Νέα

Το πέος μου βρωμάει και ζέχνει, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MrRobot15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 278
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Τώρα καταλαβαίνω γιατί κάποιοι τύποι διαμαρτύρονται στις κριτικές πως λένε ψέματα, ότι διάβασαν για ακα και φιλιά με την κορασίδα, και όταν πήγαν στην κοπέλα τους είπε μόνο με σκουφάκι και "νο κισις μπεμπι".

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Να βρωμάει από χρόνια προστατίτιδα; αντιβίωση έχεις πάρει ; δοκίμασε αρχικά ένα τοπικό αντιμυκισιακο στην βάλανο...που να περιέχει κετοκοναζολη μη στεροειδή... επίσης χαμομήλι χλιαρό πλύσεις...μάλλον οφείλεται σε τοπικη μυκητιαση...έχει άσπρα περιμετρικά;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Θέλει και καλά σώβρακα. Να παίρνουν αέρα τα αρχίδια. Αν ιδρώνεις συνέχεια πιάνουν μπόχα. Κι αν πιάσουν μπόχα δεν ξεβρωμάνε εύκολα.
Σ αυτό οφείλεται ο συνδυασμός με τα χύσια. Μετά τη μαλακία θέλει πλύσιμο. Το απλό σκούπισμα δεν κάνει τίποτα. Επίσης μετά από ώρα κι ας έχεις πλυθεί πιτσιλάς σταγόνες που συμβάλλουν κι αυτά να ξαναβρωμίσει. Επίσης κάνε πιο συχνά μπάνιο όσο μπορείς , από τη μια φορά στη βδομάδα κατέβα στις 2, κι αν μπορείς κάθε φορά που κάνεις μπάνιο άλλαξε βρακί και φόρα φρεσκοπλυμμένο. Αυτά. Αν και ξαναλέω κάποιες γυναικές γουσταρουν αυτή τη μυρωδιά.
Τύπε μου, αν ο τύπος κάνει μία φορά την εβδομάδα μπάνιο, καλύτερα να πάει σε έναν αποτεφρωτήρα, να μπει μέσα και να αποτεφρωθεί.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Γτ τύπε μου; Κάθε πότε πρέπει να κάνεις;
Δεν κάνει καλό στο μαλλί αν κάνεις τακτικά.
Μύθος είναι αυτό με το μαλλί. Ίσως το λένε οι καράφλες ΤέλληΣαβάλληδες για δικαιολογία ή τύποι που από τα 20 έχουν μέτωπο Καραγκιόζη.

Ντουζ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 1 φορά την ημέρα. Σίγουρα δεύτερη φορά μετά από κάποιου είδους δραστηριότητα και μια τρίτη γυρνώντας από την δουλειά.

Μπάνιο το πολύ κάθε δεύτερη ημέρα, αλλιώς είσαι επίσημα μπίχλας.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Ένα μιγμα ένα μέρος ξύδι ένα μέρος λεμόνι ένα μέρος χλωρίνη και για καλό και για κακό ένα μέρος φαντα.
Τα ανακατεύεις κάνεις τοπική πλύση και όσο περισεψει το πίνεις.
Ο Βέγγος φαρμακοποιός!

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Τύπε μου, αν ο τύπος κάνει μία φορά την εβδομάδα μπάνιο, καλύτερα να πάει σε έναν αποτεφρωτήρα, να μπει μέσα και να αποτεφρωθεί.
ρε φιλε εισαι χαζος δν ειμαι βρωμιαρης

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
ρε φιλε εισαι χαζος δν ειμαι βρωμιαρης
Εννοείται τύπε, δεν σε θεωρώ βρωμιάρη, δεν ξέρω τις συνήθειες υγιεινής σου. Απλά είπα το κάτι παραπάνω, υποθέσεις, όπως όλοι, να ευθυμήσουμε λιγάκι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Επίσης κάνε πιο συχνά μπάνιο όσο μπορείς , από τη μια φορά στη βδομάδα κατέβα στις 2, κι αν μπορείς κάθε φορά που κάνεις μπάνιο άλλαξε βρακί και φόρα φρεσκοπλυμμένο. Αυτά. Αν και ξαναλέω κάποιες γυναικές γουσταρουν αυτή τη μυρωδιά.

:think:

Τυπε αντε η μια εβδομαδα αποδεκτο, αλλα υπαρχει ανθρωπος που κανει ανα μια εβδομαδα και δεν αλλαζει και βρακι;

Δεν κανω φλεξαρισμα καθαριοτητας, απλη απορια

Τελευταία τροποποίηση:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.247
Πόντοι
5.006

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.927
Πόντοι
10.411
Παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα ειμαι 30 χρονων και εχω θεμα με το πεος μου βρωμαει παρα πολυ παρολο που πλενομαι και κανω μπανιο δυστυχως πηγα σε ουρολογο και μου διεγνωσε χρονια προστατιτιδα και μου ειπε οτι μαλλον απο εκει πηγαζει αυτο το προβλημα. Τι να κανω εχετε καμια λυση. Σας εχει τυχει η ειμαι ο μονος. Ντρεπομαι καθε φορα που ειμαι με κοπελα μην γινω ρεζιλι απο την μποχα νταξει με πεταλουδιτσες της νυχτας δεν εχω τοσο θεμα γιατι ειναι επαγγελματιες αλλα με κανονικη κοπελα τι θα γινει. Ακουω λυσεις μακαρι να υπηρχε κανα αποσμητικο πεος.
Δοκίμασε να πλυθείς με betadine,άσε τον αφρό του να δράσει λίγο και ξεπλύσου
Κάντο 2-3 φορές και βλέπεις:confused:
Και εννοώ όλη την περιοχή εκεί κάτω,αφού της ρίξεις και ένα ξύρισμα πρώτα,προτιμότερα με κάποια μηχανή

Τελευταία τροποποίηση:

dyana10k

Call-Girl
Εγγρ.
12 Δεκ 2023
Like
7.283
Thank Me Later!!❣️

Συνημμένα

• Fanta-Orange-red-330ml-1.jpg
    Fanta-Orange-red-330ml-1.jpg
    52,1 KB · Εμφανίσεις: 28

dyana10k

Call-Girl
Εγγρ.
12 Δεκ 2023
Like
7.283
Χωρίς πλάκα τώρα,να πας σε άλλο γιατρό πάρε δεύτερη γνώμη και αγωγή...
Μην το αφήνεις το λιγότερο είναι τι θα σκεφτεί η κοπέλα,είναι η υγεία σου η αυτοπεποίθησή σου κλπ...
Σε γιατρό...χθες!! ❣️
Περαστικά εύχομαι !!

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.927
Πόντοι
10.411
πήγαινε σε μαγαζί που βουτάς τα πόδια σε κάτι γυάλες που έχουν ψαράκια μέσα για καθαρισμό και βάλε το πέος σου τύπε μήπως βοηθήσει αυτό :priest:
Τύπε,θα τον κυνηγάνε με μηνύσεις μετά,επειδή τα ψαράκια θα ψοφήσουν επί τόπου:confused:

Manoliskalousis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2024
Like
282
Πόντοι
21
Χωρίς πλάκα τώρα,να πας σε άλλο γιατρό πάρε δεύτερη γνώμη και αγωγή...
Μην το αφήνεις το λιγότερο είναι τι θα σκεφτεί η κοπέλα,είναι η υγεία σου η αυτοπεποίθησή σου κλπ...
Σε γιατρό...χθες!! ❣️
Περαστικά εύχομαι !!

Νταϊάνα αν σου σκάσει σε ραντεβού ο νηματοθετης τι κάνεις; πώς το αντιμετωπίζεις; τον βλέπεις, είναι νέος, ευάλωτος, έχει έρθει αποφασισμένος, εχει αφησει ηδη τα λεφτα, αφησε και +50, οδοντοκρεμα υπάρχει. Τι κανετε; ανοίγετε δύο φαντα;

Μίλα στον λαό σου.

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
Φίλε πήγαινε σε άλλο γιατρό....
Δεν είμαι γιατρός αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ο προστάτης τι σχέση έχει με την άσχημη μυρωδιά.
Και επίσης επειδή διαβάζω τα σχόλια σου μην εστιάζεις να θεραπεύσεις τα συμπτώματα αλλά το πρόβλημα.
Να είσαι υπεύθυνος για σένα τις συντρόφους σου τις κοπέλες που δουλεύουν κλπ ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom