Νέα

Τι ήταν πραγματικά η 21 Απρίλη; Χούντα ή χούντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Requiem7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τα Καλάβρυτα π.χ. οι κουμουνιστές τα κάψανε...; ή τα φιλαράκια σου οι ΝΑΖΙ

Τα Καλάβρυτα τα κάψανε Γερμανοί Στρατιώτες. Από που και ως που φίλοι μου;
Μήπως με το σκεπτικό ότι για τα περιττώματα των Εξαρχείων , όσοι δεν είναι σαν κι αυτούς είναι νεοναζιστές; Τότε αποδέχομαι τον τίτλο, γιατί ξεκάθαρα δεν ανήκω στα περιττώματα των Εξαρχείων και τον ... "αντιεξουσιαστικό" οχετό.

Και το Δίστομο το κάψανε στρατιώτες του Γερμανικού Στρατού, οι οποίοι όμως δεν ανήκαν ... στη γερμανική φυλή. Αν σου πω εγώ τι φάρα ήταν δεν θα το πιστέψεις. Μπορείς αν ενδιαφέρεσαι να το ψάξεις μόνος σου.

Το γεγονός που δεν μπορείς να αλλάξεις, είναι ότι αν σου έχουν σκοτώσει τον πατέρα θα πάρεις όπλο από τον οποιοδήποτε για να ξεκληρίσεις τη φάρα αυτών που σου σκότωσαν τον πατέρα. Και οι κομμουνιστές λόγω βλακείας, λόγω συμπλεγμάτων, λόγω επιπέδου που βρισκόταν υπό του μηδενός, σκότωσαν πολλούς πατεράδες/αδελφούς/χωριάτες/άσχετους που το μόνο κακό που είχαν κάνει ήταν ότι δεν γούσταραν καθήκια σαν το Ζαχαριάδη , το Σιάντο, τον κουρέα Ιωαννίδη . Μοιραία λοιπόν πήραν τον πούλο τα κουμμούνια, αφού δεν τους γούσταρε το 80% των Ελλήνων που δεν μπορεί να ήταν όλοι ακροδεξιοί!

Επισκέπτης
Τα Καλάβρυτα τα κάψανε Γερμανοί Στρατιώτες. Από που και ως που φίλοι μου;
Μήπως με το σκεπτικό ότι για τα περιττώματα των Εξαρχείων , όσοι δεν είναι σαν κι αυτούς είναι νεοναζιστές; Τότε αποδέχομαι τον τίτλο, γιατί ξεκάθαρα δεν ανήκω στα περιττώματα των Εξαρχείων και τον ... "αντιεξουσιαστικό" οχετό.

Και το Δίστομο το κάψανε στρατιώτες του Γερμανικού Στρατού, οι οποίοι όμως δεν ανήκαν ... στη γερμανική φυλή. Αν σου πω εγώ τι φάρα ήταν δεν θα το πιστέψεις. Μπορείς αν ενδιαφέρεσαι να το ψάξεις μόνος σου.

Το γεγονός που δεν μπορείς να αλλάξεις, είναι ότι αν σου έχουν σκοτώσει τον πατέρα θα πάρεις όπλο από τον οποιοδήποτε για να ξεκληρίσεις τη φάρα αυτών που σου σκότωσαν τον πατέρα. Και οι κομμουνιστές λόγω βλακείας, λόγω συμπλεγμάτων, λόγω επιπέδου που βρισκόταν υπό του μηδενός, σκότωσαν πολλούς πατεράδες/αδελφούς/χωριάτες/άσχετους που το μόνο κακό που είχαν κάνει ήταν ότι δεν γούσταραν καθήκια σαν το Ζαχαριάδη , το Σιάντο, τον κουρέα Ιωαννίδη . Μοιραία λοιπόν πήραν τον πούλο τα κουμμούνια, αφού δεν τους γούσταρε το 80% των Ελλήνων που δεν μπορεί να ήταν όλοι ακροδεξιοί!
λες.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Οχι τα Καλάβρυτα τα κάψανε κουμουνιστές που είχαν φύγει από ένα καρναβαλικό πάρτυ μεταμφιεσμένων στην Πάτρα. Ηταν το γκρουπ με αρ.:69 με το όνομα: Γερμανικός χοίρος.
Αυτή είναι η αληθινή ιστορία που δεν έχει γραφτεί από κανένα καθίκη.

