berlouskoni(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οι πατσαβουρες σε κοιτανε πρωτα στην τσεπη και μετα τις ενδιαφερουν τα υπολοιπα.
Εχουνε κακη αντιληψη , για την καλη διαθεση του αρσενικουΟι πατσαβουρες σε κοιτανε πρωτα στην τσεπη και μετα τις ενδιαφερουν τα υπολοιπα.
Με φοιτητρια μουχε τυχει.....που εβλεπε λεει την σχεση σοβαρα και δεν ηθελε να !!!!!! επηρεαστει απο τα μαθηματα τηs (??? )....Οταν τελειωνε με την σχολη θα......Μια παρομοια περιπετεια ειχα και εγω.Κολωτριβοταν και μετα την εκανε. Εκανα λιγο υπομονη αλλα μια μερα αφου την ειχα πλεον ξεγραμενη της ειπα οτι αν της αρεσει αυτο που κανει να μου πληρωνει και τις πουτανες που γαμαω, δεν μπορεις τις λεω να με φτιαχνεις και μετα να φευγεις, και εγω να τον αδειαζω μετα στις πουτανες.
συλβιο τυπεΕτσι μπραβο.Ξεκωλιαρες,Πατσαβουρες.
Μια παρομοια περιπετεια ειχα και εγω.Κολωτριβοταν και μετα την εκανε. Εκανα λιγο υπομονη αλλα μια μερα αφου την ειχα πλεον ξεγραμενη της ειπα οτι αν της αρεσει αυτο που κανει να μου πληρωνει και τις πουτανες που γαμαω, δεν μπορεις τις λεω να με φτιαχνεις και μετα να φευγεις, και εγω να τον αδειαζω μετα στις πουτανες.
Του ελεγε να μην παει, γιατι δεν ειναι...."σωστο"είμαι περίεργος να δώ τι σε απάντησε...
Βασικα πλεον εφαφα πλεων τετοια ξενερα που δεν προκειτε να της ξαναμιλησω και ας ειμαστε και στην ιδια δουλεια αν δεν
γουσταριζε ας μου το ελεγε εξ αρχης δεν ειμαστε και μικρα παιδια να μας δουλευει το μαλακισμενο
οχι οτι φερθηκε καλα κι αυτη (εφοσον σου εδωσε καποιες ελπιδες) αλλα ρε συ δουλευετε μαζι! ειναι πολυ λογικο να προσπαθει να ειναι ευγενικη μαζι σου, αλλα να μη γουσταρει και κατι παραπανω...
Μια παρομοια περιπετεια ειχα και εγω.Κολωτριβοταν και μετα την εκανε. Εκανα λιγο υπομονη αλλα μια μερα αφου την ειχα πλεον ξεγραμενη της ειπα οτι αν της αρεσει αυτο που κανει να μου πληρωνει και τις πουτανες που γαμαω, δεν μπορεις τις λεω να με φτιαχνεις και μετα να φευγεις, και εγω να τον αδειαζω μετα στις πουτανες.