Νέα

Τί να κάνω με μια παράξενη γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Καλα μην ανησυχεις...δεν ειμαι ΜΟΝΟ στα λογια εγω. Τις προαλλες ειχα γνωρισει μια απο το ιντερνετ.. πολυ καλο κομματι... μου γλειφοτανε μου πεταγε μπιχτες αλλα εγω ειχα μυριστει το σκηνικο...Οποια τα λεει ευκολα τα δινει και δυσκολα. Σιγα μην πηδιοταν η αλλη μαζι μου στο τσαμπα επειδη απλα της αρεσα...ο μοναδικος που της αρεσε ειμαι? Και μου κανει σε καποια φαση ελα λεει Γλυφαδα (Οταν ηταν να βρεθουμε) και της κανω οχι Γλυφαδα αν θες ελα Κεντρο. Και εκει αρχισε να αραιωνει και αραιωσα και εγω. Δεν θα γινω εγω σκυλακι της καθε αδιαφορης επειδη απλα ετσι την κακαομαθαν οι προηγουμενοι της... Τι? ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΩ ΤΕΛΙΚΑ? Ας μην την πηδηξω... δεν ειναι αναγκη να της πηδηξεις και ολες...καποιες δεν αξιζουν το εργαλειο σου. ΨευτοΕγωισμοι - ΞεΨευτοεγωισμοι εγω ετσι οριζω την τιμη μου...Οποια θελει ακολουθει.

το χασες το κορμι πατριωτη.. :2funny:

λυπαμαι αλλα δεν θα σου κατσει ξανα τετοια φαση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
antonioni χαχαχαχα ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΘΑ μου ξανακατσουν στο ετσι. Και ακομα δεν εχω και φραγκα να φανταστεις. Το θεμα ειναι να κοιταξεις να δουλεψεις... να βγαλεις φραγκα...να πετυχεις ενα κοινωνικο στατους και μετα σε πλησιαζουν ολες...και εκει ΚΑΝΕΙΣ την διαλογη σου.

Δεν θα μου ξανακατσει λεει χαχαχα ... τι λες ρε φιλε...εισαι σοβαρος? Την επομενη φορα οχι απλα θα μου κατσει αναλογη αλλα θα μου κατσει και πιο βολικα... ΥΠΟΜΟΝΗ χρειαζεται. Αν εισαι ανυπομονος εχεις καταστραφει απο τωρα στην ζωη σου.

Και στην τελικη και να μην μου κατσουν ΧΕΣΤΗΚΑ. Γ αυτο υπαρχουν και οι ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ οι κοριτσαρες μας..που ειναι σαφως ΠΙΟ ΤΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΕΣ απο τις απεξω γκομενες. Αλλωστε εγω δεν περιμενω να φουσκωσω απο αυτοπεποιθηση επειδη θα εχω στο πλευρο μου μια καλη γκομενιτσα και θα την κυκλοφοραω εξω να την κανουν χαζι και οι αλλοι...δεν λεγεται ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ αυτο. Η πραγματικη ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ πηγαζει απο μεσα...απο εσωτερικα και ακομα και αν δεν εχεις ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΜΙΑ να δειξεις και να κυκλοφορησεις. Αλλωστε δεν εχω αναγκη να δειχνω. Τα σιχαινομαι ολα αυτα... Γ αυτο και οι γκομενες εχουν ψηλα τον πηχυ διοτι εκτος απο την τρυπα τους σου λεει θα με βγαλει εξω και θα αποκτησει και ΦΗΜΗ μεσω ΕΜΟΥ και στους φιλους του...θα του φτιαξω και την εικονα...ΠΡΙΤΣ. Η δικια μου εικονα δεν φτιαχνεται στο ετσι... Και καλο θα ηταν να μην φτιαχνεται και η δικια σας.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ολο αυτο επειδη σου ειπε να πας εσυ γλυφαδα?! :headbang:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Καλα μην ανησυχεις...δεν ειμαι ΜΟΝΟ στα λογια εγω. Τις προαλλες ειχα γνωρισει μια απο το ιντερνετ.. πολυ καλο κομματι... μου γλειφοτανε μου πεταγε μπιχτες αλλα εγω ειχα μυριστει το σκηνικο...Οποια τα λεει ευκολα τα δινει και δυσκολα. Σιγα μην πηδιοταν η αλλη μαζι μου στο τσαμπα επειδη απλα της αρεσα...ο μοναδικος που της αρεσε ειμαι? Και μου κανει σε καποια φαση ελα λεει Γλυφαδα (Οταν ηταν να βρεθουμε) και της κανω οχι Γλυφαδα αν θες ελα Κεντρο. Και εκει αρχισε να αραιωνει και αραιωσα και εγω. Δεν θα γινω εγω σκυλακι της καθε αδιαφορης επειδη απλα ετσι την κακαομαθαν οι προηγουμενοι της... Τι? ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΩ ΤΕΛΙΚΑ? Ας μην την πηδηξω... δεν ειναι αναγκη να της πηδηξεις και ολες...καποιες δεν αξιζουν το εργαλειο σου. ΨευτοΕγωισμοι - ΞεΨευτοεγωισμοι εγω ετσι οριζω την τιμη μου...Οποια θελει ακολουθει.
καμια φορα τα πραγματα ερχοντε τοσο ευκολα που αναρωτιεσε τι εγινε απλα δεν πας παντα με την ιδεα να πηδηξω αστα στο φλου εχει περισοτερο ενδιαφερον το να σε βαλει κατω η γκομενα κ αν δεν γουσταρει απλα προσπερνα πιο κατω περιμενει κατι αλλο πανω απολα νασαι ο ευατος σου κ να πιστευεις σε αυτον τα αλλα ερχοντε στο κατω κατω καμια δεν ειναι πουτανα κ αυτες εχουν φασεις που γουσταρουν οπως γουσταρουμε κ εμεις αρα αμα σε γουσταρε θα το εκανε απο κει κ περα εαν νομιζεις οτι ολες σε δουλευουν κατι κανεις λαθος καμια κ κανενας δεν κανει κατι διχως λογο. οταν δινετε μια ευκαιρια πιαστην εκεινη την στιγμη μετα την εχασες

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
antonioni χαχαχαχα ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΘΑ μου ξανακατσουν στο ετσι. Και ακομα δεν εχω και φραγκα να φανταστεις. Το θεμα ειναι να κοιταξεις να δουλεψεις... να βγαλεις φραγκα...να πετυχεις ενα κοινωνικο στατους και μετα σε πλησιαζουν ολες...και εκει ΚΑΝΕΙΣ την διαλογη σου.

Δεν θα μου ξανακατσει λεει χαχαχα ... τι λες ρε φιλε...εισαι σοβαρος? Την επομενη φορα οχι απλα θα μου κατσει αναλογη αλλα θα μου κατσει και πιο βολικα... ΥΠΟΜΟΝΗ χρειαζεται. Αν εισαι ανυπομονος εχεις καταστραφει απο τωρα στην ζωη σου.
εαν η γκομενα ερθει για το στατου αστα να πανε προτιμησε αυτες που ερχοντε για σενα αλιος συνεχισε στα ρδελα πιο λιγα θα σου φευγουν κ ποιο κσεκαθαρα α ειναι τα πραγματα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
loukritia εσυ θα πηγαινες ΓΛΥΦΑΔΑ... Για καποιον που δεν εχεις δει ποτε απο κοντα περα απο μερικες φωτογραφιες? ΚΑι αν δεν ερχοτανε?

Και δεν καταλαβα γιατι να κατεβω εγω στην αλλη ακρη του κοσμου....με την μια? τι ειμαι? το σκυλακι της? Αν θελει ας ερθει καπου στην μεση.

maik_mk θα ερθει για μενα που εφτιαξα αυτο το στατους. Που καταφερα να εξελιχθω ετσι. Λεφτα δεν θα φαει. Τωρα κερναω εναν καφε... Τοτε θα κερνουσα απλα ενα εστιατοριο και εξω απο τον ΠΟΡΔΟ (ΠΟΡΟ). Οποια θα ειχε ονειρα να μου φαει λεφτα απλα θα εχανε τον χρονο της. Με μονο το στατους αν ηταν ελαφρομυαλη και με την ελπιδα "Οτι θα μου φαει λεφτα..." ας ερχοτανε... αλλα ποτε δεν θα της υποσχομουν πως στο τελος θα ικανοποιουσα τις τρελες και "σκοτεινες" φιλοδοξιες της....χαχαχαχα. Αν ηθελε να ειναι μαζι με εναν επιτυχημενο. Και μαζι με καποιον που θα της εξασφαλιζε μελλοντικες προοπτικες. Τοτε θα χρειαζοταν να ικανοποιησει τους ορους μου πρωτα και μετα.

Απλα μας εχει φαει αυτο το "Αν δεν εχω εντυπωσιακη γκομενα διπλα μου...να με δουνε οι φιλοι μου...δεν αξιζω και πολλα" ειναι η ελληνικη νοοτροπια αυτη...θα την δεις ΠΑΝΤΟΥ...ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ και ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ενα Σαββατο βραδυ μεχρι και τις απλες φοιτητικες κλικες και παρεες. Κανουνε ολοι σαν λυσασμενοι και τσακωνοντε και παιζουν και ξυλο για μια γκομενα...ειναι να τους λυπασαι. Εγω δεν φτιαχνομαι στο ετσι παντως αμα εβλεπα τετοιο ανταγωνισμο θα ξενερωνα και θα την εκανα...ειμαι περηφανος τυπος.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
loukritia εσυ θα πηγαινες ΓΛΥΦΑΔΑ... Για καποιον που δεν εχεις δει ποτε απο κοντα περα απο μερικες φωτογραφιες? ΚΑι αν δεν ερχοτανε?

maik_mk θα ερθει για μενα που εφτιαξα αυτο το στατους. Που καταφερα να εξελιχθω ετσι. Λεφτα δεν θα φαει. Τωρα κερναω εναν καφε... Τοτε θα κερνουσα απλα ενα εστιατοριο και εξω απο τον ΠΟΡΔΟ (ΠΟΡΟ). Οποια θα ειχε ονειρα να μου φαει λεφτα απλα θα εχανε τον χρονο της. Με μονο το στατους αν ηταν ελαφρομυαλη και με την ελπιδα "Οτι θα μου φαει λεφτα..." ας ερχοτανε... αλλα ποτε δεν θα της υποσχομουν πως στο τελος θα ικανοποιουσα τις τρελες και "σκοτεινες" φιλοδοξιες της....χαχαχαχα
ελπιζω να ερθει αλλα ευκαιριες μην χανεις μια φορα καθοντε κ καθε μια ειναι ξεχωριστη απο ει κ περα ξεκαθαρισε το τι θες διπλα σου γιατι οταν ακουω στατους κ για φραγκα  μονο σε αυτα καταλιγεις κ αλλαζεις πορεια χωρις να το καταλαβεις. δεν εχω τιποτα βαζω μπροστα μονο εμενα κ παλι πιστεψε με τα καταφενω κ εμφανιση μετρια δεν ειμαι κουκλος αλλα ξερω οτι καθοντε για μενα κ αυτο με οικανοποιει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ωραια. Να το θεσω αλλιως τοτε. ΔΕΝ ηταν ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΑΛΛΑ απατη. Ευκαιρια ξερεις ποτε θα ητανε? Οταν θα μου ελεγε... ελα εχω ερθει στην περιοχη σου.. (Περνουσα απο εδω ειχα παει σε μια φιλη μου θα βρεθουμε?). Αυτο ειναι πραγματικη ευκαιρια.

Και εστω οτι πηγαινα ΓΛΥΦΑΔΑ. θΑ ΤΡΩΓΑ τοση βενζινα... θα τρωγα τοσο χρονο...και ολα αυτα για ενα καφεδακι? Εδω ειχα κανονισει απο πριν ενα ξενοδοχειακι κοντα στην περιοχη μου αμα βγαιναμε κεντρο θα μπορουσα μετα να παμε εκει.. αλλωστε και αυτη εξαρχης μου πετουσε μπιχτες πως ηθελε να πηδηχτουμε...και οτι θα ρχοτανε οχι απλα κεντρο αλλα και στην περιοχη μου...κοντα...το ειχε πεταξει 2-3 φορες οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ? χαχαχ αυτη ειναι η ευκαιρια? Η γκομενα ηθελε να κανει απλα την πλακιτσα της. Και αλλαξε το σημειο συναντησης και μου απεκλεισε και εμενα το ενδεχομενο να την φερω στην εδρα μου και να την ξεσκισω. Επομενως τρωει ΓΕΙΩΜΑ και η επομενη.

Σαν να το βλεπω...το σκηνικο αμα πηγαινα ΓΛΥΦΑΔΑ...θα σκαγε και με κανα λιμοκοντορο δηθεν φιλο της... και θα πιναμε ενα καφεδακι και θα φευγανε και μετα θα του λεγε...τον ειδες τον μαλακα? ΓΛΥΦΑΔΑ κατεβηκε για παρτη μου...χαχαχαχα

ΟΧΙ ΦΙΛΕ...ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΤΕ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...Δινεις μεν..αλλα δινεις με σκοπο να παρεις η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΩΣΕΣ. ΑΛΛιως εισαι κοροιδο.

Δεν πειραζει θα πεθανω εχοντας πηδηξει μια γκομενα ΛΙΓΟΤΕΡΗ...ΧΑΧΑΧΑΧ

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ωραια. Να το θεσω αλλιως τοτε. ΔΕΝ ηταν ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΑΛΛΑ απατη. Ευκαιρια ξερεις ποτε θα ητανε? Οταν θα μου ελεγε... ελα εχω ερθει στην περιοχη σου.. (Περνουσα απο εδω ειχα παει σε μια φιλη μου θα βρεθουμε?). Αυτο ειναι πραγματικη ευκαιρια.

Και εστω οτι πηγαινα ΓΛΥΦΑΔΑ. θΑ ΤΡΩΓΑ τοση βενζινα... θα τρωγα τοσο χρονο...και ολα αυτα για ενα καφεδακι? Εδω ειχα κανονισει απο πριν ενα ξενοδοχειακι κοντα στην περιοχη μου αμα βγαιναμε κεντρο θα μπορουσα μετα να παμε εκει.. αλλωστε και αυτη εξαρχης μου πετουσε μπιχτες πως ηθελε να πηδηχτουμε...και οτι θα ρχοτανε οχι απλα κεντρο αλλα και στην περιοχη μου...κοντα...το ειχε πεταξει 2-3 φορες οταν μιλουσαμε στο τηλεφωνο.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ? χαχαχ αυτη ειναι η ευκαιρια? Η γκομενα ηθελε να κανει απλα την πλακιτσα της. Και αλλαξε το σημειο συναντησης και μου απεκλεισε και εμενα το ενδεχομενο να την φερω στην εδρα μου και να την ξεσκισω. Επομενως τρωει ΓΕΙΩΜΑ και η επομενη.

Σαν να το βλεπω...το σκηνικο αμα πηγαινα ΓΛΥΦΑΔΑ...θα σκαγε και με κανα λιμοκοντορο δηθεν φιλο της... και θα πιναμε ενα καφεδακι και θα φευγανε και μετα θα του λεγε...τον ειδες τον μαλακα? ΓΛΥΦΑΔΑ κατεβηκε για παρτη μου...χαχαχαχα

ΟΧΙ ΦΙΛΕ...ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΤΕ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...Δινεις μεν..αλλα δινεις με σκοπο να παρεις η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΩΣΕΣ. ΑΛΛιως εισαι κοροιδο.
αμα περιμενεις να φας φαγητο χωρις να το μαγειρεψεις...δεν θα φας ποτε.αλιως πας μακντοναλτνς.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
jcvd35 χαρισμα σας. Μαγειρεψτε την εσεις.  :grin: :grin:

Εγω δεν ανεχομαι ευκολα πραγματα.

Δεν κανω ευκολα πισω. Εχω εγωισμο... οποια ειναι μαζι μου θα ειναι επειδη με εχει ξεχωρισει απο ολους τους αλλους και οχι επειδη ετρεξα παραπανω απο τους αλλους απλα.

Και ολα αυτα για τι? Για την τρυπα μιας ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑΣ... που ειναι απλα ωραια. Και βγαινει στα κλαμπ και τα μπουζουκια και παιζει με ΟΛΟΥΣ ξερω γω. Αν ηταν μια ωραια μεν αλλα ντροπαλη και ηταν πιο επιλεκτικη... θα αξιζε τον κοπο να τρεξω και να κανω τις προσεγγισεις μου... Αλλα τωρα ΟΧΙ. Ας τρεξει αυτη.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

Δεν πειραζει θα πεθανω εχοντας πηδηξει μια γκομενα ΛΙΓΟΤΕΡΗ...ΧΑΧΑΧΑΧ
δεν μιλησα για την συγκεκριμενη περιπτωση μιλαω γενικα οταν λεω αρπαξε ευκαιριες  μεσο ιντερνετ σορρυ δεν πιστευω σε ευκαιριες

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλησπερα συμπουρδελιαριδες συναγωνιστες θα ηθελα την γνωμη σας εν γκομενακι το οποιο εδω και καιρο
του την πευτω με πολυ ωραιο τροπο το θεμα ειναι το εξης της ειχα πει πριν απο καιρο να βγαιναμε για
κανενα καφεδακι και μου ειχε πει ναι <<θελω και εγω να βγω μαζι σου >> την πηρα τηλ και μου ειπε πως
δεν μπορουσε .ΟΚ ειπα και εγω και δεν το συνεχισα για αρκετες εβδομαδες προχθες που την βρηκα παλι
μου ειπε ΟΚ παρε με τηλ την περνω και δεν το σηκωνει της στελνω μυνημα δεν απανταει ουτε εστω
αρνητικα ενω μου λεει οτι θελει να βγει μαζι μου τι συμβαινει τελικα ???γιατι δεν μου τολεει εξ?? αρχης αν δεν γουσταρει .
Μηπως με δουλευει ψιλο γαζι ?  πως θα την κανω η να βγει μαζι μου η να μου πει οτι δεν γουσταρει ?Ακουω γνωμες
στο διαλο...
και πολυ ασχοληθηκες..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχαχα σωστος ο hitman21 . ΧΑΙΡΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ!

maik_mk  Σωστος Φιλτατε. Γενικα δεν πρεπει να χανεις ευκαιριες. Απλα εκεινο που ξενερωνει εμενα ειναι το γουστο των γυναικων και οι επιλογες τους... αν εχει δει κανεις την εκπομπη Λοβ Μπαιτς θα με θυμηθει. Βεβαια τους βαζουν συγκεκριμενους να παιξουν και τους ενδιαφερει το ταξιδι πιο πολυ και τα φραγκα στις γκομενες...αλλα αν δεις...επιλεγουν τους ΠΙΟ ΧΑΖΟΥΣ απο ολους.

Μονο ενας ΛΟΥΚΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ειχε βρεθει και την ειχε κραξει λιγο την ξανθουλα και εβαλε λιγακι μυαλο αυτη - ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ σοβαρος και ξηγημενος -...και στο τελος παραλιγο να τον επιλεξει κιολας...επελεξε εναν αλλον εναν περιεργο εκει. Ε τα βλεπεις αυτα και ξενερωνεις. Λες χαζες τελειως.

Δεν βαριεσαι...καλες και οι ιεροδουλες...τιμιες και ξηγημενες. Ας μας χαιρονται αυτες. Μιας και οι απεξω ειναι αχρηστες.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
στο διαλο...
και πολυ ασχοληθηκες..
πολυ ασχοληθηκε  αλλα εδωσε ευκαιρια για ανταλαγη αποψεων εχεις να συνησφαιρεις κατι για αναπτηξη των γνωσεων μας? κ ψιτ μεταξι μας το μερικοι ειναι κ λιγο μαζοχες αλλα μην του το πεις μεταξι μας αυτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
τι λες βρε?
εχει ηθικη υποχρεωση να του κάτσει η γκομενα!!!
η αλλιως να του πληρωσει τις πουτανες λεμε!!!

κι επειδη δουλευουν μαζι επρεπε να του κατσιε για ενα λογο ακομα...

τωρα ο τυπος (μουνοδουλος κατα τα λοιπα)
θα φροντισει να την εκδικηθει σαν γνησια κατινα.....

Τα έχεις μπερδέψει απαίσια Ελλεηνίδα  :2funny:
Ο komis diablo δε ζήτησε να του πληρώνει τις πουτάνες, απλά να σπρώξει ήθελε ο άνθρωπος...
Ο Berluskoni ήθελε να του πληρώσει τις πουτάνες  :2funny:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Τα έχεις μπερδέψει απαίσια Ελλεηνίδα  :2funny:
Ο komis diablo δε ζήτησε να του πληρώνει τις πουτάνες, απλά να σπρώξει ήθελε ο άνθρωπος...
Ο Berluskoni ήθελε να του πληρώσει τις πουτάνες  :2funny:
τελικα τις πληρωσε μονος του η ακομα τους χροσταει? :think:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ποιανης ελλεεινιδας ειναι κλωναρι η kyria_paradromos??

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom