Αρα, λοιπόν, με συγχωρείς και γειά σου . στο καλο
troubakhs Ανώτερος Εγγρ. 6 Φεβ 2017 Μηνύματα 68.207 Like 28.956 Πόντοι 5.506 18 Φεβ 2018 #961 Μιχαλη' ειδα έγραψε: Αρα, λοιπόν, με συγχωρείς και γειά σου . Κλικ για ολόκληρη προβολή... στο καλο
Επισκέπτης 18 Φεβ 2018 #962 troubakhs έγραψε: στο καλο Κλικ για ολόκληρη προβολή... ... και να μας γράφεις !
troubakhs Ανώτερος Εγγρ. 6 Φεβ 2017 Μηνύματα 68.207 Like 28.956 Πόντοι 5.506 18 Φεβ 2018 #963 Μιχαλη' ειδα έγραψε: ... και να μας γράφεις ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... γραμενο σε εχω.....καλη σαρακοστη
Μιχαλη' ειδα έγραψε: ... και να μας γράφεις ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... γραμενο σε εχω.....καλη σαρακοστη
Επισκέπτης 18 Φεβ 2018 #964 troubakhs έγραψε: γραμενο σε εχω.....καλη σαρακοστη Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εγώ μάλλον στη μπούκα του κανονιού σ' έχω ! Και χεστήκαμε both και για το καρναβάλι και για τη Σαρακοστή .
troubakhs έγραψε: γραμενο σε εχω.....καλη σαρακοστη Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εγώ μάλλον στη μπούκα του κανονιού σ' έχω ! Και χεστήκαμε both και για το καρναβάλι και για τη Σαρακοστή .
troubakhs Ανώτερος Εγγρ. 6 Φεβ 2017 Μηνύματα 68.207 Like 28.956 Πόντοι 5.506 18 Φεβ 2018 #965 Μιχαλη' ειδα έγραψε: Εγώ μάλλον στη μπούκα του κανονιού σ' έχω ! Και χεστήκαμε both και για το καρναβάλι και για τη Σαρακοστή . Κλικ για ολόκληρη προβολή... σκοτιζεις αρχιδια...εισαι ντεκαυλε εντελως βαλε το κανονι στον κωλο σου....καλες αποκριες
Μιχαλη' ειδα έγραψε: Εγώ μάλλον στη μπούκα του κανονιού σ' έχω ! Και χεστήκαμε both και για το καρναβάλι και για τη Σαρακοστή . Κλικ για ολόκληρη προβολή... σκοτιζεις αρχιδια...εισαι ντεκαυλε εντελως βαλε το κανονι στον κωλο σου....καλες αποκριες
Επισκέπτης 18 Φεβ 2018 #966 troubakhs έγραψε: σκοτιζεις αρχιδια...εισαι ντεκαυλε εντελως βαλε το κανονι στον κωλο σου....καλες αποκριες Κλικ για ολόκληρη προβολή... Κάνε μας τη χάρη να μεταναστεύσεις δα παντώς , ρε φίλε !
troubakhs έγραψε: σκοτιζεις αρχιδια...εισαι ντεκαυλε εντελως βαλε το κανονι στον κωλο σου....καλες αποκριες Κλικ για ολόκληρη προβολή... Κάνε μας τη χάρη να μεταναστεύσεις δα παντώς , ρε φίλε !
Επισκέπτης 18 Φεβ 2018 #967 Βασικά , αυτό που κάνω τώρα είναι διάλογος με κάποιον με τον οποίον θα έπρεπε να βρισκόμαστε σε διαφορετική χώρα .
Βασικά , αυτό που κάνω τώρα είναι διάλογος με κάποιον με τον οποίον θα έπρεπε να βρισκόμαστε σε διαφορετική χώρα .
troubakhs Ανώτερος Εγγρ. 6 Φεβ 2017 Μηνύματα 68.207 Like 28.956 Πόντοι 5.506 18 Φεβ 2018 #968 Μιχαλη' ειδα έγραψε: Κάνε μας τη χάρη να μεταναστεύσεις δα παντώς , ρε φίλε ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... πες μου τον πονο σου τυπε.....μου αρεσουν τα σκουπιδια
Μιχαλη' ειδα έγραψε: Κάνε μας τη χάρη να μεταναστεύσεις δα παντώς , ρε φίλε ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... πες μου τον πονο σου τυπε.....μου αρεσουν τα σκουπιδια
troubakhs Ανώτερος Εγγρ. 6 Φεβ 2017 Μηνύματα 68.207 Like 28.956 Πόντοι 5.506 18 Φεβ 2018 #969 Μιχαλη' ειδα έγραψε: Βασικά , αυτό που κάνω τώρα είναι διάλογος με κάποιον με τον οποίον θα έπρεπε να βρισκόμαστε σε διαφορετική χώρα . Κλικ για ολόκληρη προβολή... χαχαχααχαχαχα αλβανος εισαι?
Μιχαλη' ειδα έγραψε: Βασικά , αυτό που κάνω τώρα είναι διάλογος με κάποιον με τον οποίον θα έπρεπε να βρισκόμαστε σε διαφορετική χώρα . Κλικ για ολόκληρη προβολή... χαχαχααχαχαχα αλβανος εισαι?
Επισκέπτης 18 Φεβ 2018 #970 troubakhs έγραψε: πες μου τον πονο σου τυπε.....μου αρεσουν τα σκουπιδια Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τι να μας πεις , ρε φίλε ! Το θέμα είναι ότι , αντί να πας αλλού , φώναξες τους φίλους σου να ρθουν εδώ ! Άντε γειά !
troubakhs έγραψε: πες μου τον πονο σου τυπε.....μου αρεσουν τα σκουπιδια Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τι να μας πεις , ρε φίλε ! Το θέμα είναι ότι , αντί να πας αλλού , φώναξες τους φίλους σου να ρθουν εδώ ! Άντε γειά !
troubakhs Ανώτερος Εγγρ. 6 Φεβ 2017 Μηνύματα 68.207 Like 28.956 Πόντοι 5.506 18 Φεβ 2018 #972 Μιχαλη' ειδα έγραψε: Τι να μας πεις , ρε φίλε ! Το θέμα είναι ότι , αντί να πας αλλού , φώναξες τους φίλους σου να ρθουν εδώ ! Άντε γειά ! Κλικ για ολόκληρη προβολή...
Μιχαλη' ειδα έγραψε: Τι να μας πεις , ρε φίλε ! Το θέμα είναι ότι , αντί να πας αλλού , φώναξες τους φίλους σου να ρθουν εδώ ! Άντε γειά ! Κλικ για ολόκληρη προβολή...
Profilaktika Μέλος Εγγρ. 8 Ιουν 2017 Μηνύματα 1.812 Like 269 Πόντοι 36 23 Σεπ 2018 #973 Την παίζω. Οχι, στα αλήθεια.