Επισκέπτης
Γιατι?Δεν τα ξεκινησα ακομα!!!
Και σαν ανηλικος μπορεις να πας με πουτανες,δεν θα φας πορτα.
Γιατι?Δεν τα ξεκινησα ακομα!!!
οσο πιο αργα τα ανακαλυψαμε τοσο καλυτερα, σωσαμε τα λεφτα μας!!!
Εχουνε φτηνα προγραμματα ρε......Αργησεs!!!!!!Δεν τα ξεκινησα ακομα!!!
Σε τι ηλικία επισκεφτήκατε την πρώτη τουρίστρια; Με δικά σας λεφτά ή του μπαμπά;
Έσπασες τον κουμπαρά σου;
11χρόνα να πουλάνε στα φανάρια έχω δει,11 χρόνα κ μάλιστα ελληνόπουλα στην οικοδομή δεν έχω ματαδεί,πρέπει να σαι κ παιδί θαύμα για να δουλεύεις οικοδομή από τα 11,εύγε κ πολλά respect από εμένα!!!Οχι ρε. Απο την οικοδομη που δουλευα!
11χρόνα να πουλάνε στα φανάρια έχω δει,11 χρόνα κ μάλιστα ελληνόπουλα στην οικοδομή δεν έχω ματαδεί,πρέπει να σαι κ παιδί θαύμα για να δουλεύεις οικοδομή από τα 11,εύγε κ πολλά respect από εμένα!!!
Ειλικρινά συγγνώμη για το ''έλληνας''!!!Δεν ειμαι Ελληνας. Μην με προσβαλεις. Εγω δεν σε εβρισα.
Γερμανος ειμαι. Εκει γεννηθηκα.
Δεν ειμαι Ελληνας. Μην με προσβαλεις. Εγω δεν σε εβρισα.
Γερμανος ειμαι. Εκει γεννηθηκα.
εισαι το μελλον της χωρας φιλε.το μελλον μας ανηκει.να μη σε ρωτησω αν σκεφτηκες να κανει καμια δουλεια τα καλοκαιρια ας πουμεμέχρι να τελειώσω να πανεπιστήμιο νομίζω ότι ο μπαμπάς θα τροφοδοτεί τα "εσκορτακια"
χαχαχαχαχα και εμενα το ιδιο !!! ουτε σε μπουρδελο δεν μου εδινε να παω !!! ουτε για σοκολατες δεν μου εδινε για το περιπτερο !!Τυχερέ! Εμένα ούτε σε μπουρδέλο δεν μου έδινε να πάω...