Νέα

Δανεικά και αγύριστα !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dim883
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
dim883

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
144
Πόντοι
1
Τύπε φοβερο λαμογιο ο τυπος, ατελειωτο ρισπεκτ.
Δαγκωσε ολους τους γνωστους του και εφτιαξε ετσι κεφαλαιο για να ξεκινησει επιχειρησεις. Και ενδιαμεσως τους εδινε απλα τόκους, απο λεφτα που επαιρνε απο καινουργια δαγκωματα. Δυστυχως τον επιασε η κριση και στραβωσε η δουλεια. Τι ειναι αυτοι ρε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οπως λενε οι μαμαδες για τα μωρα τους "εχουμε πυρετο", ετσι λεμε κι εμεις για τους πελατες μας "φαγαμε καταδίκη"
.....τι ποινή υπάρχει για τέτοια λαμόγια ;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
ειναι μεσα στη ζωη και αυτα και εγω ειχα δανεισει σένα φιλο χρηματα και μετα απο 3 χρονια τα πηρα σε αυτοκινητο,γενικα μαλακια να δανειζεις.

τύπε το αυτοκίνητο στο έδωσε αυτοβούλως ή?

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Καλα κανει ο Αλεξ71 και φοβαται. Ιδιαιτερα σε οτι εχιε να κανει με ναρκωτικα και οργανωμενο εγκλημα. Αλλωστε ειναι συγκεκριμενοι οι δικιγοροι που αναλαμβανουν τετοιες υποθεσεις λογω του οτι..ειναι και οι ιδιοι εντος των κυκλωματων οπως ο Γ... για παραδειγμα του μεγαλου λιμενα και δεκαδες αλλα παραδειγματα. Απο τη στιγμη που αναλαβεις νομικη στηριξη τετοιων ατομων τοτε μαθαινεις και τα μυστικα τους, τις διασυνδεσεις τους, τις αδυναμιες τους κτλ-πιστευει κανεις οτι θα σε αφησουν ησυχο οι μαφιοζοι, δηλαδη τους υπερασπιστηκες και τελειωσαμε? Οχι απαξ και τους υπερασπιστεις-δεν μπορεις να ξεφυγεις ποτε.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
τύπε το αυτοκίνητο στο έδωσε αυτοβούλως ή?
υποννοεις κατι? :confused: :confused: :confused: εγω παντως το suvθα του τρωγα του κερατα,χρωσταει σε ολους τους γνωστους εν ετη 2009 και μετα αγοραζει αυτοκινητο μην ξεχναμε τα suv γινανε της μοδας μετα. :sunglasses:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
Mε τίποτα αμάξι. Η χειρότερη επένδυση. Με μια στούκα τα λεφτά σου χαιρέτησαν, ή με μια κλοπή. Αυτοκίνητα γενικά πεταμένα λεφτά αν δε σου χύνονται πιστεύω..
του το τρωει και το πουλαει,ας μας πει μαρκα να του πουμε ποσο πουλαει. :sunglasses:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Να τα πει ο αλαικσ, κακούργημα το οικονομικό έγκλημα γίνεται από ένα ποσό και πάνω, 30 ή 50...δεν θυμάμαι.

OP
OP
dim883

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
144
Πόντοι
1
οποιος προλαβει γι'αυτο το λεω να προλαβει.Αν και βλεπω να κοβονται οι σχεσεις με την αδελφη του. :confused:
Η αδερφή μου .....έχει φάει κόκκινη κάρτα απο μένα γιατί έχει δαγκώσει την μάνα 5000€ Το ανακάλυψα πριν 2 μέρες !

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Ανοίγω αυτή το θέμα για να μοιραστώ μαζί σας την ανησυχία μου !
Ήταν απριλιος 2007 όταν συγγενικό μου πρόσωπο μου ζήτησε δανεικά για μια επιταγή που είχε .( 2500€).
Επειδη το συγκεκριμένο άτομο με βοήθησε κάποια στιγμή στην ζωή μου του εξήγησα ότι σε βοηθάω και εγώ ( δεν θέλω τόκο ) θέλω ομως το κεφάλαιο-δανεικά πίσω .
Με διαβεβαίωσε ότι σε ενα μήνα θα τα έχεις πίσω !Πράγματι μου τα επέστρεψε σε 1 μήνα !
Ήταν Αύγουστος και μου λέει τα ίδια του δίνω ξανά 3000€ .( τα κατέθεσα στην τράπεζα στον λογαριασμό του )έχω βέβαια αποδεικτικό κατάθεσης .
Τον Σεπτεμβρίο μου ξαναζητήσε αλλά 5500€ (Και για αυτά έχω αποδεικτικό κατάθεσης στον λογαριασμό του ).
Μου είχε πει βέβαια Χριστούγεννα η Γενάρη θα μου τα επιστρέψει !
Το μέγα μου λάθος ότι επειδη είχα μπλέξει με μια δουλειά 14 ώρες την μέρα και με ενα μουνι ατελείωτο που ούτε στα όνειρα μου δεν θα το είχα ,δεν τον ενοχλώ για τα χρήματα αφού και αυτός έβγαζε χρήμα απο ότι μάθαινα απο τις πηγές μου !
Συνεχίζετε η ξέφρενη πορεία μου με την δουλειά και με το μουνι δίπλα μου για 3 χρόνια και κάποια στιγμή μαθαίνω ότι ξεκινάει να επενδύει ( το συγγενικό πρόσωπο που του δάνεισα 8500€)Στον τουριστικο κλάδο.Παω τον συναντώ και του λέω θέλω τα δανεικά γιατί θέλω να κάνω μια αγορά !
Μου λέει δυστυχώς δεν τα έχω γιατί ότι είχα και δεν είχα τα έριξα σε ενα πρότζεκτ και αναμένω κερδοι σε ενα χρόνο απο τώρα ! Ήταν τέλος του 2009 .
Το πίστεψα γιατί ήξερα ότι έκανε το έκανε σκεπτόμενος 100 φορές και πρατοντας 1 !
Τεσπα σκάει η οικονομική κρίση και μέχρι σήμερα το πρότζεκτ ειναι ενα ερειπωμένο κτίριο που αναζητά αγοραστή !
Όλο μου λέει ότι τα επένδυσα ...ξέρεις θα σου τα δώσω με τόκους !
Πριν ενα χρόνο συναντηθήκαμε και του λέω το εξής .....δεν στα έδωσα για επένδυση και ούτε ήθελα να βγάλω χρήματα απο τις μπίζνες σου ,στα έδωσα γιατί με βοήθησες σε μια συγκεκριμένη στιγμή και εγώ σε βοήθησα αλλά στο ξεκαθάρισα ....δεν θέλω τόκους και επενδύσεις με τα χρήματα που σου δανείζω !
Τα θέλω πίσω άτοκα και θα τα εισπράξω ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα !!!!
Μαθαίνω απο κοινούς γνωστούς ότι έχει δανειστεί χρήματα απο 10-20 άτομα φίλους του συγγενικά πρόσωπα ( απο τον καθένα τους 50000€,100000€,) και ότι τους έδινε τόκους για το κεφάλαιο τους .
Τελικα βγάζω το συμπέρασμα ότι δεν ειναι ο τύπος που ήξερα και ότι παει να με δουλέψει αλλά του ξεκαθάρισα ότι δεν σηκώνω πουστιες και θα εισπράξω τα χρήματα Μου με οποιοδήποτε τροπο νόμιμο και παράνομο!
Θα σας παρακαλούσα να καταθέσετε τις απόψεις - κινήσεις που θα κάνατε εαν είμασταν στην θέση μου !
Εάν δεν έχεις χαρτιά πχ συναλλαγματικές η επιταγή με νόμιμο τρόπο είναι αρκετά δύσκολο έως ακατόρθωτο δυστυχώς για σένα .
Ποιο πολύ χρόνο και χρήμα θα χάσεις σε δικηγόρους και τα τοιαύτα .
Τώρα με παράνομο τρόπο πρόσεχε μην πληρώσεις και απ την τσέπη σου .
Πρέπει να είσαι πολύ σίγουρος

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
χμμμμμμμμμμμμμ ειναι λιγο παλιουρα,λόγικα τα πιανεις τα 6.

Η αδερφή μου .....έχει φάει κόκκινη κάρτα απο μένα γιατί έχει δαγκώσει την μάνα 5000€ Το ανακάλυψα πριν 2 μέρες !
μην ψαξεις αλλο θα εχει δαγκωσει και τον σκυλο σας. :confused: :confused: :confused:

OP
OP
dim883

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
144
Πόντοι
1
χμμμμμμμμμμμμμ ειναι λιγο παλιουρα,λόγικα τα πιανεις τα 6.

μην ψαξεις αλλο θα εχει δαγκωσει και τον σκυλο σας. :confused: :confused: :confused:
Αστα να πάνε ....ο ένας πήγε στο αγιο όρος και η άλλη απο εκλησια σε εκλησια !

2008- 2011

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom