on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
διάβασα το αρχικό πόστ, και μπορώ να σου πω οτι και εγώ έχω βρεθεί σε τέτοια θέση και μάλιστα πολλές φορές. Μάλλον αρκετές, πιστευουν οτι με αυτόν τον τρόπο (δηλαδή φλερτάρω και μετα γειώνω) είναι ανεξάρτητες και δυναμικές ή οτι έτσι μπορούν να έχουν καβάτζα γκόμενος (δηλαδη δεν απαντάει αρνητικά εξ αρχής, αλλα σε έχει στο περίμενε μέχρι να σε χρειαστεί). Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ, γιατι αν υπάρχει αλλη αποψη και μάλιστα απο κοπέλα πολύ ευχαρίστως να την ακούσω. Η γνώμη μου είναι σε τέτοιες περιπτώσεις ρωτας μια-δυό φορές και μετα την γράφεις στα @@ σου.
εχω βρεθει στη θεση του να μην ειμαι ξεκαθαρη
συνήθως ειναι κατι του στυλ "γουσταρω μεν αλλα ξερω οτι δεν θα μου βγει σε καλο με τον συγκεκριμένο"
οσο περναν τα χρόνια μπορω να υποπτεύομαι οτι κάποιος περα απο την ελξη που ισως μου ασκει στο τελος θα εχουμε κακα ξεμπερδεματα και οσο μπορω το αποφευγω. Αν μου την πεφτει κι ολας ειναι κάπως δυσκολο να τον γειώνω.
σε αυτη την περιπτωση οταν με ρωταν ξεκαθαρα ειναι δυσκολο να μη δωσω ξεκαθαρη απαντηση και αυτη ειναι αρνητική.
οταν εγω βρισκομαι στη θεση να μη μου δινουν ξεκαθαρα σηματα εχω μια αρχη: "οτιδηποτε μπερδεμενο δεν μου κανει"
ειτε αυτο λεγεται "μολις χωρισα" ειτε "δεν ξερω αν ειμαι σε θεση να κανω σχεση" ειτε "σε θελω αλλα..." ειτε "θελω να σκεφτω"
ας παρει οσο χρονο θελει μακρια μου και αν και όποτε αποφασισει οτι ειμαι εγω αυτη που θελει και ειναι σιιγουρος γι αυτο ας ερθει και αν βρισκομαι στην ιδια φαση προχωραμε. Ορισμενα πραγματα ειναι λιγο πιο απλα απ οτι νομιζουμε.