Επισκέπτης
πισω μου σε εχω σατανα!!!Έτοιμο να ψηφίσεις Ν.Δ. σε βλέπω...άντε να τα βρείτε και με τον φέθρυ!
πισω μου σε εχω σατανα!!!Έτοιμο να ψηφίσεις Ν.Δ. σε βλέπω...άντε να τα βρείτε και με τον φέθρυ!
Αν έκανε και σπέλιαλ γκεστ η Μιλένα (εκκολαπτόμενο μιλφ) ο ανεπιθύμητος και εγώ θα βαρούσαμε υπερωρίες ...
κάτω τα χέρια πασοκια νεοδημοκρατόρια από τη μιλένα μου......Μόλις περιέγραψες ένα τρομερό duo...
Γιατί τους κουμπάρους και τα λαμόγια που τα βάζεις?εγω δεν ειπα οτι ο ρουσοπουλος δεν τρωει λεφτα κ οι 300 τρωνε λεφτα αλλα ο πολυδορας τα τρωει κ ειναι σαν διακοσμιτικο ον στο χορο της βουλης
Περίεργη θέση.
μιλένα βοθρούλη να βαράμε και καμμιά μαλακία όταν βλέπουμε βουλή.......ΠΕΡΣΟΝΑ εγο θα ψιφισο οτι μου δοσης!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φυσικα και δεν ξερεις αν λεει αληθειες!!!! ολα ειναι συκοφανυιες και ψεματα. αλλα αν ηταν αποτυχημενος ας μηντ τον περιλαμβανε ο καταληλοτερος στο ψηφοδελτιο!!! καμια φορα απο τρελο μαθαινεις την αληθεια!! ;)
οι ρουσσοπούλες ενφό που μπαίνουν;Και γα να σου απαντήσω σε αυτό που λες. Στα ψηφοδέλτια μπαίνουν όχι όσοι είναι άξιοι ή έχουν αξιοπρέπεια αλλά όσοι μπορούν να φέρουν ψήφους. Κατάλαβες τώρα τη διαφορά;
Είναι η ενσάρκωση της εμφυλιοσπαραχτικής μανίας της Ελλάδας. Θάνατος στο γείτονά μου γιατί έχουμε όμορρα οικόπεδα. Ξέρετε πόσα χωριά μισούν το διπλανό τους, αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το παραδίπλα?
Έτσι βλέπει το ΠΑΣΟΚ. Ως απειλή για το ΣΥΡΙΖΑ γιατί από εκεί αλιεύουν ψήφους.
Εξ ου και το πρωτοφανές και μοναδικό για την Ευρώπη φαινόμενο της Ελλάδας: η κομμουνιστική και κομμουνιστογενής αριστερά να ταυτίζει το σοσιαλιστικό κόμμα με τη δεξιά και να λένε: ίδιοι είναι.
Αυτό δεν υπάρχει σε καμία μα καμία άλλη χώρα της Ευρώπης.
Και βέβαια το ΚΚΕ πληρώνει το σύριζα με το ίδιο νόμισμα και λέει: ίδιοι είναι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ!!
Είμαστε ένα απέραντο φρενοκομείο που είπε και ο θείος του φερόμενου ως πρωθυπουργού (Enforcer quote).
Για να πούμε την αλήθεια, ο Byron μπορεί να είναι ανίκανος και επικίνδυνος για υπουργιλίκι λόγω της τρέλας που κουβαλάει, αλλά η τρέλα του είναι πολύ ωραία...
Τον θεωρώ απο τους πιο καλλιεργημένους Έλληνες. Και έντιμο άνθρωπο. Απλώς η τρέλα του τον κάνει επικίνδυνο.
Ακόμη και η δήλωσή του περί "Στρατηγού άνεμου" δείχνει το βάθος της καλλιέργειας που έχει και αυτού του ιδιότυπου χιούμορ που τον διακρίνει. Το να κάνεις παραβολή στο "Στρατηγό χειμώνα" (δυστυχώς σε ακατάλληλη στιγμή) είναι μεγάλη μαγκιά.
καλός μαλάκας είσαι και συ σαν τον πατέρα μου..........
θέλεις να αποφυλακιστεί το μουνόπανο....
Ετσι και ο πατέρας μου ήταν σε τραπέζι με εκτελεστή του παππού μου ο οποίος είχε το θράσος και να τον χαιρετήσει.....
Γύρισε σπίτι χλωμός, η μάνα μου μου είπε τι έγινε και όταν τον άρχισα στις Χριστοπαναγίες μου είπε τι να έκανα να τον σκότωνα;
Ναι ρε μαλάκα να τον σκότωνες.... Να καθαρίσει λίγο αυτός ο τόπος από μερικούς φασιστοκομμουνόπουστες......
δε αναφέρομαι σε σένα.
στην πιπίλα που σε ταίζουν αναφέρομαι....
Αυτούς τους δύο δε θέλω απλά να τους ξαναδώ μπροστά μου...
Οσο μαλάκας και εάν είναι ο Χοντρός πίσω στο λιγότερο μαλάκα δεν ξαναματαπάω.....
Κοίτα τι ανακαλύπτει κανείς αν ψάξει στο φόρουμ........
οι ρουσσοπούλες ενφό που μπαίνουν;
Τα γεγονότα το λένε αυτό αγαπητέ, η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΡΑΛΛΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ τους και τα σκάνδαλα. .....................................
Άλλος πρέπει να αποδείξει πως δεν έπεσε αυτοβούλως πάνω σε ζαρντινιέρα. Και εγώ πως δεν είμαι ελέφαντας.Και οι ιστορίες με τις ζαρντινιέρες της Θεσσαλονίκης ...
Εγώ όμως λέω να γίνω οπαδός της Αλέκας: ΠΑΣΟΚ = ΝΔ = ΣΥΝ
Άλλος πρέπει να αποδείξει πως δεν έπεσε αυτοβούλως πάνω σε ζαρντινιέρα.