Νέα

Τι έπαθε το site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 414K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πρωτον, εγω δεν σβηνω τιποτα γιατι δεν ειμαι στη συντονιστικη ομαδα ;)

Αφού το λες, σε πιστεύω... Αλλά μάλλον, υποθέτω, τους γνωρίζεις καλά. Γνώμη μου, δεν γίνεται έτσι διαχείριση. Καλό είναι το λογισμικό που λέτε ότι φτιάχνετε αλλά το θέμα της διαχείρισης είναι εξίσου σημαντικό θέμα, αν όχι σημαντικότερο. Μην το παραβλέπεις. 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του...τέσπα.

Το site έχει προβλήματα. Το γνωρίζουμε. Και θα εξηγήσω πια είναι τα προβλήματα

1. Το software το οποίο τρέχει το site.
Ειναι ακόμα το αρχικό software που βάλαμε όταν πρωτο-αρχίσαμε το site. Εκείνη τη περίοδο, δεν ειχαμε θεωρήσει ότι χρειαζόταν κάποιο επαγγελματικό πακέτο όπου θα μπορεί να τα βγάλει πέρα με τη κίνηση και τις πληροφορίες που έχει τώρα. Λύση για αυτό είναι δικό μας software φτιαγμένο ακριβώς στις ανάγκες του site, κατι το οποίο ΗΔΗ ετοιμάζεται ΑΛΛΑ λόγο των μεγάλων αναγκών, τη μανία που έχουμε στο να γίνει τέλειο και 100% στα μέτρα μας, και το επίπεδο του κατασκευαστικά (τεχνολογίες αιχμής) θα πάρει πολύ χρονο να βγει στον αέρα.

2. Attacks/hack attempts.
Επανελλημένα προσπαθούν να μας ρίξουν. Αλλά για εμένα είναι απλό: οι μαλακίες επιστρέφονται. Τα πάντα καταγράφονται, και ΠΟΛΥ κοσμος στηρίζει/αγαπάει το site. Θα φάνε απλά τα μούτρα τους όποιοι και αν είναι.

Τα πράγματα έτσι όπως τα λές είναι, το site είναι φτιαγμένο με παρωχημένη τεχνολογία και χωρίς scalability. To chat ειδικά είναι αστείο. Ας ελπίσουμε να μπει κάτι πιο προηγμένο, που θα μπορεί να υποστηρίξει και καλύτερα securtiy σενάρια

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Εγω παλια ειχα αναφερει μερικες τρυπουλες που ειχε το site αλλα ποιος με ακουγε.
Το οτι εχει προβλημα λογο software δεν ειναι ασχετο με το αν ριχνεις λευτα στο site γιατι αν εριχνες λεφτα θα ειχες software με Artificial Intelligence και θα σου τηγανιζε και αυγα.
Και τα προβληματα δεν εμφανιστηκαν τωρα, μηνες ολακαιρους υπαρχουν...παλια μου τεχνη κοσκινο.
Οτι και να λεμε παντως αυτο που εχει σημασια ειναι να γινει η μοντα με οτι software θελετε ετοιμο ή οχι και να ισιωσει το site.Απλα πραγματα.

Φαίνεται να σε ενοχλεί πολύ ότι το site έχει προβληματάκια. Το έχεις πάρει προσωπικά. Γιατί;
Το αν βάζουμε χρήματα ή όχι, αφορά εμας. Κανέναν άλλον. Κανείς δεν πληρώνει να μπει στο site, δεν υποσχόμαστε κάτι για το οποίο πληρώνεις και δεν προσφέρουμε.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αφού το λες, σε πιστεύω... Αλλά μάλλον, υποθέτω, τους γνωρίζεις καλά. Γνώμη μου, δεν γίνεται έτσι διαχείριση. Καλό είναι το λογισμικό που λέτε ότι φτιάχνετε αλλά το θέμα της διαχείρισης είναι εξίσου σημαντικό θέμα, αν όχι σημαντικότερο. Μην το παραβλέπεις. 

Το εαν γνωριζω καποιον δεν εχει σημασια με τις αποφασεις που παιρνουν για τα threads/posts κτλ ;) Πιστευω το γνωριζεις και εσυ αυτο.

Το site οντως σε αρκετα θεματα και παρα πολλες φορες παιρνει τον κατηφορο με threads που παιζουν βρισιδια και προσωπικες επιθεσεις σε βαθμο εξευτελιστικο, και παιρνει ακομα χειροτερα τον κατηφορο επειδη δεν επεμβαινει κανεις.

Το software του site ( απο την σκοπια του χρηστη, οπως το βλεπω δηλαδη οταν μπαινω ) δουλευει μια χαρα, ασχετα απο τις φορες που τρωει επιθεσεις, τοτε ειναι πολυ λογικο να δυσλειτουργει.

Το βρισκω ασκοπο να φτιαχτει κατι νεο εφοσον υπαρχει το Vbulletin που με λιγη προσπαθεια γινεται ενα forum τελειο και βραχος απο θεμα ασφαλειας και ταχυτητας.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Φαίνεται να σε ενοχλεί πολύ ότι το site έχει προβληματάκια. Το έχεις πάρει προσωπικά. Γιατί;
Το αν βάζουμε χρήματα ή όχι, αφορά εμας. Κανέναν άλλον. Κανείς δεν πληρώνει να μπει στο site, δεν υποσχόμαστε κάτι για το οποίο πληρώνεις και δεν προσφέρουμε.

Φυσικα και με ενοχλει οταν θελω να μπω ειτε για να ποσταρω ειτε για να διαβασω κατι και σερνετε σαν σκουλικι στη λασπη.Προφανως και ειναι δικο σας θεμα αν θα βαλετε λεφτα ή οχι αυτο που λεω εγω ειναι αφου το site ειναι τοσο γνωστο και εχει τοσο κοσμο καλο θα ηταν να μπορει να λειτουργησει και σε stress up καταστασεις.Και δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα με τα φραγκα που βγαζετε ετσι δεν ειναι?Εξαλλου δες το ως επενδυση για το μελλον καθως ο κοσμος θα απολαμβανει το site χωρις κοληματα και ιστοριες, αλλιως ολο και καποιοι μπορει να δυσανασχετισουν και να αρχισει να ερημωνει...

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Φυσικα και με ενοχλει οταν θελω να μπω ειτε για να ποσταρω ειτε για να διαβασω κατι και σερνετε σαν σκουλικι στη λασπη.Προφανως και ειναι δικο σας θεμα αν θα βαλετε λεφτα ή οχι αυτο που λεω εγω ειναι αφου το site ειναι τοσο γνωστο και εχει τοσο κοσμο καλο θα ηταν να μπορει να λειτουργησει και σε stress up καταστασεις. Εξαλλου δες το ως επενδυση για το μελλον καθως ο κοσμος θα απολαμβανει το site χωρις κοληματα και ιστοριες, αλλιως ολο και καποιοι μπορει να δυσανασχετισουν και να αρχισει να ερημωνει...

Δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη αυτά.
ΌΛΑ τα site έχουν προβλήματα, μερικά περισσότερα, μερικά λίγοτερα. Ακομα και τεράστια παγκόσμια websites.
Απλά όσοι μπαίνουν συνέχεια στο BOU, τα βλέπουν και συνέχεια.

[quote author=ereunitikos]
Και δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα με τα φραγκα που βγαζετε ετσι δεν ειναι?
[/quote]

Δεν σε αφορά.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Το βρισκω ασκοπο να φτιαχτει κατι νεο εφοσον υπαρχει το Vbulletin που με λιγη προσπαθεια γινεται ενα forum τελειο και βραχος απο θεμα ασφαλειας και ταχυτητας.

Πραγματι ειναι παρα πολυ δυσκολο να γραψεις κωδικα για φορουμ,
ποσο μαλλον για το συγκεκριμενο 2000+ χρηστες.

Το Vbulletin στο Adslgr παει σφεντονα, ενω αντιθετα το joomla
στο insomnia δεν το φτανει με τιποτα στο page rendering,
αν και ειναι κατα πολυ ταχυτερο απο το SMF.

Παντως πρεπει να παιζει ρολο και διασυνδεση με τη βαση δεδομενων, απο τα ελαχιστα που ξερω απο database's.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Στο adslgr ομως εχουν ξεχωριστο pc για την βαση,και ξεχωριστο για το forum ;)

Και τα παιδια εκει εχουν ριξει συνεχη δουλεια, ΧΡΟΝΙΑ τωρα...

Δεν γινεται απο τη μια στιγμη στην αλλη κατι τοσο καλο, θελει πρωτα να βγουν προβληματα, λαθη, κτλ κτλ ωσπου να ερθει μια στιγμη που θα ειναι καπως σταθεροτερο απο πριν.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μου το κανες το οπερα μανταρα,
τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε :2funny: :2funny:
Πραγματι ειναι παρα πολυ δυσκολο να γραψεις κωδικα για φορουμ,
ποσο μαλλον για το συγκεκριμενο 2000+ χρηστες.

Το Vbulletin στο Adslgr παει σφεντονα, ενω αντιθετα το joomla
στο insomnia δεν το φτανει με τιποτα στο page rendering,
αν και ειναι κατα πολυ ταχυτερο απο το SMF.

Παντως πρεπει να παιζει ρολο και διασυνδεση με τη βαση δεδομενων, απο τα ελαχιστα που ξερω απο database's.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το εαν γνωριζω καποιον δεν εχει σημασια με τις αποφασεις που παιρνουν για τα threads/posts κτλ ;) Πιστευω το γνωριζεις και εσυ αυτο.

Το site οντως σε αρκετα θεματα και παρα πολλες φορες παιρνει τον κατηφορο με threads που παιζουν βρισιδια και προσωπικες επιθεσεις σε βαθμο εξευτελιστικο, και παιρνει ακομα χειροτερα τον κατηφορο επειδη δεν επεμβαινει κανεις.

Το software του site ( απο την σκοπια του χρηστη, οπως το βλεπω δηλαδη οταν μπαινω ) δουλευει μια χαρα, ασχετα απο τις φορες που τρωει επιθεσεις, τοτε ειναι πολυ λογικο να δυσλειτουργει.

Συμφωνώ, εμένα με ενοχλεί όταν σβήνονται post, ειδικά δικά μου post, τα οποία δεν περιέχουν ύβρεις ούτε κάτι άλλο παράτυπο. Για το thread που σου μιλάω, δεν υπήρχε κανένας λόγος να σβηστεί διότι η συζήτηση που γινόταν εκεί ήταν, σε γενικές γραμμές, πολιτισμένη. Αυτά είναι βασικά πράγματα, όσο γρηγορότερα τα καταλάβετε τόσο καλύτερα για εσάς.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη αυτά.
ΌΛΑ τα site έχουν προβλήματα, μερικά περισσότερα, μερικά λίγοτερα. Ακομα και τεράστια παγκόσμια websites.
Απλά όσοι μπαίνουν συνέχεια στο BOU, τα βλέπουν και συνέχεια.

Δεν σε αφορά.

Πολυ τσαντιλα βλεπω.Εχετε προβληματα ασφαλειας και ξεσπας πανω μου?Δεν ρωτησα ποσα βγαζετε ουτε και με ενδιαφερει, αλλα ξερω οτι βγαζετε απο αρκετα εως πολλα οποτε μπορειτε να κανετε οτι στησιμο γουσταρετε στο site.Το ξερω οτι δεν γινεται απο την μια μερα στην αλλη αλλα εχουν περασει 10δες για να μην πω 100δες μερες απο τοτε που αρχισανε τα προβληματα.Για να μην πω για το chat που ηταν παντελως απαρχαιωμενο και unpatched.Δεν εχω ξαναμπει απο τοτε αλλα φανταζομαι οτι θα το φτιαξατε.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Συμφωνώ, εμένα με ενοχλεί όταν σβήνονται post, ειδικά δικά μου post, τα οποία δεν περιέχουν ύβρεις ούτε κάτι άλλο παράτυπο. Για το thread που σου μιλάω, δεν υπήρχε κανένας λόγος να σβηστεί διότι η συζήτηση που γινόταν εκεί ήταν, σε γενικές γραμμές, πολιτισμένη. Αυτά είναι βασικά πράγματα, όσο γρηγορότερα τα καταλάβετε τόσο καλύτερα για εσάς.
στο θρεντακι δυστυχως το site φθινει

ειπα τα παρακατω και θα περιμενω μια απαντηση!

μην λες τετια γιατι μπορει να σβηστει και κανα ποστ!!
εμενα μπορει να μου απαντησει ο ALEX σαν admin!! (κανενας mod) γιατι δεν υπαρχει αξιοκρατια?και γιατι απο την στιγμη που δεν παραβιαζεται ΚΑΝΕΝΑΣ κανονας του site γιατι σβηνονται ποστ??? μηπως επειδη λεγονται κατα καιρους πραγματα τα οποια δεν συμφερουν καποιους??????????? τους mod τους ελεγχει κανενας?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Συμφωνώ, εμένα με ενοχλεί όταν σβήνονται post, ειδικά δικά μου post, τα οποία δεν περιέχουν ύβρεις ούτε κάτι άλλο παράτυπο. Για το thread που σου μιλάω, δεν υπήρχε κανένας λόγος να σβηστεί διότι η συζήτηση που γινόταν εκεί ήταν, σε γενικές γραμμές, πολιτισμένη.

Ενταξει και εμενα καμια φορα σβηνονται, τι να κανω δεν θα κατσω να κανω 500 accounts για να γραφω με το στανιω.

Ελεος. Αυτο με τα διπλα accounts πραγματικα δεν το εχω καταλαβει παντως. ΤΟΣΟ πολυ θελουν να ακουγονται μερικοι? Τοση δημοσιοτητα θελουν να εχουν? Αν ειναι να τους βγαλουμε στη τηλεοραση να τους δωσουμε τα 15 λεπτα της γαμημενης δοξας που τοσο πολυ θελουν και να πανε στο διαολο μετα.

Και τα post καμια φορα σβηνονται γιατι μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα, πχ αν αναφεροσουν σε καποιο post που σβηστηκε, τοτε το post σου δεν εχει λογο υπαρξης, οποτε λογικο ειναι. ( αν και επισης λογικο ειναι να μη σου αρεσει που σβηστηκε το δικο σου post εννοειται )

[quote author=21 Grams]
Αυτά είναι βασικά πράγματα, όσο γρηγορότερα τα καταλάβετε τόσο καλύτερα για εσάς.[/quote]

Εγω ειμαι απλος χρηστης οπως εσυ και παρα πολλοι αλλοι.( οι περισσοτεροι δηλαδη ) Δεν παιρνω μερος σε καμια αποφαση η οτιδηποτε αλλο εχει να κανεις με την διαχειριση/συντηρηση του site.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
στο θρεντακι δυστυχως το site φθεινει

μην λες τετια γιατι μπορει να σβηστει και κανα ποστ!!
εμενα μπορει να μου απαντησει ο ALEX σαν admin!! (κανενας mod) γιατι δεν υπαρχει αξιοκρατια?και γιατι απο την στιγμη που δεν παραβιαζεται ΚΑΝΕΝΑΣ κανονας του site γιατι σβηνονται ποστ??? μηπως επειδη λεγονται κατα καιρους πραγματα τα οποια δεν συμφερουν καποιους??????????? τους mod τους ελεγχει κανενας?

Όταν βλέπουμε θέματα σαν

"Κορίτσια ο παπα-Γιωργης!"
"Λευτεριά στους χρήστες 1personanongrata και neoklis79"

και τέτοια σχετικά, ΔΕΝ τα ανεχόμαστε
Λέτε ότι θέλετε περισσότερη ποιότητα. Είναι αυτες ποιοτικές συζητήσεις?

θυμίζω:

6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.

15. ....θα παρακαλέσουμε να τηρείτε επίπεδο στις συζητήσεις του forum. Μέλη που τείνουν να προκαλούν και να έχουν μη-κόσμια συμπεριφορά, θα προειδοποιούνται και εν τέλει θα διαγράφονται από το site.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Στο adslgr ομως εχουν ξεχωριστο pc για την βαση,και ξεχωριστο για το forum ;)

Φιλε ρε ειναι αδυνατο να ειναι βαση δεδομενων (Database server) μαζι με το software του φορουμ, εγω μιλαω για τη διασυνδεση
η τη διεπαφη οπως θες πεστο, του (SMF) με τη βαση δεδομενων(MySQL)  .

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όταν βλέπουμε θέματα σαν

"Λευτεριά στους χρήστες 1personanongrata και neoklis79"

και τέτοια σχετικά, ΔΕΝ τα ανεχόμαστε
Λέτε ότι θέλετε περισσότερη ποιότητα. Είναι αυτες ποιοτικές συζητήσεις?

Φυσικά και ήταν αξιόλογη και πολιτισμένη η συζήτηση που έγινε στο thread "Λευτεριά στους χρήστες 1personanongrata και neoklis79". Μάλλον δεν το διάβασες καθόλου.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πολυ τσαντιλα βλεπω.Εχετε προβληματα ασφαλειας και ξεσπας πανω μου?Δεν ρωτησα ποσα βγαζετε ουτε και με ενδιαφερει, αλλα ξερω οτι βγαζετε απο αρκετα εως πολλα οποτε μπορειτε να κανετε οτι στησιμο γουσταρετε στο site.Το ξερω οτι δεν γινεται απο την μια μερα στην αλλη αλλα εχουν περασει 10δες για να μην πω 100δες μερες απο τοτε που αρχισανε τα προβληματα.Για να μην πω για το chat που ηταν παντελως απαρχαιωμενο και unpatched.Δεν εχω ξαναμπει απο τοτε αλλα φανταζομαι οτι θα το φτιαξατε.

Που τον ειδες να ξεσπαει ρε φιλε?  :2funny:

Επειδη δεν γινεται να μη φερεσαι σαν σπαστικο, απλα δεξου οτι αλλοι διαχειριζονται το site, και εαν τα κονομανε ειναι καθαρα δικη τους δουλεια, οπως επισης ειναι καθαρα δικη τους δουλεια το που ξοδευουν τα φραγκα αυτα.

Μπορει να θελουν να τα χαλανε σε ποτα η στις πουτανες, τι σε νοιαζει εσενα ( και εμενα ) στην τελικη?

στο θρεντακι δυστυχως το site φθινει

Εφοσον το ειπες εκει, η απαντηση θα ερθει εκει τοτε και οχι εδω... Ελεος

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δικιο εχει ο Αλεξ
οταν εγω μπαναριζομουνα τσαμπα και χωρις λογο,
και ο παπα-Γιωργης οτι κι αν ελεγα μου ελεγε "παρε τα χαπια σου"
δεν μιλαγε κανεις.ολοι τουμπεκι ψιλοκομμενο.
δε λεω οτι ειμαι αψογος , αλλα εμενα μου κοστισαν ολα αυτα σε χρονο και διαθεση.
www.imageshack.gr/view.php?file=ndg1fmzplbvkiwb53o73.jpg] [/URL]
www.imageshack.gr/view.php?file=qvfh8t929kgp9pnm96oy.jpg] [/URL]

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom