Νέα

Τί δε σας κάνει η γυναίκα σας, που σας το έκανε πριν το γάμο, και ντρέπεστε να της το ζητήσετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τιμωρός(2)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
Παιδες , εμενα οταν γνωριστηκαμε, πριν εικοσι χρονια τα καταπινε ολα, πραγμα που τωρα πια δεν κανει. Οταν της το ζηταω μου λεει οτι θελω ανωμαλιες. Δυστυχως νομιζα οτι αυτα τα κολπα που μου εκανε ως γκομενα θα τα κανει και ως συζζυγος., Καποτε μου εγλυφε και την κολοτρυπα για να με καβλωσει. Τωρα με το ζορι γλυφει μπαλλες. Ετσι εχω στραφει στα εργαζομενα κοριτσια.
Οι περισσότερες έτσι πράττουν μετά το γάμο (γαμώ το κέρατο μου) φίλε μου!
Σου κάνουν τα πάντα ώστε να σε δέσουν, για να έχεις την "ψευδαίσθηση" πως θα τα έχεις και μετά τον έγγαμο βίο αλλά η πραγματικότητα είναι θλιβερή για τους περισσότερους άνδρες πιστεύω αφότου μπει κουλούρα!
*Αναμφίβολα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις.. όλο και κάποιες τίμιες σύζυγοι θα συνεχίζουν "πιστά" το έργο τους αλλά είναι να χεις πετύχει λαχείο!
ετσι ειναι.

PANAGIOTIS!

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2019
Like
97
Πόντοι
0
Εμένα κωλαράκι δεν μου δίνει εύκολα η δικιά μου ... σπάνια το δίνει και μετά από πολύ παρακάλι, οπότε δεν έχει και νόημα !!!

όταν πρωτογνωριστήκαμε την έπαιρνα πιο εύκολα από πίσω, αλλά τώρα δύσκολο ..:(

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Παιδες , εμενα οταν γνωριστηκαμε, πριν εικοσι χρονια τα καταπινε ολα, πραγμα που τωρα πια δεν κανει. Οταν της το ζηταω μου λεει οτι θελω ανωμαλιες. Δυστυχως νομιζα οτι αυτα τα κολπα που μου εκανε ως γκομενα θα τα κανει και ως συζζυγος., Καποτε μου εγλυφε και την κολοτρυπα για να με καβλωσει. Τωρα με το ζορι γλυφει μπαλλες. Ετσι εχω στραφει στα εργαζομενα κοριτσια.

Γι' αυτό χρειάζονται προγαμιαία συμβόλαια με αναλυτική περιγραφή των υποχρεώσεων του καθενός :wink:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ενός φιλου μου μετα το γαμο δεν του εδινε κωλο καθολου και ενός αλλου του εκοψε την πιπα και την ποδολαγνεια μονο σεξ από μουνι του ελεγε και ο τυπος ετρεχε στα μπουρδελα.

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
ενός φιλου μου μετα το γαμο δεν του εδινε κωλο καθολου και ενός αλλου του εκοψε την πιπα και την ποδολαγνεια μονο σεξ από μουνι του ελεγε και ο τυπος ετρεχε στα μπουρδελα.

Κάπως έτσι μας σπρώχνουν στην οδό της αμαρτίας. Θες να αγιάσεις και δεν σε αφήνουν.

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Εννοείται, όλοι είμαστε του κατηχητικού :wink:

PANAGIOTIS!

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2019
Like
97
Πόντοι
0
δείτε μια ταινία στο NETFLIX '' ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΑΔΕΣ '' .... οι περισσότεροι εδώ μέσα αυτές οι τρεις προσωπικότητες αντρών είμαστε που πρωταγωνιστούν στην ταινία.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ναι, αν η γυναίκα κάνει πίπες και δίνει κώλο είμαστε όλοι στρατιωτάκια. δουλειά - σπίτι - εκκλησία...:confused:
χαχαχαχαχα τι λες ρε προμοτορα.
ετσι γινεσαι εσυ στρατιωτακι αν σου δωσει κωλο και πιπα,αυτο και τραβελακι μπορει να στο κανει ρε τζον οποτε και εκει στρατιωτακι θα γινεις?

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.608
Πόντοι
2.480
Λοιπόν μετά από 27 χρόνια γάμου κ 1,5 χρόνο πριν το γάμο , αυτό που κάναμε δεν κάνουμε πλέον είναι το σεξ. Απλά πράγματα , ξέβαψε ο γάμος κ έγινε λευκός:)

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Λοιπόν μετά από 27 χρόνια γάμου κ 1,5 χρόνο πριν το γάμο , αυτό που κάναμε δεν κάνουμε πλέον είναι το σεξ. Απλά πράγματα , ξέβαψε ο γάμος κ έγινε λευκός:)

Ξύπνησε ένα ωραίο πρωί και σου είπε τέρμα;

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.608
Πόντοι
2.480
Δεν το είπε κανείς από τους δύο έτσι απότομα.
Απλά σιγα σιγά οι επαφές γινόταν όλο κ λιγότερες , τώρα που έφυγε κ η κόρη από το σπίτι απλά συγκατοικούμε.

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Δεν το είπε κανείς από τους δύο έτσι απότομα.
Απλά σιγα σιγά οι επαφές γινόταν όλο κ λιγότερες , τώρα που έφυγε κ η κόρη από το σπίτι απλά συγκατοικούμε.

Δεν το συζητήσατε ποτέ; Δεν προσπαθήσατε να βρείτε μια λύση; Αν ενοχλώ με τις ερωτήσεις μου απλά αγνόησέ με.

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.608
Πόντοι
2.480
Οχι δεν ενοχλείς καθόλου.¨. Απ ότι θυμάμαι δεν πρέπει αν έγινε ούτε κάποια σοβαρή συζήτηση γι αυτό ΄το θέμα. Ϊσως κάποια τυοική κουβέντα κ αυτό η΄ταν όλο.. Φυσικά δεν ρίχνω ευθύνες μόνο σε αυτήν. ¨Οπως έχανα το ενδιιάφερον μου έτσι το έχασε κ αυτή. Απλά ή η φάση έκανε τον κύκλο της. ¨

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
To θεμα ειναι να μην αφηνεις να κανει κοιλια το σεξ ... Καθε που εβλεπα να γινετε μηχανικο εβαζα κατι καινουργιο ακομη και αν δεν αρεσε στην πρωτη επαφη. Δεν μπορειτε να φανταστητε ποσες φορες το επαιξε "δεν ειναι σωστο αυτο " και μετα εδειξε την πουτανια της. Απο δονητες ,μαλακιστιρια, ταπες, μηχανικους δονητες ,κολογλυψιματα ,δακτυλα...και τελικα κανα δυο τριο με εκδιδομενες. Ολα ξεκινανε με ενα μιασμα ,λες και την βγαζεις στο κλαρι και μετα ενθουσιαζονται . Τα πιο δυσκολα (σε ψυχολογικο επιπεδο) τα εισαγω μετα απο μπολικο αλκοολ ή καβγαδες που εβγαινα απο πανω.Ηταν η "τιμωρια" της.
Οποτε μετα τον γαμο το μονο που δεν μου κανει ειναι να φωναζει σαν τρελη και να μας ακουνε οι γειτονες...(καλο αυτο γιατι εχουμε και παιδι πλεον)
Υ.Γ. Βασικα θελω μια φορα να την δεσω στο κρεβατι και να την γαμαω ολη μερα οποτε μου γουσταρει,αλλα καποιος πρεπει και να μαγειρεψει...

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Κάπως έτσι μας σπρώχνουν στην οδό της αμαρτίας. Θες να αγιάσεις και δεν σε αφήνουν[/quote]

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.253
Πόντοι
2.356
Άμα υποφέρεις το διορθώνεις ή χωρίζεις. Κέρατο μη βάνεις καθώς είστε πολλοί γελοίοι όσοι νομίζετε πως οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν αν πάτε με άλλη...

Να χωρίσω επειδή η γυναίκα μου θέλει (που και που, για να είμαι και σαφής) να με βλέπει να κάνω σεξ με άλλες γυναίκες;

Ε αμα ειναι έτσι πάω πάσο. Εγω εννούσα να το κάνεις παρά τη θέλησή της

michael69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
446
Πόντοι
20
Αμ δεν είναι και ο μόνος..τα κάνουν πριν και μετά τον γάμο τίποτα..

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom