apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε σε τι κυβικα ειναι η φιλη της?Εχω υποψιες οτι η γυναικα μου κανει λεσβιακο ερωτα με καποια φιλη της. Πως να αντιδρασω ? θελω γνωμες των φιλων του σαιτ
τυπε σε τι κυβικα ειναι η φιλη της?Εχω υποψιες οτι η γυναικα μου κανει λεσβιακο ερωτα με καποια φιλη της. Πως να αντιδρασω ? θελω γνωμες των φιλων του σαιτ
Εχω υποψιες οτι η γυναικα μου κανει λεσβιακο ερωτα με καποια φιλη της. Πως να αντιδρασω ? θελω γνωμες των φιλων του σαιτ
τυπε η γυναικα του ηταν πρωην πουτανα που την παντρευτικε και την εκανε κυριαΑν όλα τα υπόλοιπα τα κάνει καλά (δηλ: πλύσιμο, καθάρισμα, σκούπισμα, μαγείρεμα, παιδιά, σκυλιά, σεξ με σένα) τότε αστην να ξεδώσει και αυτή λιγάκι. Θα βαρεθεί και θα γυρίσει. Αν δεν τα κάνει καλά τότε φίλε βρήκες πάτημα για να την ξεφορτωθείς.
οχι ειναι πολυ αδυνατη δεν μου αρεσει. Η δικια μου ειναι 50 κιλα πιο χοντρηΡε καημένε bbwlover όλα σε εσένα τυχαίνουν ρε φίλε, που έχεις μπλέξει με αυτή την Αννούλα;
Δε μου λες η τύπισσα είναι στα ίδια κυβικά με την γυναίκα;
Η Βαρβάκειος στο κρεβάτι σου ρε φίλε...
οχι ειναι πολυ αδυνατη δεν μου αρεσει. Η δικια μου ειναι 50 κιλα πιο χοντρη
παντως χτες που ηρθε στις 5 το πρωι μου ειπε οτι αγαπαει μονον εμενα και κανενα η καμμια αλλη. Οτι γινεται καμμια φορα με κανενα γερο ειναι να φερει σπιτι λεφτα. και οχι πορνια . κανενα κωλο της πιανουν και της δινουν 5 ευρω περιπου.
Με αγαπαει και δεν ανησυχω.
τυπε μαλλον εχει καιρο να την δειρει με την ζωστηρα και αρχισε να του κανει νερα :SΠηγε η καρδιά μου στη θέση της. Είχα αρχίσει να ανησυχώ για την υγεία σου ρε Μπιμπάκο...
Διάλογος μεταξύ ΑΠΟΛΥΤΟΥ - ΜΠΙΜΠΙ... : ALL THE MONEY....
Η "ιδέα" συνομιλεί με τη "θρησκεία".
τυπε το βιντεακι που εβαλα πιο πανω το ειδες?τι εδειρα το βραδυ που γυρισε. Αφου ετσι καυλωνει τωρα το θελει και η ιδια
πρωτα ξυλο με την λουριδα αλλα γυμνη στο κωλο οχι ετσι και μετα γαμισιτυπε το βιντεακι που εβαλα πιο πανω το ειδες?
αυτα της κανεις και εσυ?
ζωστηρα και μετα γαμησι?
ή το αναποδο?
πως το βρηκατε αυτο ?
ΠΛάκωσε την στα χαστούκια και φωναξέ της... " Μωρή καριόλα εμένα γιατί δεν μου είπες τίποτα για να έρθω κι εγώ;
;) ;) ;) ;)