MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 973
- Πόντοι
- 366
για πες μας αχαχααΥπάρχει θεραπεία, πολλοί την γνωρίζουν λίγοι την τολμούν.
για πες μας αχαχααΥπάρχει θεραπεία, πολλοί την γνωρίζουν λίγοι την τολμούν.
Τι του λες ρε μπρδλο του ανθρώπου!Να το πλυνει στο LABIKO
Τύπε μου, αν ο τύπος κάνει μία φορά την εβδομάδα μπάνιο, καλύτερα να πάει σε έναν αποτεφρωτήρα, να μπει μέσα και να αποτεφρωθεί.Θέλει και καλά σώβρακα. Να παίρνουν αέρα τα αρχίδια. Αν ιδρώνεις συνέχεια πιάνουν μπόχα. Κι αν πιάσουν μπόχα δεν ξεβρωμάνε εύκολα.
Σ αυτό οφείλεται ο συνδυασμός με τα χύσια. Μετά τη μαλακία θέλει πλύσιμο. Το απλό σκούπισμα δεν κάνει τίποτα. Επίσης μετά από ώρα κι ας έχεις πλυθεί πιτσιλάς σταγόνες που συμβάλλουν κι αυτά να ξαναβρωμίσει. Επίσης κάνε πιο συχνά μπάνιο όσο μπορείς , από τη μια φορά στη βδομάδα κατέβα στις 2, κι αν μπορείς κάθε φορά που κάνεις μπάνιο άλλαξε βρακί και φόρα φρεσκοπλυμμένο. Αυτά. Αν και ξαναλέω κάποιες γυναικές γουσταρουν αυτή τη μυρωδιά.
Ρε μουνοπανοοοΚρέμασε κάνα αποσμητικο αυτοκινήτου
Μύθος είναι αυτό με το μαλλί. Ίσως το λένε οι καράφλες ΤέλληΣαβάλληδες για δικαιολογία ή τύποι που από τα 20 έχουν μέτωπο Καραγκιόζη.Γτ τύπε μου; Κάθε πότε πρέπει να κάνεις;
Δεν κάνει καλό στο μαλλί αν κάνεις τακτικά.
Ο Βέγγος φαρμακοποιός!Ένα μιγμα ένα μέρος ξύδι ένα μέρος λεμόνι ένα μέρος χλωρίνη και για καλό και για κακό ένα μέρος φαντα.
Τα ανακατεύεις κάνεις τοπική πλύση και όσο περισεψει το πίνεις.
Πλάκα κάνουν όσοι διαφωνούν, έστω με τα ελάχιστα που είπα.Ελπίζω να κάνεις πλάκα.
ρε φιλε εισαι χαζος δν ειμαι βρωμιαρηςΤύπε μου, αν ο τύπος κάνει μία φορά την εβδομάδα μπάνιο, καλύτερα να πάει σε έναν αποτεφρωτήρα, να μπει μέσα και να αποτεφρωθεί.
Εννοείται τύπε, δεν σε θεωρώ βρωμιάρη, δεν ξέρω τις συνήθειες υγιεινής σου. Απλά είπα το κάτι παραπάνω, υποθέσεις, όπως όλοι, να ευθυμήσουμε λιγάκι.ρε φιλε εισαι χαζος δν ειμαι βρωμιαρης
Επίσης κάνε πιο συχνά μπάνιο όσο μπορείς , από τη μια φορά στη βδομάδα κατέβα στις 2, κι αν μπορείς κάθε φορά που κάνεις μπάνιο άλλαξε βρακί και φόρα φρεσκοπλυμμένο. Αυτά. Αν και ξαναλέω κάποιες γυναικές γουσταρουν αυτή τη μυρωδιά.
Ρε μαν πνίγηκαΤύπε μου, αν ο τύπος κάνει μία φορά την εβδομάδα μπάνιο, καλύτερα να πάει σε έναν αποτεφρωτήρα, να μπει μέσα και να αποτεφρωθεί.
Δοκίμασε να πλυθείς με betadine,άσε τον αφρό του να δράσει λίγο και ξεπλύσουΠαιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα ειμαι 30 χρονων και εχω θεμα με το πεος μου βρωμαει παρα πολυ παρολο που πλενομαι και κανω μπανιο δυστυχως πηγα σε ουρολογο και μου διεγνωσε χρονια προστατιτιδα και μου ειπε οτι μαλλον απο εκει πηγαζει αυτο το προβλημα. Τι να κανω εχετε καμια λυση. Σας εχει τυχει η ειμαι ο μονος. Ντρεπομαι καθε φορα που ειμαι με κοπελα μην γινω ρεζιλι απο την μποχα νταξει με πεταλουδιτσες της νυχτας δεν εχω τοσο θεμα γιατι ειναι επαγγελματιες αλλα με κανονικη κοπελα τι θα γινει. Ακουω λυσεις μακαρι να υπηρχε κανα αποσμητικο πεος.
Τύπε,θα τον κυνηγάνε με μηνύσεις μετά,επειδή τα ψαράκια θα ψοφήσουν επί τόπουπήγαινε σε μαγαζί που βουτάς τα πόδια σε κάτι γυάλες που έχουν ψαράκια μέσα για καθαρισμό και βάλε το πέος σου τύπε μήπως βοηθήσει αυτό
Χωρίς πλάκα τώρα,να πας σε άλλο γιατρό πάρε δεύτερη γνώμη και αγωγή...
Μην το αφήνεις το λιγότερο είναι τι θα σκεφτεί η κοπέλα,είναι η υγεία σου η αυτοπεποίθησή σου κλπ...
Σε γιατρό...χθες!!
Περαστικά εύχομαι !!