Είμαι τρανς, δυστυχώςΈμπαινες Μπακοδήμου?
Το βυζιά της, όμως (προ πενταετίας) είναι ζηλευτά. Αντικειμενικά.
Είμαι τρανς, δυστυχώςΈμπαινες Μπακοδήμου?
Γιατί δυστυχώς?Είμαι τρανς, δυστυχώς
Το βυζιά της, όμως (προ πενταετίας) είναι ζηλευτά. Αντικειμενικά.
Γιατί δυστυχώς?
Ότι είναι ο καθένας είναι όμορφο αρκεί να το έχει αποδεχτεί....
Γιατί να μην πηγαίνει άμα υπάρχει μαρκάλι?Α, το έχω αποδεχθεί πλήρως! Για τον Απρίλιο, θα είμαι τρανς.
Είπα "δυστυχώς" γιατί δεν νομίζω να πηγαίνει η Μπακοδήμου με τρανς, ως εκ τούτου, δεν μπορώ να μπω...(Μαράκι, αν μας διαβάζεις και θέλεις, στείλε πμ.)
Όλες οι γυναίκες δηλαδή, θα πήγαιναν με τρανς επειδή υπάρχει μαρκάλιΓιατί να μην πηγαίνει άμα υπάρχει μαρκάλι?
Είπα εγώ όλες?Όλες οι γυναίκες δηλαδή, θα πήγαιναν με τρανς επειδή υπάρχει μαρκάλι
Δεν ξέρω από αυτά, δεν μπορώ να μπερδεύομαι άλλο...
Σωστά!Οι τονοι μπηκαν επι ελληνιστικης εποχης , οποιος ενδιαφερεται μπορει να το ψαξει ,για ποιο λογο εγινε αυτο,δεν θελω να επεκταθω. Περισσιτερο θα επρεπε να απασχολει η ολοενα επεκτεινομενη χρηση αγγλικων λεξεων και φρασεων
Σωστά!Θεωρω πολυ σημαντικη την ορθογραφια,δεν κατακρινω τους ανορθογραφους αλλα μου την σπανε ιδιαιτερως τα λαθη που βγαζουν ματια.
Παντως ψηφισα τις Βυζαρες της Μπακοδημου
Απορώ πώς ακόμα υπάρχουν κάποιοι αφελείς που πιστεύουν αυτήν την παπαριά! Έχει μαλλιάσει η (ταλαίπωρη) γλώσσα τόσων και τόσων να εξηγούν ότι είναι ένας αστικός μύθος, ένα ψέμα...και αυτοί το χαβά τους.
Άντε να αρχίσουμε και για την "επίπεδη γη" σε λίγο ή/και για τη χρησιμότητα των...νανογιλέκων
Ο μύθος της μίας ψήφου
Συμφωνώ, επί της αρχής με το νηματοθέτη. Με την επιφύλαξη όσον αφορά στα αθλητικά ποιοτικά νήματα του σαη. Διότι ως γνωστόν...
Το γλείψιμο ετυμολογικά προέρχεται από το λείχω και δεν έχει καμία σχέση με τη γλυπτική, εξ ου και αιδοιολειχία, πεολειχία κλπ. Λογικά έχει την ίδια ινδοευρωπαϊκή ρίζα με το αγγλογερμανικό lick.
εσυ ρε τυπε μου γραφεις με το κατηργημενο πολυτονικο το οποιο αν εφαρμοζες σωστα ο προφορικος σου λογος θα ηταν διαφορετικος απο τη δημοτικη...
Συμφωνώ, επί της αρχής με το νηματοθέτη. Με την επιφύλαξη όσον αφορά στα αθλητικά ποιοτικά νήματα του σαη. Διότι ως γνωστόν...
ΠσαπαςΤελικά το σωστό είναι το ψαράς ή το πσαράς?
τσακω τσιπουρα πελαγισια μουνηΠσαπας
Εσείς κύριε τι είστε?Δε σας αξίζει η ελληνική γλώσσα, απόγονοι Τουρκαλβανών, τσαντιρόγυφτων, Σλάβων και Αγαρηνών πειρατών.
Μάλλον Τουρκαλβανός κι εγώ.Εσείς κύριε τι είστε?
Λεβαντίνος ή Βέρβερος?
Αλβανός μπορεί.Μάλλον Τουρκαλβανός κι εγώ.
Αλβανός μπορεί.
Τούρκος λίγο δύσκολο.
Δεν είχαμε προσμίξεις με δαύτους.
Έχετε θέμα με την εθνική καθαρότητα?
Φαλμεραϋεριστής εθνικοσοσιαλιστής?
Αν βρείτε μια χώρα παγκόσμια που έχει εθνική καθαρότητα μπορείτε να μας την πείτε.....