δλδ πόσο καιρό δεν έχετε σχέσεις; Το ρωτάω γιατί μετά από 18 χρόνια έχω κάτι παρόμοιο και εγώ..Λοιπόν μετά από 27 χρόνια γάμου κ 1,5 χρόνο πριν το γάμο , αυτό που κάναμε δεν κάνουμε πλέον είναι το σεξ. Απλά πράγματα , ξέβαψε ο γάμος κ έγινε λευκός
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί δε σας κάνει η γυναίκα σας, που σας το έκανε πριν το γάμο, και ντρέπεστε να της το ζητήσετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Τιμωρός(2)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 246
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.031
- Πόντοι
- 2.606
To θεμα ειναι να μην αφηνεις να κανει κοιλια το σεξ ... Καθε που εβλεπα να γινετε μηχανικο εβαζα κατι καινουργιο ακομη και αν δεν αρεσε στην πρωτη επαφη. Δεν μπορειτε να φανταστητε ποσες φορες το επαιξε "δεν ειναι σωστο αυτο " και μετα εδειξε την πουτανια της. Απο δονητες ,μαλακιστιρια, ταπες, μηχανικους δονητες ,κολογλυψιματα ,δακτυλα...και τελικα κανα δυο τριο με εκδιδομενες. Ολα ξεκινανε με ενα μιασμα ,λες και την βγαζεις στο κλαρι και μετα ενθουσιαζονται . Τα πιο δυσκολα (σε ψυχολογικο επιπεδο) τα εισαγω μετα απο μπολικο αλκοολ ή καβγαδες που εβγαινα απο πανω.Ηταν η "τιμωρια" της.
Οποτε μετα τον γαμο το μονο που δεν μου κανει ειναι να φωναζει σαν τρελη και να μας ακουνε οι γειτονες...(καλο αυτο γιατι εχουμε και παιδι πλεον)
Υ.Γ. Βασικα θελω μια φορα να την δεσω στο κρεβατι και να την γαμαω ολη μερα οποτε μου γουσταρει,αλλα καποιος πρεπει και να μαγειρεψει...
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Γεμιστα!!!
πάντα όρθιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2020
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1
Εμείς το κάνουμε πιο αραιά, αν και φταίνε τα παιδιά και όχι ότι έπεσε δήθεν η όρεξη. Επίσης, αραιώσαν οι πίπες. Επίσης, πήρε κιλά. Κάποτε ήταν πετίτ πιπίνι, τώρα είναι τουπωτή μιλφάρα. Μ αρέσει κι έτσι, δε λέω.
Αλλά:
Πάντα ήταν σωστή παρτόλα, όμως με το που παντρευτήκαμε μου έβγαλε κι άλλα. Της αρέσουν οι δονητές, της αρέσει να της χώνω αγγούρια στον κώλο και να μου παίρνει πίπα, της αρέσει πάρα πολύ το πρωκτικό. Πήγε στην Αθήνα επαγγελματικό ταξίδι και ξεσκίστηκε με έναν άγνωστο που γνώρισε στο Γκάζι και το έβγαλε βίντεο και μου το έδειξε. Πιο πολύ από όλα όμως της αρέσει να με βλέπει να γαμάω άλλη. Με έχει κάνει πάσα σε φίλη της και είχε κρυφτεί στο σπίτι για να μας πάρει μάτι. Αυτό έχει γίνει τέσσερις φορές. Μια άλλη φορά όμως που με έπιασε με μια παντρεμένη (κυριολεκτικά μας έπιασε, την ώρα της πράξης), έφαγα τις φάπες μου.
χώρισε την
και ξαναπαντρέψου την
Δεν ειναι και τοσο κακο σεναριο.Καλυτερα να καταληξω πορνογερος στην Ταιλανδη ...!
Giorgos43006
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2019
- Like
- 725
- Πόντοι
- 80
Εμενα μου εδινε κολο αβερτα παλια (ήταν είδει ανοιχτή απο πίσω) τωρα ομως τπτ....
Giorgos43006
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2019
- Like
- 725
- Πόντοι
- 80
Εμενα ευτυχως δεν την σταματαει.... ισα ισα που βελτιωνεται ολο κ περισσοτερο...Μετά από μια δεκαετία γάμου κοπικαν οι πίπες . Το sex έχει αραίωση κ Γενικά απλα συγκατοικουμε
sergyma
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 401
- Πόντοι
- 6.060
καναμε τα παντα ολα οτι γουσταραμε και ζητουσε ο καθενας μας
απλως με τα χρονια γινεστε αδελφακια και χανεται το ενδιαφερον η εκπληξη
συν αν υπαρχουν παιδια στα ποδια αντε να βρεις ευκαιρια να μεινετε μονοι
μας τρωει η καθημερινοτητα τα προβληματα
μονο σε διακοπες μονοι μας απολαμβαναμε το σεξ
απλως με τα χρονια γινεστε αδελφακια και χανεται το ενδιαφερον η εκπληξη
συν αν υπαρχουν παιδια στα ποδια αντε να βρεις ευκαιρια να μεινετε μονοι
μας τρωει η καθημερινοτητα τα προβληματα
μονο σε διακοπες μονοι μας απολαμβαναμε το σεξ
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
γιατι δεν ζητας διαζυγιο?Εμένα δε μου κάνει πλέον πίπα και σιχαίνεται το σπέρμα μου. Όταν πάω να τη χύσω πάντα βάζει το χέρι μπροστά στο πουλί μου και με «κόβει» στο καλύτερο. Ευτυχώς μου δίνει ακόμα κώλο αν και πλέον πονάει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γιατι δεν ζητας διαζυγιο?Πίπα κομμένη (το 1 φορά το τρίμηνο δεν μετράει). Για χύσιμο στο στόμα ούτε λόγος. Σε μία κρίση όπου είχα φανεί έτοιμος να φύγω ξανά άρχισαν όλα σε ημερήσια βάση ! Δεν κράτησαν πολύ βέβαια.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
δεν θα το συνεχισω ,
αγοραζεις ενα αμαξι και οταν αυξανει η καταναλωση του τρελά και βγαζει ζημιες το αλλαζεις σκαζοντας εναν σκασμο λεφτα,
και για την συντροφο που ειναι πολυ πολυ σημαντικοτερη και την παντρευτηκατε για την μεγαλυτερη απολαυση της ζωης τον ερωτα - το σεξ καθεστε?
εσεις φταιτε.
ξερετε κανεναν να πηρε διαζυγιο και να το μετανοιωσε?
ακομη και απο αυτους που εχουν παιδια.
αγοραζεις ενα αμαξι και οταν αυξανει η καταναλωση του τρελά και βγαζει ζημιες το αλλαζεις σκαζοντας εναν σκασμο λεφτα,
και για την συντροφο που ειναι πολυ πολυ σημαντικοτερη και την παντρευτηκατε για την μεγαλυτερη απολαυση της ζωης τον ερωτα - το σεξ καθεστε?
εσεις φταιτε.
ξερετε κανεναν να πηρε διαζυγιο και να το μετανοιωσε?
ακομη και απο αυτους που εχουν παιδια.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
δεν μου κάνει μασάζ όπως πριν. Εμ βέβαια, τώρα είναι αγγαρεία.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
μήπως έχεις παχύνει και κουράζεται?δεν μου κάνει μασάζ όπως πριν. Εμ βέβαια, τώρα είναι αγγαρεία.
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Μόνο τα μισά να κάνανε μετά καλά θα ήταν...
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
γιατί ρε συ , εσείς είσαστε όπως όταν τις γνωρίσατε?Μόνο τα μισά να κάνανε μετά καλά θα ήταν...
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
ναι κουράστηκε, σκέφτομαι να την βγάλω μόνη προτεινόμενη στο επόμενο συμβούλιο του σπιτικού σαρβάιβορ. Και να κρατήσω και τους μισθούς της.μήπως έχεις παχύνει και κουράζεται?
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Και καλύτερος μην σου πω!!!γιατί ρε συ , εσείς είσαστε όπως όταν τις γνωρίσατε?
Πέρα από την πλάκα , την ετζασα και βρήκα την ησυχία μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K