Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.492
- Πόντοι
- 3.556
Σωστή η παρατήρηση σου, τα βασικά καταφέρνω..Αγραμματος σημαινει οτι δεν ξερει ουτε να διαβάζει αλλα ουτε και να γραφει.
Σωστή η παρατήρηση σου, τα βασικά καταφέρνω..Αγραμματος σημαινει οτι δεν ξερει ουτε να διαβάζει αλλα ουτε και να γραφει.
Απορώ πώς ακόμα υπάρχουν κάποιοι αφελείς που πιστεύουν αυτήν την παπαριά! Έχει μαλλιάσει η (ταλαίπωρη) γλώσσα τόσων και τόσων να εξηγούν ότι είναι ένας αστικός μύθος, ένα ψέμα...και αυτοί το χαβά τους....λόγω δυσκολίας λοιπόν δέν έγιναν τά Ελληνικά διεθνής γλώσσα...
Μέχρι δευτέρα φίλε?Σωστή η παρατήρηση σου, τα βασικά καταφέρνω..
Κότες!!Η ψηφοφορία γιατί δεν είναι φανερή; Ε;
Δεν ήθελα να εκτεθούν οι "τα βυζιά της μπακοδήμου"Κότες!!
Εγώ προσωπικά το δέχομαι!!Δεν ήθελα να εκτεθούν οι "τα βυζιά της μπακοδήμου"
Και εσύ, από ότι φαίνεται, έχεις τσακωθεί πολύ άγρια με τον τονισμό των λέξεων. Φαντάσου να μην είχαμε μονοτονικό και να έπρεπε να χρησιμοποιείς τόνους και πνεύματα.
Αυτπ που ειπες για τις γυναικες ουτε εγω το ηξερα.. σημερα το μαθαινω απο εσενα....γενικα με τον γραπτο λογο το θέμα είναι η πληροφορία που παιρνεις και οχι το μέσο.
εμενα δεν με νοιαζει η ορθογραφια, σημασια έχει να μαθω κατι.
ειτε το πιστευετε ειτε οχι μεχρι πριν λιγες μερες δεν ήξερα οτι οι γυναικες εχουν τρεις τρυπες απο κάτω και πεντε στο κεφαλι σύνολο οκτω. Και εκεί οι πουτάνες μας κερδιζουν εμεις εχουμε επτα.
τι να την κανεις την ορθογροφια αμα δεν ξερεις ποσες οπες εχει ο άλλος;
γενικα με τον γραπτο λογο το θέμα είναι η πληροφορία που παιρνεις και οχι το μέσο.
εμενα δεν με νοιαζει η ορθογραφια, σημασια έχει να μαθω κατι.
ειτε το πιστευετε ειτε οχι μεχρι πριν λιγες μερες δεν ήξερα οτι οι γυναικες εχουν τρεις τρυπες απο κάτω και πεντε στο κεφαλι σύνολο οκτω. Και εκεί οι πουτάνες μας κερδιζουν εμεις εχουμε επτα.
τι να την κανεις την ορθογροφια αμα δεν ξερεις ποσες οπες εχει ο άλλος;
Κάτι παθαίνω με την ορθογραφία.
Ἐπιτέλους! Ἔχεις δίκιο! Πρέπει νά μπῆ κριτήριο καί ἡ ὀρθογραφία γιά νά μπορῆ νά δημοσιοευθῆ μιά κριτική ἤ ἕνα πόστ, σχόλιο κλπ!
το γαμησες το μασαλι τυπε...
οι ξενοι γιατι δεν εχουν τονους?
Τα μεγαλυτερα μουνοπανα εδω μεσα παιζει να μην εχουν κανει ουτε μισο ορθογραφικο λαθος στα ποστ τους.
Οι τονοι μπηκαν επι ελληνιστικης εποχης , οποιος ενδιαφερεται μπορει να το ψαξει ,για ποιο λογο εγινε αυτο,δεν θελω να επεκταθω. Περισσιτερο θα επρεπε να απασχολει η ολοενα επεκτεινομενη χρηση αγγλικων λεξεων και φρασεωνεσυ ρε τυπε μου γραφεις με το κατηργημενο πολυτονικο το οποιο αν εφαρμοζες σωστα ο προφορικος σου λογος θα ηταν διαφορετικος απο τη δημοτικη...
Εγώ πάντως αυτό ψήφισα. Έχω αρχίδια να το πω.Δεν ήθελα να εκτεθούν οι "τα βυζιά της μπακοδήμου"
Έμπαινες Μπακοδήμου?Εγώ πάντως αυτό ψήφισα. Έχω αρχίδια να το πω.