Νέα

Συναντηση με webcam girl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kopritoskylo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Ελπιζω να μην εχει ξαναμπει το θεμα. Τεσπα μεγαλη φαντασιωση να συναντηθω με μια κοπελα που εχω κανει cybersex. Εχω κανει cyber και με πληρωμη και free αλλα ποτε δεν εχω βρεθει με καποια απο τις κοπελες για real. Δεν ειχε τυχει και καμια βολικη περιπτωση εδω που τα λεμε. Τωρα ομως μου εσκασε μια περιπτωση απιστευτη τοσο απιστευτη που ειπα να τη μοιραστω μπας και βγαλω ακρη. Μιλουσα λοιπον απο το imlive με μια βραζιλιανα μοντελο προσωπο σωμα θεα. Ειχα πολυ καιρο να μιλησω μαζι της γιατι ετσι κι αλλιως δεν μπαινω συχνα γιατι δεν εχω χρονο. Την πετυχαινω λοιπον μετα απο καιρο και μου λεει οτι με θυμαται και οντως θυμοτανε λεπτομεριες που ειχαμε πει. Ενταξει λεω κραταει αρχειο η κοπελα για να εχει σταθερη πελατεια. Μετα απο καιρο μου σκαει το παραμυθι οτι το καλοκαιρι θα ερθει διακοπες στη Ρωμη και αν θελω να συναντηθουμε. Με την πρωτη κολλησα ασχημα γιατι μιλαμε για απιστευτη γκομεναρα. Μετα που το ξανασκεφτηκα πιο ψυχραιμα (καμια δεκαρια μαλακιες μετα δηλαδη) λεω θελει να κολησω εντελως και να μπαινω συνεχεια στο imlive μεχρι τον Ιουλιο που και καλα θα γινει η συναντηση και να τις τα ακουμπαω. Επειδη ομως σκεφτομαι και την περιπτωση να λεει αληθεια αρχισα να το σκεφτομαι μηπως τελικα παιξει real. Tο προβλημα ειναι οτι ειμαι παντρεμενος αλλιως με την ryanair ενα 60αρι ειναι η Ρωμη για τετοιο μουνι καποιος θα εδινε μια περιουσια. Εκτοτε προσπαθω να καταλαβω αν λεει αληθεια η με δουλευει( που θεωρω πιο πιθανο). Της ειπα οτι θελω να χωρισω για παρτη της και μου λεει οποτε με θες ειμαι δικη σου. Προσπαθω να σκεφτω κατι να την "πιασω" αλλα θελω βοηθεια. Αν παλι λεει αληθεια θελω βοηθεια τι να πω στη γυναικα μου για μπορεσω να λειψω εστω 2 μερες.

φιλε  κ εγω την εχω πατησει με μια ελληνιδα απο αθηνα θεα ! εδω και ενα χρονο εχουμε κανει απειρες φορες συμπερ επι πληρωμη και δεν την αλλαζω με τιποτα !!! το προβλημα με εμενα ειναι οτι δεν βρισκεται με πελατεσ απο κοντα! την εχω χρυσωσει την καριολα τιποτα !!! λεει οτι εχει σχεση και δεν μπορει να βρισκεται με αλλους αντρες γκρρρρρρρρρ και δεν ειμαι και παντρεμενος και μενει και αθηνα η ψωλα δεν λεει που !
o

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φιλε  κ εγω την εχω πατησει με μια ελληνιδα απο αθηνα θεα ! εδω και ενα χρονο εχουμε κανει απειρες φορες συμπερ επι πληρωμη και δεν την αλλαζω με τιποτα !!! το προβλημα με εμενα ειναι οτι δεν βρισκεται με πελατεσ απο κοντα! την εχω χρυσωσει την καριολα τιποτα !!! λεει οτι εχει σχεση και δεν μπορει να βρισκεται με αλλους αντρες γκρρρρρρρρρ και δεν ειμαι και παντρεμενος και μενει και αθηνα η ψωλα δεν λεει που !
o
δηλαδη καθεσαι απεναντι απο μια οθονη και τον κανεις σφεντονα,και πληρωνεις κιολας? :S :S

Επισκέπτης
Κανω webcam με αυτη την κοπελα τις τελευταιες 5 μερες!.....

Συνημμένα

• ξβκ.jpg
    ξβκ.jpg
    20 KB · Εμφανίσεις: 17

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
φιλε  κ εγω την εχω πατησει με μια ελληνιδα απο αθηνα θεα ! εδω και ενα χρονο εχουμε κανει απειρες φορες συμπερ επι πληρωμη και δεν την αλλαζω με τιποτα !!!

