Επισκέπτης
χέζω και ρεύομαι
Και με τα δυο.... ασχετα με την καταλληξηΌταν στην συναισθηματική ζωή κάποιου ανθρώπου έρχονται ξαφνικά τα πάνω-κάτω, το καταλαβαίνει με το μυαλό ή με την καρδιά του;
με τον καιρο θα το βρεις ....Κουράγιο;;;
Που να το βρω αυτό...
Ονειρεύομαι το πιο ωραίο παραμύθι του κόσμου, το οποίο όμως ξέρω πως δε θα το ακούσω ποτέ μου...
Σ'αγαπώ. Είσαι αυτό που πάντα περίμενα. Και θα περίμενα χρόνια για σένα, για ένα σου βλέμμα, για ένα σου άγγιγμα.
*Να συνεχίσω?
Στου φεγγαριού το φως σε συναντώ, υπέροχη μου Velvy...
Υ.Γ. Τέλος πάντων, σταματάω εδώ. Το ξέρω πως δε θα το πιστέψεις αυτό που θα σου πω, αλλά θα μου ήταν υπεραρκετό ακόμη κι αν απλά μου έλεγε "μου λείπεις" ή "δε θέλω να σε χάσω"...
κοψε την πρεζα γιατι σε λιγο θα τον ψαχνεις στο φεγγαριΣ'αγαπώ. Είσαι αυτό που πάντα περίμενα. Και θα περίμενα χρόνια για σένα, για ένα σου βλέμμα, για ένα σου άγγιγμα.
*Να συνεχίσω?
Ονειρεύομαι το πιο ωραίο παραμύθι του κόσμου, το οποίο όμως ξέρω πως δε θα το ακούσω ποτέ μου...
κοψε την πρεζα γιατι σε λιγο θα τον ψαχνεις στο φεγγαρι
Απλά διάβασα τι είπες στο άλλο θρεντ. Σε πειράζω βασικά. Ηλίθιο πείραγμα, αλλά καραγκιοζάκι είμαι, that's my thing..
Ξέρω τι εννοείς κι ελπίζω να το ακούσεις..
Ίσα-ίσα. Εκτός από πολύ fun, βρήκα το πείραγμα σου στ' αλήθεια υπέροχο!!!
Υ.Γ. "Καραγκιοζάκι;;;" Αδικείς πάρα πάρα πάρα πολύ τον εαυτό σου μ' αυτό τον χαρακτηρισμό!
Υ.Γ.2 Μακάρι να είχα κι εγώ την ελπίδα πως θα τ' ακούσω αυτό. Αλλά δεν...
Όχου ρεεεε, είσαι στεναχωρημένος και γελάς με τις μαλακίες μου.
Καλό μου, αν πιστεύεις ότι *αδίκως* δε θα το ακούσεις ποτέ από αυτήν, γάμα το. Ναι δύσκολο και take yr time, αλλά ε γαμίδια, τι να κάνουμε?
Nα την πιάσεις να μιλήσετεεεε..
Νοιωσεεεεε!!! > > >
Ποσο καβλωτικο ειναι να υποφερει καποιος και καποιος αλλος να γυρναει το μαχαιρι στην πληγη!!!
Τρελενομαι!!!
Εγω περιμενω ακομα κατι λεφτα ενω θα επρεπε να ειχα σχολασει εδω και 2 ωρες. Παλι καλα που εχει μπυρες στο ψυγειο.
Εγω περιμενω ακομα κατι λεφτα ενω θα επρεπε να ειχα σχολασει εδω και 2 ωρες. Παλι καλα που εχει μπυρες στο ψυγειο.
Αχαχαχαχα!!!!
Ε ρε Γαμαϊκανος που σου χρειαζεται!!!
ΑαααχχχαΑΧαΧΑΑαΧΑ!!!!
Ε, συ τρελέ..."