Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Κι αν είμαι γέρος κι άχρηστος
κι ασπρισαν τα μαλλιά μου
με γλώσσα και με δάκτυλα
θα κάνω την δουλειά μου.
Κωλο-γερος
Κι αν είμαι γέρος κι άχρηστος
κι ασπρισαν τα μαλλιά μου
με γλώσσα και με δάκτυλα
θα κάνω την δουλειά μου.
Κωλο-γερος
Εχεις σπαστο;Αφήνω το αυτοκίνητο 3 χιλιόμετρα από την δουλειά μου και πάω με το ποδήλατο.
Όχι, αλλά το αφήνω στο μαγαζί ενός φίλου.Εχεις σπαστο;
αστο αδερφέ.....μεγάλη κουβέντα ανοίγεις!Επειδη ανεκαθεν με απασχολουσε το θεμα ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ
Και το διαβαζω και σε κριτικες.οτι ολοι σχεδον γαμανε 2 φορες
Εννοειτε δεν μπορειτε βιολογικά?ή δεν θελετε ψυχολογικά?
Εχω παει με καμια 1000 εργαζομενες κοπέλες από τα 17 μου ...,το εχω κανει 2η φορα το πολύ 4-5 φορες ειλικρινα.Ισως και λιγοτερες.Δηλαδη σχεδον ποτέ.
Με το που τελειωνω δεν θελω να την δω την αλλη μπροστα μου,πεφτω πολυ
ψυχολογικά εννοω.Ξενερωνω,σκεφτομαι αλλα πραγματα και καθολου πλεον το σεξ ...,οικονομικά επαγγελματικά και τετοια.
Η ορεξη επανερχεται σε 40-50 λεπτα το νωρίτερο
Δεν ξερω αν αυτο ειναι αντρικο χαρακτηριστικο και το εχουν ολοι,αλλα τα δευτερολεπτα ,μετα την εκσπερματιση νιωθω μια ελευθερη πτωση διαθεσης,ενα ξενερωμα
Για να το αντιμετωπισω ,προσφατα σε καποια ραντεβου ειπα στον εαυτο μου ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ θα το κανεις και 2η φορα θελεις δεν θελεις
Τιποτα,μετα το πρωτο τελιωμα ειπα της κοπέλας "Τελος μπορεις να φυγεις.."
Το εχετε κι αλλοι αυτο?
52 εδώ, εχω παρατηρήσει ότι μετά από το δεύτερο γύρο και πολλά ξύδια συνδυασμός καπου ατονώ. Έχω δοκιμάσει μια φορά το βιαγκρα περισσότερο για πειραματισμό και δεν είδα κάποια διαφορά. Επίσης αν έχει πέσει μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ αργώ πολύ να τελειώσω χωρίς να επηρεάζει όμως την στύση.Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψ...ή (δεν εννοώ ψυχή, ξέρετε καλά τι εννοώ) !
Κατά πόσον ισχύει για εσάς; Πώς έχει επηρεάσει την σεξουαλική σας δραστηριότητα η ηλικία και μάλιστα αυτή της 6ης δεκαετίας της ζωής σας; Τι μέτρα λαμβάνετε;
Προσωπικά με έχει επηρεάσει πολύ. Δεν αντέχω όσο παλιότερα και έχω όλο και πιο σπάνιες στύσεις. Δεν παίρνω επιβοηθητικά, ίσως να πρέπει να δοκιμάσω.
Θα ήθελα να μάθω γνώμες και εμπειρίες από άνδρες μετάξυ 55-65. Ίσως να ενδιαφέρει και άλλους το θέμα.
Είμαι 66
Ακόμα δόξα τω Θεό δύο φορές την εβδομάδα .... Αν και παλαιωμενο και μπαρουτοκαπνισμένο το 1911 λειτουργεί !!
ΧΑ ΧΑ είναι από τα αγαπημένα μου.,. Και θα παραμένει αξιόπιστο για πάρα πολύ καιρό ακόμα.
Εννοώ να σου μείνει η τσουτσου όρθια στον 2ο γύρο, στα καπάκια μετά τον πρώτο γύρο.Για τι αντοχές μιλάς ;
Να μου το εξηγήσεις αναλυτικά σε παρακαλώ.
Σε αυτή την κατηγορία ανήκω και δεν έχει καμία σχέση το ποια είναι η παρτενέρ.Περιορισμός αλκοόλ στο πολύ social, κόψιμο τσιγάρου, προσεγμένη διατροφή (κομμένα τα junk και πάσης φύσης ετοιματζήδικα) και τακτικά τσεκαπ να βλέπεις ορμόνες και καρδιά. Το βασικότερο, να διατηρείς το ιδανικό βάρος σε σχέση με το ύψος και τον σωματότυπό σου και να μην ξεφεύγεις ποτέ από αυτό. Βιταμίνες και ψευδάργυρο μετά από συνεννόηση με το γιατρό σου και για περιπτώσεις σκληρού αγώνα ενίοτε ένα booster και είσαι κομπλέ και μάχιμος commando.
ΧΑ ΧΑ είναι από τα αγαπημένα μου.,. Και θα παραμένει αξιόπιστο για πάρα πολύ καιρό ακόμα.
Εμένα να με σέβεστε,Κι αν είσαι καραφλος;
Ασεβεια αυτο που ρωταςΈχεις πιάσει ποτέ ;
Ειμαι 60+ακριβως ετσι νιωθω και εγω αδελφέ περαν των θεματων στυσης που υφιστανται χρειαζεται πλεον να δουλεψει πολυ η φαντασία και να σου κανει πολυ κλικ η γυναικα δλδ να σε φτιαχνει. Ακομη και τα υποβοηθηματα αν δεν σε διεγειρει εγκεφαλικα η συντροφος δεν λειτουργουν. Και φυσικα δεν υπαρχει και η διάθεση που υπηρχε παλαιοτερα. Δέν λεω οτι κλεισαμε αλλα πχ ο αγοραιος ερωτας που πάντα με ελκυε και πηγαιναμε καπακι σε 2 και 3 κοπελες δεν με συγκινει και τοσο πλέον. Ισως παιζει ρολο και η ποιοτητα που προσφερεται πιά χωρις να υποτιμω καμία εργαζομενη στον χωρο τις οποιες τίς αγαπω ολες ανεξαρτητα την προσφορα και την εμφανιση τους. Συνεχιζουμε οπως μπορουμε.Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψ...ή (δεν εννοώ ψυχή, ξέρετε καλά τι εννοώ) !
Κατά πόσον ισχύει για εσάς; Πώς έχει επηρεάσει την σεξουαλική σας δραστηριότητα η ηλικία και μάλιστα αυτή της 6ης δεκαετίας της ζωής σας; Τι μέτρα λαμβάνετε;
Προσωπικά με έχει επηρεάσει πολύ. Δεν αντέχω όσο παλιότερα και έχω όλο και πιο σπάνιες στύσεις. Δεν παίρνω επιβοηθητικά, ίσως να πρέπει να δοκιμάσω.
Θα ήθελα να μάθω γνώμες και εμπειρίες από άνδρες μετάξυ 55-65. Ίσως να ενδιαφέρει και άλλους το θέμα.