επι πληρωμη? δηλαδη για να καταλαβω εβαλες χρηματα σε τραπεζικο λογαριασμο καποιας αγνωστης που απλα σου ειπε οτι θα σου ξεβρακωθει στη καμερα?  :tits2:

OP
OP
K

Kopritoskylo

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Δε λέει να πας για ένα μουνί (όσο καλό κι' αν είναι) σε ξένη χώρα. Άσε που πάντα υπάρχει και μία μικρή πιθανότητα, να σου προκύψει γεώμηλο! :S

Ψήσε την να έλθει 3-4 ημέρες ΚΑΙ στην Ελλάδα (λέγοντας οτι σου είναι αδύνατον λόγω εργασίας να απουσιάσεις από τη χώρα). Αν υπάρχει η δυνατότητα από μέρους σου, κάνε της τα έξοδα (διαμονής ή και άλλα) για να είναι πιό θελκτική η πρότασή σου.

Ρισκάρουμε για μουνιά, αλλά πάντα εκ του ασφαλούς, λόγω οικογένειας/γάμου, εφ' όσον δεν θέλουμε/επιδιώκουμε να διαλύσουμε ότι έχουμε δημιουργήσει.
Φιλε τα εχω σκεφτει ολα τα σεναρια. Μακαρι να ερχοτανε Ελλαδα αλλα απο οικονομικης αποψης πιο καλα θα μου ρθει να παω Ρωμη. 60 ευρω το εισητηριο και ενα 200αρι το ξενοδοχειο αν μεινω για 2 μερες. Τι παιρνω με αυτα? αντε ενα ct για 1 ωρα η ενα cg για 2. Εδω να της κανω τα εξοδα διαμονης θα μου ρθει πιο ακριβα...Τεσπα δεν νομιζω να το κανω εδω που τα λεμε. Θα εβαζα φωτο αν μου το επετρεπε να δειτε τι ζορι τραβαω...θα της πουλησω τρελα μπας και την πεισω να ερθει Ελλαδα και ο Θεος βοηθος

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πήγαινε, και πάρε και ένα δώορ στην οικογένεια από Ιταλία. Θα τα ξεχάσει όλα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Φιλε τα εχω σκεφτει ολα τα σεναρια. Μακαρι να ερχοτανε Ελλαδα αλλα απο οικονομικης αποψης πιο καλα θα μου ρθει να παω Ρωμη. 60 ευρω το εισητηριο και ενα 200αρι το ξενοδοχειο αν μεινω για 2 μερες. Τι παιρνω με αυτα? αντε ενα ct για 1 ωρα η ενα cg για 2. Εδω να της κανω τα εξοδα διαμονης θα μου ρθει πιο ακριβα...Τεσπα δεν νομιζω να το κανω εδω που τα λεμε. Θα εβαζα φωτο αν μου το επετρεπε να δειτε τι ζορι τραβαω...θα της πουλησω τρελα μπας και την πεισω να ερθει Ελλαδα και ο Θεος βοηθος

στείλε μας με πμ φωτο της να δούμε να εκτιμήσουμε. εγώ υπόσχομαι εχεμύθεια

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Μια απλη δικαιολογια οτι πας με την δουλεια για εκθεση / συνεδριο και τα σχετικα!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Ελπιζω να μην εχει ξαναμπει το θεμα. Τεσπα μεγαλη φαντασιωση να συναντηθω με μια κοπελα που εχω κανει cybersex. Εχω κανει cyber και με πληρωμη και free αλλα ποτε δεν εχω βρεθει με καποια απο τις κοπελες για real. Δεν ειχε τυχει και καμια βολικη περιπτωση εδω που τα λεμε. Τωρα ομως μου εσκασε μια περιπτωση απιστευτη τοσο απιστευτη που ειπα να τη μοιραστω μπας και βγαλω ακρη. Μιλουσα λοιπον απο το imlive με μια βραζιλιανα μοντελο προσωπο σωμα θεα. Ειχα πολυ καιρο να μιλησω μαζι της γιατι ετσι κι αλλιως δεν μπαινω συχνα γιατι δεν εχω χρονο. Την πετυχαινω λοιπον μετα απο καιρο και μου λεει οτι με θυμαται και οντως θυμοτανε λεπτομεριες που ειχαμε πει. Ενταξει λεω κραταει αρχειο η κοπελα για να εχει σταθερη πελατεια. Μετα απο καιρο μου σκαει το παραμυθι οτι το καλοκαιρι θα ερθει διακοπες στη Ρωμη και αν θελω να συναντηθουμε. Με την πρωτη κολλησα ασχημα γιατι μιλαμε για απιστευτη γκομεναρα. Μετα που το ξανασκεφτηκα πιο ψυχραιμα (καμια δεκαρια μαλακιες μετα δηλαδη) λεω θελει να κολησω εντελως και να μπαινω συνεχεια στο imlive μεχρι τον Ιουλιο που και καλα θα γινει η συναντηση και να τις τα ακουμπαω. Επειδη ομως σκεφτομαι και την περιπτωση να λεει αληθεια αρχισα να το σκεφτομαι μηπως τελικα παιξει real. Tο προβλημα ειναι οτι ειμαι παντρεμενος αλλιως με την ryanair ενα 60αρι ειναι η Ρωμη για τετοιο μουνι καποιος θα εδινε μια περιουσια. Εκτοτε προσπαθω να καταλαβω αν λεει αληθεια η με δουλευει( που θεωρω πιο πιθανο). Της ειπα οτι θελω να χωρισω για παρτη της και μου λεει οποτε με θες ειμαι δικη σου. Προσπαθω να σκεφτω κατι να την "πιασω" αλλα θελω βοηθεια. Αν παλι λεει αληθεια θελω βοηθεια τι να πω στη γυναικα μου για μπορεσω να λειψω εστω 2 μερες.

αδελφε μου-ΚΟΛΛΗΤΕ μου μπορω να παω εγω στην θεση σου.εαν ειναι οντως μουναρα-ΛΑΤΙΝΑ και θα ειναι διπλα απο την ελλαδα αξιζει να παω.στειλε μου πμ και εμενα την φωτογραφια σου για να δω εαν οντως μιλαμε για μουναρο και εχω κατι συνηθες......

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Εγω εχω να ρωτησω το εξης...
ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ CYBER SEX ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ???
Δεν το πιστευω που εχουμε καταντησει...

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Εγω εχω να ρωτησω το εξης...
ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ CYBER SEX ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ???
Δεν το πιστευω που εχουμε καταντησει...

και εγώ δεν θα το έκανα πότε αλλά περι ορέξεως....

αντίστοιχα κάποιος θα πει για εμένα '' καλά πληρώνεις για να γαμήσεις σε studio ;''

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Στειλε τη γυναικα σου σε μενα δυο μερουλες,
να περουμε υπεροχα, και κανε ο,τι θελεις μετα!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Στειλε τη γυναικα σου σε μενα δυο μερουλες,
να περουμε υπεροχα, και κανε ο,τι θελεις μετα!

ρε μεγάλε, αυτό που γράφεις δεν νομίζεις ότι είναι λίγο προσβλητικό; θα έχει άδικο τώρα να γράψει κι αυτός τίποτα για κανα δικό σου συγγενικό πρόσωπο;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μεγάλε, αυτό που γράφεις δεν νομίζεις ότι είναι λίγο προσβλητικό; θα έχει άδικο τώρα να γράψει κι αυτός τίποτα για κανα δικό σου συγγενικό πρόσωπο;
ναι δεν ειναι προσβλητικο το οτι ψαχνει τροπο να παει καπου να γαμησει μια αγνωστη με λεφτα της οικογενειας του,
ειναι προσβλητικο αυτο που ειπε ο φιλος. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ναι δεν ειναι προσβλητικο το οτι ψαχνει τροπο να παει καπου να γαμησει μια αγνωστη με λεφτα της οικογενειας του,
ειναι προσβλητικο αυτο που ειπε ο φιλος. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

σοβαρά; για ποιον είναι προσβλητικό; για τη γυναίκα του; μήπως την έχεις ξαδέρφη; έχεις πάρει χαμπάρι ότι στο σάιτ είναι μέλη πολλοί παντρεμένοι οι οποίοι ξενοπηδάνε (κυρίως επί πληρωμή);

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σοβαρά; για ποιον είναι προσβλητικό; για τη γυναίκα του; μήπως την έχεις ξαδέρφη; έχεις πάρει χαμπάρι ότι στο σάιτ είναι μέλη πολλοί παντρεμένοι οι οποίοι ξενοπηδάνε (κυρίως επί πληρωμή);
για τον ιδιο ειναι προσβλητικο  τυπε,και για την οικογενεια του.στα αρχιδια μου για το ποσο μαλακες και υποκειμενα ειναι καποιοι στο σαιτ,προβλημα τους,οχι δικο μου.

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
ρε master21 με μας εισαι
ή
με τις αλλες ?
:uglystupid: :uglystupid: