Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.684
- Πόντοι
- 3.936
Μπααα,,,,και κέρμα, πολύ κέρμα....να τρέχω και να πέφτουν τα μισά στο δρόμο...Μήπως έκανες την "επίσκεψη" πολύ νωρίς?![]()
Μπααα,,,,και κέρμα, πολύ κέρμα....να τρέχω και να πέφτουν τα μισά στο δρόμο...Μήπως έκανες την "επίσκεψη" πολύ νωρίς?![]()
Κάτι ξέρει ο βάρος που χτυπάει μόνο χαλκό...Μπααα,,,,και κέρμα, πολύ κέρμα....να τρέχω και να πέφτουν τα μισά στο δρόμο...![]()
Επαγγελματίας....εγώ ακόμα μαθαίνω....Κάτι ξέρει ο βάρος που χτυπάει μόνο χαλκό...
Αυτό μπορεί να ίσχυε παλιά...Τα λεφτά στο ελλαντα είναι να νοικιάζεις μαγαζιά σε κορόιδα που νομίζουν ότι άμα ανοίξουμε μαγαζί θα γίνουν πλούσιοι, η μα νοικιάζεις διαμερίσματα.. Άμα δενε χεις τατοια, γλειψε τον Κυριάκο μπας και μπεις στο δημόσιο.. Αλλιώς φτώχεια πείνα, δυστυχία και θα τρως χυλοπιτες από τη Μαρία από τη. Ανθουπολη 83κιλα..
Πρέπει να μπει στο νήμα να μεταλαμπαδεύσει (sic!!!) τις πολύτιμες γνώσεις τουΕπαγγελματίας....εγώ ακόμα μαθαίνω....![]()
Την ενοικίαση κατοικιών εννοείς και όχι για όλες τις περιοχές βέβαια, γιατί στην επαγγελματική στέγη δεν υπήρξε ανάλογη αύξηση, τουλάχιστον στις "μη προνομιούχες περιοχές".Ναι αλλά τα νοίκια έχουνε τριπλασιάσει από το 2020 και διπλασιαστεί από το 2019 άρα κέρδος έχεις.
Από αλλού σου έπεφταν.Μπααα,,,,και κέρμα, πολύ κέρμα....να τρέχω και να πέφτουν τα μισά στο δρόμο...![]()
Αυτό. FKK στην Ελλάδα θα έσκιζε, στα πρότυπα π.χ. του Artemis, Berlin. 100k είναι λίγα, αλλά κάτι σε μικρογραφία θα έβγαινε.θα φερνα φιλοτιμες κορασιδες απο την ουκρανια και θα ανοιγα το πρωτο FKK στην ελλαδα..... με ειδικα gloryhole-δωματια
Και τον @px75 για ατραξιόνεγω για σίγουρο εισοδημα θα ανοιγα ενα μπουρδελο μονο για Γκει και θα εβαζα το γνωστο πουστη μελος @xenitemenos να δινει κωλο και να παιρνει πιπες![]()
αντε παλι με γκευ καταστασεις μπλεκεις ....εγω για σίγουρο εισοδημα θα ανοιγα ενα μπουρδελο μονο για Γκει και θα εβαζα το γνωστο πουστη μελος @xenitemenos να δινει κωλο και να παιρνει πιπες![]()
Αφού έχουμε top μέλος Γκέι @xenitemenos πάει η κουβέντα μόνη τηςαντε παλι με γκευ καταστασεις μπλεκεις ....
μηπως την γυριζεις την γεννητρια ??
Επιτέλους μέλος @xenitemenos θα κάνει το χόμπι του επάγγελμα, να σταματήσει να πλένει καμπινεδες και να παίρνει πίπες στα κρυφά μέσα από τρύπες...εγω για σίγουρο εισοδημα θα ανοιγα ενα μπουρδελο μονο για Γκει και θα εβαζα το γνωστο πουστη μελος @xenitemenos να δινει κωλο και να παιρνει πιπες![]()