You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι έπαθε το site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 417K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Μας εχει γ@@@@@ τη ψυχολογια... ολο internal server error μου βγαζει
καντε κατι ειμαστε και σε ηλικια εμφραγματος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μας εχει γ@@@@@ τη ψυχολογια... ολο internal server error μου βγαζει
γαματα!!!!!!!!!!!!!1
Το νεο baground!! : Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, info@bourdela.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log. & Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, info@bourdela.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log. & Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Επισκέπτης
εγω θα ελεγα να μπει μια συμβολικη συνδρομη ωστε 1. θα φυγουν απο το σαιτ ολοι αυτοι που μπαινουν για να κανουν μαλακιες 2. θα μεινουμε λιγοι και καλοι και 3. θα μπορουμε να εχουμε λογο σε αυτα που γινονται στο σαιτ... πιστευω οτι 20ευρω το τετραμηνο (π.χ.) δεν βλαπτουν κανεναν απο την στιγμη που κανουμε καταθεσεις 150-200 ευρω την βδομαδα!!!!!Και εγώ το ίδιο. Σήμερα το μεσημέρι. Όσο για την συνδρομή πολύ ευχαρίστως να το κάνετε να δείτε πόσοι άλλοι μάγκες θα βρεθούν να φτιάξουν παρόμοιο site δωρεάν και με αυτό τον τρόπο το bourdela.com να πάρει τον πούλο. Αυτά. Τα λεφτά σε τέτοιου είδους site τα βγάζεις από την διαφήμιση, όχι από τις συνδρομές
εγω θα ελεγα να μπει μια συμβολικη συνδρομη ωστε 1. θα φυγουν απο το σαιτ ολοι αυτοι που μπαινουν για να κανουν μαλακιες 2. θα μεινουμε λιγοι και καλοι και 3. θα μπορουμε να εχουμε λογο σε αυτα που γινονται στο σαιτ... πιστευω οτι 20ευρω το τετραμηνο (π.χ.) δεν βλαπτουν κανεναν απο την στιγμη που κανουμε καταθεσεις 150-200 ευρω την βδομαδα!!!!!
20 ευρω το τετραμηνο*20000 μελη=400,000 ευρω!!!!
πας καλα?
οκ!εγω θα ελεγα να μπει μια συμβολικη συνδρομη ωστε 1. θα φυγουν απο το σαιτ ολοι αυτοι που μπαινουν για να κανουν μαλακιες 2. θα μεινουμε λιγοι και καλοι και 3. θα μπορουμε να εχουμε λογο σε αυτα που γινονται στο σαιτ... πιστευω οτι 20ευρω το τετραμηνο (π.χ.) δεν βλαπτουν κανεναν απο την στιγμη που κανουμε καταθεσεις 150-200 ευρω την βδομαδα!!!!!
Συνημμένα
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
....παντως τωρα που βλεπω μεσα τον αλεξ το σαιτ πεταειειειειειει.......
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Εμένα από το πρωί μου πετάει ''ΙΝΤΕRNAL SERVER ERROR''
Μάλλον οι σέρβερ που εξυπηρετούν το σάιτ είχαν πρόβλημα....
Όντως τώρα πάει σφαίρα.....
Εμένα από το πρωί μου πετάει ''ΙΝΤΕRNAL SERVER ERROR''
μπα ακομα το βγαζει
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 221
- Πόντοι
- 36
μπα ακομα το βγαζει
Ναι και εγω θελω να ανεβασω κατι φωτο και δεν μπορω με τιποτα!!! συνεχεια μου βγαζει αυτο το γ@@@@ μηνυμα.
Εσυ ρε bako πως μπορεσες και τις ανεβασες??!!
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Ναι και εγω θελω να ανεβασω κατι φωτο και δεν μπορω με τιποτα!!! συνεχεια μου βγαζει αυτο το γ@@@@ μηνυμα.
Με πολλές προσπάθειες υποθέτω....
οντως με πολλες προσπαθειες και αν δεις τις ανεβαζα δυο δυο προσπαθησε ετσι και με λιγα κb
Επισκέπτης
τι στο πουτσο εγινε παλι και ολα τα γραματα γιναν ξαφνικα κεφαλεα?
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.959
- Πόντοι
- 3.506
μπορει να φταινε πολλα πραγματα....Παντωσ εγω παρατηρησα οτι ο υπολογιστησ πολλεσ φορεσ "κρεμαει" στο ανοιγμα των διαφημιστικων stichers που βρισκονται πανω και αριστερα στην οθονη.ισωσ η εκδοση flash player 9 που χρησιμοποιειται στον server να μην ανταποκρινεται στισ εκδοσεισ 7 και 8 που εχουμε οι περισσοτεροι.ισωσ θελει και προσοχη πωσ τοποθετουνται στην σελιδα στον server.καλεσ οι διαφημησεισ, πρεπει το site να βγαλει τα εξοδα του,αλλα να μην ειναι σε βαροσ τησ λειτουργιασ του .ειπαμε μπορει να φταινε πολλα αλλα πραγματα, αλλα και αυτο να επιβαρυνει την κατασταση..παντωσ απο τοτε που εκανα αναβαθμιση σε adobe flash player9 η κατασταση εχει βελτιωθει σημαντικα.
Επισκέπτης
τα γραμματα εγιναν κεφαλαια μονο σε εμενα η σε ολουσ?????????????
powerline75
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
παιδια, η η δομη του forum εχει παθει βλαβη, η καποιοσ το hackεψε. το υπολοιπο site ειναι κανονικο. μπορει τελοσ, να αλλαζουν το σχεδιασμο του forum και να μην τουσ εχει κατσει σωστα ακομα.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K