Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Εξαιρετικό βιβλίο πάντως.
Έχουμε ανέβει επίπεδο σινάτρα.Ορθογραφία, τόνοι, ελληνιστικά χρόνια, φυλετικές προσμίξεις, βιβλία…
Πολύ δύσκολο το έχετε κάνει το μπου, τύποι. Σε λίγο θα χρειαζόμαστε μεταπτυχιακό για να μπούμε.
Έχουμε ανέβει επίπεδο σινάτρα.
Θέλει γνώση, αρετή και τόλμη το bou
Ορθογραφία, τόνοι, ελληνιστικά χρόνια, φυλετικές προσμίξεις, βιβλία…
Πολύ δύσκολο το έχετε κάνει το μπου, τύποι. Σε λίγο θα χρειαζόμαστε μεταπτυχιακό για να μπούμε.
Αν μου επιτρέπεις, αυτό είναι του Κάλβου, αν δεν με απατά η μνήμη μουΜπῆκε καί ὁ Διονυσάκης ὁ Σολωμός καί ἔπηξε ἡ σούπα....
Καί ὀ Σινάτρα "μεταπτυχιακό" εἶχε: στὴ μουσική!
Είναι ευχάριστο να υπάρχουν και άλλα κοινά ενδιαφέροντα ανάμεσα στα μέλη εδώ, εκτός από τις γυναίκες (που δεν ενδιαφέρουν μεγάλο μέρος των μελών όπως φαίνεται), το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, τα κόμματα και τις σημαίες.....Ορθογραφία, τόνοι, ελληνιστικά χρόνια, φυλετικές προσμίξεις, βιβλία…
ΙσχύειΑν μου επιτρέπεις, αυτό είναι του Κάλβου, αν δεν με απατά η μνήμη μου
Ο Σινάτρα δεν είχε μεταπτυχιακό στη μουσική. Ήταν η μουσική. Κανεις δεν θα τραγουδήσει το My way όπως αυτός.Καί ὀ Σινάτρα "μεταπτυχιακό" εἶχε: στὴ μουσική!
Τύπε πλημμέλημα και δοκησίσοφος βάλτηςΤύποι, μόλις μου έρθει η βίζιτα στην πόρτα, της δίνω χαρτί και καλαμάρι και της υπαγορευω κάτι, π.χ. "πόσο μου αρέσουν τα βυζια σου και η κωλάρα σου".
Αν, κάνει έως τρία (3) ορθογραφικά λάθη, κόβεται, λυεται η συνεδρίασης και την διώχνω επιτόπου .
Μέγας μύστης επίσης και γλεντζες τύπος, αν ζούσε, σίγουρα θα ήταν μέλος.Ο Σινάτρα δεν είχε μεταπτυχιακό στη μουσική. Ήταν η μουσική. Κανεις δεν θα τραγουδήσει το My way όπως αυτός.
Γαμώ τις φαντασιώσεις, τύπε. Αυτή γραμματέας κι εσυ σοβαρός προϊστάμενος να της υπαγορεύεις, και να την «τιμωρείς» για κάθε λάθος που θα κάνει.Τύποι, μόλις μου έρθει η βίζιτα στην πόρτα, της δίνω χαρτί και καλαμάρι και της υπαγορευω κάτι, π.χ. "πόσο μου αρέσουν τα βυζια σου και η κωλάρα σου".
Αν, κάνει έως τρία (3) ορθογραφικά λάθη, κόβεται, λυεται η συνεδρίασης και την διώχνω επιτόπου .
Φοβάμαι ότι αντί να τη γαμήσει, θα την κάνει μαύρη τύπε...Γαμώ τις φαντασιώσεις, τύπε. Αυτή γραμματέας κι εσυ σοβαρός προϊστάμενος να της υπαγορεύεις, και να την «τιμωρείς» για κάθε λάθος που θα κάνει.
Το The Rat Pack (στην αυθεντική του σύνθεση με Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ) ήταν το μπου στην Αμερικη των 50sΜέγας μύστης επίσης και γλεντζες τύπος, αν ζούσε, σίγουρα θα ήταν μέλος.
Αν μου επιτρέπεις, αυτό είναι του Κάλβου, αν δεν με απατά η μνήμη μου
Ισχύει
Τύποι, μόλις μου έρθει η βίζιτα στην πόρτα, της δίνω χαρτί και καλαμάρι και της υπαγορευω κάτι, π.χ. "πόσο μου αρέσουν τα βυζια σου και η κωλάρα σου".
Γαμώ τις φαντασιώσεις, τύπε. Αυτή γραμματέας κι εσυ σοβαρός προϊστάμενος να της υπαγορεύεις, και να την «τιμωρείς» για κάθε λάθος που θα κάνει.
Φοβάμαι ότι αντί να τη γαμήσει, θα την κάνει μαύρη τύπε...
Μέγας μύστης επίσης και γλεντζες τύπος, αν ζούσε, σίγουρα θα ήταν μέλος.
Ο Σινάτρα δεν είχε μεταπτυχιακό στη μουσική. Ήταν η μουσική. Κανεις δεν θα τραγουδήσει το My way όπως αυτός.
Μεταπτυχιακό σε θεωρητικές σπουδές, παρακαλώ. Διαφορετικά, δεν αναγνωρίζεται συνάφεια.Ορθογραφία, τόνοι, ελληνιστικά χρόνια, φυλετικές προσμίξεις, βιβλία…
Και η έλλειψη τόνων θ΄ άπρεπε να απαγορεύεταιΚάποιους θά'πρεπε
Καί ἡ ἔλλειψη τόνων θά'πρεπε νά ἀπογορεύεται....!