Νέα

Τί να κάνω με μια παράξενη γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

berlouskoni(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οι πατσαβουρες σε κοιτανε πρωτα στην τσεπη και μετα τις ενδιαφερουν τα υπολοιπα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Οι πατσαβουρες σε κοιτανε πρωτα στην τσεπη και μετα τις ενδιαφερουν τα υπολοιπα.
Εχουνε κακη αντιληψη , για την καλη διαθεση του αρσενικου
Νομιζουν οτι ειναι ανεξαντλητη και αιωνια ικετευτικη
Πριτs!!!

berlouskoni(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μια παρομοια περιπετεια ειχα και εγω.Κολωτριβοταν και μετα την εκανε. Εκανα λιγο υπομονη αλλα μια μερα αφου την ειχα πλεον ξεγραμενη της ειπα οτι αν της αρεσει αυτο που κανει να μου πληρωνει και τις πουτανες που γαμαω, δεν μπορεις τις λεω να με φτιαχνεις και μετα να φευγεις, και εγω να τον αδειαζω μετα στις πουτανες.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μια παρομοια περιπετεια ειχα και εγω.Κολωτριβοταν και μετα την εκανε. Εκανα λιγο υπομονη αλλα μια μερα αφου την ειχα πλεον ξεγραμενη της ειπα οτι αν της αρεσει αυτο που κανει να μου πληρωνει και τις πουτανες που γαμαω, δεν μπορεις τις λεω να με φτιαχνεις και μετα να φευγεις, και εγω να τον αδειαζω μετα στις πουτανες.
Με φοιτητρια μουχε τυχει.....που εβλεπε λεει την σχεση σοβαρα και δεν ηθελε να !!!!!! επηρεαστει απο τα μαθηματα τηs (??? :think: :think:)....Οταν τελειωνε με την σχολη θα......
Την αφησα να τελειωσει τη σχολη.......μονη τηs!! :2funny:

berlouskoni(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλα εγω οταν της ειπα οτι γαμαω πουτανες δεν το πιστευε. Μεχρι που εβαλε μια φιλη της να με ρωτησει. Βρε ουσττττττττττττττττττττττττττττττ απο δω.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

είμαι περίεργος να δώ τι σε απάντησε...

berlouskoni(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν το πιστεψε ουτε και μεχρι σημερα το πιστευει.Νομιζει οτι την δουλευω, αλλα εγω το εκανα.

OP
OP
K

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Βασικα πλεον εφαφα πλεων τετοια ξενερα που δεν προκειτε να της ξαναμιλησω και ας ειμαστε και στην ιδια δουλεια αν δεν
γουσταριζε ας μου το ελεγε εξ αρχης δεν ειμαστε και μικρα παιδια να μας δουλευει το μαλακισμενο

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
μαλλον θα χει ψυχολογιακα προβληματα....φιλε αστο να παει
εχει γεμισει η αθηνα με πυροβολημενες...εγω ειχα μπλεξει με μια την γαμισα κιολας και μετα το παιζε τρελιτσα...
ειχε βυζους η ατιμη και κολησα λιγο αλλα ηταν πικραμενη εχανε ρε παιδι μου το χα καταλαβει βεβαια οτι κατι δεν παει καλα
για αυτο και δεν την σκυλοβρισα ενεκα της ασθενειας της....οποτε την εγραψα και παμε για αλλα.
πρεπει να ταν μητρομανα χαχαχαχαχ

Επισκέπτης
Βασικα πλεον εφαφα πλεων τετοια ξενερα που δεν προκειτε να της ξαναμιλησω και ας ειμαστε και στην ιδια δουλεια αν δεν
γουσταριζε ας μου το ελεγε εξ αρχης δεν ειμαστε και μικρα παιδια να μας δουλευει το μαλακισμενο

οχι οτι φερθηκε καλα κι αυτη (εφοσον σου εδωσε καποιες ελπιδες) αλλα ρε συ δουλευετε μαζι! ειναι πολυ λογικο να προσπαθει να ειναι ευγενικη μαζι σου, αλλα να μη γουσταρει και κατι παραπανω...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
οχι οτι φερθηκε καλα κι αυτη (εφοσον σου εδωσε καποιες ελπιδες) αλλα ρε συ δουλευετε μαζι! ειναι πολυ λογικο να προσπαθει να ειναι ευγενικη μαζι σου, αλλα να μη γουσταρει και κατι παραπανω...

τι λες βρε?
εχει ηθικη υποχρεωση να του κάτσει η γκομενα!!!
η αλλιως να του πληρωσει τις πουτανες λεμε!!!

κι επειδη δουλευουν μαζι επρεπε να του κατσιε για ενα λογο ακομα...

τωρα ο τυπος (μουνοδουλος κατα τα λοιπα)
θα φροντισει να την εκδικηθει σαν γνησια κατινα.....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
:headbang: :headbang: :headbang: :booty: :booty: :booty:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
διάβασα το αρχικό πόστ, και μπορώ να σου πω οτι και εγώ έχω βρεθεί σε τέτοια θέση και μάλιστα πολλές φορές. Μάλλον αρκετές, πιστευουν οτι με αυτόν τον τρόπο (δηλαδή φλερτάρω και μετα γειώνω) είναι ανεξάρτητες και δυναμικές ή οτι έτσι μπορούν να έχουν καβάτζα γκόμενος (δηλαδη δεν απαντάει αρνητικά εξ αρχής, αλλα σε έχει στο περίμενε μέχρι να σε χρειαστεί). Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ, γιατι αν υπάρχει αλλη αποψη και μάλιστα απο κοπέλα πολύ ευχαρίστως να την ακούσω. Η γνώμη μου είναι σε τέτοιες περιπτώσεις ρωτας μια-δυό φορές και μετα την γράφεις στα @@ σου.

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
failure is an oportunity to learn and grow

γιατί να βρίζουμε την Ελληνιδάρες ρε παίδες, ναι ορισμένες είναι αχαρακτηριστες, κομπλεξικές, ανοργασμικές κ κακογαμημένες. Αλλά υπάρχουν κ εργαλειοθήκες κ ψυχούλες κ αφέντρες κ ό,τι θέλεις και γενικά αν τους συμπεριφέρεσαι ωραία σου ξυγούνται κ αυτές, καλά αν τύχεις στην κάρια, οκ... Σχεση με καρια: οικονομική ζημια όσα θα σου φαει μεχρι να το παρεις χαμπάρι, ψυχολογική φθορά ανυπολόγιστη.

Νομιζω είναι σημαντικό να καταλαβαίνεις που μπλέκεις.

Για τον αρχικό ποστερ, φίλε η γνώμη μου είναι, όπως σου είπαν κ οι άλλοι να μην πολυασχοληθείς. Αν όντως κάτι της έτυχε κ δε μπορουσε ή είχε νευρα κ δε γουσταρε να μιλήσει σε γκομενους, αν όντως γουσταρει σύμφωνα με την απαντησή της και δε σε έπαιζε (μερικές παιζουν έτσι για την πλάκα τους κ σου απαντουν προκλητικά ή σου κάνουν γλύκες και μετά σε κοροιδεύουν με τισ φίλες της, inside information), θα σε πάρει αυτη τηλεφωνο. Αν σου αρεσει αρκετα, μπορείς να στείλεις ενα μσγ για ευχες απλά, και να δεις που θα πάει, αν θα πάει... Αν δε πάει σβήσε το νουμερο της κ πάμε για άλλα
κ να θυμάσαι το ρητο πάνω στα αγγλικά.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom