οι μεγαλυτεροι αντρεσ ελκονται απο πιο νεεσ κοπελεσ
![www.queen.gr](https://cdn.qumd.gr/img/1200/630/90/2022/04/08/zeygaria_diafora_ilikias2-og.jpg?t=19kV4k_IM22a475-XkVhYg)
Είναι τελικά η διαφορά ηλικίας πρόβλημα ή ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά;
Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός: Η συμβατότητα και ο αληθινός έρωτας είναι αυτά που πραγματικά έχουν σημασία στις σχέσεις.
![www.queen.gr](https://cdn.qumd.gr/assets/device/icon-72x72.png)
οι μεγαλυτεροι αντρεσ ελκονται απο πιο νεεσ κοπελεσ
![]()
Είναι τελικά η διαφορά ηλικίας πρόβλημα ή ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά;
Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός: Η συμβατότητα και ο αληθινός έρωτας είναι αυτά που πραγματικά έχουν σημασία στις σχέσεις.www.queen.gr
Δεν το κυνηγησα ούτε έχω έπαρση. Απλά λέω πως ποτέ μην λες ποτέ γιατί δεν ξέρεις σε τι φάση και πώς θα σε πετύχει.
Ποιο καμμενοι από τους ψυχολόγους δεν υπάρχουν...από YouTubers που έχω ακούσει ,σε βάθος χρόνου δεν υπάρχει ένας...μα ούτε ένας που να έχει ωφεληθεί από δαύτους....η πιο παπατζα "επιστήμη " και καλά.![]()
Τι λένε οι ψυχολόγοι για τα 20 χρόνια διαφορά σε μια σχέση;
Ποια θεωρείται μεγάλη διαφορά ηλικίας;www.mothersblog.gr
Οι γυναίκες είναι στη κορυφή της αναπαραγωγικής τους ζωής από τα 22-28. Συνεπώς οι άντρες θεωρούν πιο όμορφες αυτές τις ηλικίες. Είτε είναι 16 ο άντρας είτε 76.Εντωμεταξυ να προσθέσω ότι γύρω στα 18 έχεις φαντασιώσεις για μεγαλύτερες. Φτάνεις μετά γύρω στα 25 -30 όπου κοιτάς σχετικά κοντά σου ηλικιακά γυναίκες και μετά τα 35 θεωρώ ότι κοιτάς όλο και πιο μικρές
Τυπε 47 με 20 δεν ειναι ελξη ειναι λιγακι διαταραγμενη κατασταση…οι μεγαλυτεροι αντρεσ ελκονται απο πιο νεεσ κοπελεσ
οταν θα σου συμβει και σε εσενα και θα σοθ αρεσει θα ξεχασεισ τη διαταραγμενη καταστασηΤυπε 47 με 20 δεν ειναι ελξη ειναι λιγακι διαταραγμενη κατασταση…
Think of being 80 and fucking a 18 yeard old girl. If there was any way to cheat the game of death, that was it.
(Charles Bukowski )
Δεν έχω γαμήσει ποτέ μεγαλύτερή μου και ούτε πρόκειται.
Ρε φιλε πραγματικά. Εκτός αν η άλλη είναι βραζιλιανα. Εκεί και οι Εξηνταρες βάζουν κάτω πολλές εικοσάρες δικές μας
Εννοειται τυπε, ειναι σαφες οτι ηθικολογω.οταν θα σου συμβει και σε εσενα και θα σοθ αρεσει θα ξεχασεισ τη διαταραγμενη κατασταση