Νέα

Δανεικά και αγύριστα !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dim883
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Ανοίγω αυτή το θέμα για να μοιραστώ μαζί σας την ανησυχία μου !
Ήταν απριλιος 2007 όταν συγγενικό μου πρόσωπο μου ζήτησε δανεικά για μια επιταγή που είχε .( 2500€).
Επειδη το συγκεκριμένο άτομο με βοήθησε κάποια στιγμή στην ζωή μου του εξήγησα ότι σε βοηθάω και εγώ ( δεν θέλω τόκο ) θέλω ομως το κεφάλαιο-δανεικά πίσω .
Με διαβεβαίωσε ότι σε ενα μήνα θα τα έχεις πίσω !Πράγματι μου τα επέστρεψε σε 1 μήνα !
Ήταν Αύγουστος και μου λέει τα ίδια του δίνω ξανά 3000€ .( τα κατέθεσα στην τράπεζα στον λογαριασμό του )έχω βέβαια αποδεικτικό κατάθεσης .
Τον Σεπτεμβρίο μου ξαναζητήσε αλλά 5500€ (Και για αυτά έχω αποδεικτικό κατάθεσης στον λογαριασμό του ).
Μου είχε πει βέβαια Χριστούγεννα η Γενάρη θα μου τα επιστρέψει !
Το μέγα μου λάθος ότι επειδη είχα μπλέξει με μια δουλειά 14 ώρες την μέρα και με ενα μουνι ατελείωτο που ούτε στα όνειρα μου δεν θα το είχα ,δεν τον ενοχλώ για τα χρήματα αφού και αυτός έβγαζε χρήμα απο ότι μάθαινα απο τις πηγές μου !
Συνεχίζετε η ξέφρενη πορεία μου με την δουλειά και με το μουνι δίπλα μου για 3 χρόνια και κάποια στιγμή μαθαίνω ότι ξεκινάει να επενδύει ( το συγγενικό πρόσωπο που του δάνεισα 8500€)Στον τουριστικο κλάδο.Παω τον συναντώ και του λέω θέλω τα δανεικά γιατί θέλω να κάνω μια αγορά !
Μου λέει δυστυχώς δεν τα έχω γιατί ότι είχα και δεν είχα τα έριξα σε ενα πρότζεκτ και αναμένω κερδοι σε ενα χρόνο απο τώρα ! Ήταν τέλος του 2009 .
Το πίστεψα γιατί ήξερα ότι έκανε το έκανε σκεπτόμενος 100 φορές και πρατοντας 1 !
Τεσπα σκάει η οικονομική κρίση και μέχρι σήμερα το πρότζεκτ ειναι ενα ερειπωμένο κτίριο που αναζητά αγοραστή !
Όλο μου λέει ότι τα επένδυσα ...ξέρεις θα σου τα δώσω με τόκους !
Πριν ενα χρόνο συναντηθήκαμε και του λέω το εξής .....δεν στα έδωσα για επένδυση και ούτε ήθελα να βγάλω χρήματα απο τις μπίζνες σου ,στα έδωσα γιατί με βοήθησες σε μια συγκεκριμένη στιγμή και εγώ σε βοήθησα αλλά στο ξεκαθάρισα ....δεν θέλω τόκους και επενδύσεις με τα χρήματα που σου δανείζω !
Τα θέλω πίσω άτοκα και θα τα εισπράξω ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα !!!!
Μαθαίνω απο κοινούς γνωστούς ότι έχει δανειστεί χρήματα απο 10-20 άτομα φίλους του συγγενικά πρόσωπα ( απο τον καθένα τους 50000€,100000€,) και ότι τους έδινε τόκους για το κεφάλαιο τους .
Τελικα βγάζω το συμπέρασμα ότι δεν ειναι ο τύπος που ήξερα και ότι παει να με δουλέψει αλλά του ξεκαθάρισα ότι δεν σηκώνω πουστιες και θα εισπράξω τα χρήματα Μου με οποιοδήποτε τροπο νόμιμο και παράνομο!
Θα σας παρακαλούσα να καταθέσετε τις απόψεις - κινήσεις που θα κάνατε εαν είμασταν στην θέση μου !
:)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Εγώ θα του ζηταγα να του πηδήξω την γυναίκα του και να διαγράψω το χρέος, αλλά ρε γαμωτο είναι αδερφή σου η γυναίκα του.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Το να δανείζεις δεν είναι κακό
Αρκεί βέβαια το λόγο που δανείζεις και να του κάνεις εξηγα καλή στην αρχή ( βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο)
Βασικές αρχές δανεισμού
Παρελθόν και ποιόν του δανειολήπτη
Αν έχει background
Το σκοπό του δανεισμού
Καλό είναι πριν τα Δανείζεις να του βάζεις μηνιαίο δοσoλογio ώστε. aπό την αρχή να ξέρει ότι πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα

Φυσικά κ πάλι τίποτα δεν είναι σιγουρο

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.863
Πόντοι
34.478
Το να δανείζεις δεν είναι κακό
Αρκεί βέβαια το λόγο που δανείζεις και να του κάνεις εξηγα καλή στην αρχή ( βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο)
Βασικές αρχές δανεισμού
Παρελθόν και ποιόν του δανειολήπτη
Αν έχει background
Το σκοπό του δανεισμού
Καλό είναι πριν τα Δανείζεις να του βάζεις μηνιαίο δοσίλογοι ώστε. Από την αρχή να ξέρει ότι πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα

Φυσικά κ πάλι τίποτα δεν είναι σιγουρο
δανεισε μου 100 ευρω

• Like
Αντιδράσεις: dim883

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
δεν ζητησα σε σενα
εγω θελω του βολκανο τα λεφτα
Οριστε
100-trillion-zimbabwe-dollars.jpg

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.863
Πόντοι
34.478

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
...όποιος θέλει δανεικά...ζεστά-ζεστα...άμεσα και αβίαστα...φίλος-γνωστός-συναγωνιστής...να στείλει pm...

...πολύ καλό επιτόκιο...ευκολίες...αλλά με προσημείωση ακινήτου...

...για να με ψάχνει αυτός...αντί να τον ψάχνω εγώ... :bounce: :2funny: :tooth: :bounce:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Nipper

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.863
Πόντοι
34.478
δεν ζητησα τοσα
ζητησα 100 ευρω
τι να κανω 100 τρις δολλαρια;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

...όποιος θέλει δανεικά...ζεστά-ζεστα...άμεσα και αβίαστα...φίλος-συγγενείς-γνωστός-συναγωνιστής...να στείλει pm...

...πολύ καλό επιτόκιο...ευκολίες...αλλά με προσημείωση ακινήτου...

...για να με ψάχνει αυτός...αντί να τον ψάχνω εγώ... :bounce: :2funny: :tooth: :bounce:
δινω Τζουλια για 200 αμεσα
αλλοιως στην ουρα κι εσυ
χαχαχα

khfhnas(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Κριτικές
4
Like
422
Πόντοι
300
μια και αναφερθηκε το δανεικα και αγυριστα θελω την αποψη σας για την περίπτωση μου. Μου χρωσταει καποιος 10 000€ τα οποια τα εδωσα μετρητα (μαλακια αλλα εγινε) τωρα κανει τον αλεκο τον κινεζο και οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο που πρεπει. Να τον πιεσω δικαστικά δεν παιζει γιατι δεν υπαρχει χαρτι, τι σκατα να κανω ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 29566

Επισκέπτης
Καλησπέρα και από εμένα

Ξέρεις τι είναι να έχεις δανείσει χρήματα γιατί υπάρχει και καλά ανάγκη και με τα χρήματα σου να πηγαίνουν διακοπές !!!
Δεν θα αναφέρω πόσο γιατί το κράξιμο είναι σίγουρο !!!
Και όταν τα ζήτησα μετά από 10 χρόνια η απάντηση να είναι "δεν ξέρω ποιος χρωστάει σε ποιον " ?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Φυσικα και επιτρεπονται απο το Νομο τα δανεια μεταξυ ιδιωτων:

τελικά έχεις δίκιο. Μας τάισαν φίδι στο σεμινάριο. Εκτός αν κατάλαβα λάθος σχετικά με την αναφορά στο .....Το ιδιωτικό αυτό συμφωνητικό υποβάλλεται στην εφορία και πληρώνεις χαρτόσημο 3,6% επί του ποσού..... κι ενννοούσαν ότι χωρίς αυτό το τυπικό στοιχείο η συναλλαγή δεν είναι νόμιμη

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Τύπε τι ακυρο ηταν αυτο?
Φυσικα επιτρεπεται δανεισμος μεταξυ ιδιωτων. Ολοκληρο κεφαλαιο εχει ο Αστικος Κωδικας.
Μαλιστα καποιοι το εχουν βρει και σαν "παραθυρακι" για να δικαιολογησουν καποια εσοδα στην εφορια, .
απάντησα στον άλλο παραπάνω. Είτε μας πούλησαν παραμύθι στο σεμινάριο, είτε εγώ δεν κατανόησα κι εννοούσαν σχετικά με τη μη καταβολή του 3,6% χαρτοσήμου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

...τύπε δεν ξέρω αν είσαι τραπεζικός...αλλά στα τραπεζικά είσαι άσχετος...

...εδώ πρώην πρωθυπουργός πήρε δανεικά...νόμιμα...για το κωλόσπιτο... :tooth: :2funny:
απάντησα στον άλλα παραπάνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom