MOYNOPILOT
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2023
- Like
- 201
- Πόντοι
- 0
Τωρα που η εκτη δεκαετια αρχισε,αρχισε και η ανασκοπηση των περασμενων ενεργα 10ετιων,μεχρι και 3 χρονια πριν δεν ειχα δει μεγαλη διαφορα απο τα προηγουμενα χρονια,ημουν απο τους τυπους που τελειωνα μια φορα με ατελειωτη στυση,σε πολλες αρεσε σε καποιες οχι,ασχετο αλλα εγω ετσι απολαμβανα το σεξ,και ξαφνικα μια μερα μου χτυπησε την πορτα ο κυριος PERONI..δυσκολη κατασταση,να μην το ζησει κανεις,ραγδαια αλλαγη στο μοριο,εμεινε ενα τριτο και αδυνατισε πολυ,και στραβωσε σαν γαντζος,δεν θα σας κουρασω αλλο,οποιος θελει κοιταει τι ειναι ΠΕΡΟΝΙ,η ψυχολογια μου επεσε στο ναδιρ,για εναν ανθρωπο που το σεξ ηταν απολαυση,αγοραιο και μη,εγινε καποια θεραπεια,συνιστωσα απο γιατρο στο εξωτερικο,εδω οι σφαχτες σε βλεπουν σαν αρνι,επανηλθε σε ποσοστο 20%..αλλα χαθηκε το μεγαλειο,το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι η ψυχολογια ανεβαζει την λιμπιντο ανεξαρτητα ηλικιας,περα μιας φυσιλογικης καμψης,η μουν περηφανος για το μποι μου και την αντοχη μου,αυτο μου εδινε αυτοπεποιθηση..τωρα τον κοιταω και αναπολω τα παλια,το ευτυχημα ειναι οτι η γυναικα μου ειναι διπλα μου ,το παλευουμε μαζι,αλλα το πως νιωθω μονο εγω ξερω,οποτε περαστε ομορφα οσο μπορειτε,απολαυστε το σεξ σε καθε ηλικια...