Νέα

Τι θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα triantafyloy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?

• ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΝΔ

• ΚΚΕ

• ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 2 100,0%
  • ΛΑΟΣ

• ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ

• ΑΛΛΟ

• ΑΚΥΡΟ

• ΛΕΥΚΟ

• ΔΕΝ ΞΕΡΩ- ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
εγω δεν ειπα οτι ο ρουσοπουλος δεν τρωει λεφτα κ οι 300 τρωνε λεφτα αλλα ο πολυδορας τα τρωει κ ειναι σαν διακοσμιτικο ον στο χορο της βουλης
Γιατί τους κουμπάρους και τα λαμόγια που τα βάζεις?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Άσχετο, αλλά η Μιλένα έχει το πολιτικό της γραφείο απέναντι από την Τροχαία Καισαριανής (και Διεύθυνση επιχειρήσεων Αττικής - ΕΚΑΜ κλπ).

Περίεργη θέση.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΠΕΡΣΟΝΑ εγο θα ψιφισο οτι μου δοσης!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
φυσικα και δεν ξερεις αν λεει αληθειες!!!! ολα ειναι συκοφανυιες και ψεματα. αλλα αν ηταν αποτυχημενος ας μηντ  τον περιλαμβανε ο καταληλοτερος στο ψηφοδελτιο!!! καμια φορα απο τρελο μαθαινεις την αληθεια!! ;)

Οχι δεν ξέρω αν λέει αληθεις. Ξέρεις εσυ;

Γιατί δεν πάει στον εισαγγελέα να καταθέσει στοιχεία; Η μήπως κάνει το μάγκα στο τσαμπέ;

Σου επαναλαμβάνω και αν θες απάντησε σε αυτό - αν έκανε αγγαρεία γιατί δεν παραιτήθηκε;

Γενικά πρόκειται για θρασύδειλο. Οποιος έχει αξιοπρέπεια εφαρμόζει αυτά που πιστεύει και ειναι έτοιμος να χάσει και μια καρέκλα υπουργική γι'αυτό.

Οσο για το έργο του στο υπουργείο, κοίτα προς πάρνηθα μεριά. Εκει που κάποτε υπήρχε δάσος.Επίσης, δες τι ωραία που τονεκβίασανοι τότε αρχηγοί της αστυνομίας.

Και γα να σου απαντήσω σε αυτό που λες. Στα ψηφοδέλτια μπαίνουν όχι όσοι είναι άξιοι ή έχουν αξιοπρέπεια αλλά όσοι μπορούν να φέρουν ψήφους. Κατάλαβες τώρα τη διαφορά;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και γα να σου απαντήσω σε αυτό που λες. Στα ψηφοδέλτια μπαίνουν όχι όσοι είναι άξιοι ή έχουν αξιοπρέπεια αλλά όσοι μπορούν να φέρουν ψήφους. Κατάλαβες τώρα τη διαφορά;
οι ρουσσοπούλες ενφό που μπαίνουν;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Είναι η ενσάρκωση της εμφυλιοσπαραχτικής μανίας της Ελλάδας. Θάνατος στο γείτονά μου γιατί έχουμε όμορρα οικόπεδα. Ξέρετε πόσα χωριά μισούν το διπλανό τους, αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το παραδίπλα?
Έτσι βλέπει το ΠΑΣΟΚ. Ως απειλή για το ΣΥΡΙΖΑ γιατί από εκεί αλιεύουν ψήφους.
Εξ ου και το πρωτοφανές και μοναδικό για την Ευρώπη φαινόμενο της Ελλάδας: η κομμουνιστική και κομμουνιστογενής αριστερά να ταυτίζει το σοσιαλιστικό κόμμα με τη δεξιά και να λένε: ίδιοι είναι.
Αυτό δεν υπάρχει σε καμία μα καμία άλλη χώρα της Ευρώπης.
Και βέβαια το ΚΚΕ πληρώνει το σύριζα με το ίδιο νόμισμα και λέει: ίδιοι είναι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ!!
Είμαστε ένα απέραντο φρενοκομείο που είπε και ο θείος του φερόμενου ως πρωθυπουργού (Enforcer quote).

Τα γεγονότα το λένε αυτό αγαπητέ, η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΡΑΛΛΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ τους και τα σκάνδαλα.
Δεν είσαι τόσο μαλάκας για να μην το καταλαβαίνεις.
Και παράτα το φροϋδικό σου στυλάκι, με μένα τουλάχιστον.
Βρες άλλα θύματα για το ψυχαναλυτικό σου ντιβάνι της συμφοράς.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Για να πούμε την αλήθεια, ο Byron μπορεί να είναι ανίκανος και επικίνδυνος για υπουργιλίκι λόγω της τρέλας που κουβαλάει, αλλά η τρέλα του είναι πολύ ωραία...
Τον θεωρώ απο τους πιο καλλιεργημένους Έλληνες. Και έντιμο άνθρωπο. Απλώς η τρέλα του τον κάνει επικίνδυνο.
Ακόμη και η δήλωσή του περί "Στρατηγού άνεμου" δείχνει το βάθος της καλλιέργειας που έχει και αυτού του ιδιότυπου χιούμορ που τον διακρίνει. Το να κάνεις παραβολή στο "Στρατηγό χειμώνα" (δυστυχώς σε ακατάλληλη στιγμή) είναι μεγάλη μαγκιά.

Και οι ιστορίες με τις ζαρντινιέρες της Θεσσαλονίκης (που εφηύραν οι υφιστάμενοί του μπάτσοι της Θεσσαλονίκης και ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕ) ήταν επίσης μεγάλη μαγκιά;
Όπα ν' αρχίζεις σιγά σιγά να μας δείχνεις το κοινωνικό πρόσωπο της κοινωνίας που ονειρεύεσαι!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
καλός μαλάκας είσαι και συ σαν τον πατέρα μου..........
θέλεις να αποφυλακιστεί το μουνόπανο....
Ετσι και ο πατέρας μου ήταν σε τραπέζι με εκτελεστή του παππού μου ο οποίος είχε το θράσος και να τον χαιρετήσει.....
Γύρισε σπίτι χλωμός, η μάνα μου μου είπε τι έγινε και όταν τον άρχισα στις Χριστοπαναγίες μου είπε τι να έκανα να τον σκότωνα;
Ναι ρε μαλάκα να τον σκότωνες.... Να καθαρίσει λίγο αυτός ο τόπος από μερικούς φασιστοκομμουνόπουστες......

Τελικά δεν κατάλαβες λέξη απ' όσα έγραψα.....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δε αναφέρομαι σε σένα.
στην πιπίλα που σε ταίζουν αναφέρομαι....
Αυτούς τους δύο δε θέλω απλά να τους ξαναδώ μπροστά μου...
Οσο μαλάκας και εάν είναι ο Χοντρός πίσω στο λιγότερο μαλάκα δεν ξαναματαπάω.....

Κοίτα τι ανακαλύπτει κανείς αν ψάξει στο φόρουμ........

:) :) :) :) :) :) :) :)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Aυτή θα είναι η ψήφος μου σε όλους τους.

Πέταξαν γιαούρτια και αυγά στον Κυριάκο Μητσοτάκη
18 Σεπτεμβρίου 2008, 16:31

Στόχος επίθεσης με γιαούρτια και αυγά από αναρχικούς, έγιναν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και άλλοι πολιτικοί, που συμμετείχαν στο πάνελ  εκδήλωσης στην Πολυτεχνειούπολη, για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που είναι και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής περιβάλλοντος, πήγε το μεσημέρι στη Βουλή και κατήγγειλε την επίθεση, υποστηρίζοντας ότι φέρει αμυχή στο πόδι του... Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μητσοτάκης χτυπήθηκε στο πόδι με καδρόνι.

Οι αναρχικοί που έκαναν την επίθεση, σε ανακοίνωση που ανήρτησαν στο διαδίκτυο, συνδέουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την υπόθεση Siemens, με αφορμή τις εναντίον του αποκαλύψεις.

Αναφέρουν σχετικά:

"Διαφημίζοντας τις εταιρείες, οι τεχνοκράτες κλείνουν τις νέες μπίζνες με τις ευλογίες των καρεκλοκένταυρων πολιτικών που θεσπίζουν τη νομική κάλυψή τους μέσα στη Βουλή. Μάλιστα, πρώτη μούρη ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως πρόεδρος της βουλής για... θέματα περιβάλλοντος, ο οποίος, αφού βγήκε αλώβητος από ένα ακόμα σκάνδαλο με τη Siemens για τα λεφτά που έβαλε στη τσέπη του, έχει το θράσος να γυρίζει μέσα στα πανεπιστήμια, χτίζοντας ένα οικολογικό προφίλ".

Οι δράστες μετά την επίθεση κατάφεραν να διαφύγουν, αφού οι διοργανωτές αιφνιδιάστηκαν.

Για το γεγονός η Πρυτανεία του ΕΜΠ, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία, αν και δεν αναφέρει τον κ. Μητσοτάκη, εκφράζει τη λύπη της, καταδικάζει κατηγορηματικά τα γεγονότα και τα χαρακτηρίζει ως «πλήγμα στη λειτουργία του Δημόσιου Πανεπιστημίου». 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κοίτα τι ανακαλύπτει κανείς αν ψάξει στο φόρουμ........

:) :) :) :) :) :) :) :)

πω πω..... ευτυχώε που έχω ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στο πολλ που κάναμε εδώ....
Και τώρα που το ξανασκέφτομαι όλο ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζα εδώ σε όλες...........
Με είχε επηρεάσει το 18% που είχε δυναμική κυβέρνησης.....

Πάντως έχω ξαναπεί...Οτι και να ψηφίσω (ΠΑΣΟΚ ή Αλέξις)
ο ΣΥΝ είναι το κόμμα της καρδιάς μου.........
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
οι ρουσσοπούλες ενφό που μπαίνουν;

Στην κατηγορία πολύδωρα. Ασχετος αλλα μπορει να φέρει ψήφους. Ισως οχι όσον αφορά στο πλήθος που θα τον ψηφίσει. Πιο πολύ επικεντρώνεται στη μειωση απωλειών ψήφων μέσω ελέγχου των ΜΜΕ.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ουφ, τώρα θα στρώσω, πλάκωσε η αστυνομία της σκέψης μου:
Τα γεγονότα το λένε αυτό αγαπητέ, η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΡΑΛΛΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ τους και τα σκάνδαλα. .....................................
Και οι ιστορίες με τις ζαρντινιέρες της Θεσσαλονίκης ...
Άλλος πρέπει να αποδείξει πως δεν έπεσε αυτοβούλως πάνω σε ζαρντινιέρα. Και εγώ πως δεν είμαι ελέφαντας.
Υποθέτω πως το μαρτύριο της καθημερινής μου ανάκρισης θα τελείωσει παρά μόνο όταν υπογράψω δήλωση μετανοίας ΠΑΣΟΚ = ΝΔ...
Εγώ όμως λέω να γίνω οπαδός της Αλέκας: ΠΑΣΟΚ = ΝΔ = ΣΥΝ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγώ όμως λέω να γίνω οπαδός της Αλέκας: ΠΑΣΟΚ = ΝΔ = ΣΥΝ

Η οποία έχει να δώσει και μια Καφαντάρη στη σχεδιαζόμενη τσόντα με μιλφ πολιτικούς...
Ο τσύριζα έχει καμια καλή ή @@;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Άλλος πρέπει να αποδείξει πως δεν έπεσε αυτοβούλως πάνω σε ζαρντινιέρα.

Με τις όποιες νομικές γνώσεις έχω, μάλλον η Αστυνομία (και ο πολιτικός της προϊστάμενος φυσικά) πρέπει να δώσει εξηγήσεις γιατί ξυλοφόρτωσε τόσο βάρβαρα έναν πολίτη, και όχι ο πολίτης οτι δεν είναι ελέφαντας.
Το τι έγινε όμως στη Θεσσαλονίκη εκείνο το βράδυ, το έδειξε καθαρότατα το βίντεο που είδε όλη η Ελλάδα εκτός απο σένα.
Χαίρομαι πάντως που μας αποκαλύπτεις τις μύχιες σκέψεις σου για τα ζητήματα δημοκρατικών ελευθεριών και της καταστολής.
Είσαι ειλικρινέστατος ως αυτοψυχαναλυόμενος τελικά.
Και ...προοδευτικότατος.
Όπως και νάχει, και άλλοι φύγανε απο την Αριστερά κατά καιρούς (αν ισχύει όντως οτι το κόμμα προέλευσής σου είναι ο ΣΥΝ), κάτι τέτοιο είναι απόλυτο δικαίωμά τους.
Κανείς όμως τόσο δεν έφυγε με κατεβασμένα παντελόνια σαν και σένα, που κλαις γοερά το χαμένο χρόνο που πέρασες εκεί.
Ούτε καν ο Μπίστης.
Ελπίζω λοιπόν να σε παρηγορήσει η άνοδος του Γιωργάκη στα γκάλοπ, η εξουσία κάτι τέτοιους σαν και σένα τους ανταμείβει συνήθως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom