Αν χρειαζεσαι τις γνωσεις μου,ειμαι στην διαθεση σου....θα σου τις μεταδωσω στοματικα και οχι μονο.....
Να την προσέχεις.......! Εχει βίτσιο να την χύνουν στα μαλλιά!!!
Αν χρειαζεσαι τις γνωσεις μου,ειμαι στην διαθεση σου....θα σου τις μεταδωσω στοματικα και οχι μονο.....
Καλως,ισως να θελει ανανεωση γνωσεωνΤο ξερη και πολυ καλα το ποιημα
Καλως,ισως να θελει ανανεωση γνωσεων
Παντα στην διαθεση σου,μονο να καταλαβεις οτι στο κουπι, δεν ειμαι κωπηλατης του ειδους,αλλα επιστημονας.Το ότι θα είμαι κι εγώ μέσα στο κόλπο εξυπακούεται...........
Τα λόγια θα γίνουν πράξεις προσεχώς!!!
Ένας είσαι άντρα μου !!!!!!!
Και στησίματα!!!
Το κατά δύναμιν που λένε...
Δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω.....
Ως συνήθως το κουπί θα το τραβήξης έσύ.......
Απέχτησα καί αλλο βίτσιο τώρα.... θέλω μουσική μέ Αμφιώνια λύρα !!!!!!Συναγωνιστή, να προσέχεις..... Το πηγάδι, δεν έχει ανάγκη... Ο κουβάς όμως μπορεί να σπάσει από την πολλή χρήση!
Κανει συνεχως σεμιναριαΚαλως,ισως να θελει ανανεωση γνωσεων
Το ποιο σωστο που ειπεςΜόνο εάν τόν έχεις από 19 καί άνω θα σού κάτσω!!!!!!
Εχω ικανοποιησει τις πιο αχορταγες και λυσαρες,ειμαι ο Μεγας και Ανεπαναληπτος και Μοναδικος Παιχτουρας του ποδοσφαιρικου στοιχηματος και των γυναικων που επιθυμουν σωστη σεξουαλικη απελεθευρωση.Μόνο εάν τόν έχεις από 19 καί άνω θα σού κάτσω!!!!!!
Εχω ικανοποιησει τις πιο αχορταγες και λυσαρες,ειμαι ο Μεγας και Ανεπαναληπτος και Μοναδικος Παιχτουρας του ποδοσφαιρικου στοιχηματος και των γυναικων που επιθυμουν σωστη σεξουαλικη απελεθευρωση.
Ο Παιχτουρας ειναι μοναδικος και δεν ψαχνεται.Αν θελεις λυση απο μενα, σε οτι επιθυμεις, στειλε μηνυμα, με προσωπικα σου στοιχεια να τα αξιολογησω και αν κρινω οτι αξιζει ο κοπος να σου κανω την τιμη.ο.κ τότε πέρασε γιά δοκιμη .... μένω Αγ. Αννης 43 μονοκατοικία μέ μεγάλο κήπο !!!!!!!!
Ο Παιχτουρας ειναι μοναδικος και δεν ψαχνεται.Αν θελεις λυση απο μενα, σε οτι επιθυμεις, στειλε μηνυμα, με προσωπικα σου στοιχεια να τα αξιολογησω και αν κρινω οτι αξιζει ο κοπος να σου κανω την τιμη.
Μπαααααα μονόποντος μού μυρίζης...
Οταν καί εάν κόπιασε !!!!!!!!
Υπάρχει νόμος φίλε... Να γουστάρεις αυτό που σε γουστάρει..
Σε οτι κανω ειμαι εργολαβος και ανεπαναληπτος, κοπιασε εσυ οποτε το αποφασισεις... οτι χρειαζεσαι αλλαγη και ανανεωση.Σε καθε περιπτωση να ενημερωθω εγκαιρα ωστε να σε προγραμματισω και σενα.Μπαααααα μονόποντος μού μυρίζης...
Οταν καί εάν κόπιασε !!!!!!!!
...ψηλομύτα!
Μιλάς καί εσύ.... ποτέ σέ άφησα παραπονεμένο;;;;
Οσον αφορα τους ποντους(19),σας εχω υποσχεθει μετα τις εορτες,οσοι/ες με παρακολουθουν σε διαφορα θρεντ,τι γραφω..οτι θα κανω αναρτηση του κατω και μοναδικου Παιχτουρα, για λαικο προσκυνημα και οχι μονο....