Νέα

Τι θα κανατε αν μαθαινατε οτι η γυναικα σας κανει λεσβιακο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Εχω υποψιες οτι η γυναικα μου κανει λεσβιακο ερωτα με καποια φιλη της. Πως να αντιδρασω ? θελω γνωμες των φιλων του σαιτ

σε χαλάει που είναι bisexual δηλαδή? ο,τι καλύτερο...

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εκανα παρτουζα κ ξεχαστηκε....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εφυγε χτες με την φιλη της και ηρθε 4 ωρα το πρωι. ηταν λιωμα στο μεθυσι και δεν φοραγε και βρακι Μου ειπε οτι το εχασε
χαχαχαχα για να το χασει παει να πει το εβγαλε..!ΡΕ μηπως δεν παει με την φιλη της και ειναι ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ???????Και εγω μια γκομενα που ειχα τα ιδια ελεγε στον αντρα της....εβγαινε με την κατερινα....και της λεω ευχαριστω ΝΟΝΑ που με ξαναβαπτισες...!

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Εχω υποψιες οτι η γυναικα μου κανει λεσβιακο ερωτα με καποια φιλη της. Πως να αντιδρασω ? θελω γνωμες των φιλων του σαιτ
Ημουν σε σχεση, και στη συνεχεια συζουσα με λεσβια για δεκα περιπου μηνες. Τα συμπερασματα που αποκομησα ειναι τα εξης.
Αυτες οι γυναικες κανουν σχεσεις και γαμους για να αποφυγουν την κοινωνικη κατακραυγη, να "κλεισουν στοματα", και για να γινουν μητερες.
Δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις ερωτα, παρα μονο sex, με μια τετοια γυναικα, γιατι δεν σε ορεγεται, σε αντιμετωπιζει οπως ακριβως η πουτανα, καθαρα δηλαδη ιδιοτελως.
Σε μια τετοια σχεση δεν υπαρχει ερωτας-καψουρα απο τη μερια της, οποτε απειλες τυπου "φευγω" δεν "πιανουν", γιατι δεν υπαρχει ελξη. Φαντασου δηλαδη τον εαυτο σου, αν ηταν αλλιως τα πραγματα, αν δηλαδη ηταν το φυσιολογικο να συζουσες με αντρα. Και να ησουν εσυ δηλαδη ο ανωμαλος που θελεις γυναικα. Πως θα αντιδρουσες αν σου ελεγε ο "αντρας σου", "φευγω".....
Για τριο με τη φιλη της ουτε να διανοηθεις, γιατι αισθανεται για την φιλη της, οπως ακριβως αισθανεσαι εσυ αν η γυναικα σου ζητουσε τριο με αλλον αντρα.
Ακονισε τη μνημη σου και αν εχεις ζησει τετοιες καταστασεις, εισαι ηδη στο club......
Bi και τετοια δεν υπαρχουν μην ακους διαφορα, δεν υπαρχουν bi ορμονες. Αν εχεις γνωρισει ποτε τετοιο ατομο να μου το δειξεις. Ο ενας απο τους δυο ρολους "παιζεται" καθαρα για λογους σκοπιμοτητας. 

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
Ημουν σε σχεση, και στη συνεχεια συζουσα με λεσβια για δεκα περιπου μηνες. Τα συμπερασματα που αποκομησα ειναι τα εξης.
Αυτες οι γυναικες κανουν σχεσεις και γαμους για να αποφυγουν την κοινωνικη κατακραυγη, να "κλεισουν στοματα", και για να γινουν μητερες.
Δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις ερωτα, παρα μονο sex, με μια τετοια γυναικα, γιατι δεν σε ορεγεται, σε αντιμετωπιζει οπως ακριβως η πουτανα, καθαρα δηλαδη ιδιοτελως.
Σε μια τετοια σχεση δεν υπαρχει ερωτας-καψουρα απο τη μερια της, οποτε απειλες τυπου "φευγω" δεν "πιανουν", γιατι δεν υπαρχει ελξη. Φαντασου δηλαδη τον εαυτο σου, αν ηταν αλλιως τα πραγματα, αν δηλαδη ηταν το φυσιολογικο να συζουσες με αντρα. Και να ησουν εσυ δηλαδη ο ανωμαλος που θελεις γυναικα. Πως θα αντιδρουσες αν σου ελεγε ο "αντρας σου", "φευγω".....
Για τριο με τη φιλη της ουτε να διανοηθεις, γιατι αισθανεται για την φιλη της, οπως ακριβως αισθανεσαι εσυ αν η γυναικα σου ζητουσε τριο με αλλον αντρα.
Ακονισε τη μνημη σου και αν εχεις ζησει τετοιες καταστασεις, εισαι ηδη στο club......
Bi και τετοια δεν υπαρχουν μην ακους διαφορα, δεν υπαρχουν bi ορμονες. Αν εχεις γνωρισει ποτε τετοιο ατομο να μου το δειξεις. Ο ενας απο τους δυο ρολους "παιζεται" καθαρα για λογους σκοπιμοτητας. 
ναι αλλα στο σεξ μαζι μου λυσαει. Αρα δεν πρεπει να ειναι λεσβια
συμφωνα με τα παρα πανω

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
συμφωνα με τα παρα πανω
Και σε μενα εκανε οτι λυσαγε, αλλα το εκανε για να με "ξεπεταει". Βεβαια δεν γνωριζω τις δικες σου εμπειρειες, αλλα επειδη εχω αμετρητες εμπειρειες με πουτανες, και αρκετες με γυναικες που κυκλοφορουν, ειμαι σε θεση να καταλαβαινω την υπερβολη και το προσποιητο.

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
συμφωνα με τα παρα πανω
με εσενα λυσαει λες, αλλα ο ταξιτζης την γαμουσε ομως.
πως γινετε αυτο ρε τυπε?
μηπως αρχισαν οι παρτουζες παλι και δεν πηρες χαμπαρι τιποτα?
το χαμενο να βρακι δεν ειναι δικαιολογια για λεσβιακο να ξερεις.
μηπως τις το κρατησε κανενας γαμιας για ενθυμιο?

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ στην θέση σου θα έκανα PARTYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
]Θα της γαμουσα και της δυο η στο ξύλο η στα τέσσερα

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
χωσου και εσυ 

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
ξεσκισετα κ τα 2 κ αν θελεις παρεα στειλε πμ να ερθω κ εγο να της τρελανουμε στον πουτσο ετσιιιιιι....

StrangeKindOfHuman

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Κριτικές
111
Like
531
Πόντοι
1.211
Ρε καημένε bbwlover όλα σε εσένα τυχαίνουν ρε φίλε, που έχεις μπλέξει με αυτή την Αννούλα;
Δε μου λες η τύπισσα είναι στα ίδια κυβικά με την γυναίκα;
FatLesbians.png

Η Βαρβάκειος στο κρεβάτι σου ρε φίλε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom