Νέα

Συναντηση με webcam girl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kopritoskylo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
για τον ιδιο ειναι προσβλητικο  τυπε,και για την οικογενεια του.στα αρχιδια μου για το ποσο μαλακες και υποκειμενα ειναι καποιοι στο σαιτ,προβλημα τους,οχι δικο μου.

τι θα πει για τον ίδιο, αν ο ίδιος δεν νοιώθει ότι αυτοπροσβάλλεται; αλλά κι αν αυτοπροσβάλλεται, έχει κι ο καθένας δικαίωμα να τον προσβάλλει; για την οικογένειά του τι σε νοιάζει; την ξέρεις; κι αν κάποιοι είναι μαλάκες, δικαιούμαστε οι υπόλοιποι να τους προσβάλλουμε; τι λογική είναι αυτή ρε μεγάλε; μήπως τα έχεις μπερδέψει;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δεν υπάρχει λόγος να μανουριάσουμε μεταξύ μας..... Ο νηματοθέτης μας εξέφρασε τους προβληματισμούς του, με σκοπό να τον βοηθήσουμε στο θέμα του.

Στο κάτω κάτω, ο σώφρων παίκτης πρέπει να χρησιμοποιεί χρήματα για την προσωπική του ευχαρίστηση, όχι από το υστέρημα αλλά από το περίσσευμα που τυχόν διαθέτει!

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει λόγος να μανουριάσουμε μεταξύ μας..... Ο νηματοθέτης μας εξέφρασε τους προβληματισμούς του, με σκοπό να τον βοηθήσουμε στο θέμα του.

Στο κάτω κάτω, ο σώφρων παίκτης πρέπει να χρησιμοποιεί χρήματα για την προσωπική του ευχαρίστηση, όχι από το υστέρημα αλλά από το περίσσευμα που τυχόν διαθέτει!

Ενώ ο άφρων αναρωτιέται δημοσίως "Θα μαζέψω ποτέ λεφτά;". Την καλησπέρα μου αγαπητέ.... :smitten:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ενώ ο άφρων αναρωτιέται δημοσίως "Θα μαζέψω ποτέ λεφτά;". Την καλησπέρα μου αγαπητέ.... :smitten:

Την καλημέρα μου, και καλή εβδομάδα φίλτατε!

Στο παρελθόν μετέβην δίς εις εξωτερικόν (με τη συνοδεία εκλεκτών συναγωνιστών και φίλων) με σκοπό την προσωπική μου ευχαρίστηση. Τα χρήματα που διέθεσα ήτο από την περίσσεια των τραπεζικών διαθεσίμων μου.

Ελπίζω αν τελικά ο φίλος αποφασίσει να μεταβεί εις τη γενέτειρα του κ.Μπερλουσκόνι, να προσέχει τις κακοτοπιές και αυτά που θα ζήσει να είναι οι αναμνήσεις που θα τον συνοδεύουν για πολύ καιρό άμα τη επιστροφή του στην όμορφη χώρα μας.

OP
OP
K

Kopritoskylo

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Την καλημέρα μου, και καλή εβδομάδα φίλτατε!

Στο παρελθόν μετέβην δίς εις εξωτερικόν (με τη συνοδεία εκλεκτών συναγωνιστών και φίλων) με σκοπό την προσωπική μου ευχαρίστηση. Τα χρήματα που διέθεσα ήτο από την περίσσεια των τραπεζικών διαθεσίμων μου.

Ελπίζω αν τελικά ο φίλος αποφασίσει να μεταβεί εις τη γενέτειρα του κ.Μπερλουσκόνι, να προσέχει τις κακοτοπιές και αυτά που θα ζήσει να είναι οι αναμνήσεις που θα τον συνοδεύουν για πολύ καιρό άμα τη επιστροφή του στην όμορφη χώρα μας.
Τελικα της ειπα οτι δεν μπορω να παω Ιταλια και αν μπορει να ερθει Ελλαδα αυτη. Τωρα μου ειπε οτι δεν μπορει αλλα θα κανονισει για Νοεμβριο η Δεκεμβριο(χειμωνιατικα διακοπες Ελλαδα?) Τι να πω? Σιγουρα μου πουλαει παραμυθι αλλα με τετοια συσκευασια δεν μπορω να μην το φαω. Φωτο δεν μπορω να βαλω παιχτες αλλα ειναι 1,81 σωμα λαμπαδα βραζιλιανικο κωλο και προσωπο θεικο. Τωρα βεβαια μεχρι τοτε που λεει οτι θα ρθει ποιος ζει ποιος πεθαινει...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Τελικα της ειπα οτι δεν μπορω να παω Ιταλια και αν μπορει να ερθει Ελλαδα αυτη. Τωρα μου ειπε οτι δεν μπορει αλλα θα κανονισει για Νοεμβριο η Δεκεμβριο(χειμωνιατικα διακοπες Ελλαδα?) Τι να πω? Σιγουρα μου πουλαει παραμυθι αλλα με τετοια συσκευασια δεν μπορω να μην το φαω. Φωτο δεν μπορω να βαλω παιχτες αλλα ειναι 1,81 σωμα λαμπαδα βραζιλιανικο κωλο και προσωπο θεικο. Τωρα βεβαια μεχρι τοτε που λεει οτι θα ρθει ποιος ζει ποιος πεθαινει...

1) Μπορείς να βάλεις φωτό, με καλυμμένο το πρόσωπο (προς τέρψιν του φιλοθεάμωνος κοινού :grin:)

2) Δεν σε νοιάζει αν πουλάει (και πόσο) παραμύθι. Ο σκοπός (ο δικός σου), αγιάζει τα μέσα.

3) Ξέρεις πόσα ορεινά καταλύμματα είναι ερωτικές φωλίτσες για νόμιμα και παράνομα ζαυγαράκια?

4) Κάνεις παιγνίδι με κάτι άλλο μέχρι να έλθει το πλήρωμα του χρόνου!!! ;)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.862
Πόντοι
216
επι πληρωμη? δηλαδη για να καταλαβω εβαλες χρηματα σε τραπεζικο λογαριασμο καποιας αγνωστης που απλα σου ειπε οτι θα σου ξεβρακωθει στη καμερα?  :tits2:

οχι καμια σχεση  της αγοραζω paysafe καρτουλες !

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ε ναι δεν ειπα το αντιθετο αλλα ειναι θεσπεσιο μωρο με τελειο σωμα μακαρι να μπορουσα να το γαμησω απο κοντα!!

Τελικά οι πιρφόροι πλήθυναν επικίνδυνα...... :headbang:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Βάζεις το πουλί σου στην κάμερα ή στο μικρόφωνο;

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Ελπιζω να μην εχει ξαναμπει το θεμα. Τεσπα μεγαλη φαντασιωση να συναντηθω με μια κοπελα που εχω κανει cybersex. Εχω κανει cyber και με πληρωμη και free αλλα ποτε δεν εχω βρεθει με καποια απο τις κοπελες για real. Δεν ειχε τυχει και καμια βολικη περιπτωση εδω που τα λεμε. Τωρα ομως μου εσκασε μια περιπτωση απιστευτη τοσο απιστευτη που ειπα να τη μοιραστω μπας και βγαλω ακρη. Μιλουσα λοιπον απο το imlive με μια βραζιλιανα μοντελο προσωπο σωμα θεα. Ειχα πολυ καιρο να μιλησω μαζι της γιατι ετσι κι αλλιως δεν μπαινω συχνα γιατι δεν εχω χρονο. Την πετυχαινω λοιπον μετα απο καιρο και μου λεει οτι με θυμαται και οντως θυμοτανε λεπτομεριες που ειχαμε πει. Ενταξει λεω κραταει αρχειο η κοπελα για να εχει σταθερη πελατεια. Μετα απο καιρο μου σκαει το παραμυθι οτι το καλοκαιρι θα ερθει διακοπες στη Ρωμη και αν θελω να συναντηθουμε. Με την πρωτη κολλησα ασχημα γιατι μιλαμε για απιστευτη γκομεναρα. Μετα που το ξανασκεφτηκα πιο ψυχραιμα (καμια δεκαρια μαλακιες μετα δηλαδη) λεω θελει να κολησω εντελως και να μπαινω συνεχεια στο imlive μεχρι τον Ιουλιο που και καλα θα γινει η συναντηση και να τις τα ακουμπαω. Επειδη ομως σκεφτομαι και την περιπτωση να λεει αληθεια αρχισα να το σκεφτομαι μηπως τελικα παιξει real. Tο προβλημα ειναι οτι ειμαι παντρεμενος αλλιως με την ryanair ενα 60αρι ειναι η Ρωμη για τετοιο μουνι καποιος θα εδινε μια περιουσια. Εκτοτε προσπαθω να καταλαβω αν λεει αληθεια η με δουλευει( που θεωρω πιο πιθανο). Της ειπα οτι θελω να χωρισω για παρτη της και μου λεει οποτε με θες ειμαι δικη σου. Προσπαθω να σκεφτω κατι να την "πιασω" αλλα θελω βοηθεια. Αν παλι λεει αληθεια θελω βοηθεια τι να πω στη γυναικα μου για μπορεσω να λειψω εστω 2 μερες.

αρχηγε δεν υπαρχει λογος να τραβιεσε στην ρωμη.διοτι αμα φας καμια μουφα,σε βλεπω να γυρνας σαν μαλακας πισω.καλυτερα καψε 100 ευρω και πες την να πεταχτει αθηνα αυτη,για κανενα 2ημερο οταν θα ειναι στην ρωμη.θα εισαι εντος εδρας και θα ελεγχεις το παιχνιδι καλυτερα.μακαρι να μην ειναι μουφα η φαση,αλλα σκεψου να πας στην ρωμη,και να σου ζηταει κανενα 500αρικο για να την γαμησεις? καλυτερα ψηστην να ερθει αθηνα,και αμα σου ζητησει λεφτα,εξαφανιζεσε και αστην να τραβαει τα αρχιδια τις μετα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom