιρους στο κεντρο...καμμια διακοσαρια ατομα αναρχικη οργανωση κατα της πατριαρχιας υπερ της γαμιολαςτο επομενο συνθημα που θα βγαλουν οι φεμιναζι θα ειναι free γεωργια τυποι
Τι απαντάει η Γεωργία για το μπλέξιμο
Αυτοκτονία γυμναστή: Η Γεωργία Μπίκα απαντάει για την εμπλοκή της στην υπόθεση
«Είναι κρίμα να φύγει κάποιος έτσι. Έχω διαβάσει την είδηση όμως δε γνωρίζω κάτι για αυτό και ούτε έχει κάποια σχέση με εμένα η υπόθεση» λέει μεταξύ άλλωνbit.do
κανουν κατι απλυτοι πορειες κατα καιρους στο κεντρο...καμμια διακοσαρια ατομα αναρχικη οργανωση κατα της πατριαρχιας υπερ της γαμιολας
Πυρφόρος είναι αυτός που σου «φέγγει να δεις», σε διευκολύνει σε μία ερωτοδουλειά, που αντί να επωφεληθεί ο ίδιος κρατάει σε άλλους το φανάρι. Αν είναι straight είναι σίγουρα μουνόδουλος λόγω χαρακτήρα, αλλά μπορεί να είναι και γκέης με γνωριμίες.
Πυρφόρος είναι η μασκότ του ΕΜΠ. Και επειδή ξέρω καλά τους "τρόφιμους" των πολυτεχνείων και τη (μη) σχεση τους με γυναίκες εγώ χρησιμοποιώ επίτηδες αυτή την ορθογραφία για γέλιο. Όπου πυρσό βάζουμε ανθοδέσμη
Ο ζούγκλας μαζεύτηκε ή είναι η ιδέα μου; Αν την παράτησε και αυτός δεν την βλέπω καλά τη Μπίκα
Ο ζούγκλας μαζεύτηκε ή είναι η ιδέα μου; Αν την παράτησε και αυτός δεν την βλέπω καλά τη Μπίκα
Και; Αν ήταν 15 ετών και μιας ημέρας δεν υφίσταται κανένα αδίκημα.Λέτε να τον είχαν βιντεάκι με ανήλικη και να τον εκβίαζαν; Δεν τους έφτασαν 500 χιλιάρικα
Ποιος ξέρει πόσοι άλλοι είναι μπλεγμένοι με κρυφές κάμερες. Τα κυκλώματα που τους εκβιάζουν και δεν μαθαίνουμε τίποτα.
Υπήρχε ένα παλιό πόστ που εξηγούσε περι πυρφόρου , εδω.Τώρα με προβληματίσατε και οι δύο. Πρέπει να ανοίξουμε ψηφοφορία για το θέμα της ορθογραφίας κάποια Κυριακή.
Δεν ξέρω αν πετύχατε στον Ευαγγελάτο σήμερα έναν φίλο του ,που είπε το ακίνητο:"Ήταν παιδί στο ΜΥΑΛΟ και παιδί στην καρδιά"...αυτό τα εξηγεί όλα.τοσο ευαισθητη ψυχη που ψεκωλιασε τις ψυχες των 3 παιδιων του
πρωτα με τον χωρισμο μετα με την σαπιομουνα του και τον γεροντοερωτα του και την χασουρα του και καπακι τα τελειωνει με την αυτοκτονια του
αν ηταν ο γερος μου ουτε στην κηδεια του θα πηγαινα