Εφυγε χτες με την φιλη της και ηρθε 4 ωρα το πρωι. ηταν λιωμα στο μεθυσι και δεν φοραγε και βρακι Μου ειπε οτι το εχασε
Fυσαγε χθες το βραδυ!
Σημερα το πρωι ειδα ενα αεροστατο!
Εφυγε χτες με την φιλη της και ηρθε 4 ωρα το πρωι. ηταν λιωμα στο μεθυσι και δεν φοραγε και βρακι Μου ειπε οτι το εχασε
Υστερόγραφο. Το θέμα θα άλλαζε και θα γινόταν πιο περίπλοκο αν μας έλεγες ότι η γυναικα σου κάνει λεσβιακά με φιλn τnς στο μπουρδέλο όπου δουλεύουν και οι δυο για χαρτζιλίκι.
bb
κάνεις κάνα γλειφομούνι στη γυναίκα σου; Περιποιήσου την λιγάκι... ξύρισε της το μουνάκι... βάλε και λίγο παγωτό πάνω να καυλώνεις....
Εχω υποψιες οτι η γυναικα μου κανει λεσβιακο ερωτα με καποια φιλη της. Πως να αντιδρασω ? θελω γνωμες των φιλων του σαιτ
γλυφομουνι εχω τρελαθει στο γλυφομουνι. Αμα δεν κανω εχει banbb
κάνεις κάνα γλειφομούνι στη γυναίκα σου; Περιποιήσου την λιγάκι... ξύρισε της το μουνάκι... βάλε και λίγο παγωτό πάνω να καυλώνεις....
μασαζ με τις ωρες στα ποδια στο μουνι παντου. τον κωλο της το γλυφο συνεχεια. κατι αλλο παιζει .
μαν μηπως την μαρκαλευε παλι ο ταριφας και η φιλη ειναι για καλυψη;Εφυγε χτες με την φιλη της και ηρθε 4 ωρα το πρωι. ηταν λιωμα στο μεθυσι και δεν φοραγε και βρακι Μου ειπε οτι το εχασε
ας βαλει κανα μισοκιλο αλτζιντα βανιλια να ναι σιγουρος οτι θα χυσει κι η χοντρη......bb
το εχουμε κανει αυτο με το παγωτο . μετα ομως φωναζε οτι λερωσαμε τα σεντονιαας βαλει κανα μισοκιλο αλτζιντα βανιλια να ναι σιγουρος οτι θα χυσει κι η χοντρη......
Εχω υποψιες οτι η γυναικα μου κανει λεσβιακο ερωτα με καποια φιλη της. Πως να αντιδρασω ? θελω γνωμες των φιλων του σαιτ
και πως θα χωρεσουν στο πλανο
ΠΛάκωσε την στα χαστούκια και φωναξέ της... " Μωρή καριόλα εμένα γιατί δεν μου είπες τίποτα για να έρθω κι εγώ;
;) ;) ;) ;)
με τραχανα το δοκιμασατε;το εχουμε κανει αυτο με το παγωτο . μετα ομως φωναζε οτι λερωσαμε τα σεντονια
πως σου δικαιολόγησε το χάσιμο του βρακιού?εκεί είναι όλο το μυστικό. . .