Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σέκολο και επίσημα στον Ολυμπιακό..
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/volg061008.jpg[/img[/URL]]
Την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής ανακοίνωσε την Δευτέρα (06/10) ο Ολυμπιακός. Η διεθνής Ιταλίδα ακραία Μανουέλα Σέκολο αποτελεί πλέον και επίσημα μέλος των «ερυθρόλευκων», υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Μάλιστα έκανε το πρωί της ίδιας μέρας τέθηκε στη διάθεση του Σούλη Τουρσούγκα και έκανε την πρώτη της προπόνηση, δηλώνοντας στη συνέχεια: «Καταρχήν, αποτελεί μία πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα η παρουσία μου σε ένα άλλο πρωτάθλημα μακριά από την Ιταλία. Για αυτό το λόγο άλλωστε, απάντησα θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού. Ενημερώθηκα για τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η διοίκηση οι οποίοι ταιριάζουν με τους δικούς μου. Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ και τις συμπαίκτριες μου για το θερμό τρόπο, με τον οποίο με υποδέχτηκαν. Το κλίμα είναι φιλικό και με έκαναν να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στο γήπεδό μας».

Συνεχίζοντας, η 31χρονη βολεϊμπολίστρια τόνισε: ««Οι διακρίσεις έρχονται μέσα από τη σκληρή δουλειά και το ομαδικό πνεύμα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά ώστε η ομάδα να φτάσει ψηλά καθώς γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα. Το ίδιο πιστεύω ότι θα συμβεί και με τη δική μας ομάδα».

Ολοκληρώνοντας επεσήμανε: «Δεν πρέπει να λέμε πολλά λόγια, αλλά να δείχνουμε με πράξεις μέσα στο γήπεδο ότι προσπαθούμε για το καλό του συλλόγου. Αποτελώ έναν κρίκο της αλυσίδας που λέγεται ομάδα και μαζί με τις συμπαίκτριςς μου θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να παίξουμε όμορφο βόλεϊ ώστε ο κόσμος να χαίρεται και με τις νίκες αλλά και με το θέαμα που θα παρακολουθεί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σέκολο έχει αναδειχτεί δύο φορές πρωταθλήτρια Ιταλίας (2004, 2006), μία Κυπελλούχος (2006) ενώ έχει και δύο ευρωπαϊκούς τίτλους, του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (2004) και το Τσάμπιονς Λιγκ (2007). Με την Εθνική Ιταλίας έχει πάρει το πρωτάθλημα Ευρώπης (2007) και το Παγκόσμιο (2007) ενώ ήταν στην ομάδα που πήρε τη 2η θέση στο World League του 2004 και την 3η στη διοργάνωση του 2007.
[URL unfurl="true"]http://www.contra.gr/Volleyball/Hellas/215213.html[/URL]

Επισκέπτης
Ερυθρόλευκη η Μανουέλα Σέκολο..

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μετεγγραφής της βολεϊμπολίστριας, Μανουέλα Σέκολο. Η εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για ένα χρόνο.

Η Μανουέλα Σέκολο τέθηκε στη διάθεση του προπονητή μας, Σούλη Τουρσούγκα και το πρωί της Δευτέρας έκανε την πρώτη της προπόνηση με τις νέες συμπαίκτριες της. Αμέσως μετά μίλησε στο .

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα;

-Καταρχήν, αποτελεί μία πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα, η παρουσία μου σε ένα άλλο πρωτάθλημα μακριά από την Ιταλία. Για αυτό το λόγο άλλωστε, απάντησα θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού. Ενημερώθηκα για τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η διοίκηση οι οποίοι ταιριάζουν με τους δικούς μου. Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό τημ και τις συμπαικτριές μου για το θερμό τρόπο, με τον οποίο με υποδέχτηκαν. Το κλίμα είναι φιλικό και με έκαναν να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στο γήπεδό μας.

Είναι σημαντικές, για την προσαρμογή σου στον Ολυμπιακό, οι παρουσίες στην ομάδα της Γκλιγκόροβιτς και της Ζέτοβα;

-Φυσικά. Τις γνωρίζω και τις δύο από το Ιταλικό πρωτάθλημα. Με την Γκλιγκόροβιτς, μάλιστα, ήμασταν συμπαίκτριες και γνωρίζει καλά η μία το παιχνίδι της άλλης.

Εχεις κερδίσει τα πάντα τόσο με τους συλλόγους που αγωνίστηκες όσο και με την Εθνική Ιταλίας. Αυτή η αύρα που φέρνεις, πιστεύεις ότι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια για την κατάκτηση τίτλων;

-Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Οι διακρίσεις έρχονται μέσα από τη σκληρή δουλειά και το ομαδικό πνεύμα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά ώστε η ομάδα να φτάσει ψηλά καθώς γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα. Το ίδιο πιστεύω ότι θα συμβεί και με τη δική μας ομάδα.

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από τη χώρα μας;

-Δεν έχω προλάβει να δω πολλά πράγματα, παρά μόνο ότι ο Πειραιάς έχει θάλασσα. Φαίνεται πολύ όμορφη πόλη ενώ μου έχει κάνει εντύπωση η ζέστη που επικρατεί αυτή την εποχή.

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους του Ολυμπιακού;

-Δεν πρέπει να λέμε πολλά λόγια, αλλά να δείχνουμε με πράξεις μέσα στο γήπεδο ότι προσπαθούμε για το καλό του συλλόγου. Αποτελώ έναν κρίκο της αλυσίδας που λέγεται ομάδα και μαζί με τις συμπαικτριές μου θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να παίξουμε όμορφο βόλεϊ ώστε ο κόσμος να χαίρεται και με τις νίκες αλλά και με το θέαμα που θα παρακολουθεί.

*Η Μανουέλα Σέκολο αγωνίζεται στη θέση της ακραίας, έχει γεννηθεί το 1977 και έχει ύψος 1.81. Πέρυσι, αγωνιζόταν με τα χρώματα της Famila Chieri.

Οι Διακρίσεις της:

Με τις προηγούμενες ομάδες της:
2003-Πρωτάθλημα Α2
2004-Κύπελλο CEV
2004-Πρωτάθλημα Ιταλίας
2004-Σούπερ Καπ Ιταλίας
2005-Τσάμπιονς Λιγκ
2006-Κύπελλο Ιταλίας
2006-Πρωτάθλημα Ιταλίας
2007-Τσάμπιονς Λιγκ

Με την Εθνική Ομάδα της Ιταλίας:
2004-2η θέση στο Γουόρλντ Λιγκ
2004-5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
2007-3η θέση στο Γουόρλντ Λιγκ
2007-1η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
2007-1η θέση στο Παγκόσμιο

Οι προηγούμενες ομάδες της:
1997-99: Saint Co.Mont.Granzotto Don-;
1999-01: Icot Forlimpopoli
2001-02: Starfin Ravenna
2002-03: Vitrifrigo Fiam Italy Pesaro
2003-07: Radius 105 Foppapedretti Bergamo
2007-08: Famila Chieri

Επισκέπτης
Περίπου μία εβδομάδα εκτός ο Λ.Γκαλέτι..

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Λουτσιάνο Γκαλέτι, υποβλήθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, σε ακτινολογικό έλεγχο. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει κάκωση μεγάλου δακτύλου αριστερού άκρου ποδός χωρίς οστική βλάβη. Ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις προπονήσεις της ομάδας για διάστημα περίπου μίας εβδομάδας.

μην τον ξαναπιασεις στο στομα σου ρε σεσημασμενε φλωρε..

Επισκέπτης
Σε αρθροσκοπικό καθαρισμό, δεξιού γόνατος, θα υποβληθεί αύριο ο Π. Τζόρτζεβιτς..

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς θα υποβληθεί αύριο (Τρίτη 7/10), στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, από τον Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ. Παντελή Νικολάου, σε αρθροσκοπικό καθαρισμό δεξιού γόνατος. Ο χρόνος επανόδου του ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις, υπολογίζεται στις τρεις εβδομάδες.

βαζελακια με εσας θα ξαναπαιξει ο βησαριωνας..γλεντια παλι..

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
να ψωφισει....μπορει??

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
επιτελους!!!!!!!!οπως συνεβη και με τον νινη οπως και με αλλους ταλαντουχους νεους ποδοσφαιριστες επρεπε να χτυπησουν ολοι για να αναγκαστει ο μικρος ερνεστο να βαλει μεσα τον παπαδοπουλο....τί στο διαολο?δεν τον βλεπει στην προπονηση ο Pizza mexicana ότι το παιδι"το χει?"επρεπε να τραυματιστει ο βησσαριωνας ο στολτιδης και μετα απο αυτον και ο ντουντου?ημαρτον!να φευγει και ο πατσατζογλου και να ρθει σιγα σιγα και ο κατσικογιαννης.Επιτελους!!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Σε αρθροσκοπικό καθαρισμό, δεξιού γόνατος, θα υποβληθεί αύριο ο Π. Τζόρτζεβιτς..

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς θα υποβληθεί αύριο (Τρίτη 7/10), στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, από τον Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ. Παντελή Νικολάου, σε αρθροσκοπικό καθαρισμό δεξιού γόνατος. Ο χρόνος επανόδου του ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις, υπολογίζεται στις τρεις εβδομάδες.

αυτος πραγματικα δεν καταλαβαινει τιποτα......

Επισκέπτης
επιτελους!!!!!!!!οπως συνεβη και με τον νινη οπως και με αλλους ταλαντουχους νεους ποδοσφαιριστες επρεπε να χτυπησουν ολοι για να αναγκαστει ο μικρος ερνεστο να βαλει μεσα τον παπαδοπουλο....τί στο διαολο?δεν τον βλεπει στην προπονηση ο Pizza mexicana ότι το παιδι"το χει?"επρεπε να τραυματιστει ο βησσαριωνας ο στολτιδης και μετα απο αυτον και ο ντουντου?ημαρτον!να φευγει και ο πατσατζογλου και να ρθει σιγα σιγα και ο κατσικογιαννης.Επιτελους!!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
πες μας για τον μενδρινο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
προχτες τα ελεγα για τον γιαννακη..
μην ερχεσαι σαν τρειλερ βαζελακο..
ο κατσικ πρεπει να παρει ευκαιρειες..εχει δωσει θετικα δειγματα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

χε χε ... Ο Νικολάου δεν κάνει πλέον τους καθαρισμούς....
Ο βοηθός έχει γαμώ τα χέρια. Είναι μανούλα στις αρθροσκοπήσεις....
Είναι κάτι σαν Καραμανλής - Ρουσσόπουλος....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Συνημμένα

• Biljana Gligorovic1.jpg
    Biljana Gligorovic1.jpg
    35,9 KB · Εμφανίσεις: 24

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Αν ημουν κι εγω στο team του Νικολαου και εβλεπα καθε μερα αυτο το ΘΕΟΜΟΥΝΟ που εχει εκει, θα ημουν ο καλυτερος χειρουργος του κοσμου. Απιστευτη γυναικαρα. (Ασχετο)

Επισκέπτης
ασε τα αμαν & κοιτα να ερθεις γηπεδο λεμε..με 100 ευρω παιρνεις διαρκειας για βολευ ανδρων γυναικων & πολο ανδρων γυναικων..2 χουροι λεμε..τσαμπα πραγμα..ειδες τι πηραμε φετος???
για ριξε βλεφαρο..

Επισκέπτης
ρε τι θυμηθηκα τωρα..
η κορυφαια στιγμη του αγωνα εχτες ηταν η εκφωνηση του νεου χορηγου της ομαδας ως εμιρατες εις διπλουν μεχρι που διορθωσαν τον καραγκιοζη που το διορθωσε στο σωστο εμιρειτς..πεθαναμε στο γελιο λεμε..
το κορυφαιο παντως γινοταν στο οακα παλια που τα ματριξ εγραφαν την αλλαγη σαν exchange αντι του ορθου substitution..για τον πεουλα λεμε ρεεεεεεεεεεεεε..ακομη & εγω που εμαθα αγγλικα για καμακι & κανα ντηλι με τους μαυρουκους που σπρωχνουν πρεζα γελαω με τα χαλια τους..
ακου εμιρατες..σιγα μην ειναι λιβανατες ρε μαλακα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom