kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
λονδινο ποσο εχει το ενοικιο ρε?
1000-2000 κ παραπανω
Εξαρταται που και πως θες να ζησεις ρε τυπε. Αμα σε ρωτουσε καποιος ποσο εχει το ενοικιο στην Αθηνα τι θα του ελεγες; Αλλιως ειναι στο Κολωνακι, αλλιως στην πλατεια Αμερικης. Ετσι κι εκει, αλλιως στη ζωνη 1 αλλιως στις 5-6.
Θες να πας για δουλεια ή σπουδες; Ή απλα τρολαρεις;
σαν να μενω ζωγραφου πανω απο τον συνδεσμο του βαζελου
Κοιτα ενα 700αρι λιρες στην ξεφτιλα και με συγκατοικηση θα το χρειαστεις. Ρε σοβαρα το σκεφτεσαι; Θες να μου πεις αν πας για σπουδες ή δουλεια;
δουλεια
τι συγκατοικηση ρε σιγα μην χεζω κ σε τουρκικες κ τρωω τοστ μανα
δουλεια
τι συγκατοικηση ρε σιγα μην χεζω κ σε τουρκικες κ τρωω τοστ μανα
τρολλαρεις
Συμφωνώ με txar1982.... ΑΠΟΛΥΤΑ.
Πιο τελειωμένη χώρα από την Ελλάδα δεν υπάρχει. Απλώς αν έχεις πολλά χρήματα μπορείς ΜΟΝΟ να
επιβιώσεις και τίποτα περισσότερο. Προσωπική άποψη, για τα επόμενα τουλάχιστον 10-15 χρόνια (ίσως να
λέω και λίγα) θα υπάρχει ύφεση και μόνο ύφεση. Εντάξει, στις 100 επιχειρηματικές προσπάθειες φυσικά και θα πετύχουν οι 5-10.
Δηλαδή κατά 90% είσαι καταδικασμένος. Οπότε εξωτερικό και μόνο εξωτερικό.
Εγώ θα πήγαινα στη Νορβηγία ή τη Σουηδία να μαζεύω ακόμη και σκουπίδια και να παίρνω 4000-5000€ το μήνα. Τόσο απλά.
Τυπε η αληθεια ειναι οτι Νορβηγια πχ παιζουν πολυ υψηλοι μισθοι, αλλα δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ακριβη χωρα ειναι. Σου φευγουν τα λεφτα χωρις να το καταλαβαινεις.
Εσύ μπορεί να κλαις. Εγώ όμως, όπως φαντάζομαι και αρκετοί άλλοι, με τις μαλακίες που γράφεις από τις 4-5 σήμερα
το απόγευμα έχουμε κάνει καινούριο συκώτι από το γέλιο. Άντε μπράβο λακαμά, μάθε να σέβεσαι τις απόψεις των άλλων
έστω και αν δεν συμφωνείς μαζί τους. Έγινα κατανοητός ή θες να σου μιλήσω σε άλλη γλώσσα;
Εσύ μπορεί να κλαις. Εγώ όμως, όπως φαντάζομαι και αρκετοί άλλοι, με τις μαλακίες που γράφεις από τις 4-5 σήμερα
το απόγευμα έχουμε κάνει καινούριο συκώτι από το γέλιο. Άντε μπράβο λακαμά, μάθε να σέβεσαι τις απόψεις των άλλων
έστω και αν δεν συμφωνείς μαζί τους. Έγινα κατανοητός ή θες να σου μιλήσω σε άλλη γλώσσα;
Ρε τυπε εχεις παει ποτε Νορβηγια; Αν ναι σε ποια πολη; Ξερεις ποσο ακριβη ειναι η ζωη εκει;
Οι μισθοί έξω αναφέρονται ΠΑΝΤΑ (άντε στο 90% των περιπτώσεων) σε μικτούς μισθούς.
Ένας μισθός 4.000€ στη Νορβηγία σημαίνει 48.000€ το χρόνο (δεν υπάρχουν δώρα) μείον ένα 30% κρατήσεις για φόρους και ασφάλεια πάμε στα 33.600€
Οι 20.000€ πάνε στο σπίτι θέλοντας και μη (ενοίκια+πάγια, κλπ), επομένως πάμε καθαρά στο χέρι 13.600€ για να ζήσεις σ ένα περιβάλλον που το μπουκάλι το νερό έχει 4-5€ και 2 καφέδες έξω 25 ευρώ
Για έναν που μένει με τη μανούλα του εδώ στην Ελλάδα, ας μην το σκέφτεται καθόλου, γιατί θα γυρίσει μέσα στο μαύρο κλάμα, και θα του χει φύγει και η μεσούλα απ το σκύψιμο πάνω από χέστρες, νεροχύτες, κλπ (άλλη δουλειά αν δεν ξέρεις γλώσσα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ)
Ρε τυπε εχεις παει ποτε Νορβηγια; Αν ναι σε ποια πολη; Ξερεις ποσο ακριβη ειναι η ζωη εκει;
εγραψα για αγροτικα θεματα που τα ξερω κ ειναι δουλεια μου...τι ξερεις εσυ για αυτα?
για εξωτερικο εχω απειρους σαν εσενα που πηγαν και γυρισαν χεσμενοι οποτε μη μου κολλας τρομπα