Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Με τι προμήθεια;αναλαμβανω διεκπεραιωσεις δανεικων.
Σωστός. Σε συνδυασμό με τον βαθμό αναποτελεσματικότητας της νόμιμης οδού.Αυτο δειχνει και το βαθμο αποτελεσματικοτητας του εν λογω "κλαδου"
Σπαστου κανα δαχτυλο για αρχη.Ανοίγω αυτή το θέμα για να μοιραστώ μαζί σας την ανησυχία μου !
Ήταν απριλιος 2007 όταν συγγενικό μου πρόσωπο μου ζήτησε δανεικά για μια επιταγή που είχε .( 2500€).
Επειδη το συγκεκριμένο άτομο με βοήθησε κάποια στιγμή στην ζωή μου του εξήγησα ότι σε βοηθάω και εγώ ( δεν θέλω τόκο ) θέλω ομως το κεφάλαιο-δανεικά πίσω .
Με διαβεβαίωσε ότι σε ενα μήνα θα τα έχεις πίσω !Πράγματι μου τα επέστρεψε σε 1 μήνα !
Ήταν Αύγουστος και μου λέει τα ίδια του δίνω ξανά 3000€ .( τα κατέθεσα στην τράπεζα στον λογαριασμό του )έχω βέβαια αποδεικτικό κατάθεσης .
Τον Σεπτεμβρίο μου ξαναζητήσε αλλά 5500€ (Και για αυτά έχω αποδεικτικό κατάθεσης στον λογαριασμό του ).
Μου είχε πει βέβαια Χριστούγεννα η Γενάρη θα μου τα επιστρέψει !
Το μέγα μου λάθος ότι επειδη είχα μπλέξει με μια δουλειά 14 ώρες την μέρα και με ενα μουνι ατελείωτο που ούτε στα όνειρα μου δεν θα το είχα ,δεν τον ενοχλώ για τα χρήματα αφού και αυτός έβγαζε χρήμα απο ότι μάθαινα απο τις πηγές μου !
Συνεχίζετε η ξέφρενη πορεία μου με την δουλειά και με το μουνι δίπλα μου για 3 χρόνια και κάποια στιγμή μαθαίνω ότι ξεκινάει να επενδύει ( το συγγενικό πρόσωπο που του δάνεισα 8500€)Στον τουριστικο κλάδο.Παω τον συναντώ και του λέω θέλω τα δανεικά γιατί θέλω να κάνω μια αγορά !
Μου λέει δυστυχώς δεν τα έχω γιατί ότι είχα και δεν είχα τα έριξα σε ενα πρότζεκτ και αναμένω κερδοι σε ενα χρόνο απο τώρα ! Ήταν τέλος του 2009 .
Το πίστεψα γιατί ήξερα ότι έκανε το έκανε σκεπτόμενος 100 φορές και πρατοντας 1 !
Τεσπα σκάει η οικονομική κρίση και μέχρι σήμερα το πρότζεκτ ειναι ενα ερειπωμένο κτίριο που αναζητά αγοραστή !
Όλο μου λέει ότι τα επένδυσα ...ξέρεις θα σου τα δώσω με τόκους !
Πριν ενα χρόνο συναντηθήκαμε και του λέω το εξής .....δεν στα έδωσα για επένδυση και ούτε ήθελα να βγάλω χρήματα απο τις μπίζνες σου ,στα έδωσα γιατί με βοήθησες σε μια συγκεκριμένη στιγμή και εγώ σε βοήθησα αλλά στο ξεκαθάρισα ....δεν θέλω τόκους και επενδύσεις με τα χρήματα που σου δανείζω !
Τα θέλω πίσω άτοκα και θα τα εισπράξω ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα !!!!
Μαθαίνω απο κοινούς γνωστούς ότι έχει δανειστεί χρήματα απο 10-20 άτομα φίλους του συγγενικά πρόσωπα ( απο τον καθένα τους 50000€,100000€,) και ότι τους έδινε τόκους για το κεφάλαιο τους .
Τελικα βγάζω το συμπέρασμα ότι δεν ειναι ο τύπος που ήξερα και ότι παει να με δουλέψει αλλά του ξεκαθάρισα ότι δεν σηκώνω πουστιες και θα εισπράξω τα χρήματα Μου με οποιοδήποτε τροπο νόμιμο και παράνομο!
Θα σας παρακαλούσα να καταθέσετε τις απόψεις - κινήσεις που θα κάνατε εαν είμασταν στην θέση μου !
Αληθινος ΓιακουζαΣπαστου κανα δαχτυλο για αρχη.
Είμαι Τραπεζικός και σου ξεκαθαρίζω πως με ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ αποκλείεται να τα πάρεις πίσω. Απαγορεύεται να δανείσεις οποιονδήποτε, μόνο οι Τράπεζες έχουν αυτό το δικαίωμα. Και τον αδελφό σου δεν μπορείς να δανείσεις Νόμιμα, πόσο μάλλον άλλουςΑνοίγω αυτή το θέμα για να μοιραστώ μαζί σας την ανησυχία μου !
Ήταν απριλιος 2007 όταν συγγενικό μου πρόσωπο μου ζήτησε δανεικά για μια επιταγή που είχε .( 2500€).
Επειδη το συγκεκριμένο άτομο με βοήθησε κάποια στιγμή στην ζωή μου του εξήγησα ότι σε βοηθάω και εγώ ( δεν θέλω τόκο ) θέλω ομως το κεφάλαιο-δανεικά πίσω .
Με διαβεβαίωσε ότι σε ενα μήνα θα τα έχεις πίσω !Πράγματι μου τα επέστρεψε σε 1 μήνα !
Ήταν Αύγουστος και μου λέει τα ίδια του δίνω ξανά 3000€ .( τα κατέθεσα στην τράπεζα στον λογαριασμό του )έχω βέβαια αποδεικτικό κατάθεσης .
Τον Σεπτεμβρίο μου ξαναζητήσε αλλά 5500€ (Και για αυτά έχω αποδεικτικό κατάθεσης στον λογαριασμό του ).
Μου είχε πει βέβαια Χριστούγεννα η Γενάρη θα μου τα επιστρέψει !
Το μέγα μου λάθος ότι επειδη είχα μπλέξει με μια δουλειά 14 ώρες την μέρα και με ενα μουνι ατελείωτο που ούτε στα όνειρα μου δεν θα το είχα ,δεν τον ενοχλώ για τα χρήματα αφού και αυτός έβγαζε χρήμα απο ότι μάθαινα απο τις πηγές μου !
Συνεχίζετε η ξέφρενη πορεία μου με την δουλειά και με το μουνι δίπλα μου για 3 χρόνια και κάποια στιγμή μαθαίνω ότι ξεκινάει να επενδύει ( το συγγενικό πρόσωπο που του δάνεισα 8500€)Στον τουριστικο κλάδο.Παω τον συναντώ και του λέω θέλω τα δανεικά γιατί θέλω να κάνω μια αγορά !
Μου λέει δυστυχώς δεν τα έχω γιατί ότι είχα και δεν είχα τα έριξα σε ενα πρότζεκτ και αναμένω κερδοι σε ενα χρόνο απο τώρα ! Ήταν τέλος του 2009 .
Το πίστεψα γιατί ήξερα ότι έκανε το έκανε σκεπτόμενος 100 φορές και πρατοντας 1 !
Τεσπα σκάει η οικονομική κρίση και μέχρι σήμερα το πρότζεκτ ειναι ενα ερειπωμένο κτίριο που αναζητά αγοραστή !
Όλο μου λέει ότι τα επένδυσα ...ξέρεις θα σου τα δώσω με τόκους !
Πριν ενα χρόνο συναντηθήκαμε και του λέω το εξής .....δεν στα έδωσα για επένδυση και ούτε ήθελα να βγάλω χρήματα απο τις μπίζνες σου ,στα έδωσα γιατί με βοήθησες σε μια συγκεκριμένη στιγμή και εγώ σε βοήθησα αλλά στο ξεκαθάρισα ....δεν θέλω τόκους και επενδύσεις με τα χρήματα που σου δανείζω !
Τα θέλω πίσω άτοκα και θα τα εισπράξω ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα !!!!
Μαθαίνω απο κοινούς γνωστούς ότι έχει δανειστεί χρήματα απο 10-20 άτομα φίλους του συγγενικά πρόσωπα ( απο τον καθένα τους 50000€,100000€,) και ότι τους έδινε τόκους για το κεφάλαιο τους .
Τελικα βγάζω το συμπέρασμα ότι δεν ειναι ο τύπος που ήξερα και ότι παει να με δουλέψει αλλά του ξεκαθάρισα ότι δεν σηκώνω πουστιες και θα εισπράξω τα χρήματα Μου με οποιοδήποτε τροπο νόμιμο και παράνομο!
Θα σας παρακαλούσα να καταθέσετε τις απόψεις - κινήσεις που θα κάνατε εαν είμασταν στην θέση μου !
Τύπε ετοιμάζεσαι για μετακόμισηKαλά εγώ σε έναν γείτονα είπα ρε συ τι γίνεται με τα κοινόχρηστα; Τι γίνεται μου λέει. Α λολ λέω. Δες πόσο μου έρχονται. Καλά ρε μου λέει για ένα 10ρικο κάνεις έτσι στα δίνω εγώ μου λέει. χαχα Ναι ρε μαλάκα μου ήρθε να του πω ας είχα κι εγώ 10 σπίτια όπως εσύ κι ας πλήρωνω τους άχρηστους σε κοινόχρηστα. Αφού οι μισοί εδώ μέσα μένουν εξωτερικό κι άλλοι μισοί είναι νεόπλουτοι χίπστερ που παίζει να καυλώνουν πολύ με το ότι είναι ακριβά κιόλας.
αγοραζω το ερειπωμενο κτιριο εναντι 6500 ευρω ζεστα ζεστα.
90%.Με τι προμήθεια;
Τύπε, ποτέ δε μπλέκουμε με συγγενείς και αδελφικούς φίλους, για κοινές επιχειρήσεις-δανεικά κλπ οικονομικές συναλλαγές γενικώς.Στην τελική ήταν ενα ‘φθηνό’μάθημα δανεισμού και όσοι με διαβάζουν να μην το πράξουν ποτέ .....ούτε στην μάνα τους που λέει ο λαός !!
Φυσικα και επιτρεπονται απο το Νομο τα δανεια μεταξυ ιδιωτων:Είμαι Τραπεζικός και σου ξεκαθαρίζω πως με ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ αποκλείεται να τα πάρεις πίσω. Απαγορεύεται να δανείσεις οποιονδήποτε, μόνο οι Τράπεζες έχουν αυτό το δικαίωμα. Και τον αδελφό σου δεν μπορείς να δανείσεις Νόμιμα, πόσο μάλλον άλλους
Τυπε γιατι δεν τα συμψηφιζετε με τα υπολοιπα κληρονομικα/περιουσιακα σας στοιχεια;Κύριοι σας ευχαριστώ για τον χρόνο που διαβάσατε το άρθρο μου επισης υπέρ ευχαριστώ όσους κατέθεσαν την άποψη τους !
Μέσα απο τις απαντήσεις σας καταλαβα ότι το λάθος ήταν δικό μου ....και πρέπει να πληρώσω για να μάθω!
Σήμερα έκανα μια συζήτηση με την μητέρα μου και τις ζήτησα τον λόγο που δεν ζητάει επίμονα τα χρήματα απο την κόρη της και αδερφή μου !
Και μου απάντησε το εξής .....την έχω κόρη πιστευω να μου τα δώσει η να με κρατήσει στα γεράματα μου όπως την κρατούσα εγώ στην αγκαλιά μου μωράκι !
Εαν δεν το κάνει ας την τιμωρήσει ο θεός εγώ θα ειμαι μια γριά ανήμπορη !
Και όπως γράφει ένας τύπος ( ΧΡΗΣΤΟΣ 1011) ‘το αίμα νερό δεν γίνεται ‘για την μάνα !
Όσο αφορά εμένα θα το δουλέψω μέσα μου να κρατήσει η λογική και όχι ο εγωισμός και το μίσος !
Μπορεί καμία μέρα να μου γυρίσει το μάτι και να τον κάνω ασηκωτο !
Παντως θα το χειριστώ οπως ο Οδυσσέας όταν γύρισε στην Ιθάκη γέρος και ανήμπορος και συμβούλεψε τον γιο του ότι ο θυμός θελει μαεστρία και τέχνη για να τον εκδηλώσεις σωστά !
Στην τελική ήταν ενα ‘φθηνό’μάθημα δανεισμού και όσοι με διαβάζουν να μην το πράξουν ποτέ .....ούτε στην μάνα τους που λέει ο λαός !!
Τύπε τι ακυρο ηταν αυτο?Είμαι Τραπεζικός και σου ξεκαθαρίζω πως με ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ αποκλείεται να τα πάρεις πίσω. Απαγορεύεται να δανείσεις οποιονδήποτε, μόνο οι Τράπεζες έχουν αυτό το δικαίωμα. Και τον αδελφό σου δεν μπορείς να δανείσεις Νόμιμα, πόσο μάλλον άλλους
...τύπε δεν ξέρω αν είσαι τραπεζικός...αλλά στα τραπεζικά είσαι άσχετος...Είμαι Τραπεζικός και σου ξεκαθαρίζω πως με ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ αποκλείεται να τα πάρεις πίσω. Απαγορεύεται να δανείσεις οποιονδήποτε, μόνο οι Τράπεζες έχουν αυτό το δικαίωμα. Και τον αδελφό σου δεν μπορείς να δανείσεις Νόμιμα, πόσο μάλλον άλλους
Δεν μιλάμε για ένα ποσό της τάξεως των 100 ή 200 Ε,αλλά για ένα ποσό για το οποίο αυτό το γαμημένο κωλόζωο σε εκμεταλλέυτηκε και σου πούλησε φούμαρα για να του το δώσεις αλλά και για να στο επιστρέψει.Αφού δεν πρόκειται να πάρεις φράγκο έπρεπε να τον είχες ήδη διπλώσει και ξαπλώσει χάμω να το θυμάται και δεν θα μπορούσε να σου κάνει το παραμικρό,αλλά δεν είσαι τέτοιος τύπος μάλλον.Πολλοί δεν θα συμφωνήσουν με αυτό που λέω το ξέρω αλλά τέτοιοι απατεώνες το μόνο που χρειάζονται είναι τσο και λο(εξ ου και το gifaki που σου απάντησα πρώτα)Κύριοι σας ευχαριστώ για τον χρόνο που διαβάσατε το άρθρο μου επισης υπέρ ευχαριστώ όσους κατέθεσαν την άποψη τους !
Μέσα απο τις απαντήσεις σας καταλαβα ότι το λάθος ήταν δικό μου ....και πρέπει να πληρώσω για να μάθω!
Σήμερα έκανα μια συζήτηση με την μητέρα μου και τις ζήτησα τον λόγο που δεν ζητάει επίμονα τα χρήματα απο την κόρη της και αδερφή μου !
Και μου απάντησε το εξής .....την έχω κόρη πιστευω να μου τα δώσει η να με κρατήσει στα γεράματα μου όπως την κρατούσα εγώ στην αγκαλιά μου μωράκι !
Εαν δεν το κάνει ας την τιμωρήσει ο θεός εγώ θα ειμαι μια γριά ανήμπορη !
Και όπως γράφει ένας τύπος ( ΧΡΗΣΤΟΣ 1011) ‘το αίμα νερό δεν γίνεται ‘για την μάνα !
Όσο αφορά εμένα θα το δουλέψω μέσα μου να κρατήσει η λογική και όχι ο εγωισμός και το μίσος !
Μπορεί καμία μέρα να μου γυρίσει το μάτι και να τον κάνω ασηκωτο !
Παντως θα το χειριστώ οπως ο Οδυσσέας όταν γύρισε στην Ιθάκη γέρος και ανήμπορος και συμβούλεψε τον γιο του ότι ο θυμός θελει μαεστρία και τέχνη για να τον εκδηλώσεις σωστά !
Στην τελική ήταν ενα ‘φθηνό’μάθημα δανεισμού και όσοι με διαβάζουν να μην το πράξουν ποτέ .....ούτε στην μάνα τους που λέει ο λαός !!