Νέα

Τι θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα triantafyloy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?

• ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΝΔ

• ΚΚΕ

• ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 2 100,0%
  • ΛΑΟΣ

• ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ

• ΑΛΛΟ

• ΑΚΥΡΟ

• ΛΕΥΚΟ

• ΔΕΝ ΞΕΡΩ- ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Είναι το ντοκουμέντο της μεγάλης απάτης. Το συμβόλαιο που δείχνει πώς το δημόσιο χάρισε χρυσάφι και πήρε άνθρακα. Η μεγάλη δουλειά σε συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Το συμβόλαιο υπεγράφη στις 21 Δεκεμβρίου του 2005, στο γραφείο της συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη-Βουλγαράκη, στην Αθήνα.

Αφορά στην ανταλλαγή εκτάσεων της Μονής Βατοπεδίου, στη λίμνη Βιστωνίδα, με άλλες του δημοσίου, σε περιοχές «φιλέτα» της Θεσσαλονίκης. Στο συμβόλαιο θα δείτε ότι οι εκτάσεις που δίνονται από την Κτηματική Υπηρεσία στο Βατοπέδι, έχουν ακριβώς την ίδια αξία με εκείνες της Βιστωνίδας.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ 1ο:

Είναι οφθαλμοφανές ότι στην συγκεκριμένη ανταλλαγή, η Κτηματική Υπηρεσία, όχι μόνο υπέρ του δημοσίου συμφέροντος δεν λειτούργησε, αλλά εξυπηρέτησε τη Μονή Βατοπεδίου, κάνοντάς της ένα τεράστιο δώρο. Υποτίθεται, βάσει του συμβολαίου, ότι οι ανταλλασσόμενες εκτάσεις έχουν την ίδια αξία, κάτι που καταρρίπτεται αμέσως αν δει κανείς, τι δίνει και τι παίρνει το δημόσιο. Δίνει οικόπεδα σε Πανόραμα, Καρδία, Νέα Ραιδεστό, Ωραιόκαστρο, για να πάρει εκτάσεις στην Βιστωνίδα. Βάσει των τιμών του συμβολαίου τα οικόπεδα «δωρίζονται» στη Μονή με μέση τιμή τα 287ευρώ/τ.μ. Δείτε δύο αγγελίες της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος», της περιόδου κατά την οποία έγινε η ανταλλαγή, για να δείτε πόσο πωλείται το τετραγωνικό μέτρο στην Καρδία.

Στην πρώτη αγγελία, το οικόπεδο φαίνεται να πωλείται προς 379 ευρώ/τ.μ. και στη δεύτερη προς 335 ευρώ, τιμές πολύ μεγαλύτερες από τα 287 ευρώ που αγόρασε το Βατοπέδι.  Αν αυτές οι τιμές ισχύουν για τον συνοικισμό της Καρδίας, μπορεί να γίνει αντιληπτό ποια είναι η διαφορά που προκύπτει με τα οικόπεδα της περιοχής Πανοράματος Θεσσαλονίκης, όπου οι τιμές εκτινάσσονται. Αναλυτικά δείτε τις περιοχές και τα στρέμματα που έδωσε οικόπεδα η Κτηματική Υπηρεσία:

Καρδία 19.506τ.μ.
Πανόραμα 3.157τ.μ.
Νέα Ραιδεστός 4.771τ.μ.
Ωραιόκαστρο 15.289τ.μ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ 2ο:

Είναι δεδομένο το ότι οι εκτάσεις που δόθηκαν στη Μονή είναι, στις περισσότερες περιπτώσεις, πολύ πιο ακριβές από εκείνες που πήρε το Δημόσιο. Από το συμβόλαιο αποδεικνύεται και κάτι άλλο, ότι η Κτηματική Υπηρεσία έδωσε 42.723 τ.μ. δηλαδή 53 (ακριβά) οικόπεδα και πήρε 25.000 στρέμματα αγροτικής έκτασης. Εδώ έχει γίνει μια «περίεργη» εξίσωση, δηλαδή είναι σαν να ανταλλάσσει κανείς ένα οικοπεδάκι στη Σαλαμίνα με μια βίλα στην Κηφισιά και η ανταλλαγή να θεωρείται φυσιολογική.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ 3ο:

Η επιχείρηση φαίνεται ότι είναι ιδιαιτέρως επικερδής για τη Μονή Βατοπεδίου, μιας και σε πολλές περιπτώσεις, αμέσως μετά την ανταλλαγή, οικόπεδα περνούσαν σε εργολάβους σε πολύ υψηλότερες τιμές από εκείνες που αγοράστηκαν. Σχηματικά η πορεία της αγοραπωλησίας με τιμές κατά προσέγγιση είναι:

ΣΚΑΝΔΑΛΟ 4ο:

Στο συμβόλαιο περιγράφεται η διαδικασία σύμφωνα με την οποία, για να γνωμοδοτήσει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους χρειαζόταν η Υπουργική απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης, με την οποία αναθέτει την ανταλλαγή στην Κτηματική Υπηρεσία.

Ψάξαμε για την συγκεκριμένη Υπουργική απόφαση στο ΦΕΚ, αλλά δεν βρέθηκε ποτέ. Μάλιστα οι κάτοικοι, κυρίως της Νέας Ραιδεστού, έχουν καταγγείλει πολλές φορές την απόκρυψη αυτής της απόφασης από το ΦΕΚ, γεγονός που θα μπορούσε να καταστήσει την ανταλλαγή άκυρη.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
από 2.5 πόντους η διαφορά θα γίνει η πούτσα του τάλου.
Το τριαράκι είναι έτοιμο και σκάει οπού να'ναι... Επίδοση βυζολάγνου επετεύχθη. :2funny:
Ακόμη και ο πιστός Ζαγόρ διαβάζει 1,5 μονάδα πίσω σε αυτό που παρήγγειλε η Ρηγίλλης (στον πελάτη δεν πρέπει ποτέ μια εταιρεία δημοσκοπήσεων να λέει όλη την αλήθεια, μόνο τη μισή).
Να είμαστε πάντως ειλικρινείς. Δεν φταίει το ΠΑΣΟΚ για την ανάκαμψή του. :headbang: :headbang:
Αυτό που βλέπουμε είναι μια αργόσυρτη, βασανιστική, live splatter αυτοκτονία της ΝΔ με μικρό σουγιά, σαν σε ταινία του Αγγελόπουλου ένα πράγμα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολύ χρήμα, μπόλικο αίμα, λίγο σπέρμα :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το τριαράκι είναι έτοιμο και σκάει οπού να'ναι... Επίδοση βυζολάγνου επετεύχθη. :2funny:
Ακόμη και ο πιστός Ζαγόρ διαβάζει 1,5 μονάδα πίσω σε αυτό που παρήγγειλε η Ρηγίλλης (στον πελάτη δεν πρέπει ποτέ μια εταιρεία δημοσκοπήσεων να λέει όλη την αλήθεια, μόνο τη μισή).
Να είμαστε πάντως ειλικρινείς. Δεν φταίει το ΠΑΣΟΚ για την ανάκαμψή του. :headbang: :headbang:
Αυτό που βλέπουμε είναι μια αργόσυρτη, βασανιστική, live splatter αυτοκτονία της ΝΔ με μικρό σουγιά, σαν σε ταινία του Αγγελόπουλου ένα πράγμα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολύ χρήμα, μπόλικο αίμα, λίγο σπέρμα :2funny:

όταν γράφουν αυτά
γιατι κατι βουλευτες σαν τον πολυδορα τρωνε τα λεφτα του ελληνικου λαου
κ οχι ρουσοπουλοι κ σια

εγώ δεν το λέω αυτοκτονία......

ΧΑΡΑΚΙΡΙ το ΛΕΩ....

καλά λέει ο βοθρούλης ο κολλητός μου.....
κόψτε την ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΚΟΝΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ρε ίσιε; Επειδή το τηλέφωνο βουίζει πες του Λευτέρη να τους μαζέψει γιατί από 2.5 πόντους η διαφορά θα γίνει η πούτσα του τάλου.

Τις τελευταίες μέρες μιλάω με αρκετούς φίλους που τυγχάνουν και σοβαροι νεοδημοκράτες...
Παλιότερα όταν οι πρετεντροτρέμηδες μιλούσαν για "σκάνδαλα", πάντοτε είχαν λογικά επιχειρήματα με τα οποία απεδείκνυαν ότι τα περισσότερα που ακούγονται είναι υπερβολες των μμε και συνήθως είχαν δίκιο...
Από τη ΔΕΘ και μετά, ακόμη και οι πιο "ψαγμένοι" πολιτικά και παραπολιτικά, απλά σκύβουν το κεφάλι και με μια έκφραση απορίας και θυμού μου λένε "έχουν δίκιο και ας υπερβάλουν" αναφερόμενοι στα ΜΜΕ...
Ειδικά το Βατοπεδι έχει πολύ ψωμί ακόμη αλλά ανεξάρτητα από λεπτομέρειες και διαδικαστικά η ουσία είναι μια: Εδάφη για τα οποία η Ελλάδα ΜΑΤΩΣΕ για να αποκτήσει και διαφυλάξει δόθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες σε ανεπαγγελτους μεσίτες του θείου, με αμφίβολο παρελθόν και ηθική υπόσταση, με αντάλλαγμα μια λίμνη που δεν τους ανήκε....
Όλα τα άλλα είναι ΠΙΠΕΣ...

Και ναι, προτιμω το μισότρελο πλην διανοούμενο και μορφωμένο Βύρωνα που ξέρει και από Μπουσίντο παρά τον μετανοημένο αριστερό απόφοιτο λυκείου (το ανοιχτό πανεπιστήμιο δεν το αναγνωρίζει το προσωπικό μου δικατσά, ειδικά αν το πτυχίου ελήφθη επί υπουργίας του) που έχει - άκουσον- άκουσον πνευματικό!

Βέβαια, για να τα λέμε όλα, τα ίδια μμε που ενόψει των εσωκομματικών του νοεμβρίου 2007 έβγαλαν το γιωργάκη πνευματικά ανάπηρο τώρα τον παρουσιάζουν ως μεσία...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τις τελευταίες μέρες μιλάω με αρκετούς φίλους που τυγχάνουν και σοβαροι νεοδημοκράτες...
Παλιότερα όταν οι πρετεντροτρέμηδες μιλούσαν για "σκάνδαλα", πάντοτε είχαν λογικά επιχειρήματα με τα οποία απεδείκνυαν ότι τα περισσότερα που ακούγονται είναι υπερβολες των μμε και συνήθως είχαν δίκιο...
Από τη ΔΕΘ και μετά, ακόμη και οι πιο "ψαγμένοι" πολιτικά και παραπολιτικά, απλά σκύβουν το κεφάλι και με μια έκφραση απορίας και θυμού μου λένε "έχουν δίκιο και ας υπερβάλουν" αναφερόμενοι στα ΜΜΕ...
Ειδικά το Βατοπεδι έχει πολύ ψωμί ακόμη αλλά ανεξάρτητα από λεπτομέρειες και διαδικαστικά η ουσία είναι μια: Εδάφη για τα οποία η Ελλάδα ΜΑΤΩΣΕ για να αποκτήσει και διαφυλάξει δόθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες σε ανεπαγγελτους μεσίτες του θείου, με αμφίβολο παρελθόν και ηθική υπόσταση, με αντάλλαγμα μια λίμνη που δεν τους ανήκε....
Όλα τα άλλα είναι ΠΙΠΕΣ...

Και ναι, προτιμω το μισότρελο πλην διανοούμενο και μορφωμένο Βύρωνα που ξέρει και από Μπουσίντο παρά τον μετανοημένο αριστερό απόφοιτο λυκείου (το ανοιχτό πανεπιστήμιο δεν το αναγνωρίζει το προσωπικό μου δικατσά, ειδικά αν το πτυχίου ελήφθη επί υπουργίας του) που έχει - άκουσον- άκουσον πνευματικό!

Βέβαια, για να τα λέμε όλα, τα ίδια μμε που ενόψει των εσωκομματικών του νοεμβρίου 2007 έβγαλαν το γιωργάκη πνευματικά ανάπηρο τώρα τον παρουσιάζουν ως μεσία...

άμα καθαρίσεις τη νου δου από όλους τους μπετόβλακες ρουσόπουλους και λοιπούς και τους αντικαταστήσεις με ίσιους εγώ σου υπόσχομαι να ξαναψηφίσω νου δου......

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
''Ξεχάστε τα. Είναι απόφαση από το Μαξίμου''
16 Σεπτεμβρίου 2008, 21:57

Μάνος Νιφλής

Μηνυτήρια αναφορά κατοίκων που δεν πήραν οικόπεδα, γιατί τα αντάλλαξαν με την Μονή Βατοπεδίου. Πώς εμπλέκεται το Πρωθυπουργικό γραφείο στο σκάνδαλο των οικοπέδων.

«Η απόφαση έχει ληφθεί από πολύ ψηλά, από το γραφείο του ίδιου του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή…» Είναι λέξεις που αναφέρονται στην μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης επτά από τους κατοίκους της Νέας Ραιδεστού. Είναι η απάντηση που ισχυρίζονται ότι τους έδωσε ο Δήμαρχος, όταν τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του για να διεκδικήσουν τα οικόπεδα που επρόκειτο να διανεμηθούν.

Να πάρουμε τα γεγονότα, όπως αυτά αναφέρονται, με τη σειρά. Οι επτά μηνυτές ανήκουν σε εκείνους που εδώ και πολλά χρόνια διεκδικούν εκτάσεις του δημοσίου βάσει νόμου της δεκαετίας του ‘80. Στην μηνυτήρια αναφορά καταγγέλλουν ότι τέτοιες εκτάσεις δόθηκαν σε ανθρώπους που, όχι απλώς δεν είχαν ανάγκη, αλλά διέθεταν μεγάλη κινητή και ακίνητη περιουσία. Περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια την περιπέτειά τους και τις απαντήσεις που πήραν από κάθε υπηρεσία, για να καταλήξουν στο ότι δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο οικόπεδο, με τη διαφορά ότι, όπως αποδείχθηκε, υπήρξαν διαθέσιμα για την Μονή Βατοπεδίου.

Στην περιπέτειά τους έφτασαν μέχρι τον δήμαρχο Θέρμης που τους αφόπλισε με την  απάντηση που τους έδωσε. Όπως υποστηρίζουν, τους ζήτησε να ξεχάσουν το θέμα γιατί οι αποφάσεις είχαν ληφθεί από το Μαξίμου και η συμφωνία της Μονής Βατοπεδίου έγινε με τον ιδιαίτερο του Πρωθυπουργού. Αυτό είναι το επίμαχο απόσπασμα της μηνυτήριας αναφοράς.

Στην ίδια επίσκεψη, οι κάτοικοι λένε ότι ο Δήμαρχος δήλωσε άγνοια για τις ανταλλαγές, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για σκάνδαλο.

Το «αστείο» στην υπόθεση είναι ότι εκτός από την απάντηση του Δημάρχου, υπήρξαν και άλλες παρόμοιες αντιδράσεις, όπως αυτή σύμφωνα με την οποία τα οικόπεδα δε θα διανέμονταν, διότι «είχαν αποκτήσει μεγάλη υπεραξία». Όντως είχαν μεγάλη υπεραξία και σύμφωνα με τους ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά την περιοχή, αλλά και με δηλώσεις ανθρώπων της κτηματαγοράς σε δημοσιεύματα της εποχής (2006), η μέση τιμή πώλησης κατοικίας στη Νέα Ραιδεστό ανερχόταν στα 1.500 με 1.600 ευρώ/τμ και δείτε τις τιμές που πουλήθηκαν οικόπεδα, διαμερίσματα και μεζονέτες.

Σε μία άλλη περίπτωση οι μηνυτές αναφέρουν πως, ενώ τους είχε ειπωθεί ότι τα οικόπεδα έχουν αποκτήσει τεράστια υπεραξία, η υπηρεσία πολιτικής γης εκτίμησε την αξία των παραχωρούμενων οικοπέδων σε 87ευρώ/τμ, ενώ η πραγματική αγοραία αξία ανέρχεται στα 400 ευρώ. Για παράδειγμα ο αγοραστής ενός οικοπέδου 540τ.μ. πλήρωσε 15.000ευρώ.  

Σήμερα το δικαστήριο δεν δικαιώνει τους μηνυτές, καθώς όπως λέει δεν υπάρχουν διαθέσιμα οικόπεδα και πως να υπάρξουν, αφού μοιράστηκαν. Δείτε ποιά είναι η πορεία και η κατάληξη των οικοπέδων βάσει της μηνυτήριας αναφοράς.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
άμα καθαρίσεις τη νου δου από όλους τους μπετόβλακες ρουσόπουλους και λοιπούς και τους αντικαταστήσεις με ίσιους εγώ σου υπόσχομαι να ξαναψηφίσω νου δου......
Με Ίσιους δεν φτιάχνεις μαζικά κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα.
Μόνο με στραβούς... Εξάλλου οι ίσιοι είναι είδος εν ανεπαρκεία...

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
ρε να σ αρχίσω στα μπινελίκια;
Ο Ρουσόπουλος εξελέγη με σταυρούς όπως ο Πολύδωρας;
Ρε τον σιχαίνομαι αλλά πρέπει να έχεις πολύ εμετό στο κεφάλι σου να μου λες ότι ο Ρουσόπουλος ΔΕΝ τρώει τα λεφτά του ελληνικού λαού ....
Ρε ίσιε; Επειδή το τηλέφωνο βουίζει πες του Λευτέρη να τους μαζέψει γιατί από 2.5 πόντους η διαφορά θα γίνει η πούτσα του τάλου.

εγω δεν ειπα οτι ο ρουσοπουλος δεν τρωει λεφτα κ οι 300 τρωνε λεφτα αλλα ο πολυδορας τα τρωει κ ειναι σαν διακοσμιτικο ον στο χορο της βουλης

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω δεν ειπα οτι ο ρουσοπουλος δεν τρωει λεφτα κ οι 300 τρωνε λεφτα αλλα ο πολυδορας τα τρωει κ ειναι σαν διακοσμιτικο ον στο χορο της βουλης
ενώ λ.χ. Η Πετραλιά, η Παπακώστα, ο Κυριάκος, ο Ρουσσόπουλος δεν ειναι διακοσμητικά στοιχεία.......
Για πες μου ρε συ πόσα πρέπει να πληρώνεται ένας μαλάκας που 5 χρόνια κοιτάει μόνο δημοσκοπήσεις και φροντίζει να μας ενημερώνει για τις δυσαρέσκειες του πρωθυπουργού;
Αλλά θα μου πεις.... Εδώ κοτζάμ πρωθυπουργός διακοσμητικό είναι, με τον Ρουσσόπουλο να τα βάλω;

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν είναι απλός βουλευτής και όχι υπουργός, προτιμώ το ντεκόρ Πολύδωρα από αυτό του Ρουσσό...
Έχει αμίμητο στυλ.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ενώ λ.χ. Η Πετραλιά, η Παπακώστα, ο Κυριάκος, ο Ρουσσόπουλος δεν ειναι διακοσμητικά στοιχεία.......
Τώρα που το λες, μια Παπακώστα δίπλα στη βουκαβίλια στο μπαλκόνι μου θα πήγαινε τέλεια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Για πες μου ρε συ πόσα πρέπει να πληρώνεται ένας μαλάκας που 5 χρόνια κοιτάει μόνο δημοσκοπήσεις και φροντίζει να μας ενημερώνει για τις δυσαρέσκειες του πρωθυπουργού;

ακου ιδιοτητα αυτου του υπουργου ειναι ποιο πολυ λαϊφ σταϊλ κ δημοσιων σχεσεων παρα ουσιας αλλα συγνωμη για αυτο που θα πω τα παραπονα σου για την υπαρξη του υπουργειου τυπου στους δημοσιογραφους που καθε μεσημερη καθονται κ περιμενουν τι θα πει αν τον αγνοουσαν κ τα ελεγε μεταξη συγκενων κ φιλων θα σου ελεγα που θα πηγενε μετα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τώρα που το λες, μια Παπακώστα δίπλα στη βουκαβίλια στο μπαλκόνι μου θα πήγαινε τέλεια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μαλάκες θα πάθω διάτρηση στομάχου απ τα γέλια με σας που έμπλεξα.....

μην ξεχνάς το λίπασμα και να την ποτίζεις που και που..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κάνεις λάθος.

Ακόμα και οταν ήταν υπουργός ο κόσμος που τον πλήρωνε έβλεπε οτι ήταν ένας βλάκας με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Η αποτυχία του απλά επιβεβαίωσε την ανεπάρκειά του να κάνει ο,τιδήποτε εκτός απο το να μιλάει σε πανυγήρια και εκδηλώσεις του κόμματος.

Οσο για την αγγαρεία, αμα ηταν λεβέντης μπορούσε να παραιτηθεί. Δεν το έκανε. Επομένως όλα τα άλλα ειναι τρίχες κατσαρές.

Δεν ξέρω αν λέει αλήθειες. Καθε αποτυχημένος μπορεί να ασκει κριτική.
φυσικα και δεν ξερεις αν λεει αληθειες!!!! ολα ειναι συκοφανυιες και ψεματα. αλλα αν ηταν αποτυχημενος ας μηντ  τον περιλαμβανε ο καταληλοτερος στο ψηφοδελτιο!!! καμια φορα απο τρελο μαθαινεις την αληθεια!! ;)

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαλάκες θα πάθω διάτρηση στομάχου απ τα γέλια με σας που έμπλεξα.....
μην ξεχνάς το λίπασμα και να την ποτίζεις που και που..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είναι εύκολο, έχει μια οπή με κάτι σιλικονέ τεχνητά χείλια γύρω. Δυο-τρια σπασίματα της μέσης και την πότισες αμέσως... :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Εγώ πάλι ζω για να δω την Παπακώστα πρωταγωνίστρια στις σειρές ντοκυμανταιρ "Mom' s teachning teens" και "My friend' s hot mom"...

Και μην ειρωνευτεί κανείς επειδή τη θεωρώ Μιλφάρα!
Σε άλλους αρέσουν γυναίκες με πουλί!

Αν έκανε και σπέλιαλ γκεστ η Μιλένα (εκκολαπτόμενο μιλφ) ο ανεπιθύμητος και εγώ θα βαρούσαμε υπερωρίες ...

Επισκέπτης
παντως ρε παιδια η παπακωστα δεν σας ξυπναει αγρια ενστικτα!! εγω οταν τη βλεπω και μιλαει τη φανταζομαι στα τεσερα να της ριχνω χαστουκια να της κραταω το στομα και να της λεω βουλοσε το μωρη και να της βαζω την π..... στο στο για να μην την ακουω!! για τετοιες  καταστασεις μιλαμε μου ερχονται οταν τη βλεπβ!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
παντως ρε παιδια η παπακωστα δεν σας ξυπναει αγρια ενστικτα!! εγω οταν τη βλεπω και μιλαει τη φανταζομαι στα τεσερα να της ριχνω χαστουκια να της κραταω το στομα και να της λεω βουλοσε το μωρη και να της βαζω την π..... στο στο για να μην την ακουω!! για τετοιες  καταστασεις μιλαμε μου ερχονται οταν τη βλεπβ!!!!
Έτοιμο να ψηφίσεις Ν.Δ. σε βλέπω...άντε να τα βρείτε και με τον φέθρυ! :grin:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πάλι ζω για να δω την Παπακώστα πρωταγωνίστρια στις σειρές ντοκυμανταιρ "Mom' s teachning teens" και "My friend' s hot mom"...

Και μην ειρωνευτεί κανείς επειδή τη θεωρώ Μιλφάρα!
Σε άλλους αρέσουν γυναίκες με πουλί!

Αν έκανε και σπέλιαλ γκεστ η Μιλένα (εκκολαπτόμενο μιλφ) ο ανεπιθύμητος και εγώ θα βαρούσαμε υπερωρίες ...
Πάλι συμφωνούμε ρε γμτ... Γιατί νομίζεις πως τη θέλω στο μπαλκόνι μου... :2funny: :2funny:
Μόλις περιέγραψες ένα τρομερό duo...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom