Νέα

Τι θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα triantafyloy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?

• ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΝΔ

• ΚΚΕ

• ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 2 100,0%
  • ΛΑΟΣ

• ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ

• ΑΛΛΟ

• ΑΚΥΡΟ

• ΛΕΥΚΟ

• ΔΕΝ ΞΕΡΩ- ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Επισκέπτης

Φαρμακερά βέλη κατά της ηγεσίας της ΝΔ εξαπέλυσε ο Βύρων Πολύδωρας. Μιλώντας με δημοσιογράφους στο Περιστύλιο της Βουλής, εξέφρασε τα παράπονα πολλών συναδέλφων του της κυβερνητικής παράταξης για τον παραγκωνισμό τους.

Ο πρώην υπουργός αφού χαρακτήρισε προκλητικά τα όσα έγιναν στην υπόθεση του Βατοπαιδίου, τόνισε ότι οι εκλογές δεν έφεραν καμία αλλαγή, διότι απλώς, «τα λαμόγια διατηρήθηκαν στο σύστημα».

"Οι εκλογές δεν έφεραν αλλαγή, τα λαμόγια διατηρηθήκαν στις θέσεις τους! Η ΝΔ τα διατήρησε στο σύστημα, γιατί ήθελε να ξέρει το know how" τόνισε ο κ. Πολύδωρας.

"Επέλεξαν εμάς τους παλιομοδίτες να μας βγάλουν εκτός, για να βάλουν κάποια "golden boys", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

"Στα golden boys περιλαμβάνεται και ο Ρουσόπουλος;" ρωτήθηκε ο κ. Πολύδωρας, για να απαντήσει σκωπτικά: "Το αφήνω στην φαντασία σας"...

Από το στόχαστρό του δεν ξέφυγε ούτε ο Κώστας Καραμανλής.

"Υπάρχει πλήρες αδιέξοδο. Ο Καραμανλής βλέπει τον εαυτό του μέσα σ’ ένα πολιτικό σκηνικό κομμάτων του 10, 15, 25%. Η επιλογή του να λειτουργεί με ομοφωνία ακόμη και δια βοής. Υιοθέτησε δυο πρακτικές παρόμοιες με τον τρόπο που εκλέγονταν οι αυτοκράτορες στις ρωμαϊκές λεγεώνες", τόνισε ο κ. Πολύδωρας για τον τρόπο εκλογής της ηγεσίας της ΝΔ.

Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο ο κ. Πολύδωρας χαρακτήρισε πρόκληση όσα αποκαλύπτονται για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου και μίλησε για βλακεία των υπουργών.

"Είναι προκλητικά όλα αυτά. Με καλύπτει το πόρισμα Σανιδά. Όταν λέει ότι παραπλανήθηκαν οι υπουργοί, σαρκάζει. Παραπέμπει στο άρθρο 43 περί βλακείας".

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε επίσης την παραίτηση της Μάρας Ζαχαρέα.

ΔΗΜ: Η Μάρα έκανε καλά που παραιτήθηκε;
ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Άντε γεια! Και τώρα φεύγω!

Άφησε ακόμη αιχμές για την εξωτερική πολιτική που ακολουθεί η Ντόρα Μπακογιάννη, χαρακτηρίζοντάς την υποτελή στον κ. Ερντογάν. :rockon: :rockon:

τι αλλο να πουμε οταν τα λενε μονοι τους!!!! πες τα ρε στρατηγε ανεμε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεξιος ειναι αλλα ντρεπεται να το πει !!!!  ;)
Είναι η ενσάρκωση της εμφυλιοσπαραχτικής μανίας της Ελλάδας. Θάνατος στο γείτονά μου γιατί έχουμε όμορρα οικόπεδα. Ξέρετε πόσα χωριά μισούν το διπλανό τους, αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το παραδίπλα?
Έτσι βλέπει το ΠΑΣΟΚ. Ως απειλή για το ΣΥΡΙΖΑ γιατί από εκεί αλιεύουν ψήφους.
Εξ ου και το πρωτοφανές και μοναδικό για την Ευρώπη φαινόμενο της Ελλάδας: η κομμουνιστική και κομμουνιστογενής αριστερά να ταυτίζει το σοσιαλιστικό κόμμα με τη δεξιά και να λένε: ίδιοι είναι.
Αυτό δεν υπάρχει σε καμία μα καμία άλλη χώρα της Ευρώπης.
Και βέβαια το ΚΚΕ πληρώνει το σύριζα με το ίδιο νόμισμα και λέει: ίδιοι είναι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ!!
Είμαστε ένα απέραντο φρενοκομείο που είπε και ο θείος του φερόμενου ως πρωθυπουργού (Enforcer quote).

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Φαρμακερά βέλη κατά της ηγεσίας της ΝΔ εξαπέλυσε ο Βύρων Πολύδωρας. Μιλώντας με δημοσιογράφους στο Περιστύλιο της Βουλής, εξέφρασε τα παράπονα πολλών συναδέλφων του της κυβερνητικής παράταξης για τον παραγκωνισμό τους.

Ο πρώην υπουργός αφού χαρακτήρισε προκλητικά τα όσα έγιναν στην υπόθεση του Βατοπαιδίου, τόνισε ότι οι εκλογές δεν έφεραν καμία αλλαγή, διότι απλώς, «τα λαμόγια διατηρήθηκαν στο σύστημα».

"Οι εκλογές δεν έφεραν αλλαγή, τα λαμόγια διατηρηθήκαν στις θέσεις τους! Η ΝΔ τα διατήρησε στο σύστημα, γιατί ήθελε να ξέρει το know how" τόνισε ο κ. Πολύδωρας.

"Επέλεξαν εμάς τους παλιομοδίτες να μας βγάλουν εκτός, για να βάλουν κάποια "golden boys", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

"Στα golden boys περιλαμβάνεται και ο Ρουσόπουλος;" ρωτήθηκε ο κ. Πολύδωρας, για να απαντήσει σκωπτικά: "Το αφήνω στην φαντασία σας"...

Από το στόχαστρό του δεν ξέφυγε ούτε ο Κώστας Καραμανλής.

"Υπάρχει πλήρες αδιέξοδο. Ο Καραμανλής βλέπει τον εαυτό του μέσα σ’ ένα πολιτικό σκηνικό κομμάτων του 10, 15, 25%. Η επιλογή του να λειτουργεί με ομοφωνία ακόμη και δια βοής. Υιοθέτησε δυο πρακτικές παρόμοιες με τον τρόπο που εκλέγονταν οι αυτοκράτορες στις ρωμαϊκές λεγεώνες", τόνισε ο κ. Πολύδωρας για τον τρόπο εκλογής της ηγεσίας της ΝΔ.

Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο ο κ. Πολύδωρας χαρακτήρισε πρόκληση όσα αποκαλύπτονται για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου και μίλησε για βλακεία των υπουργών.

"Είναι προκλητικά όλα αυτά. Με καλύπτει το πόρισμα Σανιδά. Όταν λέει ότι παραπλανήθηκαν οι υπουργοί, σαρκάζει. Παραπέμπει στο άρθρο 43 περί βλακείας".

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε επίσης την παραίτηση της Μάρας Ζαχαρέα.

ΔΗΜ: Η Μάρα έκανε καλά που παραιτήθηκε;
ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Άντε γεια! Και τώρα φεύγω!

Άφησε ακόμη αιχμές για την εξωτερική πολιτική που ακολουθεί η Ντόρα Μπακογιάννη, χαρακτηρίζοντάς την υποτελή στον κ. Ερντογάν. :rockon: :rockon:

τι αλλο να πουμε οταν τα λενε μονοι τους!!!! πες τα ρε στρατηγε ανεμε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

στην προκημενη εχω μια απορια γιατι δηνετε σημασια σε εναν βλακα που οταν ηταν ακομα υπουργος ειχε πει οτι κανει αγκαρια :idiot: :idiot:
το μονο που τον ενδιαφερει ειναι η καθαρευουσα!! :uglystupid:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εγω θα ψηφισω Π.Α.Σ.Ο.Κ.Ε.Μ.Ο.Ν.Δ.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φαρμακερά βέλη κατά της ηγεσίας της ΝΔ εξαπέλυσε ο Βύρων Πολύδωρας.
Για να πούμε την αλήθεια, ο Byron μπορεί να είναι ανίκανος και επικίνδυνος για υπουργιλίκι λόγω της τρέλας που κουβαλάει, αλλά η τρέλα του είναι πολύ ωραία...
Τον θεωρώ απο τους πιο καλλιεργημένους Έλληνες. Και έντιμο άνθρωπο. Απλώς η τρέλα του τον κάνει επικίνδυνο.
Ακόμη και η δήλωσή του περί "Στρατηγού άνεμου" δείχνει το βάθος της καλλιέργειας που έχει και αυτού του ιδιότυπου χιούμορ που τον διακρίνει. Το να κάνεις παραβολή στο "Στρατηγό χειμώνα" (δυστυχώς σε ακατάλληλη στιγμή) είναι μεγάλη μαγκιά.
Τον πάω με χίλια γιατί είναι τελείως sui generis.
Και να πω και κάτι άλλο: στις πυρκαγιές, μπορεί να έχασε την μπάλα, αλλά δεν κρύφτηκε ΠΟΤΕ! Την ώρα που όλη η κυβέρνηση κρυβόταν με πρώτο τον "καταλληλότερο", αυτός ποτέ δεν απέφυγε τις κάμερες! Θέλει πολύ μεγάλη ψυχή για να το κάνεις αυτό!

Απλώς ο Κωστάκης τον έκαψε (και μαζί όλη την Ελλάδα) γιατί δεν έπρεπε ποτέ να κάνει έναν τέτοιο καλλιτέχνη Υπουργό.
Και πολύ περισσότερο δημόσιας τάξης!! Αυτό δείχνει και πόσο επικίνδυνος είναι ο Κωστάκης που δεν μπορεί να αξιολογήσει ποια δουλειά είναι σε θέση να κάνει ο κάθε άνθρωπος.

Επισκέπτης
στην προκημενη εχω μια απορια γιατι δηνετε σημασια σε εναν βλακα που οταν ηταν ακομα υπουργος ειχε πει οτι κανει αγκαρια :idiot: :idiot:
οταν ηταν υπουργος δεν εβγαινε να τα πει κανενας. τωρα που λεει αληθειες ειναι βλακας!! οσο για το αγγαρεια κατι ηξερε απο τοτε αφου ο ρουσοπουλος εκανε κουμαντο απο τοτε. τιποτα δεν ελεγε τυχαια!!! :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Είναι η ενσάρκωση της εμφυλιοσπαραχτικής μανίας της Ελλάδας. Θάνατος στο γείτονά μου γιατί έχουμε όμορρα οικόπεδα. Ξέρετε πόσα χωριά μισούν το διπλανό τους, αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το παραδίπλα?
Έτσι βλέπει το ΠΑΣΟΚ. Ως απειλή για το ΣΥΡΙΖΑ γιατί από εκεί αλιεύουν ψήφους.
Εξ ου και το πρωτοφανές και μοναδικό για την Ευρώπη φαινόμενο της Ελλάδας: η κομμουνιστική και κομμουνιστογενής αριστερά να ταυτίζει το σοσιαλιστικό κόμμα με τη δεξιά και να λένε: ίδιοι είναι.
Αυτό δεν υπάρχει σε καμία μα καμία άλλη χώρα της Ευρώπης.
Και βέβαια το ΚΚΕ πληρώνει το σύριζα με το ίδιο νόμισμα και λέει: ίδιοι είναι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ!!
Είμαστε ένα απέραντο φρενοκομείο που είπε και ο θείος του φερόμενου ως πρωθυπουργού (Enforcer quote).
κοιταξε ο παπιας ειναι μια περιπτωση που ακομα και τον ψυχιατρο μπορει να τον στειλει στο τρλαδικο με αυτα που θα τπυ λεει. απλα ειναι εδω για να διασκεδαζει το σαιτ και να μας κανει να γελαμε. βεβαια καποιες φορες μας βγαζει εκτος ευατου αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι ο παπιας. αλλωστε το εχει ομολογησει και ο ιδιος οτι καποια τα γραφει για να μας εκνευρισει οποτε τι να πουμε εμεις!!! η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
bourdela.com τι αλλο καλυτερο υπαρχη ΤΕΛΙΚΑ.  [move] ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε[/move]

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Θα μπορούσε κάποιος να προσδιορίσει το πεδίο ορισμού του 'ΑΛΛΟ'; π.χ.
Κομμα Κυνηγών, ΜΕ.Ρ.Α., Οικολόγοι-Βεργής, κ.α.
Για να το μαζέψουμε λίγο.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
οταν ηταν υπουργος δεν εβγαινε να τα πει κανενας. τωρα που λεει αληθειες ειναι βλακας!! οσο για το αγγαρεια κατι ηξερε απο τοτε αφου ο ρουσοπουλος εκανε κουμαντο απο τοτε. τιποτα δεν ελεγε τυχαια!!!

Κάνεις λάθος.

Ακόμα και οταν ήταν υπουργός ο κόσμος που τον πλήρωνε έβλεπε οτι ήταν ένας βλάκας με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Η αποτυχία του απλά επιβεβαίωσε την ανεπάρκειά του να κάνει ο,τιδήποτε εκτός απο το να μιλάει σε πανυγήρια και εκδηλώσεις του κόμματος.

Οσο για την αγγαρεία, αμα ηταν λεβέντης μπορούσε να παραιτηθεί. Δεν το έκανε. Επομένως όλα τα άλλα ειναι τρίχες κατσαρές.

Δεν ξέρω αν λέει αλήθειες. Καθε αποτυχημένος μπορεί να ασκει κριτική.

antaeos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κάνεις λάθος.

Ακόμα και οταν ήταν υπουργός ο κόσμος που τον πλήρωνε έβλεπε οτι ήταν ένας βλάκας με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Η αποτυχία του απλά επιβεβαίωσε την ανεπάρκειά του να κάνει ο,τιδήποτε εκτός απο το να μιλάει σε πανυγήρια και εκδηλώσεις του κόμματος.

Οσο για την αγγαρεία, αμα ηταν λεβέντης μπορούσε να παραιτηθεί. Δεν το έκανε. Επομένως όλα τα άλλα ειναι τρίχες κατσαρές.

Δεν ξέρω αν λέει αλήθειες. Καθε αποτυχημένος μπορεί να ασκει κριτική.
σωστα τα λες

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
οταν ηταν υπουργος δεν εβγαινε να τα πει κανενας. τωρα που λεει αληθειες ειναι βλακας!! οσο για το αγγαρεια κατι ηξερε απο τοτε αφου ο ρουσοπουλος εκανε κουμαντο απο τοτε. τιποτα δεν ελεγε τυχαια!!! :rockon: :rockon:
τοτε ας παρετητω απο μονος του κ ας μην ξανακατεβει για βουλευτης γιατι κατι βουλευτες σαν τον πολυδορα τρωνε τα λεφτα του ελληνικου λαου
κ οχι ρουσοπουλοι κ σια

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
εγώ βλέπω πως το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές!!!!τελος

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
εγώ βλέπω πως το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές!!!!τελος
καλα το αλλο με τον τοτο το ξερεις?
οσο προεδρος στο ΠΑΣΟΚ ειναι ο Γ.Α.Παπανδρεου κ στην ΝΔ ο Κωστας Καραμανλης αυτο δεν θα γινει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν θες και ένα επιπρόσθετο στοιχείο για τον εν λόγω, είχε "περιποιηθεί" (και προσωπικά) τον πατέρα μου στη Μακρόνησο.
Αλλά μη λέω τέτοια και βγάλει κανένα έκζεμα ο στρέιτ!
καλός μαλάκας είσαι και συ σαν τον πατέρα μου..........
θέλεις να αποφυλακιστεί το μουνόπανο....
Ετσι και ο πατέρας μου ήταν σε τραπέζι με εκτελεστή του παππού μου ο οποίος είχε το θράσος και να τον χαιρετήσει.....
Γύρισε σπίτι χλωμός, η μάνα μου μου είπε τι έγινε και όταν τον άρχισα στις Χριστοπαναγίες μου είπε τι να έκανα να τον σκότωνα;
Ναι ρε μαλάκα να τον σκότωνες.... Να καθαρίσει λίγο αυτός ο τόπος από μερικούς φασιστοκομμουνόπουστες......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ενώ οι υπόλοιποι που δίνεις εσύ σημασία είναι πανέξυπνοι οι άτιμοι......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλα το αλλο με τον τοτο το ξερεις?
οσο προεδρος στο ΠΑΣΟΚ ειναι ο Γ.Α.Παπανδρεου κ στην ΝΔ ο Κωστας Καραμανλης αυτο δεν θα γινει.
αυτή η Νου δου τελικά έχει πολλά εξυπνα παλλικάρια.......
Η πολιτική τους αναλυτική δεινότητα κάνει μπαμ από χιλιόμετρα......

Χίλιες φορές ΠΑΣΟΚ ρε.... Τσακώνονται γιατί έχουν άποψη.... Δεν κάνουν πίπες στον αυοτοκράτορα για να πάρουν το κοκκαλάκι τους.....
Αει χτιστίρ νεοέλληνες μπετόβλακες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τοτε ας παρετητω απο μονος του κ ας μην ξανακατεβει για βουλευτης γιατι κατι βουλευτες σαν τον πολυδορα τρωνε τα λεφτα του ελληνικου λαου
κ οχι ρουσοπουλοι κ σια
ρε να σ αρχίσω στα μπινελίκια;
Ο Ρουσόπουλος εξελέγη με σταυρούς όπως ο Πολύδωρας;
Ρε τον σιχαίνομαι αλλά πρέπει να έχεις πολύ εμετό στο κεφάλι σου να μου λες ότι ο Ρουσόπουλος ΔΕΝ τρώει τα λεφτά του ελληνικού λαού ....
Ρε ίσιε; Επειδή το τηλέφωνο βουίζει πες του Λευτέρη να τους μαζέψει γιατί από 2.5 πόντους η διαφορά θα γίνει η πούτσα του τάλου.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Προτεινω το κομμα VISITOVION,ΕΛΛΑΔΟΣ,oλοι απο εμας θα βγουν ωφελημενοι :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom