Νέα

Τι θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα triantafyloy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?

• ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΝΔ

• ΚΚΕ

• ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 2 100,0%
  • ΛΑΟΣ

• ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ

• ΑΛΛΟ

• ΑΚΥΡΟ

• ΛΕΥΚΟ

• ΔΕΝ ΞΕΡΩ- ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το Σύριζα ζήτησε να φορολογείται η εκκλησιαστική περιουσία persona!Σε βλέπω να συμπλέεις με τον fethry τελικά! :rockon: :rockon: :rockon:
Και γω ζητάω να σταματήσει να διδάσκεται η ορθόδοξη πίστη στα σχολεία.....
Σημασία δεν έχει τι ζητάω να κάνουν άλλοι, αλλά τι θα κάνω όταν κυβερνήσω....
Δε θέλω αιτήματα.
Κυβερνητικό πρόγραμμα θέλω........Το έχω ξαναπεί. Δεν ψηφίζω κόμμα να ζητάει. Ψηφίζω κόμμα να κυβερνάει.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
1. Και ο Ρουσόπουλος δεν μιλά ποτέ χωρίς να τον ρωτήσουν...
Μήπως τελικά είσαι εκπρόσωπος τύπου του τσύριζα;
Μην ακούω τέτοια διότι αν μείνει άνεργος ο λαφαζάνης, θα χάσω τον ύπνο μου!

Απ' όσο θυμάμαι πάντως αν κάποιος αναφερθεί αρνητικά στον τσύριζα ή σε κάποια θέση που έχει υποστηρίζει, πετάγεσαι να απαντήσεις, συνήθως με ειρωνείες...

Και φυσικά δυσκολεύομαι να θυμηθώ ένα επικριτικό σου ποστ για το κόμμα αυτό...

2. Αλήθεια, με το στρειτόμετρο, πόσο δεξιός είναι ο Υρετ και πόσο ο Σιγκμουντ, αν εγώ εχω δείκτη 1 ;

:2funny:  :2funny:

1.  Αν η -γραπτή, στο φόρουμ- θέση μου για άμεση αποφυλάκιση των εναπομεινάντων χουντικών (Ιωαννίδη και Ντερτιλή) σου φαίνεται για επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον έχεις σοβαρό πρόβλημα.

2.  Ο υρρετ είναι απλώς λαλάκας. Ο Κρεμαστινός δεν είναι, είναι άλλο πράγμα. Πάσχει απο το σύνδρομο του παντογνώστη ινστρούχτορα. Την άποψή μου για σένα, ειδικά μετά την Κοροβεσειάδα, την ξέρεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1.  Αν η -γραπτή, στο φόρουμ- θέση μου για άμεση αποφυλάκιση των εναπομεινάντων χουντικών (Ιωαννίδη και Ντερτιλή) σου φαίνεται για επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον έχεις σοβαρό πρόβλημα.
εγώ τώρα εδώ να σου πω την άποψή μου;
Να σαπίσουν τα γαμιόλια μέσαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εγώ τώρα εδώ να σου πω την άποψή μου;
Να σαπίσουν τα γαμιόλια μέσαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Απόψεις.
Που ενδέχεται -εν προκειμένω- να έχουν και φροϋδικό στοιχείο, λείπει και ο Κρεμαστινός.

:)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απόψεις.
Που ενδέχεται -εν προκειμένω- να έχουν και φροϋδικό στοιχείο, λείπει και ο Κρεμαστινός.

:)
μπααααα.
για μένα η κρεμάλα λείπει ειδικά γι αυτόν τον γαμιόλη τον Τζονίδη......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

2.  Ο υρρετ είναι απλώς λαλάκας. Ο Κρεμαστινός δεν είναι, είναι άλλο πράγμα. Πάσχει απο το σύνδρομο του παντογνώστη ινστρούχτορα. Την άποψή μου για σένα, ειδικά μετά την Κοροβεσειάδα, την ξέρεις.

1. Εάν στα 5.000 ποστς σου ως φέθρυ (για άλλα νικς δεν παίρνω όρκο αλλά σου θυμλιζουν κάτι τα πετρος πελεκάνος, χρυς και θεόφιλος) διαφοροποιήθηκες μία φορά από τη θέση του κόμματος (που μεταξύ μας δεν ξέρω και ποια είναι) τότε ναι, απορώ πώς τολμάς να δηλώνεις συνασπιστής...

2. Θα μπορέσω να ζήσω και μετά  την απόρριψή σου...και σου αφιερώνω το κάτωθί άσμα μιας γνήσιας σοσιαλίστριας..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μπααααα.
για μένα η κρεμάλα λείπει ειδικά γι αυτόν τον γαμιόλη τον Τζονίδη......

Αν θες και ένα επιπρόσθετο στοιχείο για τον εν λόγω, είχε "περιποιηθεί" (και προσωπικά) τον πατέρα μου στη Μακρόνησο.
Αλλά μη λέω τέτοια και βγάλει κανένα έκζεμα ο στρέιτ!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
1. Εάν στα 5.000 ποστς σου ως φέθρυ (για άλλα νικς δεν παίρνω όρκο αλλά σου θυμλιζουν κάτι τα πετρος πελεκάνος, χρυς και θεόφιλος) διαφοροποιήθηκες μία φορά από τη θέση του κόμματος (που μεταξύ μας δεν ξέρω και ποια είναι) τότε ναι, απορώ πώς τολμάς να δηλώνεις συνασπιστής...

2. Θα μπορέσω να ζήσω και μετά  την απόρριψή σου...και σου αφιερώνω το κάτωθί άσμα μιας γνήσιας σοσιαλίστριας..

Το ρουφιανίζειν δεν εστί φιλοσοφείν μεν, αλλά αποτελεί μάλλον πάγιο χαρακτηριστικό των δεξιών του είδους σου.
Πόσο μάλλον όταν έχεις αναφερθεί καμμιά δεκαριά φορές σ' αυτή τη μαλακία που σου κόλλησε στο μυαλό, αλλά ποτέ δεν έκανες τη σχετική ερώτηση στους -αρμοδίους να σου απαντήσουν- αντμινιστρέιτορς.
Εσύ μήπως είσαι ο χρήστης με το αλήστου μνήμης νικ gay boy; Πολλά σου ποστ μου τον θυμίζουν, πίστεψέ με.

Υ.Γ. Και δεν δήλωσα ποτέ ΣΥΝασπιστής, είπα απλώς οτι θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ διότι επικροτώ την πορεία του τα τελευταία 4 χρόνια, που κάνει κάτι τύπους σαν και σένα να βγάζουν φλύκταινες.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αν θες και ένα επιπρόσθετο στοιχείο για τον εν λόγω, είχε "περιποιηθεί" (και προσωπικά) τον πατέρα μου στη Μακρόνησο.
Αλλά μη λέω τέτοια και βγάλει κανένα έκζεμα ο στρέιτ!

Οποία σύμπτωσις!
Και τον δικό μου είχε ψιλοπεριποιηθεί ως υπεύθυνος της ΕΣΑ στη Λάρισα που υπηρετούσε ο γέρος...

Και η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο καθίκι ο ιωαννίδης είναι πράγματι για κρεμάλα, όπως εκτελούσαν κάποτε τους προδότες και τους εγκληματίες πολέμου...

Να θυμίσω ότι αφορμή για την άνοδό του δια της ανατροπής παπαδόπουλου ήταν το πολυτεχνείο...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
2. Θα μπορέσω να ζήσω και μετά  την απόρριψή σου...και σου αφιερώνω το κάτωθί άσμα μιας γνήσιας σοσιαλίστριας..
Σοσιαλίστριας και Βαρώνης, το ξέχασες σύντροφε.  :2funny: :2funny:
Αύριο 10:00 περνάς από Πειθαρχικό.
Θα πέσει διαγραφή λέεεμεεεε :2funny: :2funny: :2funny:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οποία σύμπτωσις!
Και τον δικό μου είχε ψιλοπεριποιηθεί ως υπεύθυνος της ΕΣΑ στη Λάρισα που υπηρετούσε ο γέρος...

Και η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο καθίκι ο ιωαννίδης είναι πράγματι για κρεμάλα, όπως εκτελούσαν κάποτε τους προδότες και τους εγκληματίες πολέμου...

Να θυμίσω ότι αφορμή για την άνοδό του δια της ανατροπής παπαδόπουλου ήταν το πολυτεχνείο...

ΟΟΟΟΠΑΑΑΑΑ.
ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ :2funny: :2funny: :2funny:
Νάτος-Νάτος ο δικομματισμός... :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

...το οποίο κακώς έγινε, αν μεταφράζω σωστά την άποψή σου.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και θες και να μας κυβερνήσεις τρομάρα σου......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε, εγώ δεν μπορώ να κυβερνήσω τον εαυτό μου ρεεεεεεεεεεε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"Εγώ δε θέλω στη ζωή να κυβερνήσω
θέλω να μείνω οπαδός φανατικός
αυτόν που πάντοτε την τρώνε από πίσω
και στο μηδέν ξαναγυρνάνε διαρκώς"

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like