pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 13.936
- Πόντοι
- 4.546
Με τα κοριτσια τσιρλιντερ...Ολυμπιακος μη φανατικος.Φανταστειτε να παιζαμε ενα 5x5 ποδοσφαιρακι εμεις εδω τα μελη η ενα 5x5 σε μπασκετ
Με τα κοριτσια τσιρλιντερ...Ολυμπιακος μη φανατικος.Φανταστειτε να παιζαμε ενα 5x5 ποδοσφαιρακι εμεις εδω τα μελη η ενα 5x5 σε μπασκετ
σωστόςςςςςΜα η Ελλαδα δυο ειδη φιλαθλων εχει. Ολυμπιακους και αντιολυμπιακους
πιάσουμε το Στοίχημα αντί της ψωλής του Κόκκορα και μετά φορτώνεις όσα μουνέτα γουστάρεις, γυναίκες γεμάτο είναι το forumΤο καλύτερο είναι να
Βάλε ανοιχτή να ψηφίσουμε.Για λόγους καθαρά στατιστικούς , με σεβασμό στο καθένα και ήρεμα ανοίγω το θέμα ψηφοφορίας για την ομάδα των μελών του μπουρδελα. Καθαρά στατιστικά χωρίς διαφωνίες κτλ να ψηφίσουμε τι ομάδες υποστηρίζει ο καθένας.
ριξε παοκ τωρα που δεν το βλεπει κανειςΒάλε ανοιχτή να ψηφίσουμε.
![]()
με 500 ευρω σου ριχνω 70 ψηφους στον ΠΑΟΚριξε παοκ τωρα που δεν το βλεπει κανεις![]()
μολις ψηφισες αεκ σε ειδαμε 500 ευρω σου ριχνω 70 ψηφους στον ΠΑΟΚ![]()
αλλο τι εκανα εγω , εχω αλλα 69 φιλαρακια που δεν εχουν ψηφίσει ακόμαμολις ψηφισες αεκ σε ειδα![]()
εγω ειπα να απεχω γιατι δεν εβαλε ο νηματοθετης τον πρωταθλητη πανω πανω αλλα το εριξα με βαρια καρδιααλλο τι εκανα εγω , εχω αλλα 69 φιλαρακια που δεν εχουν ψηφίσει ακόμα
Ειναι αναποφασιστα
Τωρα θες να κατεβω στις πιατσες χαχαχαΜε τα κοριτσια τσιρλιντερ...
Τι παοκΨήφισα και εγώ παιδιά..........![]()