Επισκέπτης
θα μπορουσε παντος να γινει Α.Ε και πολλα μελοι θα ηθελαν να ειναι μικρομετοχοι.
θελει αρκετα χρηματα αλλα με καποιες διορθωσεις θα περναμε υπεραξια
Και συντομα στο χρηματιστηριο...Γιατι κατι λαμογια το '99 ειναι πιο εξυπνα ?
θα μπορουσε παντος να γινει Α.Ε και πολλα μελοι θα ηθελαν να ειναι μικρομετοχοι.
Από την άλλη το youtube θα μοιράζει μέρος από τα κέρδη του στους πιο συχνούς χρήστες.
Δείτε
Μια ιδέα καλή. Ειδικά για όσα μέλη του site έχουν αφιερώσει σημαντικό προσωπικό χρόνο γράφοντας.
καλα ας ξεκινησουμε με εναν ερανο για τη χωρητικοτητα και μετα βλεπουμε..
καλα ας ξεκινησουμε με εναν ερανο για τη χωρητικοτητα και μετα βλεπουμε..
στον ερανο δινει οποιος θελει οτι θελει.......τιποτα το υποχρεοτικοΚατσε να δεις για ποτε τα μελη απο 25,000 θα γινουν 500 με το μπει μια συνδρομη εστω και 10 ευρω ετησιως...
Κατσε να δεις για ποτε τα μελη απο 25,000 θα γινουν 500 με το μπει μια συνδρομη εστω και 10 ευρω ετησιως...
Δλδ...όσοι είναι πραγματικά ενεργοί?
Εμένα όπως είπα και πιο πάνω, δεν θα με χάλαγε μια μικρή συνδρομούλα, κι ας μην είμαι τακτικός ''μπουρδελιάρης'', γιατί ναι μεν εδώ που ζώ μπουρδέλλα δεν έχει, αλλά γουστάρω το σάιτ και με ενδιαφέρουν πολλά θέματα, και μετέχω σε ότι με ενδιαφέρει, (σεβόμενος τον εαυτό μου και τους υπόλοιπους χρήστες) και σαφώς θεωρώ τον εαυτό μου ενεργό.
Να δούμε τι γνώμη θα έχουν κι οι υπόλοιποι που μας έχουν τρελλάνει στα άσχετα ποστ και στις ψηφοφορίες περί σκαθαριών και πτωμάτων αρουράιων.....