lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.796
Το καλύτερο είναι το ΓΛΕΙΨΙΜΟ vs. ΓΛΥΨΙΜΟ
πως ειναι φαουλ τυπε; επιτηδες το κανουν; οχι, απλα καποιοι δεν διαβαζαν στο σχολειο ή δεν το εβγαλαν καν ή ειναι δυσλεξικοι. Που ξερεις τι ζορια τραβαγε ο καθενας στα νιατα του και δεν καταφερε να διδαχθει σωστα τα ελληνικα; Θα τον υποχρεωσεις για να γραψει ενα γαμημενο μηνυμα σε ενα φορουμ για μπουρδελα και πουτανες, να μορφωθει ξανα απο το μηδεν για να μην σου χαλαει την αισθητικη;τυπε και εγω επειδη γραφω στο μπου απλα τηρω την ορθογραφια. ουτε τονους καθομαι να βαλω ουτε κεφαλαιο μετα απο τελεια...
εχει μεγαλη διαφορα ομως το να σφαξεις μια λεξη ... και αντε να το κανεις σε μια περιπλοκη να το κανουμε αβαβα. το να το κανεις σε βασικες λεξεις τις καθημερινοτητας αν ειναι καταλαθος ειναι μεγα φαουλ.
είσαι εγκάθετος και κατακόκκινος, δε σε ακούωΠρην ανηξο το νιμα οιμουνα σηγουρως πιως ινε ο νιματωθετεις.
Αίλεως!
Το γλείψιμο ετυμολογικά προέρχεται από το λείχω και δεν έχει καμία σχέση με τη γλυπτική, εξ ου και αιδοιολειχία, πεολειχία κλπ. Λογικά έχει την ίδια ινδοευρωπαϊκή ρίζα με το αγγλογερμανικό lick.Το καλύτερο είναι το ΓΛΕΙΨΙΜΟ vs. ΓΛΥΨΙΜΟ
Επισης όταν θέλεις να γράψεις Αγγλικα με Ελληνικους χαρακτηρες τα γραφεις με την σωστη προφορα.είσαι εγκάθετος και κατακόκκινος, δε σε ακούω
θελλο να τον δο να μηλλαοι εί αιστο να τον ακουσσο σαι οιχειτηκω μυνιμμα.εσυ ρε τυπε μου γραφεις με το κατηργημενο πολυτονικο το οποιο αν εφαρμοζες σωστα ο προφορικος σου λογος θα ηταν διαφορετικος απο τη δημοτικη...
φίλε το νήμα δεν είναι για να κατακρίνει.δηλαδη αμα μπει μια ιεροδουλη εδω μεσα (η πλειοψηφια τους ειναι αλλοδαπες) και ξεκινησει να γραφει με τα οχι πλουσια -αλλα κατανοητα- ελληνικα που ξερει, θα πεσετε ολα τα γαιδουρια να την ξεφτυλισετε. Δικαιο και λογικο;
Και μετα αναρωτιεστε γιατι ακομα και εδω μεσα, μιλατε με τους νταβαδες τους αντι με τις ιδιες
Εχο τιν αιντιποσι ωτι το "μηλαοι" γραφαιται μαι αινα λ.θελλο να τον δο να μηλλαοι εί αιστο να τον ακουσσο σαι οιχειτηκω μυνιμμα.
αιχοις δηκοιω, μαι σοιγχωρης.Εχο τιν αιντιποσι ωτι το "μηλαοι" γραφαιται μαι αινα λ.
Πώς την ομιλείς έτσι την ομηρική διάλεκτο, βρε παιδί μου.αιχοις δηκοιω, μαι σοιγχωρης.
Κάτι παθαίνω με την ορθογραφία.
Τσιτώνομαι περισσότερο κι από τη θέα του βυζιού την Τζίνας, του κώλου της κατερίνας, την πίπα της αντελίνας...
Υπάρχει "θέμα" στο σάη κι ο αντισθένης αρνείται να το παραδεχθεί
Συνεπώς μια στο τόσο θα βάζω λεξούλες.
Λίγες (ή και μόνο μία κάθε φορά) για καλύτερη κατανόηση.
Ξεκινάμε με τρεις σήμερα που μας ταλανίζουν σε καθημερινή βάση.
ΘΗΛΥΚΟ
θηλυκό
πρώτα το ρημάδι το ήτα (η) και μετά το ύψιλον (υ). ΘΗΛΥΚΟ....
ΠΡΟΣΩΠΟ
πρόσωπο
ΜΗΝΥΜΑ
μήνυμα
υγ
και ΜΗΝ ακούσω μαλακίες...ΘΡΕΝΤΑΡΑ ποιοτική....
ας ινε καλλα ω κιρηως χωρνης.Πώς την ομιλείς έτσι την ομηρική διάλεκτο, βρε παιδί μου.
Δεν τον ξέρω τον κύριο, είναι καινούρια Μούσα;ας ινε καλλα ω κιρηως χωρνης.
εβαλλα κε κωμμα παντος αν προσαικσες
Jul 19, 2018 γραφφοι τω πρωφηλλ τουΔεν τον ξέρω τον κύριο, είναι καινούρια Μούσα;