* Ο κοσμάκης που πέθαινε στο δρόμο από την πείνα; Τους έτρωγε όλο το φαϊ οι κουμουνιστές;

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Διαβάζω τόν έντονο διάλογο και θλίβομαι γιά μιά ακόμα φορά διαπιστώνοντας ότι αντί να κοιτάμε το παρόν και το μέλλον τσακωνόμαστε για το παρελθόν.
Αγαπητοί μου φίλοι το παρελθόν μπορεί να επιβαρύνει τίς αναμνήσεις όλων μας που πρόσκεινται είτε προς την μία ή την άλλη πλευρά,έχει όμως περάσει,μόνο εμπειρίες και μαθήματα αντλείς πλέον απ'αυτό.
Είναι κρίμα να διαβάζουμε απαξιωτικούς η ακόμα και υβριστικούς χαρακτηρισμούς σέ όποιον και άν απευθύνονται.
Ας το καταλάβουμε: Ότι έγινε,έγινε.
Βαδίζουμε μπροστά !!!!

Επισκέπτης
* Ο κοσμάκης που πέθαινε στο δρόμο από την πείνα; Τους έτρωγε όλο το φαϊ οι κουμουνιστές;

Διάβασε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ του Τροτσκιστή Στίνα, παλιού βουλευτή του ΚΚΕ, να μάθεις για ... παχύσαρκους μάγειρες που είχε το ΕΑΜ στα συσίτια ...

Μιλάμε για βιβλίο των 5€ που διαβάζεται σε 2 ώρες.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αγαπητέ god_gr Θέλω να αναφερθώ κυρίως στην καταχώρησή σου 88/19:34
Γεννήθηκα το '60 και οι αναμνήσεις μου την περίοδο της χούντας ήταν,όπως καταλαβαίνεις,αυτές ενός παιδιού.Περισσότερες βέβαια έχω μετά το '74.
Αναφέρεσαι με ημερομηνίες σε κάποια γεγονότα που προφανώς έχεις διαβάσει ή σου έχουν ειπωθεί,αναρωτήθηκες μήπως η ενημέρωσή σου είναι επιλεκτική ?
Σχετικά με την Κύπρο,γιά να μην επεκταθώ στά άλλα που αναφέρεις,γνωρίζεις ότι τμηματικά από το 1962 (επί Γ.Παπανδρέου) και ώς το 1965 είχε μεταφερθεί μία ολόκληρη μεραρχία στην Κύπρο,που αποτελούσε αγκάθι γιά τους τούρκους ?
Αυτήν τη μεραρχία το Δεκέμβριο τού 1967 την απέσυρε ο Παπαδόπουλος μετά από τεχνητή κρίση που προκλήθηκε εκ μέρους των τούρκων,ανοίγοντας έτσι το δρόμο γιά ότι ακολούθησε μετέπειτα.
Δείχνεις να νοσταλγείς κάτι που δέν έζησες ποτέ,τότε πώς το αναζητάς ?
Σήμερα,παρ'όσα μπορείς να καταλογίσεις στίς σημερινές κυβερνήσεις,έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις όποια άποψη κι άν έχεις,νομίζεις ότι θα μπορούσες να το κάνεις επί χούντας ? Η μανούλα σου θά έκανε πολύ καιρό να σε ξαναδεί.Ρώτα αυτούς που είχαν δεχθεί τίς "θωπείες" τών οργάνων της πόσο ελεύθερα έλεγαν την άποψή τους.
Όσο γιά σήμερα,εκλογές έρχονται,άς αποδείξουμε οι πολίτες πόσο ώριμοι ήμαστε γι'αυτήν την ταλαίπωρη δημοκρατία πού μερικοί χλευάζουν,νοσταλγόντας δικτατορίες που δέν έζησαν, δικαιολογόντας την θέση τους προφασιζόμενοι την κακή χρήση του δημοκρατικού πολιτεύματος από κάποιους επιτήδιους.

Και εγώ του 60 είμαι και τολμώ να πω ότι θυμάμαι πολύ περισσότερα.
Από την νύχτα της 21ης Απριλίου που έβλεπα τα ΤΕΑ να έχουν πάρει τα όπλα και να τρέχουν (ζούσαμε στην επαρχία τότε και υπήρχαν τα Τάγματα Εθνικής Ασφαλείας που είχαν όπλα στο σπίτι, τώρα τι τα έκαναν ψάξε βρες, τρομοκρατούσαν τον κοσμάκη).

Μετά θυμάμαι το κίνημα του Κωνσταντίνου ("από χωρίου, εις χωρίον", τελείως φαιδρός ο μαμάκιας), τους λόγους του Παπαδόπουλου στο ραδιόφωνο, τα επίκαιρα στο σινεμά με τον Παττακό με το μυστρί, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του εξωτερικού: Παρίσι, BBC, Deutsche Welle. Θυμάμαι τους δασκάλους να βγάζουν λόγους στο σχολείο για την Επανάσταση της 21ης Απριλίου, τις εκθέσεις που μας έβαζαν να γράφουμε για την Εθνοσωτήριο για τις οποίες αντέγραφα από το Πιστεύω του Παπαδόπουλου που μοιράζανε δωρεάν (7-8 τόμοι) σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους.

Θυμάμαι το δημοψήφισμα του Παπαδόπουλου, την Νομική, τον Μαρκεζίνη όταν ανέλαβε. Και πάντα θα θυμάμαι το βράδυ του Πολυτεχνείου τον μακρυνό θόρυβο από τις ερπύστριες των τανκς μέσα στην νύχτα.
Θυμάμαι τον χουντικό καθηγητή να βγάζει λόγο κατά των φοιτητών αλλά όλοι μας ξέραμε από τους μεγαλύτερους συμμαθητές που είχαν κατέβει κάτω ότι κάτι πολύ σημαντικό είχε συμβεί.

Και μετά το πραξικόπημα του Ιωαννίδη που θυμάμαι ότι ήμουνα στους Αμπελοκήπους και έβλεπα τα τανκς να περνάνε κατεβαίνοντας την Κηφισίας και μόνον ένας χειροκρότησε και όλος ο κόσμος κοιτούσε παγωμένος.

Αλλά εκείνο που θυμάμαι περισσότερο από όλα είναι ότι ο πατέρας μου με έστελνε σε περίπτερα μακρυά από την γειτονιά, έπρεπε να περπατήσω 1-2 χιλιόμετρα, για να αγοράσω εφημερίδα την οποία θα έφερνα στο σπίτι προσεκτικά τυλιγμένη για να μην φαίνεται ο τίτλος. Και ξέρεις ποιά ήτανε η εφημερίδα;
Τα Νέα και το Βήμα.

Γιατί ο πατέρας μου, που δεν ήταν ποτέ αριστερός και ούτε κανένας από την οικογένεια ήταν, αλλά απλά ανήκε και είχε εκφραστεί υπέρ της Ένωσης Κέντρου δεν μπορούσε ούτε εφημερίδα να αγοράσει για να μην τον δεί κανένας χουντικός και χάσει την δουλειά του.
Τέτοιες εποχές ζούσαμε τότε......

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Κομμουνιστες τοτε, τρομοκρατες σημερα ποιος ξερει τι αυριο.
Τα αλοθι των Αμερικανων για να ειναι οι χωροφυλακες του κοσμου.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Θέλω να διαβάσω το βιβλίο που γράφει ότι τα Καλάβρυτα δεν τα κάψανε Γερμανοί...

Επισκέπτης
Γιατί ο πατέρας μου, που δεν ήταν ποτέ αριστερός και ούτε κανένας από την οικογένεια ήταν, αλλά απλά ανήκε και είχε εκφραστεί υπέρ της Ένωσης Κέντρου δεν μπορούσε ούτε εφημερίδα να αγοράσει για να μην τον δεί κανένας χουντικός και χάσει την δουλειά του.

Τέτοιες εποχές ζούσαμε τότε......

Εγώ πάλι που είμαι πιο φρέσκος ...

Θυμάμαι το '83 που αρκετά καθήκια , πρώην αριστεροί είχαν διοριστεί στο Δημόσιο από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα και είχαν γίνει παντοδύναμοι ...

Και κάποια από αυτά της Εφορίας έβαλαμ πρόστιμο στον πατέρα μου, που είχε ένα αλουμινάδικο 30τ.μ. όπου δούλευε μόνος του ΠΡΟΣΤΙΜΟ 7.000.000 ΔΡΧ.

και του είπαν και κατάμουτρα

"αν δεν σου αρέσει φασιστόμουτρο πήγαινε στα δικαστήρια να το κάνεις ... 17."

Ο δικός μου πατέρας 10 χρόνια μετά από τότε που ο δικός σου κινδύνευε να χάσει τη δουλειά του επειδή διάβαζε ΝΕΑ & ΒΗΜΑ έχασε τη δική του επειδή διάβαζε ΒΡΑΔΥΝΗ και επιπλέον έχασε και το σπίτι του που πουλήθηκε κακήν-κακώς για να πληρώσει την ΠΑΣΟΚική ΕΦΟΡΙΑ (τύπου ΠΕΡΟΝ) και ο αρχισυντάκτης της ΒΡΑΔΥΝΗΣ έχασε τη ζωή του γι'αυτά που έγραφε , ενώ οι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ δεν θυμάμαι να σκότωσαν κανέναν δημοσιογράφο.

ΑΥΤΑ ΕΠΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" έτσι;

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε voltaire45, Σε χαιρετώ.
Καί βέβαια έχω τίς ανάλογες αναμνήσεις με σένα.Θυμάμαι επίσης στό Καλλιμάρμαρο κατά την διάρκεια της 1ης επετείου το '68 στήν γιορτή (αποθέωση του κίτς) γιά την πολεμική αρετή των Ελλήνων,που μάς είχαν πάει υποχρεωτικά με τά σχολεία.Όταν μίλαγε ο παπαδόπουλος (σιγά μη τόν γράψω και με κεφαλαίο) οι φοιτητές,σαν καλυμένη καζούρα,επεφημούσαν συνέχεια με αποτέλεσμα να μην τον αφήνουν να μιλήσει.Εγώ δέν πολυκαταλαβαινα γιατί (8 χρονών ήμουν) αλλά πολύ μου άρεσε το όλο σκηνικό και φώναζα κι εγώ τόσο που γύρισα σπίτι βραχνιασμένος.
Το πολυτεχνείο με ξύπνησε πολιτικά από τα 13 μου.
Όσο για την εμπειρία με τον πατέρα σου,την ίδια είχα κι εγώ,μόνο χειρότερη.Τον πήγαν στο τμήμα γιατί αγόρασε την Βραδυνή το '73,άν θυμάμαι καλά,γιατί είχε δημοσιεύσει συνέντευξη του Καραμανλή απ'το Παρίσι.(Τότε την κλείσανε)
Τη γλύτωσε γιατί όταν τον πήγαν στον διοικητή,πρόσεξε ότι πίσω του σε μιά μικρή βιβλιοθήκη είχε την Ιστορία του Κορδάτου.Τού την είπε καί έτσι τη σκαπουλάρισε.

Επισκέπτης
Oσο για την εμπειρία με τον πατέρα σου,την ίδια είχα κι εγώ,μόνο χειρότερη.Τον πήγαν στο τμήμα γιατί αγόρασε την Βραδυνή το '73,άν θυμάμαι καλά,γιατί είχε δημοσιεύσει συνέντευξη του Καραμανλή απ'το Παρίσι.(Τότε την κλείσανε)

Δεν κατάλαβες.Εγώ μιλάω για το '83.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και αρκετοί από αυτούς μπορεί να άλλαξαν πάλι στρατόπεδο στη συνέχεια και να έγιναν φιλελεύθεροι...

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Αγαπητέ lakis33,λυπάμαι γιά ότι συνέβαει στην οικογένειά σου,από προφανώς κάποια κατακάθια που δυστυχώς και τώρα υπάρχουν στην συγκεκριμένη υπηρεσία.Να σου επισημάνω όμως ότι τα ίδια γίνονταν ανέκαθεν,καί επί χούντας,και έχω μάλιστα και πολλά σημερινά παραδείγματα (το λέμε διαφθορά τώρα).Από τη μεταπολίταυση όμως και μετά είχες τουλάχιστον τη δυνατότητα να συνεργαστείς με την αστυνομία,εφ'όσον ήσουν θύμα εκβιασμού,και να καταγγείλεις τους επίορκους εφοριακούς,πράγμα πού έχει γίνει συχνά, και ίσως νά έπρεπε να το έχει κάνει και ο πατέρας σου.
Συγχώρησέ μου την υπόδειξη,γίνεται καλοπροαίρετα γιατί βέβαια δέν γνωρίζω υπό ποιές συνθήκες έγινε αυτός ο εκβιασμός στον πατέρα σου.

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Αναφέρεσαι με ημερομηνίες σε κάποια γεγονότα που προφανώς έχεις διαβάσει ή σου έχουν ειπωθεί,αναρωτήθηκες μήπως η ενημέρωσή σου είναι επιλεκτική ?

Δεν είναι επιλεκτική η ενημέρωσή μου. Αντίθετα έχω ψάξει την νεότερη ελληνικά ιστορία αρκετά γιατί με ενδιέφερε από μικρό παιδι.
Μου φαίνεται ξεχνάμε όλοι εδώ μέσα πότε έλαβε χώρα η μεγαλύτερη τραγωδία στην Ελλάδα... Επί Γερμανικής Κατοχής ? ή μήπως επί 7ετίας ?
Για θυμηθείτε καλύτερα... Θα σας θυμίσω ευθύς αμέσως: την περίοδο 1945-1949. Ο Εμφύλιος πόλεμος κατέστρεψε κύριοι την Ελλάδα. Αυτά τα ... (να μην τα χαρακτηρίσω καλύτερα)... οι κομμουνιστές ... Όπως κατέστρεψαν και μια υπερδύναμη, την πρώην ΕΣΣΔ που τη θαύμαζε όλος ο κόσμος κάποτε... Ευτυχώς, όπως έλεγα και σε άλλο μου post, η φύση έχει μηχανισμούς αυτοπροστασίας!!! Και ευτυχώς δεν επιτρέπει στην Ελλαδίτσα μας να έχει συνολικά περισσότερο από 7-8% τέτοια ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ οντα...

Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ ??? Όχι 7.000.000δρχ. Αλλά 17.000.000δρχ επέβαλαν πρόστιμο στον πατέρα μου αλλά ευτυχώς είχε και έχει το ψυχικό σθένος να τρέχει ολημερής και ολονυκτής εδώ και πόσα χρόνια σε δικαστήρια, εφετεία, συμβούλια επικρατείας κλπ...

Όχι ότι η ΝΔ πάει πίσω. Να μην παρεξηγούμαστε κιόλας...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
(7-8% τέτοια ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ οντα...)

Είσαι πολύ μικρός για τέτοιους χαρακτηρισμούς και όχι μόνο στην ηλικία...

Υ.Γ. Δεν είμαι κομουνιστής

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Τελικά όλοι με την εφορία τα έχουμε,αλλά δέν γίναμε και "νοσταλγοί" γι'αυτό.

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Μιλάω για ανθρωποειδή διότι η λέξη άνθρωπος είναι μια πολυ μεγάλη έννοια. Και μιας και όλοι σχεδόν είμαστε "μικροι" (σαν εμένα άλλωστε) δεν μπορούμε να καταλάβουμε την πραγματική έννοια της λέξης άνθρωπος...
Βασικά τον άνθρωπο τον χαρακτηρίζει η λογική. Αλλιώς τι είσαι ? άλογο...
Χωρίς τη λογική που πάμε? οι φαντασίες-ιώσεις και τα όνειρα είναι πολύ καλά αλλά σε ατομικό επίπεδο. όχι σε πολιτικό. Πρέπει να είμαστε πραγματιστές. Ούτε νοσταλγοί του παρελθόντος αλλά ούτε και ονειροπόλοι...

Επισκέπτης

Θυμάμαι το '83 που αρκετά καθήκια , πρώην αριστεροί είχαν διοριστεί στο Δημόσιο από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα και είχαν γίνει παντοδύναμοι ...

Και κάποια από αυτά της Εφορίας έβαλαμ πρόστιμο στον πατέρα μου, που είχε ένα αλουμινάδικο 30τ.μ. όπου δούλευε μόνος του ΠΡΟΣΤΙΜΟ 7.000.000 ΔΡΧ.

Ο δικός μου πατέρας 10 χρόνια μετά από τότε που ο δικός σου κινδύνευε να χάσει τη δουλειά του επειδή διάβαζε ΝΕΑ & ΒΗΜΑ έχασε τη δική του επειδή διάβαζε ΒΡΑΔΥΝΗ και επιπλέον έχασε και το σπίτι του που πουλήθηκε κακήν-κακώς για να πληρώσει την ΠΑΣΟΚική ΕΦΟΡΙΑ (τύπου ΠΕΡΟΝ) και ο αρχισυντάκτης της ΒΡΑΔΥΝΗΣ έχασε τη ζωή του γι'αυτά που έγραφε , ενώ οι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ δεν θυμάμαι να σκότωσαν κανέναν δημοσιογράφο.

στον Κόκκινο Μύλο το είχε τα μαγαζί?

Επισκέπτης
Διάβασε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ του Τροτσκιστή Στίνα, παλιού βουλευτή του ΚΚΕ, να μάθεις για ... παχύσαρκους μάγειρες που είχε το ΕΑΜ στα συσίτια ...

Μιλάμε για βιβλίο των 5€ που διαβάζεται σε 2 ώρες.
δηλαδή και επειδή το έγραψε ο Στίνας τι έγινε? πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών ήταν και τις περισότερες από αυτές  ακροαριστερές  οργανώσεις είναι δημιούργημα των μυστικών υπηρεσιών για να χτυπήσουν το εργατικό κίνημα. 

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1

Περίεργο αλλά για να φάει τέτοιο πρόστιμο ο αλουμινάς (που παρεπιπτόντως όπως γνωρίζουμε είχε πολυκατοικίες από πίσω) προφανώς δεν είχε κόψει ποτέ τιμολόγιο και ακόμη πιο προφανώς αν είχε αδικηθεί θα πήγαινε στα δικαστήρια πράγμα που δεν έκανε κατά συνέπεια μάλλον θα έπρεπε να ντρέπεσαι και όχι να διαμαρτύρεσαι κι από πάνω όταν μιλας για καραμπινάτη περίπτωση χοντρής φοροδιαφυγής.
Προφανώς επί χούντας αλώνιζε και λογαριασμό δεν έδινε σε κανέναν (πιθανότατα χαιδεμένο της παιδί άλλωστε) και όταν κάποια στιγμή ήλθε και κάποια τιμωρία να έτσουξε αλλά έτσι είναι αυτά. Βολέψου με την νοσταλγία πάντως και πήγαινε και κανένα τσιγάρο στον Ντερτιλή στον Κορυδαλλό για το θεάρεστο έργο του ,αυτό ντε της σκοποβολής σε πίσω μέρη κεφαλών επί της Πατησίων που προφανώς θαυμάζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom