shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
καπου στα 8000 χιλιάρικα πιάνειΑστα να πάνε ....ο ένας πήγε στο αγιο όρος και η άλλη απο εκλησια σε εκλησια !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
2008- 2011
καπου στα 8000 χιλιάρικα πιάνειΑστα να πάνε ....ο ένας πήγε στο αγιο όρος και η άλλη απο εκλησια σε εκλησια !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
2008- 2011
με 3000 το αγοραζω.καπου στα 8000 χιλιάρικα πιάνει
....μετρητοις ;με 3000 το αγοραζω.
κανε προσφορά σε αυτον που το εχει ,το ποιο πιθανόν ειναι να παρεις εσυ τα τρια τα αρ@@με 3000 το αγοραζω.
παντα........
....μετρητοις ;
θα δεχθει αλλα αμαξι δεν θα μου δωσει.κανε προσφορά σε αυτον που το εχει ,το ποιο πιθανόν ειναι να παρεις εσυ τα τρια τα αρ@@
δινω 7000 και 1 μηνά πιτογυρα.......
....μετρητοις ;
Εχεις προχειρη την διάταξη που προβλεπει 5ετια παραγραφης για χρεη μεταξυ ιδιωτων?Tα χρέη των ιδιωτών αν δεν εξυπηρετούνται μετά απο 5 χρόνια παραγράφονται !! Ισχύει για χρέη μεταξύ ιδιωτών πχ χρωστάς κοινόχρηστα η έχεις πάρει δάνειο απο συγγενείς η φίλους πχ 10000 ευρω και δεν τα έχεις αποπληρώσει εντός 5 ετών μετά απο 5 χρόνια παραγράφονται !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ !!! Για χρέη προς το δημόσιο είναι διαφορετικά τα πράγματα !!!
μην μπερδεύεις τα κοινόχρηστα με το ιδιωτικό χρέοςTα χρέη των ιδιωτών αν δεν εξυπηρετούνται μετά απο 5 χρόνια παραγράφονται !! Ισχύει για χρέη μεταξύ ιδιωτών πχ χρωστάς κοινόχρηστα η έχεις πάρει δάνειο απο συγγενείς η φίλους πχ 10000 ευρω και δεν τα έχεις αποπληρώσει εντός 5 ετών μετά απο 5 χρόνια παραγράφονται !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ !!! Για χρέη προς το δημόσιο είναι διαφορετικά τα πράγματα !!!
Θα στειλεις φυλακη τον αντρα της αδελφης σου για οκτώ χιλιαρικα πριν εντεκα χρονια?.....πρέπει να βρω όλους όσους εξαπάτησε η μονο με την υπόθεση μου ;
Λοιπον για να μην το κουραζουμεμην μπερδεύεις τα κοινόχρηστα με το ιδιωτικό χρέος
τα κοινόχρηστα είναι 5 χρονια αλλά το ιδιωτικο χρέος 20 χρόνια εφόσον γίνουν βεβαια οι απαιτούμενες κοινοποιήσεις της δικαστικής αποφασης
σαλιο μπορεί να μην έχεις αλλά μπορεί να σου κατασχεσει το σπίτι. Γιαυτο και ο διαχειριστής στρέφεται κατά του ιδιοκτήτη αν πχ είσαι νοικάρηςΑπό εμένα τι να πάρει όμως αν δεν έχω σάλιο.
Ορισμένα χρεη ιδιωτών προς την εφορία εννοει το άρθροΠαραγραφή ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων βάσει Κ.Ε.Δ.Ε., της Ε. Πολίτη, Δικηγόρου LLM - LawNet
Αρχικά, θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι η είσπραξη των κάθε αιτίας δημοσίων εσόδων ενεργείται κατά τις διατάξεις του ΚΕΔΕ (Νομοθετικό Διάταγμα υπ’ αριθμό 356 Περί Κώδικα Εισπράξεως Δημοσίων Εσόδων, ΦΕΚ Α’ 90/05-04-1974), όπως επικαιροποιήθηκε με τις διατάξεις των ν. 4224/2013, ν. 4321/2015, ν...lawnet.gr
Έχεις φωτογραφία από το μουνί;Το μέγα μου λάθος ότι επειδη είχα μπλέξει με μια δουλειά 14 ώρες την μέρα και με ενα μουνι ατελείωτο που ούτε στα όνειρα μου δεν θα το είχα
Ποσα επρεπε να ειναι δηλαδη?Μπορείς να ζητήσεις αναλυτική κατάσταση λογαριασμού για κάθε μήνα ... αποκλείεται 30 ευρώ για πολύ μικρό διαμέρισμα και να είναι χαλια η πολυκατοικία
Δίκιο είχε ο τύπος...Kαλά εγώ σε έναν γείτονα είπα ρε συ τι γίνεται με τα κοινόχρηστα; Τι γίνεται μου λέει. Α λολ λέω. Δες πόσο μου έρχονται. Καλά ρε μου λέει για ένα 10ρικο κάνεις έτσι στα δίνω εγώ μου λέει. χαχα Ναι ρε μαλάκα μου ήρθε να του πω ας είχα κι εγώ 10 σπίτια όπως εσύ κι ας πλήρωνω τους άχρηστους σε κοινόχρηστα. Αφού οι μισοί εδώ μέσα μένουν εξωτερικό κι άλλοι μισοί είναι νεόπλουτοι χίπστερ που παίζει να καυλώνουν πολύ με το ότι είναι ακριβά κιόλας.
Γιατί δεν δουλεύεις;Ναι οκ. Από θέση ισχύος έχει δίκιο. Εγώ δεν δουλέυω και πληρώνω νοίκι τεράστιο πλέον για κάτι πλήρως ασύμφορο. Στη τελική στα παπάρια μας και το δεκάρικο. Πέντε μπύρες λιγότερες μέσα στο μήνα. Αλλά μη μας περνάνε και για χαζούς!
Τύπε να το τελειώσεις και φρόντισε σε 10 χρόνια να θεωρείς γελοίο πόσο τα 10 ευρώ.Εν ολίγοις αν έρθουν σκούρα τα πράγματα. Γίνετε διαχειριστές στη πολυκατοικία σας.
Θέλω να τελειώσω το πανεπιστήμιο
Θα ασχοληθείς με καθαρισμούς;10;; Πολλά λες. Θα έχω κρεμαστεί με μπαλατέζα αν συνεχιστεί η τραγική αυτή οικονομική φάση για άλλα τουλάχιστον 3 χρόνια. Πρέπει να κάνω μια σκούπα κι ας τα ψυχικά αποθέματα έχουν στερέψει.
Ρε γαμωτο ... πιάσαν σκόνη τα βιβλία;Πάρτε πουτάνες
Σκούπα με τα μαθήματα