Νέα

Τί κοιτάτε πρώτα σε μία γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xiale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 86K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι κοιτάτε πρώτα σε μία γυναίκα

• Πρόσωπο

Ψήφοι: 77 29,2%
  • Στήθος

Ψήφοι: 46 17,4%
  • Κώλος

Ψήφοι: 69 26,1%
  • Κοιλιά

Ψήφοι: 1 0,4%
  • Πόδια

Ψήφοι: 36 13,6%
  • Στύλ

Ψήφοι: 24 9,1%
  • Ντύσιμο

Ψήφοι: 11 4,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    264

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.263
Πόντοι
5.595
Λειπει η επιλογη..  -Προσωπο κ σωμα    :sunglasses:
Χοντρες κ ασχημες... τον πουλο!!! :cheesy:

Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
Σφιχτο κορμι ειναι το νουμερο 1 για μενα
μετα παμε σε γενικη παρουσια (ντυσιμο, μαλλια, νυχια, μπλα μπλα γενικα να ειναι προσεγμενη και μη παιζουν τιποτα τρελλα)
κωλος ειναι ισχυρο bonus

αλλα η μεγαλυτερη ξενερα για μενα ειναι οι γκομενες με το πλαδαροζελε κορμι ... δε πα να χουν αγγελικο προσωπο

φίλτατε,
καταλαβαἰνω απόλυτα τι εννοείτε...με περιτριγύριζε μια εμφανίσιμη (πρόσωπο και σώμα), εύπορη, η οποία έχει τον ανωτέρω περιγραφέντα σωματότυπο, ΝΕΡΟΥΛΟ ΣΩΜΑ  :S
Ενώ με τις φούστες,κολλητά τζήν διαγράφονται μπουτάρες και κωλάρα μόλις γδυθεί (έχει υπάρξει  :fuck1:) όλα είναι χαλαρά,ζελεδένια με πτωτικές τάσεις....
Το αστείο ειναι πως όταν την πήδηξα είχα πιεί τον Βόσπορο και από τις καύλες, πού είχα γάμαγα και την γάτα μου (γίνεται..το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα στρατιωτικό άρβυλο).Μόλις έχυσα και ψιλόξενέρωσα από τα ποτά ,ούτε λόγος για δεύτερο γύρο ένεκα ΖΕΛΕΔΟΧΑΛΑΡΩΣΗΣ.
Πιο πολύ ξενερώνω γιατί είναι καλή περίπτωση θήλεος ,με τα λεφτά του,τα ακίνητα του, την δουλειά του..

Υγιαίνετε!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το σωμα της.
Δεν με νοιαζει να ειναι γυμνασμενη απλα να μην ειναι χοντρη.
Το σωμα στην γυναικα ειναι μεγαλο οπλο, μπορει ακομη και με μια φορμα-κολαν να σε στειλει.
Η 2η αδυναμια μου ειναι το μακρύ μαλλί, δεν με νοιαζει ουτε το χρωμα ουτε αν ειναι ισιο/κατσαρο απλα θελω να ειναι μακρύ.

Ta kolan ειναι μεγαλη αρρωστια συμφωνω να μην της το βγαλεις καν απλα να της τον φορεσεις αναμεσα στα μπουτια και να τριβεσαι μεχρι να τα χυσεις ολα  *P *P

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Τρομερό το δίλλημα χλωμά μου πρόσωπα...
Πρόσωπο και κώλος ή πρόσωπο και βυζιά?
Καταδικάζετε τη βία από όπου και αν προέρχεται ναι ή όχι?

Δεν μπορώ να αποφασίσω :dunno: Δυσκολεύομαι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χορευτικη δεινοτητα δε κοιτας εσυ ρε τυπε? Ο αλλος ελεγε οτι για να τσεκαρεις γυναικα κανεις φαση dirty dancing

Εισαι χορευταρας? Αν ναι μια θεση στην ομαδα μας σε περιμενει. Want to be the best? Come with the BEST.  ;)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Νομιζω εχει ανοιχθει και στο παρελθον ιδιο θεμα! Ποδια και κωλο θα ελεγα! Καλα ειναι και τα βυζια αλλα ο κωλος κατα τη γνωμη μου ειναι μακραν σημαντικοτερος! Βυζαρες εχουν και οι χοντρες! Αν καποια ομως εχει ωραιο κωλο ακομα και στη χειροτερη περιπτωση θα εχει αποδεκτο σωμα.
Τα ποδια επισης ειναι κατι πολυ σημαντικο γιατι πιστευω οτι οσο ωραιο σωμα κ αν εχει καποια αν εχει ασχημα ποδια χαλαει αμεσως το ολο συνολο!!
Επισης οπως θα γνωριζετε...
large.jpg

Με εκτιμιση,
-ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ, ο απολυτος γαμιας του μπουρδελοφορουμ  :s&m_2:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Νομιζω εχει ανοιχθει και στο παρελθον ιδιο θεμα! Ποδια και κωλο θα ελεγα! Καλα ειναι και τα βυζια αλλα ο κωλος κατα τη γνωμη μου ειναι μακραν σημαντικοτερος! Βυζαρες εχουν και οι χοντρες! Αν καποια ομως εχει ωραιο κωλο ακομα και στη χειροτερη περιπτωση θα εχει αποδεκτο σωμα.
Τα ποδια επισης ειναι κατι πολυ σημαντικο γιατι πιστευω οτι οσο ωραιο σωμα κ αν εχει καποια αν εχει ασχημα ποδια χαλαει αμεσως το ολο συνολο!!
Επισης οπως θα γνωριζετε...
large.jpg

Με εκτιμιση,
-ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ, ο απολυτος γαμιας του μπουρδελοφορουμ  :s&m_2:

Nαι δεν φερνουν την ευτυχια αλλα οταν θα τα πιπιλας θα εισαι σε παραζάλη.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Nαι δεν φερνουν την ευτυχια αλλα οταν θα τα πιπιλας θα εισαι σε παραζάλη.

Καυλιαρη μη με παρεξηγεις! Δεν ειπα οτι δε μ αρεσουν τα βυζακια ουτε οτι τα αγνοω! Αρκει να μην ανηκουν σε χοντρη!!!

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ολα τα σφαζεις ολα τα μαχαιρωνεις εσυ χυστη??? Σε κοβω για μεγαλο αλανι εσενα!!  :rockon:
Φίλε πουσταλέκο αν είναι καβλιάρα ας μην έχει ωραίο κώλο,βυζιά και φάτσα...

Εγώ θα την πηδήξω πάραυτα  :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μου εχει κατσει τωρα μια ωραιο προσωπο αλλα αδυνατη ρε γαμωτο σε στυλ 1.65 45 ή 50 κιλα  :S τι να κανω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom