Νέα

Τι θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα triantafyloy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?

• ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΝΔ

• ΚΚΕ

• ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 2 100,0%
  • ΛΑΟΣ

• ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ

• ΑΛΛΟ

• ΑΚΥΡΟ

• ΛΕΥΚΟ

• ΔΕΝ ΞΕΡΩ- ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φεθρούκο, πόσες φορές θα στο πω;
Το γεγονός ότι συμφωνούν 2 άνθρωποι που στέκονται κριτικά απέναντι στα κόμματα που ψηφίζουν σημαίνει πως τα εν λόγω κόμματα ταυτίζονται????
1+1=3? :headbang: :headbang:

Τις διαφορές των δύο κομμάτων που ΔΕΝ ταυτίζονται περιμένω ακόμα όμως.    :boobies:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Φίλε μου respect! Και ας γίνει έξαλλη η πάπια...
Μακάρι στην Ελλάδα να υπήρχε ένα σοβαρό κόμμα, κεντροαριστερό, κεντροδεξιό, χέστηκα.
Αλλά σοβαρό! Μακριά από την οικογενειοκρατία, τα τριτοκοσμικά, τη φαυλότητα, το ρουσφέτι, την προχειρότητα, το λαϊκισμό, την λογική της κατάληψης του κράτους κοκ...
Προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να ψηφίσω ένα κόμμα σαν της Μέρκελ.

Η Ελλάδα έχει πολύ σοβαρά προβλήματα που δεν είναι αριστερά-δεξιά. Τα προβλήματα αυτά τα έχουν λύσει οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες και με αριστερές και με δεξιές κυβερνήσεις:
- σοβαρό και αποτελεσματικό κράτος
- σοβαρή και ανεξάρτητη δικαιοσύνη
- δημόσια παιδεία και υγεία της προκοπής και όχι μπουρδέλο
- σύγχρονες υποδομές
- Μέσα μαζικής μεταφοράς
- ασφάλεια
- παιδικούς σταθμούς
- υπηρεσίες που βοηθούν τους ανέργους να βρουν δουλειά
- επιδόματα και επιμόρφωση της προκοπής για τους ανέργους
- ...
Αυτά είναι τα στοιχειώδη που έχουν κατακτήσει όλα τα ευρωπαϊκά κράτη, είτε με αριστερές, είτε με δεξιές κυβερνήσεις.
Δεν εξιδανικεύω το αλλού (έχουν άλλα προβληματα), αλλά εδώ είμαστε παααραααα πολύ πίσω.
Ας μου λύσει κάποιος τα προβλήματα αυτά, ας πετύχουμε πρώτα αυτά και μετά ας συζητήσουμε για ιδεολογία.
Τα 2 μεγάλα κόμματα και κυρίως ο κομματικός τους μηχανισμός το κύριο πράγμα που σκέφτεται είναι την ιδιοποίηση του κράτους και το πως οι ίδιοι θα αποκομίσουν προσωπικό όφελος. Τα άλλα 3 κόμματα είναι για τα πανηγύρια.

Όλο το κείμενο είναι δείγμα ώριμης και μεστής σκέψης αλλά ειδικά η τελευταία παράγραφος συνοψίζει την ψυχοπαθολογία της ελληνικής πολιτικής σκηνής μεταπολιτευτικά, σε 3 μόλις γραμμές...
Τα σέβη μου αγαπήτε Σιγκμουντ!

Τις διαφορές των δύο κομμάτων που ΔΕΝ ταυτίζονται περιμένω ακόμα όμως.    :boobies:

Ρε Φέθρυ, δεν αφήνεις την πολιτική για να συνεχίσεις απερίσπαστος το ψήσιμο σε υποψήφιες τσοντούδες σε γειτονικό θερντ, μπας και δούμε την πρώτη ταινία της Naughty Duck Productions, η οποία θα κυκλοφορήσει σε dvd από την Αυγή;

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μα υπάρχει ένα τέτοιο κόμμα, το ΠΑΣΟΚ.
Αλλιώς δεν θα μας είχες πρήξει τόσον καιρό στην κατήχηση να το ψηφίσουμε.
Τελικά έχεις τρομερή πλάκα... :2funny: :2funny:
Δεν είχα την απαίτηση να καταλάβεις και τίποτα περισσότερο...
"Κατήχηση" σημαίνει παρότρυνση. Εγώ για την πάρτη μου μιλάω παπίτσα.
Αυτό είναι το θέμα του θρεντ Φεθρουλάκο, τι θα ψηφίσουμε...
Εσύ τι κάνεις με το ΣΥΡΙΖΑ που δεν του έχεις βρει ούτε ένα ψεγάδι??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τελικά έχεις τρομερή πλάκα... :2funny: :2funny:
Δεν είχα την απαίτηση να καταλάβεις και τίποτα περισσότερο...
"Κατήχηση" σημαίνει παρότρυνση. Εγώ για την πάρτη μου μιλάω παπίτσα.
Αυτό είναι το θέμα του θρεντ Φεθρουλάκο, τι θα ψηφίσουμε...
Εσύ τι κάνεις με το ΣΥΡΙΖΑ που δεν του έχεις βρει ούτε ένα ψεγάδι??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν τάχω πρήξει σε κανέναν για να ψηφίσει αυτό που θα ψηφίσω εγώ.
Ούτε έχω αραδιάσει ποτέ τα ...στρατηγικά πλεονεκτήματα του Giorgos.
Θες να απαριθμήσουμε τις φορές που εσύ το έχεις κάνει;

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Φέθρυ, δεν αφήνεις την πολιτική για να συνεχίσεις απερίσπαστος το ψήσιμο σε υποψήφιες τσοντούδες σε γειτονικό θερντ, μπας και δούμε την πρώτη ταινία της Naughty Duck Productions, η οποία θα κυκλοφορήσει σε dvd από την Αυγή;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σήμερα άκουσα ένα ωραίο στο ραδιόφωνο:
Φαντάζεστε κυβέρνηση συνεργασίας με το σύριζα και να πρέπει να ληφθεί καμιά απόφαση για ένα σοβαρό θέμα, οπότε θα πρέπει να συνεδριάσουν όλες οι συνιστώσες του σύριζα για να δούμε που θα πάει η χώρα;; Αυτοί δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους για το ποιο θα είναι το ΔΣ της Αυγής!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σήμερα άκουσα ένα ωραίο στο ραδιόφωνο:
Φαντάζεστε κυβέρνηση συνεργασίας με το σύριζα και να πρέπει να ληφθεί καμιά απόφαση για ένα σοβαρό θέμα, οπότε θα πρέπει να συνεδριάσουν όλες οι συνιστώσες του σύριζα για να δούμε που θα πάει η χώρα;; Αυτοί δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους για το ποιο θα είναι το ΔΣ της Αυγής!!

Είναι σαφώς ευκολότερο να συνεννοηθεί ο Giorgos με το Μπένι, προφανώς.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ούτε έχω αραδιάσει ποτέ τα ...στρατηγικά πλεονεκτήματα του Giorgos.

Ο Σιγκμουντ έχει στηλιτεύσει ουκ ολίγες φορές τα κακώς κείμενα του πασοκ...
Το ότι λέει ότι μεταξύ νδ και πασοκ θεωρεί ότι το πασοκ έχει λιγότερα αρνητικά, δε συνιστά διαφήμιση του πασοκ αλλά προσωπική άποψη..
Ξέρεις ντε..αυτό το πράγμα που έχουν όσοι δεν είναι πρόβατα ή κολλημένοι με ιδεολογήματα..

Αντίθετα εσύ υπερασπίζεσαι με πάθος εμφανώς παράλογες θέσεις και επιλογές του τσύριζά και όταν κάποιος διαφωνήσει μαζί σου ή είναι οπαδός του δικοματισμού ή απολογογητής του γιωργάκη- κωστάκη ή βρίζει τους αγωνιστές ή "αγωνιστές" της αριστεράς...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
1) Για πες μου μία φορά που έχω παροτρύνει κάποιον άλλο να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ? :2funny: :2funny:
2) Για πες μου μια φορά που έχεις εσύ ασκήσει ένα ίχνος κριτικής στο σύριζα?? :2funny: :2funny:
Η αλήθεια είναι πως έχω κάνει τη μαλακία να γράψω πάρα-πάρα-πάρα πολλά ποστς για να σου απαντήσω που με εγκαλείς για τις απόψεις μου(ωσάν αυτό να μην είναι κατήχηση εκ μέρους σου...)  :2funny: :2funny: :2funny:
Όπως και τώρα πάλι πετάχτηκες από το πουθενά για να μας ζητήσεις το λόγο...
Δημοκρατίκή μαλακία μου που δεν σε αγνόησα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οπότε το κόβω γιατί έχουμε ζαλίσει τ'@@ όλου του φόρουμ.
Καληνύχτα Φεθρουλάκο...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ο Σιγκμουντ έχει στηλιτεύσει ουκ ολίγες φορές τα κακώς κείμενα του πασοκ...
Το ότι λέει ότι μεταξύ νδ και πασοκ θεωρεί ότι το πασοκ έχει λιγότερα αρνητικά, δε συνιστά διαφήμιση του πασοκ αλλά προσωπική άποψη..
Ξέρεις ντε..αυτό το πράγμα που έχουν όσοι δεν είναι πρόβατα ή κολλημένοι με ιδεολογήματα..

Αντίθετα εσύ υπερασπίζεσαι με πάθος εμφανώς παράλογες θέσεις και επιλογές του τσύριζά και όταν κάποιος διαφωνήσει μαζί σου ή είναι οπαδός του δικοματισμού ή απολογογητής του γιωργάκη- κωστάκη ή βρίζει τους αγωνιστές ή "αγωνιστές" της αριστεράς...

Παράλογες θέσεις ΓΙΑ ΣΕΝΑ, φυσικά.
Αλλά δεν είσαι και ο Πάπυρος Λαρούς, ξέρεις.
Με την ευκαιρία, δεν μου απαριθμείς και αυτές τις "παράλογες" θέσεις για να δούμε πόσο παράλογες είναι;

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θα σου απαντήσω αν μου πεις ποια είναι ηθέση του ΣΥΡΙΖΑ για την ΟΝΕ: να κάτσουμε ή να φύγουμε?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πόσες συνιστωσόύλες πρέπει να συνεδριάσουν για να βγει γραμμή?? :2funny: :2funny: :2funny:
'Νύχτα λεμεεεε

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
1) Για πες μου μία φορά που έχω παροτρύνει κάποιον άλλο να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ? :2funny: :2funny:

Μία σελίδα μόλις πίσω στο παρόν θρεντ, όπου με ύφος οκτακοσίων καρδιναλίων μας ομιλείς περί ΠΑΣΟΚ.
Το ξέχασες κιόλας;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Θα σου απαντήσω αν μου πεις ποια είναι ηθέση του ΣΥΡΙΖΑ για την ΟΝΕ: να κάτσουμε ή να φύγουμε?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πόσες συνιστωσόύλες πρέπει να συνεδριάσουν για να βγει γραμμή?? :2funny: :2funny: :2funny:
'Νύχτα λεμεεεε

Άσε το ύφος εισαγγελέα, Κρεμαστινέ.
Η άποψη του Κινήματος για τους μετανάστες εν Ελλάδι (νόμιμους και μη) ποια είναι;
Γιατί εδώ βλέπω απο ΠΑΣΟΚους με δημοκρατικες ευαισθησιες μεχρι ΠΑΣΟΚους στα ορια ανοχής του στρεϊτ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μία σελίδα μόλις πίσω στο παρόν θρεντ, όπου με ύφος οκτακοσίων καρδιναλίων μας ομιλείς περί ΠΑΣΟΚ.
Το ξέχασες κιόλας;

Ξέρεις, σε αυτο το σάιτ έχουν και άλλα άτομα δικαίωμα να μιλήσουν για τις κομματικές- πολιτικές προτιμήσεις...
Όχι μόνο εσύ...
Συγνώμη και με το παρντον δηλαδή αλλά ακόμη και οι θλιβεροί, άθλιοι, σιχαμένοι πρασινοφρουροί και οι έμμισθοι, εμπαθείς και κρυφοφασίστες νδιτες μπορούν να ποστάρουν στο συγκεκριμένο θρεντ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Άσε το ύφος εισαγγελέα, Κρεμαστινέ.
Η άποψη του Κινήματος για τους μετανάστες εν Ελλάδι (νόμιμους και μη) ποια είναι;
Γιατί εδώ βλέπω απο ΠΑΣΟΚους με δημοκρατικες ευαισθησιες μεχρι ΠΑΣΟΚους στα ορια ανοχής του στρεϊτ.

Νομίζω ότι τα όρια ανοχής μου πρέπει να πιστοποιηθούν κατά Iso...
Σε ουκ ολίγες περιπτώσεις έχω δει συναγωνιστές να γράφουν "ακόμη και ο str8 θα το δεχόταν ή θα συμφωνούσε.."
Ρε μήπως να γίνω μονάδα μέτρησης ανεκτικότητας;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ξέρεις, σε αυτο το σάιτ έχουν και άλλα άτομα δικαίωμα να μιλήσουν για τις κομματικές- πολιτικές προτιμήσεις...
Όχι μόνο εσύ...
Συγνώμη και με το παρντον δηλαδή αλλά ακόμη και οι θλιβεροί, άθλιοι, σιχαμένοι πρασινοφρουροί και οι έμμισθοι, εμπαθείς και κρυφοφασίστες νδιτες μπορούν να ποστάρουν στο συγκεκριμένο θρεντ...

Πότε μίλησα περί ΣΥΡΙΖΑ εγώ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ;
Είσαι σίγουρος οτι το ίδιο κάνει και ο Κρεμαστινός;
Που ποστάρει περί Giotgos ασταμάτητα και μας λέει πόσο καλός είναι και πόσο καλά θα μας κυβερνήσει;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σε ουκ ολίγες περιπτώσεις έχω δει συναγωνιστές να γράφουν "ακόμη και ο str8 θα το δεχόταν ή θα συμφωνούσε.."

Μπα, θα σε χαρακτήριζα μάλλον ως το απόλυτο δεξιόμετρο.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Άσε ρε Στρεϊτ, με τροχονόμους της σκέψης μας θα ασχολούμαστε;
Ο άνθρωπος γεννήθηκε για να εγκαλεί τους άλλους για τις απόψεις τους...
Και μας λέει και δικαστές από πάνω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang:
Γαμώ την "αριστερή" δημοκρατικότητα δηλαδή... :headbang: :headbang: :headbang:
Μαλάκα, φαντάσου να μπορούσαν ποτέ να γίνουν εξουσία τι θα γινόταν... :rockon: :rockon: :rockon:
Συνέχισε, κόβεις ψήφους από τον ΣΥΝ... :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Άσε ρε Στρεϊτ, με τροχονόμους της σκέψης μας θα ασχολούμαστε;
Και μας λέει και δικαστές από πάνω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang:
Γαμώ την "αριστερή" δημοκρατικότητα δηλαδή... :headbang: :headbang: :headbang:
Μαλάκα, φαντάσου να μπορούσαν ποτέ να γίνουν εξουσία τι θα γινόταν... :rockon: :rockon: :rockon:
Συνέχισε, κόβεις ψήφους από τον ΣΥΝ... :2funny: :2funny:

Ναι, είμαι σαν τον yrret (το φίλο του στρέιτ) ένα πράγμα.

Αλλά εσείς οι δύο πως την είδατε; Χέρι χέρι χωρίς τον Καρατζαφέρη (η και ΜΕ, αν δεν έχουμε αυτοδυναμία;)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Κατ' εσέ, δεν δικαιούμεθα να ομιλούμε, ούτε να κρίνουμε τις πάνσοφες απόψεις σου.
Μόνο να χειροκροτούμε μπορούμε, σωστά;
Κατά τα άλλα ΔΕΝ είσαι σταλινικός βεβαίως.

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πότε μίλησα περί ΣΥΡΙΖΑ εγώ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ;

Και ο Ρουσόπουλος δεν μιλά ποτέ χωρίς να τον ρωτήσουν...
Μήπως τελικά είσαι εκπρόσωπος τύπου του τσύριζα;
Μην ακούω τέτοια διότι αν μείνει άνεργος ο λαφαζάνης, θα χάσω τον ύπνο μου!

Απ' όσο θυμάμαι πάντως αν κάποιος αναφερθεί αρνητικά στον τσύριζα ή σε κάποια θέση που έχει υποστηρίζει, πετάγεσαι να απαντήσεις, συνήθως με ειρωνείες...

Και φυσικά δυσκολεύομαι να θυμηθώ ένα επικριτικό σου ποστ για το κόμμα αυτό...

Ναι, είμαι σαν τον yrret (το φίλο του στρέιτ) ένα πράγμα.

Αλλά εσείς οι δύο πως την είδατε; Χέρι χέρι χωρίς τον Καρατζαφέρη (η και ΜΕ, αν δεν έχουμε αυτοδυναμία;)

Αλήθεια, με το στρειτόμετρο, πόσο δεξιός είναι ο Υρετ και πόσο ο Σιγκμουντ, αν εγώ εχω δείκτη 1 ;

:2funny:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom