alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Έχει τιποτα να κάνεις κατασχεση?....καλως τον Αλέξανδρο !
Αναλαμβάνεις η ειμαι χαμένος απο χέρι ;
Έχει τιποτα να κάνεις κατασχεση?....καλως τον Αλέξανδρο !
Αναλαμβάνεις η ειμαι χαμένος απο χέρι ;
Ο.κ....Στα πεντε χιλιαρικα θα πηγε απο ενα που ξεκινησε.Εχει παραγραφει στην εικοσαετια
Όπως τα λέω .....100% αλήθεια ! Ειναι άντρας της αδερφής μου τόσο τυφλά και αθώα το χειριστικά !Ας υποθέσουμε πως οτι γράφτηκε είναι 100% αλήθεια ..
Το κρίσιμο ερώτημα: (είπαμε θεωρούμε πως οτι έχει γραφτεί είναι αλήθεια ) Την ώρα του δανεισμού δεν έπεσε κάποια υπογραφή σε κάποιο συμφωνητικό οτι τα χρήματα πρέπει να επιστραφούν ?Ο δανεισμός έγινε με τόσο τυφλή εμπιστοσύνη χωρίς κάποια δέσμευση επιστροφής χρημάτων ?
πες οτι εδωσες προικα.Όπως τα λέω .....100% αλήθεια ! Ειναι άντρας της αδερφής μου τόσο τυφλά και αθώα το χειριστικά !
Έχει ενα 5αρι διαμέρισμα !Έχει τιποτα να κάνεις κατασχεση?
Πλεον σου λεω εχει παραγραφει.Ο.κ....Στα πεντε χιλιαρικα θα πηγε απο ενα που ξεκινησε.
Ελευθερο βαρων?Έχει ενα 5αρι διαμέρισμα !
Σε αυτήν την περίπτωση (αν ισχύει αυτό που λες ) τα πράγματα είναι απλά :Η αθωότητα αυτά έχει και εννοείται πως όπως έστρωσες θα κοιμηθείςΌπως τα λέω .....100% αλήθεια ! Ειναι άντρας της αδερφής μου τόσο τυφλά και αθώα το χειριστικά !
δλδ μια κληση των 40 ευρω που δεν πληρωσα στα 20 ετη παραγραφεται σωστα?αν μου την στειλουν στην εφορια ποιο ειναι το μεγιστο ποσο περιπου 120?Πλεον σου λεω εχει παραγραφει.
Παντως οι 1.000 δραχμες (δηλαδη 3 ευρω) για τοκους 23 ετων ειναι συμφωνα με το προγραμμα υπολογισμου τοκων που εχω, έχουν ηδη γινει 9,95 ευρω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελευθερο βαρων?
προφανώς γιατί πρώτα λαμβάνει χώρα ακρόαση στο λαϊκό δικαστήριο και μετά στο ποινικό ...Γιατι καθε φορα που ανεβαζει καποιος θεμα για οφειλομενα χρηματα, θα πεταχτει καποιος να αναφερει μπραβους?
....δεν γνωρίζω !Πλεον σου λεω εχει παραγραφει.
Παντως οι 1.000 δραχμες (δηλαδη 3 ευρω) για τοκους 23 ετων συμφωνα με το προγραμμα υπολογισμου τοκων που εχω, έχουν ηδη γινει 9,95 ευρω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελευθερο βαρων?
άνδρας της αδερφής σου είναι πολύ κοντινή συγγένεια, ουσιαστικά δάνεισες στην αδερφή σου οπότε δεν πειράζει και να τα χάσειςΌπως τα λέω .....100% αλήθεια ! Ειναι άντρας της αδερφής μου τόσο τυφλά και αθώα το χειριστικά !
εισαγγελεας?προφανώς γιατί πρώτα λαμβάνει χώρα ακρόαση στο λαϊκό δικαστήριο και μετά στο ποινικό ...
Αν εχει πάνω υποθηκες, θα παρουμε τ΄αρχιδια μας. Ειναι σημαντικο να το γνωριζουμε. Με τοσα χρεη παντως θεωρω αδυνατον να εχει καθαρη περιουσια. Προβλεπω οτι δεν υπαρχει ελπιδα....δεν γνωρίζω !
περιγράφω τη "φυσική ροή των πραγμάτων"εισαγγελεας?
Τα χρεη στο δημοσιο παραγραφονται στην δεκαετια απο την βεβαιωση τουςδλδ μια κληση των 40 ευρω που δεν πληρωσα στα 20 ετη παραγραφεται σωστα?αν μου την στειλουν στην εφορια ποιο ειναι το μεγιστο ποσο περιπου 120?