Νέα

Τύποι παρακαλώ την προσοχή σας - ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θεωρείτε σοβαρή υπόθεση την ορθογραφία ενός κειμένου ?

• Σοβαρότατη

• Το ξεχάσαμε ήδη...

• Στα παπάρια μας

• Μόνο τα πολύ τρανταχτά ορθογραφικά λάθη

• Τα βυζιά της Μπακοδήμου (προ 5ετίας)

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
τυπε και εγω επειδη γραφω στο μπου απλα τηρω την ορθογραφια. ουτε τονους καθομαι να βαλω ουτε κεφαλαιο μετα απο τελεια...

εχει μεγαλη διαφορα ομως το να σφαξεις μια λεξη ... και αντε να το κανεις σε μια περιπλοκη να το κανουμε αβαβα. το να το κανεις σε βασικες λεξεις τις καθημερινοτητας αν ειναι καταλαθος ειναι μεγα φαουλ.
πως ειναι φαουλ τυπε; επιτηδες το κανουν; οχι, απλα καποιοι δεν διαβαζαν στο σχολειο ή δεν το εβγαλαν καν ή ειναι δυσλεξικοι. Που ξερεις τι ζορια τραβαγε ο καθενας στα νιατα του και δεν καταφερε να διδαχθει σωστα τα ελληνικα; Θα τον υποχρεωσεις για να γραψει ενα γαμημενο μηνυμα σε ενα φορουμ για μπουρδελα και πουτανες, να μορφωθει ξανα απο το μηδεν για να μην σου χαλαει την αισθητικη;

Τα μεγαλυτερα μουνοπανα εδω μεσα παιζει να μην εχουν κανει ουτε μισο ορθογραφικο λαθος στα ποστ τους.

Ξαναλεω, μονο κομπλεξικοι και ψυχαναγκαστικοι θα ασχολιοντουσαν με κατι τοσο ασημαντο

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 220472
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
δηλαδη αμα μπει μια ιεροδουλη (η πλειοψηφια τους ειναι αλλοδαπες) και ξεκινησει να γραφει με τα οχι πλουσια -αλλα κατανοητα- ελληνικα που ξερει, θα πεσετε ολα τα γαιδουρια να την ξεφτυλισετε. Δικαιο και λογικο;
Και μετα αναρωτιεστε γιατι ακομα και εδω μεσα, μιλατε με τους νταβαδες τους αντι με τις ιδιες

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.621
Πόντοι
5.827
Το καλύτερο είναι το ΓΛΕΙΨΙΜΟ vs. ΓΛΥΨΙΜΟ :rockon:
Το γλείψιμο ετυμολογικά προέρχεται από το λείχω και δεν έχει καμία σχέση με τη γλυπτική, εξ ου και αιδοιολειχία, πεολειχία κλπ. Λογικά έχει την ίδια ινδοευρωπαϊκή ρίζα με το αγγλογερμανικό lick.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.254
Πόντοι
28.246
είσαι εγκάθετος και κατακόκκινος, δε σε ακούω :grin:
Επισης όταν θέλεις να γράψεις Αγγλικα με Ελληνικους χαρακτηρες τα γραφεις με την σωστη προφορα.

ΠΧ. Call girl. Ειναι κολ γκερλ. ΟΧΙ κολ γκιρλ! (Ξερεις κανεναν να το γραφει ετσι); Αυτο ειναι μεγσλυτερο λαθος.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
52.081
Πόντοι
27.261
εσυ ρε τυπε μου γραφεις με το κατηργημενο πολυτονικο το οποιο αν εφαρμοζες σωστα ο προφορικος σου λογος θα ηταν διαφορετικος απο τη δημοτικη...
θελλο να τον δο να μηλλαοι εί αιστο να τον ακουσσο σαι οιχειτηκω μυνιμμα.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 220472
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
δηλαδη αμα μπει μια ιεροδουλη εδω μεσα (η πλειοψηφια τους ειναι αλλοδαπες) και ξεκινησει να γραφει με τα οχι πλουσια -αλλα κατανοητα- ελληνικα που ξερει, θα πεσετε ολα τα γαιδουρια να την ξεφτυλισετε. Δικαιο και λογικο;
Και μετα αναρωτιεστε γιατι ακομα και εδω μεσα, μιλατε με τους νταβαδες τους αντι με τις ιδιες
φίλε το νήμα δεν είναι για να κατακρίνει.
ειδικά οι αλλοδαποί (άντρες - γυναίκες) είναι θαυμαστό και το ότι γράφουν μια δύσκολη (σαν την ελληνική) γλώσσα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.254
Πόντοι
28.246

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.892
Πόντοι
726
Κάτι παθαίνω με την ορθογραφία.
Τσιτώνομαι περισσότερο κι από τη θέα του βυζιού την Τζίνας, του κώλου της κατερίνας, την πίπα της αντελίνας...
Υπάρχει "θέμα" στο σάη κι ο αντισθένης αρνείται να το παραδεχθεί :confused:
Συνεπώς μια στο τόσο θα βάζω λεξούλες.
Λίγες (ή και μόνο μία κάθε φορά) για καλύτερη κατανόηση.

Ξεκινάμε με τρεις σήμερα που μας ταλανίζουν σε καθημερινή βάση.

ΘΗΛΥΚΟ
θηλυκό
πρώτα το ρημάδι το ήτα (η) και μετά το ύψιλον (υ). ΘΗΛΥΚΟ....

ΠΡΟΣΩΠΟ
πρόσωπο

ΜΗΝΥΜΑ
μήνυμα

υγ
και ΜΗΝ ακούσω μαλακίες...ΘΡΕΝΤΑΡΑ ποιοτική....
A07E3291-F577-4380-A9D5-76F8D8D773E7.jpeg

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
52.081
Πόντοι
27.261

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.306
Πόντοι
456
ρε τιπι..εγο ιμε εδο για να διαβαζο για τα πουτανακια τις φιλισ και να καυλαντιζο για τα αθλιτικα..στα αρχιδια μου για την ορθογραφια

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.227
Πόντοι
6.946
Ακόμα χειρότερο από την ορθογραφία(που κατανοώ ότι δεν είμαστε όλοι φιλόλογοι και έχουμε διαβάσει ολόκληρες βιβλιοθήκες), για εμένα, είναι να διαβάζω εκφράσεις που ο συνομιλητής ΑΔΥΝΑΤΕΙ να πει στα Ελληνικά... Π.χ. Το συναίσθημα που ένοιωσα - το feeling που ένοιωσα. Το δεύτερο για εμένα είναι μάλλον ασυγχώρητο, και όχι μόνο αυτό, αν είναι δίπλα μου θα του πω "μίλα στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά, δεν σε καταλαβαίνω".

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.108
Πόντοι
1.056

εχεις δικιο, κανεις δεν κατακρινει ή χαρακτηριζει, λαθος μου :confused: και αυτα ειναι μονο στην πρωτη σελιδα της νηματαρας.

Ελα καλησπερα
Όπως έχουν κάθε δικαίωμα οι ανορθόγραφοι και οι αμόρφωτοι να δημοσιεύουν την άποψη τους, έχω και εγώ το δικαίωμα να τους αγνοώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom