Νέα

Τί δε σας κάνει η γυναίκα σας, που σας το έκανε πριν το γάμο, και ντρέπεστε να της το ζητήσετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τιμωρός(2)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.721
Πόντοι
2.306
ναι κουράστηκε, σκέφτομαι να την βγάλω μόνη προτεινόμενη στο επόμενο συμβούλιο του σπιτικού σαρβάιβορ. Και να κρατήσω και τους μισθούς της.
Βλέπω να μένει αυτή και να φεύγεις εσυ από το σπίτι σου, με τη ψήφο του κοινού....

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Βλέπω να μένει αυτή και να φεύγεις εσυ από το σπίτι σου, με τη ψήφο του κοινού....
Αυτό το επεισόδιο δεν θα παιχτεί ποτέ. Πιο εύκολα θα γράψει ο ιατροδικαστής ότι πέθανε από επίθεση καρχαρία στην πισίνα.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
να να αυτά είναι τα λάθη!
Και ύστερα έρχονται σε εμένα να τις παρηγορήσω...
το πρόβλημα δεν είναι να τις παρηγορήσει άλλος, το πρόβλημα είναι να τις στέλνουν πίσω μετά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
γιατί ρε συ , εσείς είσαστε όπως όταν τις γνωρίσατε?
και καλυτερα θα ειναι, με τα χρονια ο αντρας γινεται πιο πλουσιος και πιο εμπειρος και καλυτερος για πατερας ως πιο σοβαρος,
αυτος ειναι ο λογος που διαλεγουν καποιον για συζυγο οι γυναικες , η ομορφιά ειναι 5 στην σειρα των κριτηριων,

αντιθετα στους αντρες πρωτο και ισως μοναδικο κριτηριο για καποιους που δεν τα ζυγιζουν ειναι η εμφανιση και η ερωτικοτητα, κανεις δεν παντρευεται καποια επειδη ειναι καλη μαγειρισα ή εχει προικα (ελαχιστες εξαιρεσεις)

ο αντρας λοιπον παιρνει μια γυναικα που ειναι εμφανισιακα ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ πανω απο το 5/10 για τα δικα του κριτηρια και υστερα αυτη πεφτει...

η γυναικα παιρνει εναν αντρα που θα ειναι πανω απο 5/10 στα οικονομικα, κοινωνικα.... εμφανιση και μετα απο χρονια ανεβαινει.

ποιος ειναι που πιανεται κοροιδο συνηθως γιατι το ετερο ημιση επεσε κατω απο το 5/10????

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
το πρόβλημα δεν είναι να τις παρηγορήσει άλλος, το πρόβλημα είναι να τις στέλνουν πίσω μετά.

Αυτός ο άλλος που σε πήρε από μένα
αυτός ο άλλος, αυτός ο άλλος
είν’ ευεργέτης μου μεγάλος

Πες μου λοιπόν που κάθεται
να πάω να τον γνωρίσω
για το καλό που μου `κανε
να τον ευχαριστήσω

Αυτός ο άλλος που σε βούτηξε από μένα
κι έγινε θρύλος, κι έγινε θρύλος
είν’ ο καλύτερός μου φίλος !

Μια και με γλύτωσε από σε του έχω ευγνωμοσύνη
να τον φυλάει ο Θεός και μέρες να του δίνει

Αυτός ο άλλος που σε χαίρεται που σ’ έχει
αυτός ο άλλος, αυτός ο άλλος
είναι σωτήρας μου μεγάλος

Να ζήσεις βρε λεβέντη μου, κι από χαρά θα κλάψω
λαμπάδα σαν το μπόι σου στην Παναγιά θ’ ανάψω…

Αυτός ο άλλος, αυτός ο άλλος
είν’ ευεργέτης μου μεγάλος

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
καλά πλάκα κάνουμε τώρα? έχει ακούσει ποτέ κανείς γυναίκες να ρωτάνε τις φίλες τους αν έχουν ωραίο γκόμενο/σύζυγο? τι δουλειά κάνει ρωτάνε και αν έχει λεφτά. Εμείς ρωτάμε μόνο αν είναι ωραιο μουνί η άλλη. Δεν υφίσταται εμφάνιση για εμάς.
Ωραίος ή άσχημος λέγεσαι στα 20, αργότερα λέγεσαι λεφτάς ή μπατίρης.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Ιμάμ μπαϊλντί

Πλέον δεν το πετυχαίνει όπως πριν κ έτσι φοβάμαι να το ζητήσω :confused:
Τα κολοκυθάκια τα καίει αρκετά κ μου χαλαν τον ουρανισκο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ζωαρα δηλ ο γαμος...εγω μια φορα ειχα μιλησει με ενα φιλο παντρευτηκε στα 28...στα 32 που τον ξανα πετυχα τυχαια στο δρομο τον ρωτησα τι γινεται ρε πως παει ο γαμος? μ λεει ας ειναι καλα το βιαγκρα....(καταλαβα λεω) τωρα που εχουμε φτασει 39 δε θελω να φανταστω σε τι σημειο θα ειναι...βεβαια εχω να τον δω απο τοτε.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.721
Πόντοι
2.306
Μια χαρά είναι ο γάμος τυπε....
απλα πρεπει να εισαι έτοιμος να αποδεχθείς ότι μετά από δεκαετίες γάμου, όσο και να ταιριάζεις με το έτερον ήμισυ, θα επελθει η ανία και η ρουτίνα στο σεξ και τότε και οι δυο θα ψαχτούν να ανανεωθούν απ’ έξω, στις πλείστες των περιπτώσεων.
Βεβαια αυτη είναι η καλή περίπτωση, για αρκετούς η ανια και η φαγωμαρα έρχεται πολύ νωρίτερα.

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Μια χαρά είναι ο γάμος τυπε....
απλα πρεπει να εισαι έτοιμος να αποδεχθείς ότι μετά από δεκαετίες γάμου, όσο και να ταιριάζεις με το έτερον ήμισυ, θα επελθει η ανία και η ρουτίνα στο σεξ και τότε και οι δυο θα ψαχτούν να ανανεωθούν απ’ έξω, στις πλείστες των περιπτώσεων.
Βεβαια αυτη είναι η καλή περίπτωση, για αρκετούς η ανια και η φαγωμαρα έρχεται πολύ νωρίτερα.
Συγνώμη αγαπητέ αλλά μετά από δεκαετίες γάμου έρχεται ο θάνατος! Η ρουτίνα δεν θέλει πολλά χρόνια να έρθει.. 3-4 υπολόγιζε..

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.721
Πόντοι
2.306
Συγνώμη αγαπητέ αλλά μετά από δεκαετίες γάμου έρχεται ο θάνατος! Η ρουτίνα δεν θέλει πολλά χρόνια να έρθει.. 3-4 υπολόγιζε..
αυτο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, δεν υπάρχει κανόνας. Για άλλους είναι μήνες , για άλλους δεκαετίες. Γι’ αυτο βλέπεις κόσμο και ξεκινάει το κέρατο στο εξάμηνο.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.772
Πόντοι
3.506
ξερετε κανεναν να πηρε διαζυγιο και να το μετανοιωσε?

ακομη και απο αυτους που εχουν παιδια.

Εγώ δε το μετάνιωσα πάντως. Ήταν από τις καλύτερες κινήσεις που έκανα στη ζωή μου. Και ευτυχώς την έκανα νωρίς.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ναι, αν η γυναίκα κάνει πίπες και δίνει κώλο είμαστε όλοι στρατιωτάκια. δουλειά - σπίτι - εκκλησία...:confused:
Αν δεν δωσει πιπα και κωλο η απατη και ο αγοραιος ειναι μονοδρομος κοντε.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ότι και να κάνει η γυναίκα, το ζητούμενο στον άντρα είναι το καινούργιο, το διαφορετικό.
χαμένο παιχνίδι εξ αρχής λοιπόν
Μιλησε η πειρα τωρα...
Χαχχαχαχαχα
Μιλας σαν απατημενη γκομενα ρε γαμωτο,ολοι αντρες γουρούνια κλπ εεε?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πάντως αυτό το "¨ντρέπεστε" δε διαβάζεται καλά. Αν είσαι με μια γυναίκα που ντρέπεσαι να της ζητήσεις πράγματα πάνω στο σεξ, γιατί να είσαι μαζί της;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
-Οταν της ειπα "παρε μου πιπα"τελευταια φορα ανοιγοντας το μπουρνουζι και προτασοντας το μοριο μου,μας ειδε ο γιος μου...
Το ιδιο απογευμα εκανε το ιδιο λεγοντας "παρε μου ποδηλατο"
-Δε σηκωνει το καπακι της λεκανης οταν κατουρει
-Δε βαζει αλατι στο φαι
-Ροχαλιζει σαν αρκουδα
-Το μουνι της μοιαζει με τη γενειαδα του Παππα του survivor και η κωλοτρυπα της εχεις τις ιδιες τριχες με την κεφαλη του

Αυτα θα μπορουσα να φανταστω πως ειναι τα παραπονα του μεσου παντρεμενου:coffee::tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom